Dodaj do ulubionych

NABÓR OCHOTNIKÓW

IP: 217.67.195.* 18.09.01, 15:05
Podczas wojny sześciodniowej gdy ZSRR oficjalnie zadecydowało o nie wysyłaniu
regularnych wojsk Układu Warszawskiego na pomoc Egiptowi polecieć mieli tylko
ochotnicy. Odzew był umiarkowany - poza Polską, gdzie zgłaszały się wówczas na
ochotnika całe bataliony gotowe na walkę z Izraelem. Na szczęście wojna się
skończyła z nie najlepszym dla nas wynikiem (straciliśmy Synaj), ale dzisiaj
kiedy Polska jest w NATO z obawą patrzę na takiego "sojusznika". Po wielu
wypowiedziach na "Forum" widać, że ochotników i dzisiaj by nie brakowało aby
jechać do Afganistanu i bronić Talibów, albo jeszcze lepiej spacyfikować moją
Ojczyznę. Za to Polacy was nienawidzę i nigdy nie przestanę, zatem nie dziwcie
się, że dogadać się nie możemy, bo wy jesteście po Arabach jedynym tak stałym w
swojej nienawiści wrogiem Izraela i każdego Żyda z osobna.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrq Re: PO PIERWSZE PODAJ ZRODLA... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:51
      ... skad czerpiesz takie zadziwiajace informacje. Ja mam juz na tyle duzo lat,
      ze pamietam, jak to bylo, i raczej przypominam sobie zjawiska odwrotne. Byc
      moze twoje wiadomosci biora sie z kretynskich publikacji podobnych do rewelacji
      polskich ksenofobow i antysemitow. A w takim razie dobierz sobie inne lektury.

A PO DRUGIE: takie uogolnienia jakie prezentujesz tutaj stawiaja cie w rzedzie
      ludzi, ktorzy sa albo glupi, albo oglupieni, albo maja zla wole. Niczym nie
      roznisz sie umyslowo i moralnie od antysemitow - w Polsce i na swiecie, czyli
      zblizasz sie niebezpiecznie do skurwysynstwa i podlosci. Ja osobiscie gleboko
      gardze kazdym, kto ma rasowe lub narodowosciowe uprzedzenia, i jest mi wszystko
      jedno, czy to Zyd, Polak czy Grek. Jezeli ktos mi pisze, ze nienawidzi NARODU
      (tak jak ty nienawidzisz Polakow), to jest po prostu potencjalnym zbrodniarzem,
      skurwysynem, terrorysta, kretynem i co sie jeszcze chce: stawia sie na tym
      samym poziomie moralnym co Hitler, a na dodatek znacznie nizej od Eichmanna,
      ktory to co robil, robil przynajmniej powodowany urzednicza ulegloscia, a nie
      nienawiscia.
      PO TRZECIE: tacy jak ty sa przyczyna zaogniania odniesien miedzy Polakami a
      Zydami. I wszystko jedno, czy czynia to niektorzy Polacy z jednej strony, czy
      niektorzy Zydzi z drugiej - jest to podlosc. Dlatego puknij sie kolego w czolo
      i przestan wypisywac kretynstwa - ale obawiam sie, ze tak ci juz zostanie i
      bedziesz idiota do konca zycia.
      PO CZWARTE: jak sie juz chcesz do kogos przypierdalac, to czyn to
      sprawiedliwie. Zdaje sie ze gowno wiesz o historii wlasnego narodu, w tym o
      wojnie szesciodniowej, a pewnie i o Holokauscie tez.

Wez sobie wzor z Mosze, ktory jest gosciem tego forum, i ktory cieszy sie tu
      szacunkiem wsrod ludzi, za wyjatkiem roznego sortu kretynow, do ktorych ty
      przez swoje debilne oswiadczenie, rowniez sie zaliczyles.

Przykro mi, nie moge cie pozdrowic
      • Gość: Samuel Re: PO PIERWSZE PODAJ ZRODLA... IP: 217.67.195.* 18.09.01, 16:23
        Nie rozróżniam między dobrymi i złymi Polakami. Kocham moich braci Żydów reszta
        jest mi co najwyżej obojętna. Co do źródeł to zajrzyj do dowolnej gazety z
        tamtego okresu zwłaszcza "Trybuna Ludu". Zgłaszały się tysiące...Ale ty po
        prostu nie chcesz o tym wiedzieć tak jak do wczoraj nie wiedziałeś o Jedwabnem
        zafajdany polaku.
        • Gość: mq Re: PO PIERWSZE PODAJ ZRODLA... IP: 192.168.22.* / *.ipartners.pl 20.09.01, 15:12
          Niczym nie różnisz się od tych ksenofobicznych zakutych łbów, które wypisują
          brednie o Żydach i spiskach żydowskich. Wierzę, że tak mogło być, że Polacy
          chcieli lecieć walczyć za Egipt. Wtedy tłumaczono nam, że Arabowie to nasi
          przyjaciele, a Izrael jest agresorem. Wiem, że wielu forumiarzy to paskudni
          ksenofobiczni antysemici, nacjonaliści, że mają schizofreniczne poglądy i pstro
          w głowie, ale to nie znaczy, że Polacy tacy są! A Ty swym wywiskiem ustawiłeś
          się w jednym szeregu z nimi, Twymi antagonistami.
        • Gość: Vist ___ Jedwabne___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 03:43
          Gość portalu: Samuel napisał(a):
          > Ale ty po prostu nie chcesz o tym wiedzieć tak jak do wczoraj
          > nie wiedziałeś o Jedwabnem
          > zafajdany polaku.

Ile nienawiści wzbudziły kłamswa Grossa .....
        • Gość: antysemi Re: PO PIERWSZE PODAJ ZRODLA... IP: *.215.237.148.Dial1.Stamford1.Level3.net 21.09.01, 03:48
          i szkoda ze cie tam nie spalili zafajdany zydzie, cala ta tragedia na swiecie
          to przez zasranych zydow i izrael, a WTC to stajnia twopich braci obrzezancu
      • Gość: imbir Re: Do piotra IP: 193.227.223.* 19.09.01, 12:29
        Przybij piątkę. Jak się czyta takich kretynów to można zawału dostać
        pozdrawiam.
      • Gość: anty do piotrq IP: *.chicago-20rh15rt.il.dial-access.att.net 19.09.01, 20:56
        Gość portalu: piotrq napisał(a):

jest mi wszystko jedno, czy to Zyd, Polak czy Grek.
        ..................................................................................
        bo siedzisz w zakichanym kraju, u mamusi pod spodnica, jesli gdzies wyjedziesz za
        granice to turystycznie pozwiedzac piekne zabytki - przyjedz do USA, pomieszkaj,
        pozyj wsrod siniakow chociaz rok - zobaczymy wowczas czy nadal kolor skory i
        wyznanienie nie beda mialy dla ciebie znaczenia .
      • Gość: Aaron Re: PO PIERWSZE PODAJ ZRODLA ...do piotrq IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.09.01, 21:25
        Po pierwsze :jezyk jakiego uzywasz stawia cie w jednym szeregu z ta czescia
        tego forum od ktorej probujesz sie odciac.Po drugie :jestes wyjatkowo
        nietolerancyjny i nastawiony antyzydowsko mimo ze mowisz ze tak nie jest .Po
        trzecie:odniesienia do epoki hitleryzmu swiadcza o wyjatkowej ulomnosci
        rozumowania jakie reprezentujesz,Po czwartesmirkamuel wyrazil swoj poglad ktory
        wcale nie musi odpowiadac prawdzie historycznej i jako wolny czlowiek w wolnym
        swiecie ma do tego prawo.Na jego nieszczescie uzyl imienia Samuel ktore na
        polskich antysemitow dziala jak plachta na byka i nie pomylil sie.Tak wiec mily
        nauczycielu wpierw skoryguj wlasne myslenie,wlasne odczucia,jezyk jakiego
        uzywasz wskrzes nieco szacunku do innych bez wzgledu na to jakim imieniem sie
        podpisuja.
        • Gość: P.C. Hipokryzja Aarona, albo o moralnosci Kalego IP: *.chem.usu.edu 19.09.01, 21:44
          Gość portalu: Aaron napisał(a):

> .Po drugie :jestes wyjatkowo
          > nietolerancyjny i nastawiony antyzydowsko

Aaron, zdajesz sobie sprawe, co napisales? Ktos wylal jad
          piszac "nienawidze Polakow". To wedlug Ciebie "wyrazenie
          prywatnych pogladow, do ktorego ma sie prawo w wolnym
          kraju". Piotrq odpowiedzial w tonie relatywnie znacznie
          lagodniejszym, ale to wystarcza, zebys okreslil odpowiedz
          jako "nietolerancyjna i antyzydowska".

Czyli: Zyd na Polaka moze napluc, bo to "prywatne
          poglady". Jak Polak sie po tym uprzejmie do Zyda nie
          usmiechnie, to "antysemita".
          I my mamy Was lubic i darzyc szacunkiem?! A idzcie w
          cholere, nie jestescie od nas w niczym lepsi, nie
          jestescie zadnym narodem wybranym, ktoremu przysluguja
          specjalne prawa albo specjalne traktowanie.

P.C.
        • Gość: piotrq Re: Zwierzecy antysemita, faszysta i hitlerowiec piotrq do Aarona IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 15:03
          Szanowny Aaronie,
          jezeli chodzi o jezyk, to potraktowalem wypowiedz Samuela wyjatkowo lagodnie,
          zwazywszy na to, jak reagowalem na inne rasistowskie i szowinistyczne
          wypowiedzi na forum. Ale zlagodnialem... czasami nie chce mi sie nawet
          odpisywac.
          Jezeli chodzi o moj zwierzecy antysemityzm: jezeli spotykam podleca i
          sukinsyna, to jest mi doprawdy obojetna jego narodowosc i wyznanie. W przypadku
          Samuela jestem antysemita, w przypadku jakiegos Hansa z Orlando jestem
          antypolonista itd.
          Jezeli chodzi o meritum, to znieksztalcanie prawdy historycznej jest
          skurwysynstwem i ty sam powinienes dobrze o tym wiedziec. To nie jest kwestia
          pogladow, to jest kwestia faktow. Gdybym teraz oswiadczyl, ze Auschwitz to
          zydowska mistyfikacja - czy nie zaprotestowalbys? Wiec nie opowiadaj mi takich
          rzeczy, prosze, bo sie za ciebie wstydze.
          Jesli chodzi o imie: mnie Samuel kojarzy sie z prorokiem z Ksiegi Sedziow, z
          jednym z bohaterow "Winnetou", z wujem Samem. Nie mam zadnych negatywnych
          skojarzen. Ale moze jestem kompletnym debilem.
          Jesli chodzi o myslenie: jestem, wiec mysle, i koryguje je caly czas, ale nie
          na czyjekolwiek zamowienie, tylko zgodnie z moja wiedza i przekonaniami.
          Szanuje czlowieka, dopoki nie okaze sie skurwielem, rasista lub terrorysta.
          Imie nie ma tu nic do rzeczy.
          Nauczycielu, a tak przy okazji to zwroc uwage, ze "Samuel" jest mistyfikacja. I
          nie szukaj przesladowania w kazdej negatywnej opinii o kims, kto sie podaje za
          Zyda - bo to juz jest szowinizm. Co bys powiedzial na to, gdybym ja twoj atak
          na moja osobe nazwal antypolskim? Czy nie wydawaloby ci sie to glupie?
    • Gość: °°°°°°°° Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 213.98.114.* 18.09.01, 15:57

> Podczas wojny sześciodniowej gdy ZSRR oficjalnie zadecydowało o nie wysyłaniu
      > regularnych wojsk Układu Warszawskiego na pomoc Egiptowi polecieć mieli tylko
      > ochotnicy. Odzew był umiarkowany - poza Polską, gdzie zgłaszały się wówczas na
      > ochotnika całe bataliony gotowe na walkę z Izraelem. Na szczęście wojna się
      > skończyła z nie najlepszym dla nas wynikiem (straciliśmy Synaj), ale dzisiaj
      > kiedy Polska jest w NATO z obawą patrzę na takiego "sojusznika". Po wielu
      > wypowiedziach na "Forum" widać, że ochotników i dzisiaj by nie brakowało aby
      > jechać do Afganistanu i bronić Talibów, albo jeszcze lepiej spacyfikować moją
      > Ojczyznę. Za to Polacy was nienawidzę i nigdy nie przestanę, zatem nie dziwcie
      > się, że dogadać się nie możemy, bo wy jesteście po Arabach jedynym tak stałym w
      >
      > swojej nienawiści wrogiem Izraela i każdego Żyda z osobna.

Cos mi smierdzi ten elaborat ! Kto dal ci prawo mowic za Israel i"kazdego Zyda "z
      osobna? PS A moze bys sprobowal "dogadac " sie ze mna? Tylko w jakiej kwestii ?
      • Gość: Samuel Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 217.67.195.* 18.09.01, 16:25
        Nie zamierzam się z tobą dogadywać. Nie zależy mi. Stoisz wśród moich wrogów.
        • Gość: °°°°°°°° Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 213.98.114.* 18.09.01, 20:37

> Nie zamierzam się z tobą dogadywać. Nie zależy mi. Stoisz wśród moich wrogów.

Samuelu nie jestem twoim wrogiem! Uspokoj sie.Samuelu ja nie stoje,stary juz
          jestwem i mam przywilej siedzenia.Samuelu zawsze mozna sie dogadac.Samuelu czy ty
          moglbys do mnie strzelac? Samuelu!
          • Gość: Aaron Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.09.01, 21:30
            A to zabawne.Jedna wypowiedz rzekomo falszywego Zyda wyprodukowala tak pokazna
            liczbe pieniacych sie z nienawisci dyskutantow.Brawo Samuel.
      • Gość: Aaron Re: do piotrq IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.09.01, 03:47
        Piszesz dobrze ale mysle ze jestes troche za porywczy co sugeruje ze masz
        problemy z tolerowaniem odmiennych ideii.Kazdy,moze mowic i robic co
        chce.Jedyne co powstrzymuje to warunki realizacji i konsekwencje czynow.Jednym
        z problemow tego forum jest totalne nieliczenia sie z pogladami innych i
        uznawanie wlsnych pogladow za jedynie sluszne.Osobnicy o pogladach
        nieprzystajacych do tzw.polskich norm sa eliminowani w sposob niezwykle
        brutalny,przy czym sa to na ogol ataki personalne dotyczace
        imienia,pochodzenia,stanu zdrowia i umyslu itd.rzadko kto odnosi sie do
        odmiennych pogladow rzeczowo.To z kolei powoduje ze forum przeksztalca sie w
        zwierzyniec gdzie jego mieszkancy porykuja na siebie i nikomu juz nie
        przeszkadza ze nikt i nikogo nie rozumie i zatracila sie istota sporu.Stosunek
        Samuela do Polakow jest tej samej wartosci co Polakow do Samuela.Poniewaz nikt
        nie staral sie wyjasnic mu ze jego punkt widzenia wcale nie musi byc prawdziwy
        wiec towarzystwo rozeszlo sie z takim skutkiem ze Samuel umocnil swoja
        nienawisc do Polakow a Polacy wzmocnili wrogosc do niego czyli antysemityzm a
        przy okazji i mnie sie oberwalo.Jesli tamta rozmowa temu miala sluzyc to cel
        zostal osiagniety.Przyjmujac ze ze strony Samuel byla to prowokacja to
        pozostaje bez odpowiedzi pytanie dlaczego uczestnicy forum pozwalaja soba
        manipulowac wychodzac przy tym na glupcow.
    • Gość: Eraser Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 217.67.195.* 18.09.01, 16:18
      Nareszcie jakiś Żyd przyznał się otwarcie że nienawidzi Polski i Polaków. To
      niesłychane. Do tej pory to my byliśmy "ci źli". A może to prowokacja? W każdym
      razie możesz liczyc na wzajemność.
      • Gość: piotrq Eraser, dlaczego masz taki sam adres jak Samuel??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 16:23
        • Gość: Eraser Re: Eraser, dlaczego masz taki sam adres jak Samuel??? IP: 217.67.195.* 18.09.01, 16:31
          Cicho, nie mów nikomu.

Eraser/Samuel
    • Gość: karol Głupota ludzka nie zna granic !!!!!!!!!!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 16:32
      No takich bzdur to ja jeszcze nie słyszałem.
      Może kolega z Izraela napisze od nowa historię Polski, np. na podstawie Trybuny
      Ludu........
    • hazet_95 Re: NABÓR OCHOTNIKÓW 18.09.01, 16:35
      Nieraz czytam na tym forum tak antyżydowskie kawałki, że
      rzygać się chce. I o ile często mam zastrzeżenia natury
      czysto estetycznej (ten styl! te argumenty! redaktorzy
      "Der Sturmer" moliby się uczyć...), o tyle nie traktuję
      ich poważnie. Faktem jednak jest, że Polska pełna jest
      kolesi, którzy wszelkie swoje niepowodzenia życiowe
      usprawiedliwiają Żydami, czemu się specjalnie nie
      dziwię, bo kosciół katolicki wespół z paru oszołomionymi
      partiami narodowymi propagują taki rzeczy stan. A
      wiadomo - im mniej kto ma rozumu, tym częsciej węszy w
      poszukiwaniu upiorów.

Ale Twoja "nienawisć" cokolwiek mnie powaliła. Bo jeżeli
      tych paru szurniętych antysemitów, wyżywających się na
      swej impotencji intelektualnej, jest dla Ciebie całym
      narodem, to słuchaj mnie uważnie: MAM CIĘ W DUPIE. Nie
      będę strzelał z armat do wróbli - nie napiszę, że Cię
      nienawidzę, bo nienawisć zachowuję dla ludzi cokolwiek
      wyżej stojących w rozwoju. Ja Cię po prostu mam w dupie,
      bo nie jestes lepszy od tych, pożal się Boże,
      antysemitów.

Staram się, co prawda, zrozumieć, że wszyscy Żydzi mają
      już w DNA zapisany syndrom oblężonej twierdzy, że
      sytuacja geopolityczna Izraela w pewien sposób zresztą
      to usprawiedliwia.. Ale jeżeli pewne sprawy mam
      traktować w sposób analogiczny, jak Ty, to polski
      antysemityzm wydaje się być przynajmniej tak samo
      usprawiedliwiony, jak Twój antypolonizm. O ile nie
      bardziej.

Ale zważ proszę, że o ile Ciebie mam w dupie, to do
      Twojego narodu żywię pewien szacunek. I nie zmienia tego
      Twój idiotyczny post. Bo daleki jestem od sankcjonowania
      odpowiedzialnosci zbiorowej. Bo wiem, że tak jak wsród
      Polaków trafi się idiota szukający ochotników, tak wsród
      Żydów żyje niejaki Samuel. I osoba ani jednego, ani
      drugiego, nie upoważnia do osądzania całych
      społeczeństw, czy narodów.

Nie pozdrawiam, bo to jakies takie niesmaczne w stosunku
      do osoby darzącej mnie tak głębokim uczuciem....
      • Gość: mikron Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 131.169.150.* 18.09.01, 16:39

Panowie, po co to zaangazowanie?
        Przeciez to prowokacja, glupio chyba,
        ze poswiecilismy jej jakakolwiek uwage.

Pozdrawiam, Mikron
    • Gość: IZI Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: *.pl 18.09.01, 16:40
      Potym co mowisz Szmuel widac ze jestes zwykly szajgec. Zaden z Ciebie
      Izraelczyk ani nawet zyd. Najgorszy debil w Izraelu zna na tyle dobrze historie
      Izraela by nie pieprzyc takich glupot. Synaj stracilismy dopiero po Camp David
      matolku.
      W Polsce jako w jedynym kraju bloku mowilo sie "nasi Zydzi pogonili Ich Arabow"
      Przez Polske prowadzona byla wymiana jencow i negocjacje Izraelsko-Egipskie.
      wyp*laj prowokatorze! Lehizdajen ben zona.

IZI
      • Gość: Samuel Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 217.67.195.* 18.09.01, 16:55
        Tak,tak też o tym czytałem. To dzisiaj wersja oficjalna. Gratuluję
        przenikliwości, można cię porównać do wody w klozecie. Kto tu prowokuje? A
        propos'' to na końcu to po hebrajsku? Tylko jakoś mi nie wychodzi. Piszesz z
        lewej do prawej czy z prawej do lewej?
        • Gość: IZI Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: *.pl 18.09.01, 17:05
          ken, ze haja baiwrit. Im ata roce kotew ba iwrit. kulanu mewinim.
          lehizdajen bez zona.

IZI
      • Gość: IZ Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: *.pl 18.09.01, 17:22
        He,He, To ze Synaj stracilismy po C.D to tez tylko wersja oficjalna?
        Litosci, bo zasmieje sie z rozpaczy.
        IZI
        • Gość: °°°°°°° Re: Do IZI IP: 213.98.114.* 19.09.01, 01:19
          A ja myslalem ,ze Zydzi to bystry narod.Dales sie nabrac na takie gowno.Ten
          samuel to falszywka-smierdzi z daleka.Jeszcze dyskutowac z nim powaznie to juz
          strata czasu.Popatrz kiedy juz mu to powiedzialem.
          • Gość: IZI Re: Do IZI IP: *.pl 19.09.01, 13:04
            "aj, bo mnie zmylily"
            Wkurzylem sie. Zginelo tysiace ludzi, koniec swiata idzie a tu taki matolek...
            Sam rozumiesz.
            Co do bystrosci to chcialbym aby ten stereotyp byl prawdziwy, jak widzisz nie
            jest smile

pozdr.

IZI
    • Gość: P.C. Nienawisc Szmulka IP: *.chem.usu.edu 18.09.01, 21:11

> Za to Polacy was nienawidzę i nigdy nie przestanę,

A nienawidz sobie, synku. Calkiem sporo z nas (z
      wyjatkiem skrajnych antysemitow i filosemitow) ma to
      gdzies.
      P.C.
    • Gość: jurek1 DO Samuela IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 03:20

> ochotnicy. Odzew był umiarkowany - poza Polską, gdzie zgłaszały się wówczas na
      > ochotnika całe bataliony gotowe na walkę z Izraelem.

Człowieku o czym Ty bredzisz?
      Ochotnicy to mieli ochotę pojechać, ale walczyć po stronie Izraela.
      Sukces armii izraelskiej w 1967 roku odbił sie bardzo szerokim echem w armii
      polskiej. Było na tyle głośno, że ówczesny KC PZPR wydał specjalną dyrektywę, aby
      ukrócić świętowanie sukcesu Izraela w polskiej armii.
      Zajrzyj człowieczku do biografii wybitnych dowódców Waszej armii i zobacz, że
      większość z nich kończyła polskie uczelnie wojskowe z generałem Mosze Dajanem na
      czele.

> Na szczęście wojna się
      > skończyła z nie najlepszym dla nas wynikiem (straciliśmy Synaj)

Zaczynam mieć wątpliwości czy Ty na pewno jesteś Izraelczykiem. Jeżeli tak to
      wstydź się, bo nie znasz historii własnej ojczyzny.

W 1967 roku armia izraelska krótką ofensywą rozbiła pancerne siły egiptu na
      półwyspie Synaj i doszła do Kanału Sueskiego. Synaj został zwrócony Egiptowi
      dopiero po układzie w Camp David. W międzyczasie była jeszcze wojna Jom Kipur,
      która też pomimo początkowych porażek była raczej sukcesem militarnym.

> Ojczyznę.

O ile się nie mylę to Izrael jeszcze w NATO nie jest więc nie mówmy o oficjalnym
      sojuszniku.
      Jeżeli chodzi o Afganistan to powiedz ilu Izraelczyków walczyło przeciwko Armii
      Czerwonej, bo Polaków ja naliczyłbym przynajmniej 15 (podejrzewam, że więcej), z
      których kilku już nigdy nie wróci do domu.

> Za to Polacy was nienawidzę i nigdy nie przestanę, zatem nie dziwcie
      > się, że dogadać się nie możemy, bo wy jesteście po Arabach jedynym tak stałym
      > w swojej nienawiści wrogiem Izraela i każdego Żyda z osobna.

Przede wszystkim nienawidzisz sam siebie i to wymaga leczenia.
      jednak jeszcze raz powtarzam, mam poważne wątpliwości czy naprawdę jesteś
      Izraelczykiem. Sam biblijny nick nie wystarczy.
      • Gość: °°°°°°° Re: DO Samuela IP: 213.98.114.* 19.09.01, 19:47
        Gość portalu: jurek1 napisał(a):

> Gość portalu: Samuel napisał(a):
        >
        > > Podczas wojny sześciodniowej gdy ZSRR oficjalnie zadecydowało o nie wysyła
        > niu
        > > regularnych wojsk Układu Warszawskiego na pomoc Egiptowi polecieć mieli ty
        > lko
        > > ochotnicy. Odzew był umiarkowany - poza Polską, gdzie zgłaszały się wówcza
        > s na
        > > ochotnika całe bataliony gotowe na walkę z Izraelem.
        >
        > Człowieku o czym Ty bredzisz?
        > Ochotnicy to mieli ochotę pojechać, ale walczyć po stronie Izraela.
        > Sukces armii izraelskiej w 1967 roku odbił sie bardzo szerokim echem w armii
        > polskiej. Było na tyle głośno, że ówczesny KC PZPR wydał specjalną dyrektywę, a
        > by
        > ukrócić świętowanie sukcesu Izraela w polskiej armii.
        > Zajrzyj człowieczku do biografii wybitnych dowódców Waszej armii i zobacz, że
        > większość z nich kończyła polskie uczelnie wojskowe z generałem Mosze Dajanem n
        > a
        > czele.
        >
        > > Na szczęście wojna się
        > > skończyła z nie najlepszym dla nas wynikiem (straciliśmy Synaj)
        >
        > Zaczynam mieć wątpliwości czy Ty na pewno jesteś Izraelczykiem. Jeżeli tak to
        > wstydź się, bo nie znasz historii własnej ojczyzny.
        >
        > W 1967 roku armia izraelska krótką ofensywą rozbiła pancerne siły egiptu na
        > półwyspie Synaj i doszła do Kanału Sueskiego. Synaj został zwrócony Egiptowi
        > dopiero po układzie w Camp David. W międzyczasie była jeszcze wojna Jom Kipur,
        > która też pomimo początkowych porażek była raczej sukcesem militarnym.
        >
        > > kiedy Polska jest w NATO z obawą patrzę na takiego "sojusznika". Po wielu
        > > wypowiedziach na "Forum" widać, że ochotników i dzisiaj by nie brakowało a
        > by
        > > jechać do Afganistanu i bronić Talibów, albo jeszcze lepiej spacyfikować m
        > oją
        > > Ojczyznę.
        >
        > O ile się nie mylę to Izrael jeszcze w NATO nie jest więc nie mówmy o oficjalny
        > m
        > sojuszniku.
        > Jeżeli chodzi o Afganistan to powiedz ilu Izraelczyków walczyło przeciwko Armii
        >
        > Czerwonej, bo Polaków ja naliczyłbym przynajmniej 15 (podejrzewam, że więcej),
        > z
        > których kilku już nigdy nie wróci do domu.
        >
        > > Za to Polacy was nienawidzę i nigdy nie przestanę, zatem nie dziwcie
        > > się, że dogadać się nie możemy, bo wy jesteście po Arabach jedynym tak sta
        > łym
        > > w swojej nienawiści wrogiem Izraela i każdego Żyda z osobna.
        >
        > Przede wszystkim nienawidzisz sam siebie i to wymaga leczenia.
        > jednak jeszcze raz powtarzam, mam poważne wątpliwości czy naprawdę jesteś
        > Izraelczykiem. Sam biblijny nick nie wystarczy.

