Dodaj do ulubionych

Rzepa klamie

IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.02, 11:41
Oczekuję reakcji Rady Etyki Mediów,bo wychodzi na to że gazeta kłamała sprawie
abp poznańskiego.Jeśli w tej sprawie Wysoka Rada nie zajmie stanowiska to
będzie znaczyło ze jest powołana tylko i wyłącznie do krytykowania rządu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: Rzepa klamie IP: *.vic.bigpond.net.au 29.03.02, 11:44
      Gość portalu: LB napisał(a):

> Oczekuję reakcji Rady Etyki Mediów,bo wychodzi na to że gazeta kłamała sprawie
      > abp poznańskiego.Jeśli w tej sprawie Wysoka Rada nie zajmie stanowiska to
      > będzie znaczyło ze jest powołana tylko i wyłącznie do krytykowania rządu.
      K: Czyzby? Czy ABC, BBC itp. tez klamaly? I czemu "niewinny jak noworodek" Abp zostal zmuszony
      do rezygnacji?

• Gość: LB Re: Rzepa klamie IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.02, 11:55
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: LB napisał(a):
        >
        > > Oczekuję reakcji Rady Etyki Mediów,bo wychodzi na to że gazeta kłamała spr
        > awie
        > > abp poznańskiego.Jeśli w tej sprawie Wysoka Rada nie zajmie stanowiska to
        > > będzie znaczyło ze jest powołana tylko i wyłącznie do krytykowania rządu.
        > K: Czyzby? Czy ABC, BBC itp. tez klamaly? I czemu "niewinny jak noworodek" Abp
        > zostal zmuszony
        > do rezygnacji?
        >
        nie lubię fałszywych ludzi bez względu na to czy zasiadają w radzie czy nie.Apb
        jest w/g minie pedałem i zadziwia mnie sposób załatwienia tej sprawy przez
        kościół.Każdy może swoje intymne sprawy załatwiać po swojemu i mnie to nie
        gorszy,ale nie znoszę fałszu.
    • Gość: X54 Re: Rzepa klamie IP: *.zak.com.pl 29.03.02, 11:51
      Zloz doniesienie do prokuratury . Wtedy sie okaze kto klamie kto nie.
    • Gość: ania Re: Rzepa klamie IP: *.upc.chello.be 29.03.02, 11:55
      Jak masz dowody to poco piszesz o tym na forum idz do odpowiednich
      instytucji.Dziwne,ze nawet papiez juz potepil pana Paetza a wy dalej robicie z
      niego niewiniatko.Forum ma dosyc Paetza .
      • indris Nieznane fakty ? 29.03.02, 12:03
        Ania napisała: "(...)nawet papiez juz potepil pana Paetza..."
        O wypowiedzianym POTĘPIENIU nic nie wiem. Czyżby jakieś nieznane fakty ?
        • Gość: ania Re: Nieznane fakty ? IP: *.upc.chello.be 29.03.02, 12:20
          Byc moze nie potepil go bezposrednio ale wkrotce po wystapieniu papieza Paetz
          zrezygnowal.Przepraszam,ze jestem niedokladna ale to przez te swieta .Indris
          pozdrawiam Cie serdecznie zycze wesolych swiat i dziekuje za wszystko0
          • Gość: oskar Re: Nieznane fakty ? IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.02, 12:26
            Gość portalu: ania napisał(a):

> Byc moze nie potepil go bezposrednio ale wkrotce po wystapieniu papieza Paetz
            > zrezygnowal.Przepraszam,ze jestem niedokladna ale to przez te swieta .Indris
            > pozdrawiam Cie serdecznie zycze wesolych swiat i dziekuje za wszystko0.a co z
            karą ,to jest przecież w naszym kraju przestępstwo.

• d_nutka Re: fakty-pozdrowienia od zajączka 29.03.02, 12:35
            • kaszper Watykan sobie zakpil............. 29.03.02, 12:42
              z mediow, ksiezy i wierzacych.Oficjalnie nic sie nie stalo. Abpa Paetza np.
              zabolala noga i nie moze chodzic do katedry, albo czesto go glowa boli przed
              poludniem. Czy nikt w watykanie nie moze powiedziec, ze abp jest niewinny a
              ataki sa bezpodstawne?- Jesli nic nie bylo, to trzeba bronic jego dobrego
              imienia, oczyscic z ciezkich a "bezpodstawnych" zarzutow. Teraz do konca jego
              zycia kazdy bedzie sie zastanawial, czy to prawda, czy tez puste wymysly jego
              przeciwnikow. Sprawa stala sie bardziej zagmatwana niz byla. Dlaczego Paetz
              musi sam sie bronic, skoro jest niewinny. Komisji watykanskiej nie stac na
              odpowiednie oswiadczenie?- Nie chca bronic swego kolegi?
              • Gość: snajper Re: Watykan sobie zakpil............. IP: *.waw.cdp.pl 29.03.02, 12:49
                kaszper napisał(a):

> z mediow, ksiezy i wierzacych.Oficjalnie nic sie nie stalo. Abpa Paetza np.
                > zabolala noga i nie moze chodzic do katedry, albo czesto go glowa boli przed
                > poludniem. Czy nikt w watykanie nie moze powiedziec, ze abp jest niewinny a
                > ataki sa bezpodstawne?-

Nie mogą, bo jest on winny a ataki są jak najbardziej uzasadnione.

> Jesli nic nie bylo, to trzeba bronic jego dobrego
                > imienia, oczyscic z ciezkich a "bezpodstawnych" zarzutow. Teraz do konca jego
                > zycia kazdy bedzie sie zastanawial, czy to prawda, czy tez puste wymysly jego
                > przeciwnikow.

No cóż, ja się nie mam nad czym zastanawiać. Wymowa faktów jest jednoznaczna.

> Sprawa stala sie bardziej zagmatwana niz byla. Dlaczego Paetz
                > musi sam sie bronic, skoro jest niewinny.

Bo jest winny.

> Komisji watykanskiej nie stac na odpowiednie oswiadczenie?- Nie chca bronic
                > swego kolegi?

Nie chcą bronić swojego winnego kolegi. Niesamowite, prawda ?

Pozdrawiam.
                • kaszper Re: Watykan sobie zakpil............. 29.03.02, 13:04
                  Gość portalu: snajper napisał(a):

> Nie mogą, bo jest on winny a ataki są jak najbardziej uzasadnione.

>
                  > No cóż, ja się nie mam nad czym zastanawiać. Wymowa faktów jest jednoznaczna.
                  >

> Bo jest winny.

>
                  > Nie chcą bronić swojego winnego kolegi. Niesamowite, prawda ?
                  >
                  > Pozdrawiam.

-----------Niech kardynal Glemp cos chociaz powie, ze to nieprawda, co w Rzepie
                  napisali. Niech ich ukarza bardzo surowo, zniszczyli zycie wielkiemu dostojnikowi
                  koscielnemu i to ma ujsc bezkarnie? Na kazdego biskupa bedzie mozna rzucic bloto
                  a nikt nie bedzie mial odwagi, powiedziec, ze to nieprawda.
                  Watykan zostawil Paetza "na lodzie", koledzy biskupi tez. Jak on moze sie czuc,
                  jest sam "niewinny", ale zaden z biskupow tego nie potwierdzi, co to sa za
                  ludzie? Jak on sie czuje, opuszczony przez wszystkich, nikt nie ma odwagi
                  powiedziec, ze to nieprawda?-
                  • Gość: Jaceq Re: Watykan sobie zakpil............. IP: 80.240.161.* 29.03.02, 19:56
                    kaszper napisał(a):

> jest sam "niewinny", ale zaden z biskupow tego nie potwierdzi, co to sa za
                    > ludzie? Jak on sie czuje, opuszczony przez wszystkich, nikt nie ma odwagi
                    > powiedziec, ze to nieprawda?-

Jednak widać jest 'winny'. A sprawiedliwość watykańska chodzi własnymi ścieżkami.

Pozdrawiam i Wesołych!
                    • kaszper Re: Watykan sobie zakpil............. 29.03.02, 20:29

A sprawiedliwość watykańska chodzi własnymi ścieżkam

-------------Najwiecej pretensji abp Paetz moze miec do swoich "kolegow" w
                      urzedzie, przeciez go od lat znaja, tylko bp Zawitkowski spontanicznie to zrobil.
                      Gdzie wspolbracia z Rzymu, zapomnieli o znajomym, ktorego media poniewieraja i
                      beda poniewierac. Nominacja nowego biskupa ma oczyscic abpa od zarzutow?- Jak
                      mozna pozwollic na zniszczenie czlowieka, zadnego milosiernego Samarytanina Paetz
                      wsrod biskupow chyba nie znajdzie. Teraz zajeci sa UE i innymi prawami czlowieka.
                      A szkoda.
    • Gość: Hifi Do LB IP: *.ipt.aol.com 29.03.02, 13:06
      Kim ty jestes "wielki czlowieku", ze piszesz "oczekuje" ? Bez wzgledu na to kim
      jestes, bo pewnie nie Paetzem ta sprawa ciebie nie dotyczy. On osobiscie
      powinien, jezeli uwaza to za stosowne oczywiscie, wniesc sprawe do sadu. Paetz
      to osoba prywatna. On tego nie zrobi, bo Rzepa glupia nie jest i drukujac
      artykul z pewnoscia liczyla sie z wszelkimi mozliwymi sadowymi nastepstwami.
      Przestan robic z siebie adwokata przegranej sprawy i zostaw ja Paetzowi i
      Rzepie.
      • Gość: LB Re: Do LB IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.02, 20:12
        Gość portalu: Hifi napisał(a):

> Kim ty jestes "wielki czlowieku", ze piszesz "oczekuje" ? Bez wzgledu na to kim
        >
        > jestes, bo pewnie nie Paetzem ta sprawa ciebie nie dotyczy. On osobiscie
        > powinien, jezeli uwaza to za stosowne oczywiscie, wniesc sprawe do sadu. Paetz
        > to osoba prywatna. On tego nie zrobi, bo Rzepa glupia nie jest i drukujac
        > artykul z pewnoscia liczyla sie z wszelkimi mozliwymi sadowymi nastepstwami.
        > Przestan robic z siebie adwokata przegranej sprawy i zostaw ja Paetzowi i
        > Rzepie.Uważam że abp nie jest osobą prywatną ,bo jest utrzymywany między innymi
        z moich pieniędzy.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka