wiosnaludzikow 23.11.13, 18:06 No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :) Skaczcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:10 wiosnaludzikow napisał: > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :) > Skaczcie ! Kto nie skacze ten z policji! Hop! Hop! Hop Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:13 Właściwie powinno być tak... kto nie skacze ten jest z pisu hop,hop,hop. a kto skacze ten za Tuskiem, hop,hop,hop. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:15 gtxl napisał: > Właściwie powinno być tak... > > kto nie skacze ten jest z pisu hop,hop,hop. > a kto skacze ten za Tuskiem, hop,hop,hop. ...albo : kto nie skacze ten faszysta albo komunista hop hop hop Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:20 Tak się składa ze podskakują brunatne pelikany.Tyle potrafiom. Przyjmij gratulacje z okazji wyboru Maciorowicza na vice-genseka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:40 x2468 napisał: > Tak się składa ze podskakują brunatne pelikany.Tyle potrafiom. > Przyjmij gratulacje z okazji wyboru Maciorowicza na vice-genseka. Mi gratulujesz wyboru Maciarewicza ? Dlaczego ? No chyba, że chcesz potwierdzić to co napisalem : kto nie skacze ...ten za Maciarewiczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:55 Maciorowicza gratuluje niezależnie od śmiesznego podskakiwania. www.youtube.com/watch?v=7KXpOkBwu6w Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:57 x2468 napisał: > Maciorowicza gratuluje niezależnie od śmiesznego podskakiwania. > www.youtube.com/watch?v=7KXpOkBwu6w Nie zrozumiałeś :( Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 19:17 :( stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 19:30 x2468 napisał: > :( stereotypy. No właśnie ! Ciepło, ciepło, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 19:28 Wielki skok będzie na naszą kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:47 Cokolwiek prawda, także ja mam szereg wątpliwości, jednak nie zauważyłem, by Tusk proponował niszczenie tego, co wcześniej zbudowano - w Chinach pozostałości burżuazyjnej przeszłości, w Polsce - całość Polski pokomunistycznej i wcześniejszej. To program Kaczyńskiego. Zburzyć zgniłą III RP i na jej gruzach budować nowy wspaniały świat. Powszechną szczęśliwość, fabryki w szczerym polu, 3 miliony mieszkań w jednej kadencji... Nawet [b]głodnymi dziećmi się nie zajął. Kupił bratu podgrzewany chodnik. A dzieci? Miał je... GDZIEŚ. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:51 dystans4 napisał: > Cokolwiek prawda, także ja mam szereg wątpliwości, jednak nie zauważyłem, by Tu > sk proponował niszczenie tego, co wcześniej zbudowano - w Chinach pozostałości > burżuazyjnej przeszłości, w Polsce - całość Polski pokomunistycznej i wcześniej > szej. > To program Kaczyńskiego. Zburzyć zgniłą III RP i na jej gruzach budować nowy ws > paniały świat. > Powszechną szczęśliwość, fabryki w szczerym polu, 3 miliony mieszkań .... > -- > buldog. Racja ale Główny Leming spycha Polskę właśnie w objęcia Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 19:45 wiosnaludzikow napisał: > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :) > Skaczcie ! Jeśłi jescze wiekszy jak przez ostatnie 6 lat jego rządów to ja niem powodów do obaw Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 19:49 zapijaczony_ryj napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :) > > Skaczcie ! > > Jeśłi jescze wiekszy jak przez ostatnie 6 lat jego rządów to ja niem powodów do > obaw Masz na myśli te 160 sprawdzanych przetargów na informatykę czy psujące się po 2-3 latach nawierzchnie autostrad ? To będzie wielki skok ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Te setki kilometrów wybudowanych autostrad 23.11.13, 20:22 wiosnaludzikow napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > wiosnaludzikow napisał: > > > > > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :) > > > Skaczcie ! > > > > Jeśłi jescze wiekszy jak przez ostatnie 6 lat jego rządów to ja niem powo > dów do > > obaw > Masz na myśli te 160 sprawdzanych przetargów na informatykę czy psujące się po > 2-3 latach nawierzchnie autostrad ? > To będzie wielki skok ! :) Które osobiście widziałem, bo jechałem! I TE TYsiące małych miejscowości co wyglągaja inaczej niz za rządów Naczelnego Idioty! Przejedź się i sprawdź, a potem PiS_dol Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Te setki kilometrów wybudowanych autostrad 23.11.13, 20:42 zapijaczony_ryj napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > wiosnaludzikow napisał: > > > > > > > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :) > Które osobiście widziałem, bo jechałem! > I TE TYsiące małych miejscowości co wyglągaja inaczej niz za rządów Naczelnego > Idioty! > Przejedź się i sprawdź, a potem PiS_dol Widzę, że rozumiesz, że to już ostatni skok :) Autostradę wybudował też Gierek a Hitler jakieś 100 lat temu. Więc nie pisdol z stresie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 20:24 Zalecam ostrożność w kwestii przetargów informatycznych.Część łapówkarzy działała w czasie rządów pis,tyle ze CBA wtedy zajmowała się fabrykowaniem afer a nie ujawnianiem istniejących. Nawierzchnie autostrad psuja się nie tylko u nas. Śmiem twierdzić ze dzisiaj są one u nas lepsze od tych świeżo wybudowanych lub wyremontowanych w Niemczech.Jeżdżę tam na tyle często ze mogę to powiedzieć.Jako przykład 112 km odcinek A11 pomiędzy Kołbaskowem a Schwanebeck czyli zewnętrzną obwodnica Berlina: stau.info/autobahn/A11 Wybrałem A11 ponieważ najczęściej z niej korzystam i jest ona relatywnie nowa, wybudowana wiele lat po zjednoczeniu, Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 20:50 x2468 napisał: > Zalecam ostrożność w kwestii przetargów informatycznych.Część łapówkarzy działa > ła w czasie rządów pis,tyle ze CBA wtedy zajmowała się fabrykowaniem afer a nie > ujawnianiem istniejących. Za PiS i SLD też. Jednak nagminne lapówkarstwo rozwinęło się w szokującej skali za lemingów. >Nawierzchnie autostrad psuja się nie tylko u nas. Śm > iem twierdzić ze dzisiaj są one u nas lepsze od tych świeżo wybudowanych lub w > yremontowanych w Niemczech. Jajcarz. Następnum tazem zanotuj numery słupków i napisz :) Też czasami tantędy jeżdzę. Wszystkie nawierzchnie się zużywają ale nie w 2 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 tzn, do tej pory byliśmy nad przepaścią, ale teraz 23.11.13, 19:54 zrobimy wielki skok do przodu...;) a lemingi (jak to maja w zwyczaju) za nim...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Pan premier TUSK zapowiedział dzisiaj Wielki Skok 23.11.13, 20:26 Ciekawe kto w to uwierzy - bo nie biedne i stale okłamywane społeczenstwo polskie ? Odpowiedz Link Zgłoś