etykietka 20.01.14, 18:29 Oskarżonego o pedofilie , który wzywa; NAWRÓĆCIE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddziurlas Geriatria z PRL-u 20.01.14, 19:25 Pewien emerytowany inżynier przepłynął w życiu kajakiem 80 tys. km. Komuchom z FK już niewiele brakuje - np. hummer 65 tys. postów, zoil44elwer prawie 53 tys. postów. Dalej nie chce mi sie sprawdzać, bo jestem po kolacji, a nie chciałbym jej stracić. Jak tak dalej pójdzie, towarzysze, to powtórzycie osiągnięcie tego inżyniera he he :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Geriatria z PRL-u 20.01.14, 19:41 Używaj pampersów,będziesz mógł ją zachować na dłużej.Może nawet zachowasz się jak chomik,on wie jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Geriatria z PRL-u 20.01.14, 19:44 Słaby jesteś.Kaczyński winien zastanowic się nad odmłodzeniem personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Geriatria z PRL-u 20.01.14, 22:02 ddziurlas napisał: > Pewien emerytowany inżynier prz > epłynął w życiu kajakiem 80 tys. km. > > Komuchom z FK już niewiele brakuje - np. hummer 65 tys. postów, zoil44elwer prawie 53 tys. postów. Dalej nie chce mi sie sprawdzać, bo > jestem po kolacji, a nie chciałbym jej stracić. > > Jak tak dalej pójdzie, towarzysze, to powtórzycie osiągnięcie tego inżyniera he > he :)) Ale słów księdza nie skomentowałeś.Nie potrafisz? Pamiętasz jeszcze pytanie autorki wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Geriatria z PRL-u 20.01.14, 22:08 Bo nie zmieniają ciągle nicków jak pseudopatrioci . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 19:32 NAWRÓĆCIE SIĘ! dosłownie . Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie nawrócę się, wolę kobiety. 20.01.14, 19:44 Na statkach nie było kapelanów :-)Dalej nie rozwijam tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Nie nawrócę się, wolę kobiety. 20.01.14, 21:55 NAWRÓĆCIE SIĘ! .. i odwróćcie się Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Na taki pomysł wpadła tylko lewica 21.01.14, 09:07 stalinowska. Do 1956 roku na statku był tzw "oficer kulturalno oświatowy" nazywany "kaoszczakiem". Pilnował poprawności politycznej, Po prostu politruk. Miał pozycję zastępcy kapitana d/s politycznych. Po październiku 1956 etat zlikwidowany. Polskiej bandery już nie ma więc na kapelanów się nie zanosi. Ale gdyby była to i tam czarna sotnia pewnie zapuściłaby macki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:13 etykietka napisała: > Oskarżonego o pedofilie , który wzywa; NAWRÓĆCIE SIĘ! Ja zwyrodnialca nie mam zamiaru nawet próbować zrozumieć. Wyizolować ze społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:16 mila2712 napisała: > etykietka napisała: > > > Oskarżonego o pedofilie , który wzywa; NAWRÓĆCIE SIĘ! > > Ja zwyrodnialca nie mam zamiaru nawet próbować zrozumieć. > Wyizolować ze społeczeństwa. Masz rację...użytkowniczko. Ale tupet to księżulo ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:20 gtxl napisał: > Masz rację...użytkowniczko. > Ale tupet to księżulo ma..... Popatrz no ....mają ludzie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:22 mila2712 napisała: > gtxl napisał: > > > Masz rację...użytkowniczko. > > Ale tupet to księżulo ma..... > > Popatrz no ....mają ludzie problemy. Przyznam się,że nie za bardzo kumam co masz na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:35 gtxl napisał: > mila2712 napisała: > > > gtxl napisał: > > > > > Masz rację...użytkowniczko. > > > Ale tupet to księżulo ma..... > > > > Popatrz no ....mają ludzie problemy. > > > Przyznam się,że nie za bardzo kumam co masz na myśli. No jak to co ? Dylematy autorki wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:45 mila2712 napisała: > gtxl napisał: > > > Masz rację...użytkowniczko. > > Ale tupet to księżulo ma..... > > Popatrz no ....mają ludzie problemy. Ano mają. www.prw.pl/articles/view/32655/siedem-zarzutow-dla-ks-pawla-k Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:51 OK ale rozgraniczmy wyraźnie, żeby nie było nieporozumień. Pedofilia to wazny problem. należy o tym mówić ale żeby mieć dylemat jak odbierać słowa pedofila ? Po co to ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jaz rozumieć słowa księdza 21.01.14, 00:57 mila2712 napisała: > OK ale rozgraniczmy wyraźnie, żeby nie było nieporozumień. Pedofilia to wazny p > roblem. należy o tym mówić ale żeby mieć dylemat jak odbierać słowa pedofila ? > Po co to ? A ja nie jestem problemem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Jaz rozumieć słowa księdza 21.01.14, 07:53 hummer napisał: > mila2712 napisała: > > > OK ale rozgraniczmy wyraźnie, żeby nie było nieporozumień. Pedofilia to w > azny p > > roblem. należy o tym mówić ale żeby mieć dylemat jak odbierać słowa pedof > ila ? > > Po co to ? > > A ja nie jestem problemem :) No nie jesteś ( idąc odrębny torem od tematu wątku ) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Jaz rozumieć słowa księdza 21.01.14, 08:03 Bydlak sutannowy,kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Jaz rozumieć słowa księdza 21.01.14, 08:39 lumpior napisał: > Bydlak sutannowy,kanalia. Jeśli już to kanalie....tego sukienkowego bydła jest więcej..... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Jaz rozumieć słowa księdza 20.01.14, 22:50 Spowiedź i rozgrzeszenie przez udającego księdza (była dopiero co taka sprawa) jest nieważna - tak powiedział biskup. A co ze spowiedzią i rozgrzeszeniem (np. z cudzołóstwa) przez aktywnego pedofila? Odpowiedz Link Zgłoś