m.c.hrabia 02.02.14, 17:41 Czy współżycie do odbytu to jest miłość? - zastanawiała się prof. Krystyna Pawłowicz podczas spotkania z wyborcami Prawa i Sprawiedliwości w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 17:52 m.c.hrabia napisał: > Czy współżycie do odbytu to jest miłość? - zastanawiała się prof. Krystyna P > awłowicz podczas spotkania z wyborcami Prawa i Sprawiedliwości w Zabrzu Nikt panią Krysię nie chciał w ten sposób zadowolić,dlatego ma dylemat. Pani Krystyno to nie jest miłość, to jest..... seks. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 17:54 To teraz nawet z kozami, małpami itd. będzie można uprawiać seks? Skoro baba z babą lub chłop z chłopem mogą, to czemu nie? - grzmiała pani profesor. natemat.pl/90653,do-odbytu-to-jest-milosc-czyli-prof-krystyna-pawlowicz-o-gender-i-homoseksualistach Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 17:59 m.c.hrabia napisał: > To teraz nawet z kozami, małpami itd. będzie można uprawiać seks? Skoro baba > z babą lub chłop z chłopem mogą, to czemu nie? - grzmiała pani profesor. > > > natemat.pl/90653,do-odbytu-to-jest-milosc-czyli-prof-krystyna-pawlowicz-o-gender-i-homoseksualistach Ale wzrok pani Krysi na tym zdjęciu mówi wszystko. Ja pierniczę....ona jest w "siódmym niebie", podobnie jak ksiądz Oko gdy mówią o seksie. m.natemat.pl/2c131bba389a68cc6d854ef63daca420,641,0,0,0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:59 Ooooo taaak! Wzrok i mina mowi wszystko! Marzy jej sie, marzy. Niestety, z jej gębą plugawą tylko pomarzyc pozostalo. Nawet o seksie na Glempa! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:02 Zawsze może spróbować w Malezji,albo w Kongo.Polecam Kongo. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:19 wanda43 napisała: > Ooooo taaak! > Wzrok i mina mowi wszystko! > Marzy jej sie, marzy. Niestety, z jej gębą plugawą tylko pomarzyc pozostalo. Na > wet o seksie na Glempa!] Pokaż proszę wandziu swoją gębę. Ocenimy czy aby bardziej plugawa nie jest. Leczysz tu swoje kompleksy? W twoim wieku o seksie najzwyczajniej mówić już nie przystoi:) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:25 okaż proszę wandziu swoją gębę. Ocenimy czy aby bardziej plugawa nie jest. Leczysz tu swoje kompleksy? W twoim wieku o seksie najzwyczajniej mówić już nie przystoi:) Ty wiesz w jakim wieku jest Wanda? Ale mnie chyba tego nie powiesz, jestem mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:35 gtxl napisał: > Ty wiesz w jakim wieku jest Wanda? > Ale mnie chyba tego nie powiesz, jestem mężczyzną. > > Chciałabym ci wierzyć, ale... Czy facet, który zniża się do tak niskiego, dennego poziomu mówiąc o kobiecie (Pewnie,że zna i Krystynę by zadowolił, pewnie ani by nie dostrzegła jak plemniki by zawyły z rozpaczy. Zdrada....jesteśmy w odbycie. jest rzeczywiście mężczyzną czy tylko męską ciotą z magla? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:39 giulia123 napisała: > gtxl napisał: > > > Ty wiesz w jakim wieku jest Wanda? > > Ale mnie chyba tego nie powiesz, jestem mężczyzną. > > > > > Chciałabym ci wierzyć, ale... Czy facet, który zniża się do tak niskiego, denne > go poziomu mówiąc o kobiecie > (Pewnie,że zna i Krystynę by zadowolił, pewnie ani by nie dostrzegła jak ple > mniki by zawyły z rozpaczy. > Zdrada....jesteśmy w odbycie. > jest rzeczywiście mężczyzną czy tylko męską ciotą z magla? Jak najbardziej samcem... Jeżeli nie wyczułaś mojej ironii, to już nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
giulia123 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:48 gtxl napisał: > Jak najbardziej samcem... > Jeżeli nie wyczułaś mojej ironii, to już nie mój problem. > Wyczułam, ale uważam że jest gdzieś granica. Czy dałbyś przyzwolenie na takie żarty wobec twojej żony czy siostry? I żeby było jasne to dodam, że niektóre wypowiedzi posłanki Pawłowicz uważam za mocno nieeleganckie (chociaż co do meritum się zgadzam). Niemniej mężczyzna z tzw. klasą do pewnego poziomu nie schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:54 giulia123 napisała: > > Wyczułam, ale uważam że jest gdzieś granica. > Czy dałbyś przyzwolenie na takie żarty wobec twojej żony czy siostry? > I żeby było jasne to dodam, że niektóre wypowiedzi posłanki Pawłowicz uważam za > mocno nieeleganckie (chociaż co do meritum się zgadzam). Niemniej mężczyzna z > tzw. klasą do pewnego poziomu nie schodzi. > A co ma Pawłowicz do życia intymnego innych ludzi? Sieje wiatr, to zbiera burzę... Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:23 > A co ma Pawłowicz do życia intymnego innych ludzi? Nie ma prawa mówić o pederastii ?... -- forum.gazeta.pl/forum/w,28,149335448,149335448,Sorry_taki_mamy_rzad_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:24 chasyd_z_czerskiej napisał: > > A co ma Pawłowicz do życia intymnego innych ludzi? > > Nie ma prawa mówić o pederastii ?... Mówiła o pederastii ????? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:57 giulia123 napisała: > gtxl napisał: > > > Jak najbardziej samcem... > > Jeżeli nie wyczułaś mojej ironii, to już nie mój problem. > > > > Wyczułam, ale uważam że jest gdzieś granica. > Czy dałbyś przyzwolenie na takie żarty wobec twojej żony czy siostry? > I żeby było jasne to dodam, że niektóre wypowiedzi posłanki Pawłowicz uważam za > mocno nieeleganckie (chociaż co do meritum się zgadzam). Niemniej mężczyzna z > tzw. klasą do pewnego poziomu nie schodzi. Niestety pani Krystyna jako kobieta, pani profesor niejednokrotnie poniżej tego poziomu zeszła. Dostosowałem się jedynie do jej "poziomu" argumentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 02:03 O pani za przeproszeniem Pawłowicz nie powinno się mówić.O tym kiedy kto się wypróżnił też nie mówi się przy obiedzie,chociaż produkt tej czynności (oczywiście nie człowieczej) jest np.dla upraw bardzo pożyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 00:29 giulia123 A pani pawłowicz "zawsze dziewica" to taka nastolatka jest ? No i przecież, jako panienka i głęboko religijna katoliczka, o seksie to raczej tylko teoretycznie...? A może powinna spytać prezesapana i księdza Oko bo to zdaje się specjaliści od "układówe wydechowych". Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:46 giulia123 napisała: > wanda43 napisała: > z jej gębą plugawą > > > Pokaż proszę wandziu swoją gębę. Ocenimy czy aby bardziej plugawa nie jest Lepiej niech nie pokazuje... Jej gębą można by straszyć niegrzeczne dzieci... :) Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 21:35 Baba z babą,chłop z chłopem a pani profesor Krystyna Pawłowicz,poseł PiS nawet na kozę załapać się nie może.Więc nie dziwmy sie jej frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:42 > Ja pierniczę....ona jest w "siódmym niebie", podobnie jak ... Tusk z Putinem w Smoleńsku ?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 22:20 > To teraz nawet z kozami, małpami itd. będzie można uprawiać seks? Skoro baba > z babą lub chłop z chłopem mogą, to czemu nie? - grzmiała pani profesor. I z końmi, i z owcami. Co tam, teraz to nawet chłop z Pawłowicz, świat się kończy! Odpowiedz Link Zgłoś
karfioza Dla ciebie na pewno. 02.02.14, 17:54 Są bardzo różne kółka zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Dla ciebie na pewno. 02.02.14, 18:01 karfioza napisał: > Są bardzo różne kółka zainteresowań. > A co kogo obchodzi w jaki sposób dwoje dorosłych ludzi "w zaciszu alkowy" za wspólną aprobatą seks uprawia? ps Krysia P. powinna sięgnąć do starożytności i to w każdej kulturze, by paszczękę w temacie rozewrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Dla ciebie na pewno. 03.02.14, 09:44 > A co kogo obchodzi w jaki sposób dwoje dorosłych ludzi "w zaciszu alkowy" Naukowców :) Ba , gdyby sprawa ograniczała się do alkowy... Ale pederaści wychodzą na ulice i żądają małżeństw i adopcji... Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: Dla ciebie na pewno. 03.02.14, 09:49 chasyd_z_czerskiej napisał: > Ba , gdyby sprawa ograniczała się do alkowy... Ale pederaści wychodzą na ulice > i żądają małżeństw i adopcji... I co? Krzywda ci się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Dla ciebie na pewno. 02.02.14, 21:26 karfioza napisał: > Są bardzo różne kółka zainteresowań. Morda ! Paciorek, branzelek i do wyra lulu ! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:01 a ja mam nadzieję, że po tym co plotła w Zabrzu będzie miała większy problem najlepiej z wymiarem sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:04 scoutek napisała: > a ja mam nadzieję, że po tym co plotła w Zabrzu będzie miała większy problem > najlepiej z wymiarem sprawiedliwości > > Może by i miała, ale ona wyczerpuje znamiona art. 31§1 kk... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:04 scoutek napisała: > a ja mam nadzieję, że po tym co plotła w Zabrzu będzie miała większy problem > najlepiej z wymiarem sprawiedliwości Eeee, no co Ty, kto jej "pleceniem" będzie się zajmował? chyba tylko Kempa i ks.Oko. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:19 gtxl napisał: > Eeee, no co Ty, kto jej "pleceniem" będzie się zajmował? chyba tylko Kempa i ks > .Oko. chciałabym bardzo, aby się ktoś wkurzył i zaskarżył do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:24 scoutek napisała: > > chciałabym bardzo, aby się ktoś wkurzył i zaskarżył do sądu > A ja bym nie chciał,niech babol papla te bzdury...wolność słowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:41 simera16 napisał: > scoutek napisała: > > > > chciałabym bardzo, aby się ktoś wkurzył i zaskarżył do sądu > > > A ja bym nie chciał,niech babol papla te bzdury...wolność słowa jest. wolność słowa owszem, ale nie może być tak, aby poseł na sejm obrażał publicznie ludzi wolność kończy się w miejscu gdzie zaczyna się krzywda innych Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:09 scoutek napisała: > > wolność słowa owszem, ale nie może być tak, aby poseł na sejm obrażał publiczni > e ludzi > wolność kończy się w miejscu gdzie zaczyna się krzywda innych > To prawda..., ale spójrzmy na to tak; przynajmniej wiadomo kogo PiS w swych szeregach preferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:25 chciałabym bardzo, aby się ktoś wkurzył i zaskarżył do sądu Ja bym chciał,żeby ktoś pani Krysi dał trochę miłości....obojętnie jakiej. Tylko czy się taki odważny znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:28 gtxl napisał: > > chciałabym bardzo, aby się ktoś wkurzył i zaskarżył do sądu > > > Ja bym chciał,żeby ktoś pani Krysi dał trochę miłości....obojętnie jakiej. > Tylko czy się taki odważny znajdzie? > > > Może jakiś desperat z kręgów bliskich Pani Profesor Krystyny Pawłowicz się poświęci? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:31 Może jakiś desperat z kręgów bliskich Pani Profesor Krystyny Pawłowicz się poświęci? Ks. Oko? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 18:36 gtxl napisał: > > Może jakiś desperat z kręgów bliskich Pani Profesor Krystyny Pawłowicz się pośw > ięci? > > Ks. Oko? > > > Kto wie, kto wie...ma gostek gadane w temacie, jakby wszystkie konfiguracje znał, albo współautorem Kamasutry był. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:02 > > Ks. Oko? Nawet jesli wie, do czego ten organ służy, poza siusianiem, to zapewne nie wie, jak go w praktyce wykorzystać w kontakcie z kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:10 wanda43 napisała: > > > > Ks. Oko? > > Nawet jesli wie, do czego ten organ służy, poza siusianiem, to zapewne nie wie, > jak go w praktyce wykorzystać w kontakcie z kobietą. > a nie byłbym tego taki pewny...za dużo szczegółów technicznych klecha zna. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:15 a nie byłbym tego taki pewny...za dużo szczegółów technicznych klecha zna. Pewnie,że zna i Krystynę by zadowolił, pewnie ani by nie dostrzegła jak plemniki by zawyły z rozpaczy. Zdrada....jesteśmy w odbycie. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:34 Wasz poziom pokazuje poziom "oświeconego" wolactwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:39 chasyd_z_czerskiej napisał: > Wasz poziom pokazuje poziom "oświeconego" wolactwa ... To nie czytałeś "poziomu" wypowiedzi Krystyny Pawłowicz? Ja tylko się dostosowałem do jej poziomu. homoseksualizm niewiele różni się do zoofilii i wkrótce także zboczeńcy będę domagali się tolerancji. - To teraz nawet z kozami, małpami itd. będzie można uprawiać seks? Skoro baba z babą lub chłop z chłopem mogą, to czemu nie? - grzmiała pani profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:47 scoutek napisała: > a ja mam nadzieję, że po tym co plotła w Zabrzu będzie miała większy problem > najlepiej z wymiarem sprawiedliwości Uuuu... Gender-faszyzm ?... Odpowiedz Link Zgłoś
wydrwiwdowigrosz Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 19:45 Typowy objaw ZCHN, czyli zespół chronicznego niedorżnięcia. Tak kończą konsekrowane dziewice. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Krystyna .P ma poważny problem ze swoim odbytem ? 02.02.14, 21:16 Proponowałbym Pani Profesor zmianę szmalcu na profesjonalne żele ... . Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:27 wydrwiwdowigrosz napisał(a): > Typowy objaw ZCHN, czyli zespół chronicznego niedorżnięcia. Tak kończą konsekro > wane dziewice. Nie, to jest objaw feministek... :) -- forum.gazeta.pl/forum/w,28,149335448,149335448,Sorry_taki_mamy_rzad_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:32 chasyd_z_czerskiej napisał: > wydrwiwdowigrosz napisał(a): > > > Typowy objaw ZCHN, czyli zespół chronicznego niedorżnięcia. Tak kończą ko > nsekro > > wane dziewice. > > Nie, to jest objaw feministek... :) Masz do odrobienia zadanie domowe. Najpierw naucz się kilku pojęć a potem wrócić do dyskusji. Musisz się dowiedzieć co to jest miłość,pederastia,feminizm,seksualność. Na razie pokazujesz,że terminy te, są ci całkowicie obce. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:36 > Masz do odrobienia zadanie domowe. Przeciwnie - to ty masz... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:40 chasyd_z_czerskiej napisał: > > Masz do odrobienia zadanie domowe. > > Przeciwnie - to ty masz... No...przecież widać,że korzystasz z bryków napisanych na potrzeby parafian przez proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Krystyna .P ma poważny problem. 03.02.14, 09:51 > No...przecież widać Ty masz różne zwidy... Odpowiedz Link Zgłoś
az43 Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 21:32 Jacy wyborcy taki prelegent i takie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
atak_bezecny Krystynie P już tylko egzorcysta może pomóc 02.02.14, 21:50 toż ta panienka sexem opętana a Kempa zniewolona przez gender następna w kolejce Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Krystyna .P ma poważny problem. 02.02.14, 22:00 Lud prosty już dawno temu przygotował odpowiedź. "Jedna baba drugiej babie wsadziła tralala grabie." Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: poważny problem. 03.02.14, 09:18 m.c.hrabia napisał: > [i]Czy współżycie do odbytu to jest miłość? - zastanawiała się prof. Krystyna P > awłowicz A ty uważasz , że to jest miłość ?... -- forum.gazeta.pl/forum/w,28,149335448,149335448,Sorry_taki_mamy_rzad_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: poważny problem. 03.02.14, 09:23 chasyd_z_czerskiej napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > [i]Czy współżycie do odbytu to jest miłość? - zastanawiała się prof. Krys > tyna P > > awłowicz > > A ty uważasz , że to jest miłość ?... Poguglaj.... a dowiesz się co to jest miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: poważny problem. 03.02.14, 09:25 chasyd_z_czerskiej napisał: > A ty uważasz , że to jest miłość ?... Wszyscy wiedzą, że wyznacznikiem miłości jest współżycie do pochwy, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: poważny problem. 03.02.14, 09:29 pvf napisał: > chasyd_z_czerskiej napisał: > > > A ty uważasz , że to jest miłość ?... > > Wszyscy wiedzą, że wyznacznikiem miłości jest współżycie do pochwy, czyż nie? > Oraz w pozycji na "misjonarza". Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: poważny problem. 03.02.14, 09:30 Postawie pytanie tak : czy poniżanie swojego partnera (poniżający seks) jest przejawem miłości ?... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: poważny problem. 03.02.14, 09:33 chasyd_z_czerskiej napisał: > Postawie pytanie tak : czy poniżanie swojego partnera (poniżający seks) jest pr > zejawem miłości ?... Ty wiesz coś o seksie? Co to jest poniżający seks? Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: poważny problem. 03.02.14, 09:40 chasyd_z_czerskiej napisał: > Postawie pytanie tak : czy poniżanie swojego partnera (poniżający seks) jest pr > zejawem miłości ?... Poniżający seks? Masz na myśli gwałt? Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: poważny problem. 03.02.14, 09:49 > Poniżający seks? Masz na myśli gwałt? > Mam na myśli wpychanie penisa do odbytu... Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: poważny problem. 03.02.14, 09:54 chasyd_z_czerskiej napisał: > > Poniżający seks? Masz na myśli gwałt? > > > > Mam na myśli wpychanie penisa do odbytu... Dlaczego uważasz, że to poniżające? Ja lubię wkładać penisa do odbytu mojej kobiecie, a ona lubi kiedy jej wkładam. Ani ona, ani ja nie widzimy w tym nic poniżającego. No bo cóż poniżającego jest w tym, że dwoje ludzi wzajemnie sprawia sobie przyjemność? To, że ty jesteś zakompleksiony i masz problemy w życiu, nie oznacza, że wszyscy wokół muszą mieć takie same jak ty kompleksy i problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: poważny problem. 03.02.14, 18:27 > Dlaczego uważasz, że to poniżające? Ja lubię wkładać penisa do odbytu mojej kob > iecie, a ona lubi kiedy jej wkładam. Rzecz gustu... Smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: poważny problem. 03.02.14, 18:32 chasyd_z_czerskiej napisał: > > Dlaczego uważasz, że to poniżające? Ja lubię wkładać penisa do odbytu moj > ej kob > > iecie, a ona lubi kiedy jej wkładam. > > Rzecz gustu... Smacznego :) Przekaz to swojej koleżance Krystynie. To,co wkłada się do odbytu, nie podlega degustacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: poważny problem. 03.02.14, 09:54 chasyd_z_czerskiej napisał: > > Poniżający seks? Masz na myśli gwałt? > > > > Mam na myśli wpychanie penisa do odbytu... To specjalność księży uprawiających "miłość" z ministrantami? Jeden taki w randze abp. siedzi w Watykanie i czeka na proces. Niektórych już sąd skazał za pedofilię. Jeden z księży pedofilii mówił dziennikarzom na rozprawie sądowej "by się nawrócili" Porozmawiaj o tym ze swoim proboszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: poważny problem. 03.02.14, 19:11 > Porozmawiaj o tym ze swoim proboszczem. Po co ?... > To specjalność księży uprawiających "miłość" z ministrantami? W Polsce na 1 pedofila-księdza jest 400 pedofili-pederastów... Odpowiedz Link Zgłoś
cronny to kozy mogą mieć poważny problem przez Krystynę P 03.02.14, 22:39 To teraz nawet z kozami, małpami itd. będzie można uprawiać seks? Skoro baba z babą lub chłop z chłopem mogą, to czemu nie? - grzmiała pani profesor. natemat.pl/90653,do-odbytu-to-jest-milosc-czyli-prof-krystyna-pawlowicz-o-gender-i-homoseksualistach Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: poważny problem. 03.02.14, 22:48 chasyd_z_czerskiej napisał: > W Polsce na 1 pedofila-księdza jest 400 pedofili-pederastów... Na jednego księdza-pedofila jest sześciu księży-pederastów. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: poważny problem. 03.02.14, 22:59 Czy w tej statystyce są ujęci księża pedofile-pederaści?A może oni mają odpusty i ich homoseksualna pedofilia nazywa sie jakoś inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś