mariner4 11.01.14, 17:59 fakt.onet.pl/chory-na-raka-posel-artur-gorski-nie-dawajcie-pieniedzy-owsiakowi,artykuly,438489,1.html Zero litości dla katolickiego oszołoma co pluje nawet na łożu śmierci. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 18:03 o jego łożu śmierci w ramach jego autopromocji,myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 18:37 mariner4 napisał: > fakt.onet.pl/chory-na-raka-posel-artur-gorski-nie-dawajcie-pieniedzy-owsiakowi,artykuly,438489,1.html > Zero litości dla katolickiego oszołoma co pluje nawet na łożu śmierci. > M. Pełna zgoda.Bóg mu zabrał zdrowie i rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 18:48 Poseł Górski jak żaba na zebraniu zwierząt. Lew zarządził "ładne zwierzęta na prawo, a silne na lewo." Pośrodku została żaba. Lew z gniewem "żaba, ruchy!" Na co żaba "no przecież się nie rozerwę." Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 18:58 Racja, miałem o tym założyć wątek ale. ...stwierdziłem niech zdycha oszołom Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ale gdyby jego życie zależalo od tego 11.01.14, 19:04 czy oddałbym krew, to bym oddał. W końcu głupota nie powinna być karana śmiercią. To katolicy by nas z przyjemnością eksterminowali. Pełno tu takich. M. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Ale gdyby jego życie zależalo od tego 11.01.14, 19:13 Ja mimo wszystko nie. Gość nie doceni a jeszcze przy okazji wbije ci nóż w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 19:26 czy olejpis to" etta" w poprzednim wcieleniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 19:30 A747 to obrońca końca cywilizacji białego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 19:38 adam111115 napisał: > A747 to obrońca końca cywilizacji białego człowieka watki pomyliles adasiu, ja punktuje tego fanatyka " olej.." Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 19:42 Kolejny bezstronny? Żeby było jasne, o tobie piszę Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 20:28 widze ze ty tez fanatyk , pa pa wiec Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 20:32 Jak na prawdziwego patriotę przystało, pisz po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 19:28 Masz miękkie serce.Górski na litość nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Był moment, że mu współczułem 11.01.14, 19:44 ja mu nadal współczuję , że ojciec był w sztok pijany jak go płodził i synek jest debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: kretyńskie wypowiedzi 11.01.14, 20:03 To tu o wstydzie nie ma kto pisać? Lepiej zamilczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Świadectwo... 11.01.14, 20:12 Chciałem kliknąć 'kosz' , ale nie - niech wisi to piękne świadectwo członka sekty Owsiaka... :) olejpis napisała: > zalosny rasista pewnie dostal troche promieni za swoje komentarze. zycze mu bol > u duzo, smieciowi. zdychaj smieciu! -- Sekta media.wnet.neon24.pl/post/104415,piekarczyk-owsiak-najswietszym-iii-rp Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Racja.. 11.01.14, 21:00 ... katoliku .niech wisi katolicka obluda 10 przykazan w wykonaniu tego posla Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Racja.. 12.01.14, 13:07 szwampuch58 napisał: > ...niech wisi katolicka obluda 10 przykazan w wykonaniu tego posla Udowodnij obłudę -- kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Racja.. 12.01.14, 13:55 chasyd_z_czerskiej napisał: > szwampuch58 napisał: > > > ...niech wisi katolicka obluda 10 przykazan w wykonaniu tego posla > > Udowodnij obłudę Fakt to nie obłuda ,tao najszczersza nienawiść taka typowa dla katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jakoś się nie oburzałeś jak Karnowszy opluwali 12.01.14, 12:18 umierającego człowieka, hipokryto? M. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Jakoś się nie oburzałeś jak Karnowszy opluwal 12.01.14, 13:05 Nie odpowiedziałeś. Wykaż nieprawdę w jego słowach ... : mariner4 napisał: > Zero litości dla katolickiego oszołoma Za kilka słów prawdy ?... kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p mariner4 napisał: > umierającego człowieka, hipokryto? Nie wiedziałem nic o "opluwaniu" , idioto... Hipokryto , czy ty krytykujesz każdą niestosowną wypowiedź ?... -- kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Od lat daję na WOSP 12.01.14, 13:15 Założę się, że większość ofiarodawców to katolicy, więc te apele są na poziome "sierpień miesiącem bez alkoholu" biskupów. Masz prawo nie dawać. A ten facet? To idiota. Nieszczęśliwy idiota. M. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Od lat daję na WOSP 12.01.14, 14:03 >A ten facet? To idiota. Nieszczęśliwy idiota. I znów nie odpowiedziałeś... forum.gazeta.pl/forum/w,28,148945363,148954884,Re_Jakos_sie_nie_oburzales_jak_Karnowszy_opluwal.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Tu masz to wasze zasr.... katolickie miłosierdzie 12.01.14, 13:23 plfoto.com/zdjecie,reporterskie,dzieki-ci-boze-ze-go-od-nas-juz-zabrales,1713700.html M. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Tu masz to wasze zasr.... katolickie miłosier 12.01.14, 14:01 Demagogia nie na temat... -- kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Prawda cię wyzwoli :) 11.01.14, 20:37 > Zero litości dla katolickiego oszołoma Za kilka słów prawdy ?... kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Prawda cię wyzwoli :) 11.01.14, 20:50 To raczej wiaderko zawartosci wyciągniętej z szamba-ulubionego lokum menelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Prawda cię wyzwoli :) 11.01.14, 22:22 az43 napisał: > To raczej wiaderko zawartosci wyciągniętej z szamba-ulubionego lokum menelstwa. Zły człowieku...Ładnie to tak nazywać sprawozdania finansowe WOŚP ?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Prawda cię wyzwoli :) 12.01.14, 08:36 Wiesz co... Nie mam nadziei na normalne współżycie w Polsce z konserwatystami. Was można tylko posłać do gazu. Dlaczego? Nie szanujecie żadnych argumentów strony przeciwnej. I jedziecie ostro po bandzie - albo będzie po waszemu albo potop. No to niech będzie potop!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Prawda cię wyzwoli :) 12.01.14, 08:41 tanebo napisał: > Was można tylko posłać do gazu. Dlaczego? Nie szanujecie żadnych argumentów str > ony przeciwnej. I jedziecie ostro po bandzie - albo będzie po waszemu albo poto > p. No to niech będzie potop!!!!!!!!!!! I kto to mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Prawda cię wyzwoli :) 12.01.14, 12:51 tanebo napisał: > Wiesz co... Nie mam nadziei na normalne współżycie w Polsce z konserwatystami. > Was można tylko posłać do gazu. I znów piękne świadectwo owsiakowo- lewicowej sekty... > Nie szanujecie żadnych argumentów str > ony przeciwnej. Na razie żadnych argumentów nie przedstawiłeś... Podaj argumenty uzasadniające koszty własne WOŚP na poziomie 12 mln/rok... + finansowanie publiczne (media, samorządy) : koszty sekty WOŚP: Koszty administracyjne łącznie: 12.547.353,95 Zużycie materiałów i energii 136.614 Usługi obce 1.369.717,42 Podatki i opłaty 8.207,20 Wynagrodzenia 1.524.143,13 Ubezpieczenia społeczne i inne świadczenia 315.193,55 Podróże służbowe 18.730,07 Koszty reprezentacji i reklamy 677.794,11 Pozostałe koszty 8.421.878,07 -- www.naszdziennik.pl/polska-kraj/64986,nie-poddamy-sie-latwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Prawda cię wyzwoli :) 12.01.14, 13:48 chasyd_z_czerskiej napisał: > koszty sekty WOŚP: > > Koszty administracyjne łącznie: 12.547.353,95 Zgłoś to chory z nienawiści debilu do prokuratury .Już zgłosiłeś ?? uznali ze jesteś debilem czy jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Prawda cię wyzwoli :) 12.01.14, 13:53 kolter-mr napisał: > chasyd_z_czerskiej napisał: > > > koszty sekty WOŚP: > > > > Koszty administracyjne łącznie: 12.547.353,95 > > Zgłoś to chory z nienawiści debilu do prokuratury .Już zgłosiłeś ?? uznali ze j > esteś debilem czy jak ?? Jak za komuny. Kto krytykuje ten wariat :) Ty kolter wystawiasz świadectwo Owsiakowi swoją " obroną" On takich prostackiej obrony nie potrzebuje a wręcz mu szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Prawda cię wyzwoli :) 12.01.14, 14:00 wiosnaludzikow napisał: > Jak za komuny. Kto krytykuje ten wariat :) Nie , emdzik jest chory umysłowo znam wypowiedzi tego durnia od lat. > Ty kolter wystawiasz świadectwo Owsiakowi swoją " obroną" On takich prostackiej > obrony nie potrzebuje a wręcz mu szkodzi. Nazywasz stwierdzenie prostego faktu ze emdzik to debil ,prostactwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Prawda cię wyzwoli :) 12.01.14, 13:43 chasyd_z_czerskiej napisał: > az43 napisał: > > > To raczej wiaderko zawartosci wyciągniętej z szamba-ulubionego lokum mene > lstwa. > > Zły człowieku...Ładnie to tak nazywać sprawozdania finansowe WOŚP ?... :) On pisał o złodziejach w sukienkach którzy nie robią w ogóle sprawozdań.Poza ty jak chcesz to idź z tym prymitywnym wyliczeniem z tej prawicowo prymitywnej szmaty która cytujesz do prokuratora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Prawda cię wyzwoli :) 11.01.14, 22:07 chasyd_z_czerskiej napisał: > > Zero litości dla katolickiego oszołoma > > Za kilka słów prawdy ?... Emdzik nikogo nie interesuje to twoja trzecia z prawd Tischnera. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Był moment, że mu współczułem 12.01.14, 01:05 w Bogu nadzieja że cierpienie go uszlachetni. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Napromieniowanie mu mozgu nie ulepszylo 12.01.14, 05:39 Jesteś po prostu chora psychicznie :( Odpowiadasz na: olejpis napisała: > ! zdychaj smieciu polski! Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Napromieniowanie mu mozgu nie ulepszylo 12.01.14, 13:00 wiosnaludzikow napisał: > Jesteś po prostu chora psychicznie :( > Odpowiadasz na: > olejpis napisała: > > > ! zdychaj smieciu polski! To nie choroba , ale mentalność lewacko-sekciarska... -- kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Napromieniowanie mu mozgu nie ulepszylo 12.01.14, 13:51 chasyd_z_czerskiej napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > Jesteś po prostu chora psychicznie :( > > Odpowiadasz na: > > olejpis napisała: > > > > > ! zdychaj smieciu polski! > > To nie choroba , ale mentalność lewacko-sekciarska... > > > -- > kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p Jestem pewien. To jest choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
olejpis [...] 12.01.14, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś