mariner4 28.11.13, 13:32 AGH zawiesiła tego szarlatana na usługach PiS. Ciekawe ile mi płacił oligarcha Kaczyński, jeden z najbogatszych ludzi w Polsce. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludwik_7125 Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 13:36 Może reszta głąbów uważających się za ekspertów, w przyszłości pomyśli, zanim zacznie opowiadać brednie. Jest wybór: farmazony lub praca. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 13:39 wreszcie może jakaś odpowiedzialność za słowa Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 13:39 Cyngirl Gmyz miał rację, po co przyznawał się że kłamał? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 13:51 No, po ewentualnej wygranej PiS możemy spodziewać się kolejnego wzmożenia moralnego i, na przykład, reorganizacji PAN, bo że AGH zostanie filią Najgłębszej Szkoły Infernalnej Ojca Dyrektora, to wiadomość pewna i dla niej dobra, a i kierunki zainteresowań cokolwiek zbliżone. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Też tak pomyślałem, że 28.11.13, 13:59 po ew. wygranej PiS, Rońda zostanie prezesem PAN. A podstawowym zadaniem tej szacownej instytucji będzie udowodnienie świętości prezydenta-denata. M. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Też tak pomyślałem, że 28.11.13, 14:40 po ew. wygranej PiS, Rońda zostanie prezesem PAN. dla pisu też jest spalony, ze kłamał w "słusznej sprawie " to na plus, ale że się przyznał do kłamstwa i podważył tym samym heroizm największego prezydenta to zbrodnia niewybaczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 14:29 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15039033,Jacek_Ronda_zawieszony_w_obowiazkach_dydaktycznych.html? // Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 14:34 Też mnie to cieszy. Niech politycy zawodowo się trudnią opowiadaniem bredni. Naukowcy zdecydowanie nie powinni tego robić i czasem trzeba im o tym boleśnie przypominać. Brawo AGH. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 14:36 mariner4 napisał: > AGH zawiesiła tego szarlatana na usługach PiS. "Blefujacy" naukowiec. Wstyd dla AGH Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Oszust Rońda out! 28.11.13, 15:24 Dostał to na co zapracował, ale wg PiS-u On blefował, bo jak ktoś mówi kłamstwa które są wygodne dla partii niepokalanych, to nie kłamie tylko blefuje, wszyscy inni kłamczuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Niedobrze 28.11.13, 15:40 Teraz Maciora zatrudni go na pełny etat w katedrze sztucznej mgły. Odpowiedz Link Zgłoś