Synku nie wdajac sie w dyskusje o twoim poscie,o wojskowych to pieprzysz glodne
        kawalki a M Dajan nigdy w Polsce chyba nie byl cos pamietam,ze studiowal w Angli
        (poza tym zawod archeolog)
    • Gość: us Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 63.209.234.* 19.09.01, 04:57

> Podczas wojny sześciodniowej gdy ZSRR oficjalnie
      zadecydowało o nie wysyłaniu
      > regularnych wojsk Układu Warszawskiego na pomoc
      Egiptowi polecieć mieli tylko
      > ochotnicy. Odzew był umiarkowany - poza Polską, gdzie
      zgłaszały się wówczas na
      > ochotnika całe bataliony gotowe na walkę z Izraelem.
      Na szczęście wojna się
      > skończyła z nie najlepszym dla nas wynikiem
      (straciliśmy Synaj), ale dzisiaj
      > kiedy Polska jest w NATO z obawą patrzę na takiego
      "sojusznika". Po wielu
      > wypowiedziach na "Forum" widać, że ochotników i
      dzisiaj by nie brakowało aby
      > jechać do Afganistanu i bronić Talibów, albo jeszcze
      lepiej spacyfikować moją
      > Ojczyznę. Za to Polacy was nienawidzę i nigdy nie
      przestanę, zatem nie dziwcie
      > się, że dogadać się nie możemy, bo wy jesteście po
      Arabach jedynym tak stałym w
      >
      > swojej nienawiści wrogiem Izraela i każdego Żyda z
      osobna.

Nihil Novi.A jak to bylo w Versalu?A kto stawial Volodii
      pomniki po wbiciu koszernego kozika Polsce w plecy?A kto
      po wojnie wyrzynal wszystko,co moglo sie nazywac
      Polska?A dzisiaj?......Chyba sa powody do
      tzw."antysemityzmu"..Ty Wy wywolujecie takie
      odruchy i nie mow mi,ze to boli.Robicie na tym niezly
      geszeft.
    • Gość: sowa Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 213.77.30.* 19.09.01, 08:52

> Ojczyznę. Za to Polacy was nienawidzę i nigdy nie przestanę, zatem nie dziwcie
      > się, że dogadać się nie możemy, bo wy jesteście po Arabach jedynym tak stałym w
      >

No, wreszcie "wyszło szydło z worka"!

• Gość: imbir Re: NABÓR OCHOTNIKÓW IP: 193.227.223.* 19.09.01, 12:25
      Za to wy w Izraelu za Polakami przepadacie i szalejecie z miłości. Strach
      powiedzieć jedno słowo, bo nagle się okazuje, że Polacy to współczesne Wafen-SS
      i mordercy z Oświęcimia i Treblinki. Zresztą to był pomysł Polaków. Prawda ?
      Polacy jadą rozwalić Izrael i pomagać Talibom ? Bardzo ciekawe. Ciekawe gazety
      czytasz koleś, a może nie czytasz tylko łazisz po tym portalu i wyrabiasz sobie
      światopogląd. Byle tak dalej. Gratuluję.
      • Gość: °°°°°°°° Re: Jeszcze Wam sie nie znudzilo..... IP: 213.98.114.* 19.09.01, 19:51
        Gość portalu: imbir napisał(a):

> Za to wy w Izraelu za Polakami przepadacie i szalejecie z miłości. Strach
        > powiedzieć jedno słowo, bo nagle się okazuje, że Polacy to współczesne Wafen-SS
        >
        > i mordercy z Oświęcimia i Treblinki. Zresztą to był pomysł Polaków. Prawda ?
        > Polacy jadą rozwalić Izrael i pomagać Talibom ? Bardzo ciekawe. Ciekawe gazety
        > czytasz koleś, a może nie czytasz tylko łazisz po tym portalu i wyrabiasz sobie
        >
        > światopogląd. Byle tak dalej. Gratuluję.

Czlowieku opanuj sie ! ten idiota "samuel " to nie Zyd i nigdy nie byl w Israelu
        • Gość: imbir Re: Jeszcze Wam sie nie znudzilo..... IP: 193.227.223.* 20.09.01, 15:20
          Rzeczywiście, poniosło mnie. Teraz wiem co to jest prowokacja.
          To na pewno jakiś psycholog i bada zachowania ludzi.
    • Gość: Perła Re: NABÓR NIENAWIŚCI jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 20:22

>

To twój problem jest jak tak nas nienawidzisz. Zawsze jakiś faszyta przypęta się
      na tym forum. Szlag by takich trafił.
    • Gość: AB Pax Pax IP: 212.244.133.* 22.09.01, 08:53
      Jestem Polakiem i równą miarą traktuje wszystkie rasy,narody i religie.Po co
      ten jad człowieku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka