Dodaj do ulubionych

Posłanka PO wyśmiała program PO.

17.02.14, 22:13
Ale jaja. :::::::::::::)))))))))))))))))))))))))

"To zupełnie nierealne pomysły. Czyste chciejstwo. Człowiek składający takie obietnice okłamuje Polaków! - oceniła w rozmowie z dziennikarzem „Rzeczpospolitej” posłanka PO Ligia Krajewska. Nie wiedziała, że ocenia program swojej własnej partii."

niezalezna.pl/41908-poslanka-po-wysmiala-program-po
Obserwuj wątek
    • snajper55 Ależ news. Czerwiec 2013 17.02.14, 22:18
      Ja ci mogę powyrywać zdania z twoich postów a ty będziesz się śmiać i mówić, że to idiota napisał.

Nie, nie muszę nic wyrywać. Twoje posty można cytować w całości.

S.
      • karfioza A co? PO jakieś nowe obietnice wymyśliła? ::::)))) 17.02.14, 22:25
      • sverir Re: Ależ news. Czerwiec 2013 18.02.14, 08:00
        > Ja ci mogę powyrywać zdania z twoich postów a ty będziesz się śmiać i mówić, że
        > to idiota napisał.

Krajewska jednak dostała do komentowania dość poważne propozycje z programu PO, a nie zdania wyciągnięte gdzieś ze środka programu.

A przede wszystkim zgubiła ją polityczna złośliwość. Na samym końcu dość rozsądnie wyznała, że pomysły pochodziły z czasów innej sytuacji gospodarczej. Mogła od razu komentować w ten deseń, bez wyśmiewania się z lotnisk w każdym województwie.
      • chasyd_z_czerskiej Re: Ależ news. Czerwiec 2013 18.02.14, 09:44
        Ale aktualny...i bolesny dla POpłuczyn...

--
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114875,15476848,Dziecko_przezylo_aborcje__Lekarze_pomylili_sie_co.html#BoxWiadTxt
      • nup.dt To POwyrywaj. Proszę bardzo! 18.02.14, 09:56
    • snajper55 Nie zasłonicie kompromitacji Kaczora na Kongresie 17.02.14, 22:38
      Uruchomi "bezproduktywne lokaty" Ha, ha, ha, ha.

S.
    • karfioza Kurde!!!!!! 17.02.14, 22:44
      To aż tylu nas ubędzie!!!!!!!!!!!!
      Dubaj chyba ma 2 miliony mieszkańców.
      Co? Tylko PO w POlsce POzostanie?????????
      Emigracja i gwałtowne wymieranie nas czeka?

Ratuj się kto może !!!!!!!
      A jak ktoś nie może ? !!!!!!!!!!!!!!!
      • sclavus Re: Kurde!!!!!! 17.02.14, 22:54
        ... módl się już teraz za własną duszę...
        Przy okazji: dyspepsja kaczyńska cię dopadła??? - produkujesz idiotyczne wątki, jakbyś Laxigenu się nażarł :D
        uFFFielbiam tÓmaństFo!!
        • karfioza A ty bardzo zajebiste produkujesz.:::::::))))))))) 17.02.14, 22:55
    • obraza.uczuc.religijnych Jednak w Gazecie Putina Codziennie mają problem 18.02.14, 09:48
      z językiem polskim:
      W rozmowie z Krajewską Robert Mazurek poprosił ją ocenić kilku obietnic
      Po jakiemu to jest? Zdaje się że redakcja Sakiewicza pisze w swoim ojczystym, rosyjskim języku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka