Dodaj do ulubionych

Karnowscy , Turski

04.01.14, 12:59
Karnowscy pozwani przez tvp za insynuacje że śp. Andrzej Turski prowadził panoramę pod wpływem uznali że z szacunku dla jego choroby nie będą się z tego tłumaczyć. Choroby już nie ma, będę z satysfakcją patrzeć na ten upadek.
Obserwuj wątek
    • kajdanik Re: Karnowscy , Turski 04.01.14, 13:10
      Prasa upada i musi brutalnie walczyć o wąski rynek ze swoimi konkurentami. Dlatego są Karnowscy, dlatego są "Resortowe Dzieci". Ciekawe może się okazać jak będzie się zachowywać społeczeństwo do którego agresji coraz mocniej się odwołują dziennikarze.

Może ktoś kiedyś napisze pracę "Wpływ upadku prasy papierowej, na wojnę falę zamieszek w latach 2014-2015."
      • 1tobi Re: Karnowscy , Turski 04.01.14, 13:20
        Nie osądzam prostytutki dopóki nie udaje kogoś innego.
      • indeed4 Ach, ta Polska. 04.01.14, 14:20
        Nigdzie, na całym świecie w żadnym kraju nie ma tylu radykalnych formacji politycznych co w ciemnej, sukienkowej Polsce. Skandal! Trzeba z tym coś zrobić - musisz zgłosić obywatelski wniosek do Sejmu, żeby radykalnym środowiskom i dziennikarzom zakazano wszelkiej zorganizowanej działalności.
        • kajdanik Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 14:24
          a niby czemu? niech dokonają się do końca.

jestem całkowicie za tym, żeby pis doszedł do władzy. ONR pokazał na co go stać, krzyże stawiano w mieście zamiast słupków parkingowych. parę latek i żegnamy to towarzystwo :))))))
          • indeed4 Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 14:35
            Nooo - już tak coś koło 50 lat żegnacie popłuczyny po Leninie prawicę, Solidarność i Kościół, no nie? Żegnajcie dalej :-)))
            • kajdanik Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 14:38
              no i gdzie ta solidarność? Bo gdzie resortowe dzieci to wiemy :)))))))
              • indeed4 Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 14:46
                Gdzie? Solidarność rządzi półgłówku, a gdzie dziś komuna to wiemy - sfrustrowanym sierotom po PZPR zostało smarkanie się na internetowych forach :-)))
                • kajdanik Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 14:56
                  No popatrz jak łatwo ustawić sukienkowego do pionu . Raptem rządzi :)))))
                  • indeed4 Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 15:00
                    No właśnie - rządzi! A wykopany na zbity pysk PZPRowski beton i ich pomiot smarcze się na internetowych forach :-)))
                    • kajdanik Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 15:09
                      to tłumaczy liczbę twoich wpisów
                      • indeed4 Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 15:16
                        Nie wiem co tłumaczy i nie chcę wiedzieć - mam to w tym miejscu gdzie mój proboszcz dogodził twojej matce :-)))
                        • kajdanik Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 15:23
                          No musi cię rozpierać duma, że twój proboszcz, bo odkąd ci dogodził ty już nie dasz rady nikomu:((((
                          • indeed4 Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 15:30
                            Mój proboszcz, a twój ojciec ma lepsze cymesy w domu :-)))
            • sclavus Re: Ach, ta Polska. 04.01.14, 14:53
              ... to coś niesamowitego, co ty bierzesz, chłopie!!!
              Od dłuższego już czasu penderolisz (albo ciebie, jakiś w kiecce), jak po - nie przymierzając - mieszance wszystkich znanych i nieznanych "środków"...
              indeed?
              Yeah!! ... but not need!
    • 1tobi Re: Karnowscy , Turski 04.01.14, 13:27
      dziurlas2 napisał
      >
      > Upadek tow. Turskiego był zaiste widowiskowy.

To "zaiste" jest jak "albowiem " śmierdzi kruchtą i nie gadam z tobą.
    • kajdanik Re: Karnowscy , Turski 04.01.14, 13:35
      sukienkowe dzieci plują jadem
      bo ktos spod sukienki cos wyciagal
      i kazał potrzymac w raczce
      • indeed4 Yhym. 04.01.14, 14:21
        Mianowicie kto, ateistyczna komusza gnido? Słucham.
        • kajdanik Re: Yhym. 04.01.14, 14:25
          co tak nerwowo, jakieś traumatyczne wspomnienia?
          • indeed4 Re: Yhym. 04.01.14, 14:32
            Nie moje. Boli komusza gnido, że Kościół z Solidarnością zasadził tałatajstwu ze wschodu kopa? :-)))

To świetnie, ma boleć - pień się ładnie dalej.
            • kajdanik Re: Yhym. 04.01.14, 14:37
              powiedz mi koleżko

czemu ci co niby tak kopa dali, ciągle się ślinią i płaczą, że komuchy ciągle rządzą? i słusznie płaczą, bo taka pozycja sukienkowego syniusia, żeby na dole :))))
              • indeed4 Re: Yhym. 04.01.14, 14:47
                Zadzwoń i zapytaj komusza sieroto - na pewno ci odpowiedzą :-)))

• kajdanik Re: Yhym. 04.01.14, 14:53
                  tak jak dzwonisz do radia maryja? ja dzwonić nie muszę.
                  • indeed4 Re: Yhym. 04.01.14, 14:56
                    Dzwoń, dzwoń komusza gnido. Wszystko ci powiedzą :-)))
                    • kajdanik Re: Yhym. 04.01.14, 14:59
                      tam gdzie tobie mówią wszystko na antenie, to mi się nawet telefonu podnieść nie chce.
                      • indeed4 Re: Yhym. 04.01.14, 15:01
                        To już komusza gnido nie mój problem :-)))
                        • kajdanik Re: Yhym. 04.01.14, 15:11
                          wiem, że masz większy :)))
                          • indeed4 Re: Yhym. 04.01.14, 15:15
                            Nie, bo to nie ja tępy komuszy przygłupie zadałem pytanie :-)))
                            • kajdanik Re: Yhym. 04.01.14, 15:22
                              dla mnie to żaden pytać. to efekt myślenia. ale rozumiem, że tobie kojarzy się takowe z problemem.
                              • indeed4 Re: Yhym. 04.01.14, 15:26
                                To dzwoń i pytaj, nikt ci nie broni :-)))
            • sclavus Re: Yhym. 04.01.14, 15:57
              ... przecież najdokładniej widać, że to ty - od kilku postów - jesteś spieniony i pienisz się coraz bardziej...
              Jak woda w kałuży po podmuchu pierda!!
              uFielbiam tÓmaństFo!!!
        • sclavus Re: Yhym. 04.01.14, 15:54
          To jest qrva! argument!!!... - prawicowo-ćwierćinteligentny (tak zwanej, polskiej prawicy)... :D:D:D
    • sclavus Re: Karnowscy , Turski 04.01.14, 14:59
      Bynajmniej...
      Twój post natomiast, nie tyle zaiste jest, ile zajebisty - zupełnie, jakbyś go doopą wydalił (po uprzedniej wizycie u proboszcza... w zakrystii!!)
      uFielbiam tÓmaństFo!!
      • 1tobi Re: Karnowscy , Turski 05.01.14, 03:22
        o czym jest ten wątek :/ ?
        • piotr7777 nie widzę sensu tego pozwu 05.01.14, 08:33
          Rozumiałbym gdyby Karnowskich (nawiasem mówiąc to nie oni byli autorami feralnego tekstu) pozwała córka zmarłego uznając, że sugestie jakoby jej ojciec przyszedł pijany do pracy naruszają dobrą pamięć o nim. Natomiast dla TVP fakt, że wpuściła ciężko chorego człowieka na wizję w imię wyższej oglądalności nie powinien być powodem do dumy.
          Osobna sprawa to, że w tekście napisane było, że Turski tego samego dnia (przypomnijmy - imieniny Andrzeja) widziany był w jednym z warszawskich lokali. Otóż ta wiadomość może być prawdziwa lub nie. Jeżeli jest zmyślona to faktycznie jest to poważny problem dla portalu wSumie, ale jeżeli jest prawdziwa (a Turski mógł świętować imieniny, zwłaszcza, że w jednym z ostatnich wywiadów mówił, że jest już całkiem zdrowy, niby chodziło tylko o pokonanie nowotworu, ale chorzy, którzy wyszli z raka często żyją pełnią życia i lekceważą inne dolegliwości) to - niezależnie od fatalnego kontekstu - z punktu widzenia odpowiedzialności prawnej sprawy nie ma.
          • fiu-bzdziu2010 Re: nie widzę sensu tego pozwu 05.01.14, 11:50
            "- z punktu widzenia odpowiedzialności prawnej sprawy nie ma."

nie bądź adwokatem tych żałosnych braci- za pomówienie odpowiedzialność prawna owszem jest.
            • ludekpolski Re: Awantura o Basię.... 05.01.14, 11:55
              Co to śp. redaktor jako pierwszy był nawalony jak szpak ??
              • 1tobi Re: Awantura o Basię.... 05.01.14, 12:02
                ludekpolski napisał:

> Co to śp. redaktor jako pierwszy był nawalony jak szpak ??
                >
                >
                nie pisz "śp" kiedy plujesz
                • ludekpolski Re: Awantura o Basię.... 05.01.14, 12:12
                  a od kiedy to stwierdzenie że ktoś kiedyś był lub nie pod wpływem jest pluciem ?
            • piotr7777 Re: nie widzę sensu tego pozwu 05.01.14, 13:51

> nie bądź adwokatem tych żałosnych braci- za pomówienie odpowiedzialność prawna
              > owszem jest

Pod warunkiem, że pomówienie było. A tego nie wiemy.
              • fiu-bzdziu2010 Re: nie widzę sensu tego pozwu 05.01.14, 14:10
                ciekawe, jak żałośni bracia udowodnią, że p.Andrzej był pod wplywem trunku????
      • ludekpolski Re: No, ale.... 05.01.14, 12:01
        to że człowiek odszedł od nas [*] później nie może być czynnikiem obciążającym tych którzy wypowiedzieli się na jego temat bo w przeciwnym razie możnaby popaść w jakąś paranoję....
        • ludekpolski Re: No, ale.... 05.01.14, 12:08
          od razu mówię że nie wiem czy był na cyku czy nie, ale tak czy siak nie powinien w takim stanie prowadzić programu bo to że będą później podejrzenia jest przecież oczywiste....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka