1zzarda 25.10.13, 08:01 mat Katastrofy Smoleńskiej! Wg mnie straciły - one oraz córka i brat - moralne prawo do osądzania zachowania innych osób w tej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 08:23 1zzarda napisał(a): > mat Katastrofy Smoleńskiej! Wg mnie straciły - one oraz córka i brat - moralne > prawo do osądzania zachowania innych osób w tej sprawie! Dobrze by było gdybyś ty również zamilkł. „Nigdy, przenigdy nikogo nie oceniaj. Nie oceniaj, nie krytykuj, nie osądzaj, nie potępiaj, nie wyrokuj. Każdy z nas jest jedyny, niepowtarzalny i kieruje się w życiu powodami niezrozumiałymi dla reszty. To dotyczy nas wszystkich.”- Julian Sanchez Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 08:24 Dlaczego, uzasadnij? Odpowiedz Link Zgłoś
ladymadonna2 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 08:48 Nadużywanie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:31 Nie mogą. Musza walczyć o miejsca na listach. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:53 pies_na_czarnych napisała: > Nie mogą. Musza walczyć o miejsca na listach. Wdowiec Deresz też walczył. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymadonna2 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:55 ten zabił kto skorzystał ? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 21:03 Czyli wszystko jasne...."prezydent gdzieś poleci i wtedy wszystko się zmieni....." skorzystał Komorowski, bez wyborów został prezydentem. ladymadonna2 napisał(a): > ten zabił kto skorzystał ? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 26.10.13, 12:43 Jak miło widzieć po raz kolejny to samo kłamstwo smoleńskiego propagandzisty Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:54 1zzarda napisał(a): > mat Katastrofy Smoleńskiej! Wg mnie straciły - one oraz córka i brat - moralne > prawo do osądzania zachowania innych osób w tej sprawie! wot i demakracija po Polsku :-D Al Fayed wieszal psy na rodzinie krolewskiej po smierci Dodiego i Diany. Wybaczano mu bo cierpial po smierci ukochanego syna . A w Poolandi prawo moralne pokrzywdzonej strony to "stul pysk" wg zadry ,dobre ,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:05 Ja im wybaczam, ale odwołuję się do nich, do ich pojęcia moralności! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:08 1zzarda napisał(a): > Ja im wybaczam, ale odwołuję się do nich, do ich pojęcia moralności! Nie lepiej jakbyś się skupił na ocenie twojej moralności? Ja,ci również wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:14 A co masz do mojego poziomu moralności? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 21:07 Zanim się odwołasz do cudzego poczucia moralności, najpierw Ty powinieneś je posiadać. Z Twojego postu wynika, że moralności nie masz, skoro nie potrafisz uszanować cudzego bólu!!!!!To jest co najmniej brak empatii, nie mówiąc już o braku poczuciu taktu. 1zzarda napisał(a): > Ja im wybaczam, ale odwołuję się do nich, do ich pojęcia moralności! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 21:12 W szanowaniu cudzego bólu to pisiory miszcze swiata: niezalezna.pl/40093-tylko-u-nas-deresz-w-aktach-ipn-szczegolowa-biografia Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:07 Dlaczego córka Lecha Kaczyńskiego ma milczeć? Jaka jest jej wina w tej katastrofie? Dlaczego nie ma moralnego prawa? Kto ją pozbawił tego prawa? Dlatego,że jest córką L.Kaczyńskiego? Ty masz prawo osadzać innych? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:12 zadra ja pozbawil praw moralnych ;-D a sobie dodal kilka praw extra przy okazji :-) Ty zadra masz mniejsze prawo moralne w tej sprawie otwierac gebe niz same zainteresowane pokrzywdzone rodziny , ale moze mamusia uczyla ciebie innej moralnosci , teraz gazjetka ci matkuje ,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:18 Do GTX i A7 - nie każę im milczeć, mogą sobie gadać co chcą, nawet o sercach zaszytych w kolanach, ich prawo, uważam, tylko, że tymi publicznymi wypowiedziami, pozbawiły się prawa do moralnej oceny innych osób związanych z tą katastrofa. Oni nie mają prawa domagać się aby inni dalej pozostawały w żałobie! A dlaczego zabieram głos - bo ich odszkodowania były także z moich podatków, wszyscy na się zrzucaliśmy, więc dość jęczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 11:39 A dlaczego zabieram głos - bo ich odszkodowania były także z moich podatków, wszyscy na się zrzucaliśmy, więc dość jęczenia! To ty jęczysz, tak bardzo,że aż założyłeś wątek z tego powodu. Na kościół też się wszyscy zrzucamy ze swoich podatków, ja z kościołem nie mam nic wspólnego a "zrzucać" się muszę. Na cygara i wina,kosztowne ubrania i sukienki dla żony Tuska,oraz na pilnowanie Jarosława też się zrzucamy. Więc przestań jęczeć i kwękolić. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 11:46 Błąd wyrażam swoje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 11:52 1zzarda napisał(a): > Błąd wyrażam swoje zdanie! Ja również. Ale to ty mówiłeś,żeby przestać jęczeć. Więc zachęciłem ciebie również do tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 12:17 Nie do Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej zadro 25.10.13, 12:35 Racz odpowiedzieć : forum.gazeta.pl/forum/w,28,147650193,147653246,A_wdowiec_smolenski_Deresz_b_t.html Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: zadro 25.10.13, 12:44 Wg mnie nie! On reagował na działalność Antoniego. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: zadro 25.10.13, 20:55 1zzarda napisał(a): > Wg mnie nie! On reagował na działalność Antoniego. One reagują na działalność Tuska, Kopacz, Millera , Laska i jego "ekspertów" oraz prokuratorów... -- vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/24102013-2230/12599626 Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: zadro 26.10.13, 11:05 W tym rzecz, że Lasek podał rzeczywisty przebieg zdarzeń, a oni chcieliby sf! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: zadro 26.10.13, 11:39 1zzarda napisał(a): > W tym rzecz, że Lasek podał rzeczywisty przebieg zdarzeń, :))))) Dobra - na początek : niech Lasek pokaże zdjęcie satelitarne po 5.IV , na którym brzoza nie jest złamana.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: zadro 26.10.13, 12:01 To ma udowodnić Antek, skoro twierdzi, że nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: zadro 26.10.13, 16:01 Prof. Cieszewski już to udowodnił . W odpowiedzi Lasek i Seremet kłamią... : wpolityce.pl/wydarzenia/65507-tylko-u-nas-kolejna-manipulacja-prokuratury-prezes-smallgis-przyznaje-w-zleconym-temacie-analizy-nie-bylo-nic-na-temat-brzozy Odpowiedz Link Zgłoś
ladymadonna2 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:28 drogie rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 10:18 To ten którego bólu straty żony nie szanujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 12:34 O czym bredzisz ?... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 12:39 O tym że nie szanujesz jego bólu po stracie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 czyli konkluzja jest taka 25.10.13, 20:39 --wdowom nie wolno, wdowcowi tak. Bo wdowiec mówi to co autorowi wątku pasuje, wdowy przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: czyli konkluzja jest taka 25.10.13, 20:45 zla konkluzja,siadaj lufa....jakby wdowy i spolka nie wrzeszczaly glupot wdowiec by milczal Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 20:53 obraza.uczuc.religijnych napisał: > O tym że nie szanujesz jego bólu po stracie. I po co kłamiesz ?... -- vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/24102013-2230/12599626 Odpowiedz Link Zgłoś
ladymadonna2 Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 26.10.13, 11:16 chciałbym po ludzku współczuć ,ale nie mogę . Deresza też nie rozumiem - na Jego miejscu oskarżyłbym organizatora wycieczki / kancelaria prezydenta Lecha PIS Kaczyńskiego za narażenie życia małżonki . Odpowiedz Link Zgłoś