yossarian18 15.08.04, 22:31 Przecież to nie był spam, bo dodałem kiluzdaniowy komentarz ani nie obrażał żadnego z userów! I dotyczył konkretnych problemów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeden z członków O tym kto jest pedofilem decyduje Biuro Polityczne IP: *.czajen.pl / 195.205.230.* 15.08.04, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Sam jestes pedofil - spadaj na drzewo! IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Yossi, a jak myślisz.... 15.08.04, 22:35 ile mozna "wklejek" wrzucać na forum? Może niedługo całe wydania "ND" zaczniesz tu "wklejać"? Poza tym, stajesz się przez to nudny. Zastąp "wklejki" własnym zdaniem. No, chyba, że lektura "ND" aż tak wyjaławia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Yossi, a jak mys´lisz.... IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 22:40 W jego seminarium nie wolno myslec - to grzech przeciw pralatowi, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Yossi, a jak mys´lisz.... 15.08.04, 22:41 Gość portalu: Bursztyn napisał(a): > W jego seminarium nie wolno myslec - to grzech przeciw pralatowi, hehe! > === Czym prędzej powinni go dopisać do Dekalogu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Yossi, a jak myślisz.... 15.08.04, 22:40 To nie są czyste wklejki, bo każdą opatruję kiluzdaniowym komentarzem. Poza tym to nie są teksty z Naszego Dziennika, dr Wielomski jest monarchistą z UPRu, publikuję tu i ówdzie, m. in. w NCzasie!, w Nowej Myśli Polskiej, w ND widziałem aż 1 jego tekst o margrabi Wielopolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzykropek Re: Yossi, a jak myślisz.... IP: *.acn.pl 15.08.04, 22:49 Może ze względu na tytuł wzięła Cię za własną podszywkę? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Yossi, a jak myślisz.... 15.08.04, 23:02 Nie chcę powiedzieć co ma na działce, to diabli ją wiedzą. I nadal nie wiem, dlaczego mój wątek wyleciał:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niexiadz Re: W Dekalogu tego niema....... IP: *.250.12.237.Dial1.Weehawken1.Level3.net 15.08.04, 22:56 ....wiec pedofilia nie jest grzechem. Codzolostwa zas mozna uniknac biorac do wlasnego loza na plebanii;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: W Dekalogu tego niema....... IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 23:19 To podobniez szatan wkladal palec malemu Slawkowi na plebani w nocy ... dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 15.08.04, 23:25 Wątek bardziej się nadaje na Społeczeństwo. I może troche mniej wklejania. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofil IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 23:29 A Yossi jak najbardziej nadaje sie do swojego seminarium ... gorace noce, zimne poranki, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 15.08.04, 23:32 A to jest w ogóle takie forum? No dobra, rozumiem, nie popieram linii GW, więc nie mam przywilejów, trudno, przełknę gorzką pigułkę. Z wklejaniem to się jeszcze zobaczy, ale dziękuję za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofil IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 23:40 Yossi, czy ksiadz pralat wie o tym, ze stukasz tu te swoje bzdety? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi 15.08.04, 23:48 A czy tow. Urban wie co za pierdoły tu wypisujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 23:52 Jak bedziesz jutro sluzyl pralatowi, to zaluz te gatki pralatki w groszki i kwiatki. Pralat ma do nich slabosc i moze znowu da ci na "komputer"? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi 15.08.04, 23:59 Raz piszesz, że jestem ministrantem u prałata Yankowera a innym razem, że klecha z Piotrkowa Trybunalskiego. Zdecyduj się w końcu na coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 00:04 No wlasnie! A teraz rozpoczynasz jakies wontki o pedofili ... czy jestes dalej aktywny? Nauka pralata nie poszla w las, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi 16.08.04, 00:10 Nie odpowiadasz na pytanie. Jestem klecha czy ministrant??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 00:16 Widzisz, ze nawet sam nie wiesz kim jestes ... to musi byc straszne, psycholku? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi 16.08.04, 00:20 Ja wiem kim jestem, ale ty masz 2 wersje, schizofreniku. Pytam się, która jest prawdziwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 00:25 Jednym z symptomow schizofreni jest brak kontaktu z realnym swiatem. Osobnik najsamprzod traci swiadomosc kim jest ... lecz sie kutasie! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofi 16.08.04, 00:35 Oj, widzę, że Giwi będzie miała co wycinać jak zacznie czytać twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:00 yossarian18 napisał: > A to jest w ogóle takie forum? No dobra, rozumiem, nie popieram linii GW, więc > nie mam przywilejów, trudno, przełknę gorzką pigułkę. Z wklejaniem to się > jeszcze zobaczy, ale dziękuję za odpowiedź:) > === Yossi, ty chyba naprawdę nie do końca pojmujesz pewne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofil IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 00:06 W jego stanie psychicznym obraz swiata jest nieco zaburzony - to jest znane medycynie od lat! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:07 Tylko Michnik myśli, że wszystko wie na pewne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:09 yossarian18 napisał: > Tylko Michnik myśli, że wszystko wie na pewne tematy. > === To co, Rydzyk był jego uczniem, że twierdzi to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:11 Rydzyk się brzydzi intelektualną odmianą Lenina, jaką jest Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:13 yossarian18 napisał: > Rydzyk się brzydzi intelektualną odmianą Lenina, jaką jest Michnik. > === To pewnie i Chrystusa uważa za komunistę. Jego też się brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:19 Głupoty opowiadasz. Jak uczciwy człowiek może nie brzydzić się tym, co robi p. Michnik? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:23 yossarian18 napisał: > Głupoty opowiadasz. Jak uczciwy człowiek może nie brzydzić się tym, co robi p. > Michnik? > === Jak uczciwy człowiek może się brzydzić nauki Chrystusa? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:25 Nie wiem. Spytaj się kogoś uczciwego, kto się brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:27 yossarian18 napisał: > Nie wiem. Spytaj się kogoś uczciwego, kto się brzydzi. > === Czyżbyś sugerował telefon do "Rozmów niedokończonych"? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:30 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:32 Dlaczego: nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:33 Bo by Cię wywalili z anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:36 yossarian18 napisał: > Bo by Cię wywalili z anteny. > === Podobno oni miłują prawdę? Za pytanie o prawdę "wywalają z anteny"? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:38 Za gadanie nie na temat albo za chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:39 yossarian18 napisał: > Za gadanie nie na temat albo za chamstwo. > === Czy pytanie o prawdę jest chamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:41 A bo ja wiem jak byś sformułował swoje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:43 yossarian18 napisał: > A bo ja wiem jak byś sformułował swoje pytanie? > === Powiedzmy, że tak: dlaczego kościół w swoim postępowaniu zapomina o Słowie? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:45 Za mało konkretnie jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:47 yossarian18 napisał: > Za mało konkretnie jak dla mnie. > === Sformułujmy je zatem nieco dokładniej: dlaczego życie niektórych księży jest zaprzeczeniem życia i nauczania Chrystusa? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Giwi! Dlaczego wywaliłaś mój wątek o pedofili 16.08.04, 00:51 To jest dobre pytanie. Kiedyś spróbowałem na nie odpowiedzieć. A ty spróbuj zadzwonić: www.radiomaryja.pl A dalej adresy, telefony, linki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Giwi! Dlaczego wywali?as´ mój wa˛tek o pedofil IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 00:32 Hej, Strongman! Yossi dostal zadyszki po tym tekscie o "Rozmowach" ... dobre! Odpowiedz Link Zgłoś