Dodaj do ulubionych

Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Skok

23.11.13, 18:06
No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :)
Skaczcie !
Obserwuj wątek
    • gtxl Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:10
      wiosnaludzikow napisał:

> No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :)
      > Skaczcie !

Kto nie skacze ten z policji! Hop! Hop! Hop
      • gtxl Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:13
        Właściwie powinno być tak...

kto nie skacze ten jest z pisu hop,hop,hop.
        a kto skacze ten za Tuskiem, hop,hop,hop.
        • wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:15
          gtxl napisał:

> Właściwie powinno być tak...
          >
          > kto nie skacze ten jest z pisu hop,hop,hop.
          > a kto skacze ten za Tuskiem, hop,hop,hop.
          ...albo : kto nie skacze ten faszysta albo komunista hop hop hop
          • x2468 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:20
            Tak się składa ze podskakują brunatne pelikany.Tyle potrafiom.
            Przyjmij gratulacje z okazji wyboru Maciorowicza na vice-genseka.
            • wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:40
              x2468 napisał:

> Tak się składa ze podskakują brunatne pelikany.Tyle potrafiom.
              > Przyjmij gratulacje z okazji wyboru Maciorowicza na vice-genseka.
              Mi gratulujesz wyboru Maciarewicza ? Dlaczego ?
              No chyba, że chcesz potwierdzić to co napisalem : kto nie skacze ...ten za Maciarewiczem :)
              • x2468 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:55
                Maciorowicza gratuluje niezależnie od śmiesznego podskakiwania.
                www.youtube.com/watch?v=7KXpOkBwu6w
                • wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:57
                  x2468 napisał:

> Maciorowicza gratuluje niezależnie od śmiesznego podskakiwania.
                  > www.youtube.com/watch?v=7KXpOkBwu6w
                  Nie zrozumiałeś :(
                  • x2468 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 19:17
                    :( stereotypy.
                    • wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 19:30
                      x2468 napisał:

> :( stereotypy.
                      No właśnie ! Ciepło, ciepło, .....
          • samantha.1 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 19:28
            Wielki skok będzie na naszą kasę!
    • dystans4 Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:47
      Cokolwiek prawda, także ja mam szereg wątpliwości, jednak nie zauważyłem, by Tusk proponował niszczenie tego, co wcześniej zbudowano - w Chinach pozostałości burżuazyjnej przeszłości, w Polsce - całość Polski pokomunistycznej i wcześniejszej.
      To program Kaczyńskiego. Zburzyć zgniłą III RP i na jej gruzach budować nowy wspaniały świat.
      Powszechną szczęśliwość, fabryki w szczerym polu, 3 miliony mieszkań w jednej kadencji...

Nawet [b]głodnymi dziećmi się nie zajął.
      Kupił bratu podgrzewany chodnik.

A dzieci? Miał je... GDZIEŚ.

--
      buldog.
      • wiosnaludzikow Re: Główny leming zapowiedział dzisiaj Wielki Sko 23.11.13, 18:51
        dystans4 napisał:

> Cokolwiek prawda, także ja mam szereg wątpliwości, jednak nie zauważyłem, by Tu
        > sk proponował niszczenie tego, co wcześniej zbudowano - w Chinach pozostałości
        > burżuazyjnej przeszłości, w Polsce - całość Polski pokomunistycznej i wcześniej
        > szej.
        > To program Kaczyńskiego. Zburzyć zgniłą III RP i na jej gruzach budować nowy ws
        > paniały świat.
        > Powszechną szczęśliwość, fabryki w szczerym polu, 3 miliony mieszkań ....
        > --
        > buldog.
        Racja ale Główny Leming spycha Polskę właśnie w objęcia Kaczyńskiego.
    • zapijaczony_ryj Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 19:45
      wiosnaludzikow napisał:

> No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :)
      > Skaczcie !

Jeśłi jescze wiekszy jak przez ostatnie 6 lat jego rządów to ja niem powodów do obaw
      • wiosnaludzikow Re: Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 19:49
        zapijaczony_ryj napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
        >
        > > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :)
        > > Skaczcie !
        >
        > Jeśłi jescze wiekszy jak przez ostatnie 6 lat jego rządów to ja niem powodów do
        > obaw
        Masz na myśli te 160 sprawdzanych przetargów na informatykę czy psujące się po 2-3 latach nawierzchnie autostrad ?
        To będzie wielki skok ! :)
        • zapijaczony_ryj Te setki kilometrów wybudowanych autostrad 23.11.13, 20:22
          wiosnaludzikow napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > wiosnaludzikow napisał:
          > >
          > > > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :)
          > > > Skaczcie !
          > >
          > > Jeśłi jescze wiekszy jak przez ostatnie 6 lat jego rządów to ja niem powo
          > dów do
          > > obaw
          > Masz na myśli te 160 sprawdzanych przetargów na informatykę czy psujące się po
          > 2-3 latach nawierzchnie autostrad ?
          > To będzie wielki skok ! :)

Które osobiście widziałem, bo jechałem!
          I TE TYsiące małych miejscowości co wyglągaja inaczej niz za rządów Naczelnego Idioty!
          Przejedź się i sprawdź, a potem PiS_dol
          • wiosnaludzikow Re: Te setki kilometrów wybudowanych autostrad 23.11.13, 20:42
            zapijaczony_ryj napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
            >
            > > zapijaczony_ryj napisał:
            > >
            > > > wiosnaludzikow napisał:
            > > >
            > > > > No widzisz Ryjku a jednak lemingi skaczą :)
            > Które osobiście widziałem, bo jechałem!
            > I TE TYsiące małych miejscowości co wyglągaja inaczej niz za rządów Naczelnego
            > Idioty!
            > Przejedź się i sprawdź, a potem PiS_dol
            Widzę, że rozumiesz, że to już ostatni skok :)
            Autostradę wybudował też Gierek a Hitler jakieś 100 lat temu. Więc nie pisdol z stresie.
        • x2468 Re: Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 20:24
          Zalecam ostrożność w kwestii przetargów informatycznych.Część łapówkarzy działała w czasie rządów pis,tyle ze CBA wtedy zajmowała się fabrykowaniem afer a nie ujawnianiem istniejących. Nawierzchnie autostrad psuja się nie tylko u nas. Śmiem twierdzić ze dzisiaj są one u nas lepsze od tych świeżo wybudowanych lub wyremontowanych w Niemczech.Jeżdżę tam na tyle często ze mogę to powiedzieć.Jako przykład 112 km odcinek A11 pomiędzy Kołbaskowem a Schwanebeck czyli zewnętrzną obwodnica Berlina:
          stau.info/autobahn/A11
          Wybrałem A11 ponieważ najczęściej z niej korzystam i jest ona relatywnie nowa, wybudowana wiele lat po zjednoczeniu,
          • wiosnaludzikow Re: Wielki skok naprzód powinieneś naPiSdać 23.11.13, 20:50
            x2468 napisał:

> Zalecam ostrożność w kwestii przetargów informatycznych.Część łapówkarzy działa
            > ła w czasie rządów pis,tyle ze CBA wtedy zajmowała się fabrykowaniem afer a nie
            > ujawnianiem istniejących.
            Za PiS i SLD też. Jednak nagminne lapówkarstwo rozwinęło się w szokującej skali za lemingów.
            >Nawierzchnie autostrad psuja się nie tylko u nas. Śm
            > iem twierdzić ze dzisiaj są one u nas lepsze od tych świeżo wybudowanych lub w
            > yremontowanych w Niemczech.
            Jajcarz. Następnum tazem zanotuj numery słupków i napisz :) Też czasami tantędy jeżdzę. Wszystkie nawierzchnie się zużywają ale nie w 2 lata :)
    • bard333 tzn, do tej pory byliśmy nad przepaścią, ale teraz 23.11.13, 19:54
      zrobimy wielki skok do przodu...;) a lemingi (jak to maja w zwyczaju) za nim...;)
    • hummer Olsen? 23.11.13, 20:13

• wiosnaludzikow Re: Olsen? 23.11.13, 20:43
        Nie! Ferdek !
    • zbysio45 Pan premier TUSK zapowiedział dzisiaj Wielki Skok 23.11.13, 20:26
      Ciekawe kto w to uwierzy - bo nie biedne i stale okłamywane społeczenstwo polskie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka