kucyk_trojanski 22.11.13, 12:24 Trafiony!Zatopiony! Jestem wredny,ale szczesliwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Jak b edie stał na rogu z kapeluszem 22.11.13, 12:27 na chodniku, to chętnie rzucę mu 5 złotych. To są niestety tylko marzenia. Myślę, że w PiS też go nie lubią, więc może być ciekawie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Rok 1984 22.11.13, 12:34 Geba Hofmana,wypisz wymaluj,w mojej wyobrazni,to Wielki Brat z Orwella Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Gdzie ten pozew Hofmana? 22.11.13, 12:31 W sprawie wielkości przyrodzenia? Same czarne chmury,a i gniew PrezesaPana może nastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Well done!Hofman! 22.11.13, 12:32 kucyk_trojanski napisał: > Trafiony!Zatopiony! > Jestem wredny,ale szczesliwy:))) 100tys to nie 7tys. Czy bedzie mial na tyle klasy co Nowak i ustapi ? Jak znam pisiorow to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi CBA złożyło zawiadomienie na Adama Hofmana 22.11.13, 12:39 do prokuratury kosel_maruwi napisał: > 100tys to nie 7tys. wiadomosci.onet.pl/kraj/cba-zlozylo-zawiadomienie-na-adama-hofmana-do-prokuratury/zl06b Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Well done!Hofman! 23.11.13, 07:38 kosel_maruwi napisał: > 100tys to nie 7tys. > Czy bedzie mial na tyle klasy co Nowak i ustapi ? > Jak znam pisiorow to nie. Z czego ma ustąpić ? Zawiesił swoje funkcje od razu w dniu ZAWIADOMIENIA prokuratury a nie w dniu postawienia zarzutów jak NOWAK. Albo nie rozumiesz tej prostej różnicy , albo dostałeś orgazmu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Well done!Hofman! 23.11.13, 07:44 > Zawiesił swoje funkcje od razu w dniu ZAWIADOMIENIA prokuratury w ile lat od zdarzenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Well done!Hofman! 22.11.13, 12:35 Morał z tego taki, żeby nie ufać chwalącym się swoim przyrodzeniem. Kurski swego czasu dowodził posiadania napletka, a Hofman epatował rozmiarem. Od żadnego z nich nie kupiłbym używanego samochodu. PS. Innym politykom też nie należy zbytnio ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski okrutna zemsta HGW na opozycji ... 22.11.13, 12:49 najpierw Gorski, Maciejowski i Wipler forum.gazeta.pl/forum/w,28,147808201,147808201,rezym_HGW_realizuje_okrutna_zemste_na_opozycji_.html pozniej usluzny dziennikarz na zlecenie HGW sprowokowal Guziala do "kozo...bcy" a teraz HGW dokonala frontalnego ataku na szefa kampanii referendalnej PiS normalnie HGW zabija demokracje ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Moj donos do CBA 22.11.13, 12:53 Skoro Hofman sklamal w oswiadczeniu majatkowym,to przeciez mogl takze sklamac w sprawie wielkosci przyrodzenia... Aresztowc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Moj donos do CBA 22.11.13, 13:36 Nie, nie aresztować. Ale nie zamiatać pod dywan. Upublicznić w mediach, z przykładami zastosowań. Aresztować, jeśli kłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Moj donos do CBA 22.11.13, 14:05 W tym wypadku może łatwo udowodnić. Niech pokaże. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olejpis kolejny polski oszust? 22.11.13, 13:10 na szczescie ten polaczek tylko swoich oszukuje. smieci sa w koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Z gdzie Kucyk z humorem ...pogalopował ? 22.11.13, 13:18 Ja natomiast zbulwersowana ... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Z gdzie Kucyk z humorem ...pogalopował ? 22.11.13, 13:28 bo Hofman sie zagalopowal w megalomanii,arogancji i pysze Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Z gdzie Kucyk z humorem ...pogalopował ? 22.11.13, 13:40 Język powinien być stosowny do przedmiotu rozmowy. Poza tym, o Hofmanie/do Hofmana trzeba w tym jedynym języku, jaki do niego trafia. Inna formacja kulturowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Z gdzie Kucyk z humorem ...pogalopował ? 22.11.13, 13:45 :) Obawaiam się, że nigdy ale to przenigdy nie potafiłabym przemówić do niego jego językiem. Nie jestem aż tak oderwanym bytem. Prokuraturo działaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Z gdzie Kucyk z humorem ...pogalopował ? 22.11.13, 19:17 Buc uwolnil media Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Well done!Hofman! 22.11.13, 13:47 Fuj, coś nieładnie pachnie, panie Hofman, Ale niech się pan nie martwi, nic panu nie grozi. Moja sąsiadka pomyliła się w PIT o parę złotówek to ją przetaszczyli po korytarzach, "syzyfa" jej zrobili, wyjaśniała, tłumaczyła się. Rok później ja sprawdzali i znowu rok później, czy co do grosza się zgadza jak sobie tapetę do przedpokoju z promocji z Biedronki kobiecina od podatku odliczyła. Panu nic nie grozi. US ma się kim zająć - zajęci są takimi jak ta - tapetami i oszczędnością 2,20zł. Przy wiekszych sumach się gubią! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Jestes szczesliwy? 22.11.13, 13:50 Bo ktos inny ma problemy, lub moze je miec...? Typowy zawistny, zakompleksiony platfons ;) Hofmana mozecie co najwyzej POcalowac, lapowka przelewem? Tak glupi to nawet ty nie jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Jestes szczesliwy? 22.11.13, 13:56 bard333 napisał: Łapowka przelewem? Tak glupi > to nawet ty nie jestes.. Widzisz - rozzuchwalony swą boskością dureń nie zważa na to. Po prostu każe sobie przelać bo tak boskim jest! A ten co przelewał? Wszelki kontakt z PiSem i Kaczyńskim powoduje ogłupienie i zejście na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Jestes szczesliwy? 22.11.13, 13:57 Przeciez to PiS chce wygrac wybory,chce rzadzic;chce uszczesliwic caly Narod polski, czy mnie takze ? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jestes szczesliwy? 22.11.13, 14:01 Ja? Mam schadenfreude, tak zwyczajnie, ordynarnie i prymitywnie cieszę się, że CBA znalazło hak na kolesia, który w majestacie prawa i przy pomocy swojej prywatnej żony wydoił każdego z nas z paru złotówek. Al Capone siedział za podatki, Nowak poleciał za kukułę, a Hofman zniknie, bo nie zna podstaw bankowości. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Jestes szczesliwy? 22.11.13, 14:11 Hak? Poki co podejrzenie haka, byl raport pokontrolny, w ktorym cba nie stwierdzilo zadnych bledow, do prokuratora mozna podac wszystko, wiadomo ze media zamiast lapowkarzami z po, zajma sie teraz na hofmana, a ze za miesiac prokurator sprawe umozy, to nie wazne. Wazne, ze rozne halickie od rana do wieczora beda mowic jaki to z hofmana lapowkarz. Slepy widzi co sie dzieje... wwww.zdjecia.ruciane-nida.org/details.php?image_id=10722 Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jestes szczesliwy? 22.11.13, 14:18 Jak to jest ciągle z klapkami na oczach? Nie jest tak, że "naszych biją." Będziesz tolerował i usprawiedliwiał gnojka tylko dlatego, że kibicujesz jego partii? Bycie cwaniakiem jest ponadpartyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Jestes szczesliwy? 22.11.13, 20:17 no ale co takiego ten Hoffman zrobił? że nie zgłosił pożyczki? paradne... a kto zgłasza? nie zapłacił 2000 złociszy podatku, faktycznie bandyta równy łapówkarzom, o których cba mówi, że brali miliony pod stołem... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jestes szczesliwy? 23.11.13, 00:22 Pożyczki... Łykniesz jak pelikan każdą bajeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Jestes szczesliwy? 23.11.13, 17:50 sprawa nawet nie jest jeszcze w sądzie, a ty już wiesz, że do nie była pożyczka... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jestes szczesliwy? 23.11.13, 18:02 To ty zacząłeś z tą pożyczką. Ale w pożyczanie zegarka przez Nowaka pewnie byś nie uwierzył. I wiesz co? Ja też bym nie uwierzył. Dlatego nie kupuję tego, że koleś składający co roku oświadczenie majątkowe zapomina o takim drobiazgu jak zwrot 100 tys. PLN i nie dopilnowuje, żeby mieć na to jakiś kwit. Równie dobrze mógł wymyślić, że to służby wpłaciły te 100 tys., żeby go skompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Jestes szczesliwy? 23.11.13, 18:56 czym innym jest minister, który dostaje zegarki, a czym innym poseł, który nie ma na nic wpływu, poza tym różnica jest taka, że sprawa Nowaka jest w sądzie, a Hoffmana jeszcze nawet prokurator się nie zajął. Nigdy nic nikomu nie pożyczałeś, albo sam nie brałeś od kogoś pieniędzy? Też wpisywałeś do pitu? Jeśli okaże sie, że Hoffman wziął lewizne, jest skończony, na razie mówi sie o kwocie niezapłaconego podarku w wysokości 2000 pelenów. Faktycznie skaaandal... Ja bym chciał zobaczyć zegarek Nowaka jaki dostał za wybór pendolino, a nie jakieś tam sto tysi przelewu na konto, które każdy może sprawdzić. Poza tym wszystkie przelewy bankowe powyżej 10 tysięcy euro są kontrolowane, myślisz, że Hoffman byłby tak głupi, żeby przelewano mu łapówki do banku? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jestes szczesliwy? 23.11.13, 22:01 Nadal nic nie rozumiesz. Przykładasz podwójną miarę. Obciach trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Jestes szczesliwy? 24.11.13, 12:06 no ale właśnie tutaj dwie sprawy nie sa tożsame... W sprawie Hoffmana chodzi ewentualnie o niezaplacony podatek, normalny człowiek w takim przypadku dostaje monit ze skarbówki i załatwione. Hoffman wycofał sie z polityki, czyli zrezygnował z kariery od razu, gdy tylko sprawa poszła do prokuratora. Nowak chachmęci od roku, opowiada dyrdymały najpierw o prezencie od żony, później o pieniądzach które żona dała koledze partyjnemu, żeby ten kupił zegarek, co tydzień daje sie sfotografować z coraz to innym wypasem na ręcę i opowiada kocopały o wymienianiu sie z kumplem i do końca pazurami trzyma sie stanowisk. Dopiero prokurator dymisjonuje go z funkcji ministra, ale w partii dalej trzyma sie stołków... Ewidentnie tusk chciał upiec dwie pieczenie, ustrzelic znienawidzonego Hoffmana i przykryć te wszystkie afery. Jednak jak wszystko czego sie dotknie, to sprawę spieprzył. Więc nie ma równości między tymi dwoma sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jestes szczesliwy? 24.11.13, 13:28 Chodzi o przestępstwo karno-skarbowe i podanie nieprawdy w oświadczeniu majątkowym. I czy ktoś kradnie 100zł,czy 1000zł,jest złodziejem i tyle.Czy kradnie koledze,czy skarbowi państwa tzn.wszystkim obywatelom,też nie ma znaczenia.Złodziej jest złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Jestes szczesliwy? 24.11.13, 14:39 A co ukradl Hoffman? Na razie nawet nie jest podejrzany, w Polsce tego podatku nikt nie placi, ty rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jestes szczesliwy? 24.11.13, 15:35 Jakiego znowu "tego podatku", ty już założyłeś, że z pożyczką to musi być prawda. Chodzi o to, że jedna z ważniejszych osób w partii dostaje 100 tys. PLN i zapomina wspomnieć o nich w oświadczeniu majątkowym. Jak się swego czasu Hanna G-W spóźniła jeden dzień ze złożeniem oświadczenia majątkowego to cały PiS wył, że baba do dymisji. A tu proszę, skromne 100 koła i nie ma sprawy, bo "przecież wszyscy tak robią." Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jestes szczesliwy? 24.11.13, 16:47 I jeszcze jedno. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15006264,Girzynski_o_Hofmanie___Ukarza_go_najwyzej_grzywna.html? Sądziłem, że jesteś bardziej samodzielny. Naprawdę wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Jestes szczesliwy? 25.11.13, 00:01 no przecież własnie o niczym nie zapomniał, wykazał to w swoim dochodzie i nie zaplacił podatku. Mógł zrobic to z premedytacją, mógł zapomnieć, nie wiadomo. Podał się od razu do dymisji ze wszystkich funkcji i czeka na reakcje prokuratury, na którą nie ma żadnego wpływu, w przeciwieństwie do Sławku Nowaku. Ty próbujesz zrównac sprawe Nowaka i Hoffmana, pokazuje Ci że te sprawy nie są równe. Nowak jest prominentnym człowiekiem partii, która ma wpływ na wszystko w naszym kraju, od mediów, poprzez wszystkie służby, po sądy i prokuratorów. Za Hoffmanem codziennie chodzi stado, które ma służby, podsłuchy, media, wszystko. Napił się i robił se jaja z koleżanką, to nagrali go z krzaków (qrwa, gdyby mnie nagrali na imprezie, zwłaszcza motocyklowej... skandaaal!), nie zapłacił podatku, w śmiesznej wysokości, od razu wszystkie slużby się na niego rzucają. Jeśli go oskarżą o to, że kradł, to nawet jeśli nawet mu tego nie udowodnia jest skończony, póki co próbują znaleźć coś na siłe, nawet stokrotka sie z tego śmieje... Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Jestes szczesliwy? 22.11.13, 20:29 bard333 napisał: > ... Hofmana mozecie co najwyzej POcalowac, lapowka przelewem? Tak glupi > to nawet ty nie jestes... Ja nie mam obowiązku być głupi, ani popisywać się swym członkostwem, nie jestem rzecznikiem PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Well done!Hofman! 22.11.13, 13:57 To było do przewidzenia, że po S.Nowaku, to się dopiero zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Well done!Hofman! 22.11.13, 14:26 Ucz się Sławku od Adasia. Adaś zawiesił członkostwo w PiS. Czyli jakby co, to nie jest członkiem PiS, a PiS nie ma nic wspólnego z Adasiem. Jak kiedyś milicjant nawywijał tak, że miał sprawę, to automagicznie przestawał być funkcjonariuszem. Czyli sprawa nie dotyczyła milicjanta. Tu identycznie, kontrowersje związane z przelewami to prywatna sprawa Adasia, PiS nie ma z tym nic wspólnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Kto wygra wybory? 22.11.13, 16:03 Najblizsze wybory wygra ta partia,ktorej skorumpowani czlonkowie szybciej zloza rezygnacje,zostana wydaleni lub zawieszeni,albo wykluczeni;) Wczesniejsze aresztowanie bedzie dzialac na ich niekorzysc... Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Well done!Hofman! 23.11.13, 18:24 prywatna sprawa Adasia, PiS nie ma z tym nic wspólnego :-) Oczywista oczywistość. Nie dlatego dostawał przelewy ("pożyczki"), że był w kością z kości PiSu. Ta "kość z kości" to taki zabieg retoryczny, żeby moderacja nie miała zastrzeżeń i wątpliwości (choć to prawda). -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
kucyk_trojanski Re: Well done!Hofman! 22.11.13, 16:08 Jak Hofman moze sie sam zawiesic? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Well done!Hofman!Anatomia 22.11.13, 16:40 Przyrodzenie Hofmana pewnie sie jeszcze bardziej skurczylo Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Re: Well done!Hofman! 24.11.13, 12:15 Ale schowany za immunitetem!!! Odpowiedz Link Zgłoś