29.01.14, 18:27
Ja już ją wesprę,w walce z "gender" niech tylko ta baba przestanie gadać,bo mi kwiaty w domu usychają i kanarek przestaje jeść i śpiewać jak ona się pokazuje w telewizorni.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Kempa 29.01.14, 18:31
      gtxl napisał:

> Ja już ją wesprę,w walce z "gender" niech tylko ta baba przestanie gadać,bo mi
      > kwiaty w domu usychają i kanarek przestaje jeść i śpiewać jak ona się pokazuje
      > w telewizorni.
      Przyjęła dobrą , wyrachowaną ale cyniczną taktykę. Nie ważne co mówi, jak mówi, co o niej mówią ...aby tylko buć w TV i innych mediach i aby o Niej mówili.
      • gtxl Re: Kempa 29.01.14, 18:33
        > Przyjęła dobrą , wyrachowaną ale cyniczną taktykę. Nie ważne co mówi, jak mówi,
        > co o niej mówią ...aby tylko buć w TV i innych mediach i aby o Niej mówili.

A ja stracę kwiatki kanarka, przecież go nie wyniosę na mróz, jak Kempa się pojawia.
        • damakier1 Re: Kempa 29.01.14, 19:42
          Kto wie, czy kanarek już by nie wolał na tym mrozie, byle z dala od Kempy?
    • rzewuski1 Re: Kempa 29.01.14, 19:57
      Musisz wytrzymać do wyborów , SP przepadnie w wyborach a wraz z nią pani Kempa.
      • wujaszek_joe Re: Kempa 29.01.14, 20:01
        w genderze SP prowadzi przed PISem. Ciekawe jakie sobie wynajdą nastepne paliwo.
        szkoda że to wszystko jest tak na zimno wyrachowane, co to za poziom..
    • mila2712 Re: Kempa 29.01.14, 19:59
      gtxl napisał:

> Ja już ją wesprę,w walce z "gender" niech tylko ta baba przestanie gadać,bo mi
      > kwiaty w domu usychają i kanarek przestaje jeść i śpiewać jak ona się pokazuje
      > w telewizorni.
      No co też użytkownik opowiada. Jeśli bedzie wsparcie to Kępa nie zaprzestanie swojej misji.
      W trosce o kanarka i kwiaty zalecam używanie pilota :)

PS jej nikt nie złamie.....titanic
      >
      >
      >
      • wujaszek_joe Re: Kempa 29.01.14, 20:22
        ja tą krową wytrzymuję na żywo najwyżej w migawce ze szkła kontaktowego.
        trafiłem na fragment "z marksizmem sobie poradzilismy to i z genderem damy radę"
        oczywiście babsztyl nie ma nic wspólnego z opozycją sprzed 89r.
        w ogóle chyba dlatego tu jestem, że potrafię jedynie czytać wypowiedzi tyh populistów. oglądać i słuchać nie daje rady.
        • 1borgia Re: Kempa 29.01.14, 20:23
          z ust mi wyjales!
          podpisuje sie w calej rozciaglosci pod powyzszym.
          bporgia
    • zbysio45 Pani poseł Kempa nie podoba sie homoterrorystom ! 29.01.14, 20:28
      Szukacie dziury w czałym bo jest to osoba ktora jak bardzo wielu obywateli naszego kraju uznaje nasze wartosci a nie jakies nie poparte nauka GENDR.
      • taziuta Re: Pani poseł Kempa nie podoba sie homoterrorys 29.01.14, 20:33
        zbysio45 napisał:

> Szukacie dziury w czałym bo jest to osoba ktora jak bardzo wielu obywateli naszego kraju > uznaje nasze wartosci /.../

Nasze, czy watykańskie? :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka