gtxl 29.01.14, 18:27 Ja już ją wesprę,w walce z "gender" niech tylko ta baba przestanie gadać,bo mi kwiaty w domu usychają i kanarek przestaje jeść i śpiewać jak ona się pokazuje w telewizorni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Kempa 29.01.14, 18:31 gtxl napisał: > Ja już ją wesprę,w walce z "gender" niech tylko ta baba przestanie gadać,bo mi > kwiaty w domu usychają i kanarek przestaje jeść i śpiewać jak ona się pokazuje > w telewizorni. Przyjęła dobrą , wyrachowaną ale cyniczną taktykę. Nie ważne co mówi, jak mówi, co o niej mówią ...aby tylko buć w TV i innych mediach i aby o Niej mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Kempa 29.01.14, 18:33 > Przyjęła dobrą , wyrachowaną ale cyniczną taktykę. Nie ważne co mówi, jak mówi, > co o niej mówią ...aby tylko buć w TV i innych mediach i aby o Niej mówili. A ja stracę kwiatki kanarka, przecież go nie wyniosę na mróz, jak Kempa się pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Kempa 29.01.14, 19:42 Kto wie, czy kanarek już by nie wolał na tym mrozie, byle z dala od Kempy? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kempa 29.01.14, 19:57 Musisz wytrzymać do wyborów , SP przepadnie w wyborach a wraz z nią pani Kempa. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Kempa 29.01.14, 20:01 w genderze SP prowadzi przed PISem. Ciekawe jakie sobie wynajdą nastepne paliwo. szkoda że to wszystko jest tak na zimno wyrachowane, co to za poziom.. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Kempa 29.01.14, 19:59 gtxl napisał: > Ja już ją wesprę,w walce z "gender" niech tylko ta baba przestanie gadać,bo mi > kwiaty w domu usychają i kanarek przestaje jeść i śpiewać jak ona się pokazuje > w telewizorni. No co też użytkownik opowiada. Jeśli bedzie wsparcie to Kępa nie zaprzestanie swojej misji. W trosce o kanarka i kwiaty zalecam używanie pilota :) PS jej nikt nie złamie.....titanic > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Kempa 29.01.14, 20:22 ja tą krową wytrzymuję na żywo najwyżej w migawce ze szkła kontaktowego. trafiłem na fragment "z marksizmem sobie poradzilismy to i z genderem damy radę" oczywiście babsztyl nie ma nic wspólnego z opozycją sprzed 89r. w ogóle chyba dlatego tu jestem, że potrafię jedynie czytać wypowiedzi tyh populistów. oglądać i słuchać nie daje rady. Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: Kempa 29.01.14, 20:23 z ust mi wyjales! podpisuje sie w calej rozciaglosci pod powyzszym. bporgia Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Pani poseł Kempa nie podoba sie homoterrorystom ! 29.01.14, 20:28 Szukacie dziury w czałym bo jest to osoba ktora jak bardzo wielu obywateli naszego kraju uznaje nasze wartosci a nie jakies nie poparte nauka GENDR. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Pani poseł Kempa nie podoba sie homoterrorys 29.01.14, 20:33 zbysio45 napisał: > Szukacie dziury w czałym bo jest to osoba ktora jak bardzo wielu obywateli naszego kraju > uznaje nasze wartosci /.../ Nasze, czy watykańskie? :> Odpowiedz Link Zgłoś