Dodaj do ulubionych

Czy widzicie jakie to proste, by wywołać przewrót?

20.02.14, 22:01
W europejskim kraju, skorumpowanym podobnie jak Polska, o ogromnym rozwarstwieniu społecznym. Ale podobnie wolnym kraju, z rządem, organami państwa...
Czytam pierwsze strony GW i innych mediów. Gdzie się podziała ta miłość do Rosji z 10.04.2010 roku?? Przyjaźń polsko-rosyjska i wspólna praca nad wyjaśnieniem przyczyn...
Czemu w was taki zwrot? Jakaś inspiracja?

O ile stanieje Ukraina w czasie zamieszek? Jej waluta, firmy notowane na giełdzie?
Kto zyska na spadku wartości Ukrainy?
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 20.02.14, 22:06
      Wtedy Macierewiczowi się nie udało.
      Szybko wrócił z nadzieją, że wywoła.
      A tu spokój, siła i opanowanie.
      Kaczyński klops?
      Do dziś Kaczyński z Macierewiczem ubolewają.
      • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 20.02.14, 22:10
        > Wtedy Macierewiczowi się nie udało.

Pytam o ciebie. Gdzie twoja miłość Rosji?
        Nie zmieniaj tematu na Smoleńsk. To jest o Ukrainie.

Potrafisz coś na temat napisać inny, niż ten co ci każą?
        • porannakawa01 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 20.02.14, 23:18
          zuzkazuzka111 napisała:

> > Wtedy Macierewiczowi się nie udało.
          >
          > Pytam o ciebie. Gdzie twoja miłość Rosji?
          > Nie zmieniaj tematu na Smoleńsk. To jest o Ukrainie.
          >
          > Potrafisz coś na temat napisać inny, niż ten co ci każą?

Zaczęłaś o próbie przewrotu prowadzonej przez Rosjan rękoma śpioszków lub już jawnie działających agentów.
          Nie zmieniłam tematu na Smoleńsk.
          Pisaliśmy wszak o próbach przewrotu w interesach Rosjan.
          Macierewiczowi i Kaczyńskiemu się to nie udało.
    • bkn6 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 20.02.14, 22:29
      na Majdanie widzę od kilku tygodni zbyt dużo cerkiewnych popów , księży itp religijnego tałatajstwa podburzającego protestujących więc to dobrze nie mogło się skończyć i dobrze się nie skończy.
      --
      www.facebook.com/photo.php?fbid=10152057914233557&set=a.10152057913298557.1073741932.63563473556&type=1&theater
      • rzewuski1 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 20.02.14, 22:33
        A Chrystus mówił kto mieczem wojuje od miecza ginie i nastaw drugi policzek.
      • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 20.02.14, 22:34
        > na Majdanie widzę od kilku tygodni zbyt dużo cerkiewnych popów , księży itp rel
        > igijnego tałatajstwa podburzającego protestujących więc to dobrze nie mogło się
        > skończyć i dobrze się nie skończy.

i uważasz, że to ci cerkiewni na przewrocie zarobią?
        poważnie tak myślisz?
        • alistair-p Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 07:08
          Popatrzyli na polskich kiecaków po 1989 i wzięli się do roboty.Żeby tylko nie przejęli pedofilskich skłonności,ale pewnie popadie ich powstrzymają.
    • don.kichote Marzy ci się krew na ulicach! Oj marzy... 20.02.14, 22:33
      Jestem pewien, że jeśli kiedykolwiek dojdziecie do władzy, to w celu jej utrwalenie i obrony przed "układem", będziecie gorsi od NKWD/KBW, UB, SB ZOMO i Berkutem razem wziętymi!
      • zuzkazuzka111 Nic nie rozumiesz. 20.02.14, 22:37
        Nie mnie się marzy. Ja nie chcę krwi na ulicach. Ukraińcy też nie chcieli.

• porannakawa01 Re: Nic nie rozumiesz. 20.02.14, 23:01
          zuzkazuzka111 napisała:

> Nie mnie się marzy. Ja nie chcę krwi na ulicach. Ukraińcy też nie chcieli.

Rozlali.
          Już nie rozleją bo włączyły się i Unia, i USA.
          W tej chwili trwa ewakuacja przez lotnisko w Kijowie.
          Na parkingu lotniskowym porzucone Mercedesy i Lexusy.
          Odlecieli dżetami.
        • don.kichote Ja nic nie rozumiem? 20.02.14, 23:25
          zuzkazuzka111 napisała:

> Nie mnie się marzy. Ja nie chcę krwi na ulicach.

Śmiem wątpić! Twoje dotychczasowe "wystąpienia" przeczą temu zdecydowanie.

> Ukraińcy też nie chcieli.

Jesteś taka naiwna, czy taka ...
          Na prawdę, nie trzeba być tytanem intelektu, żeby przewidzieć, jak takie przewroty mogą się skończyć i brew temu co pisze "kawa", nie sądzę, żeby się na tym skończyło.
          • szall Re: Ja nic nie rozumiem? 20.02.14, 23:30
            złodziei można mieć dość, po prostu
            Żadnej ideologii nie ma co nadbudowywać!
            • szall Re: Ja nic nie rozumiem? 20.02.14, 23:35
              a co z paniczem - z amber gold?
              a panienka od stringów z N.Jorku - w głowie się poprzewracało???
              Cygaro w rurę wydechową?
              Suknie na koszt podatników?

Jabłka niedalekie od jabłoni....................ot co....................
              • mamma_mia_mia Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 00:00
                ''Suknie na koszt podatników?'' , a przecież prezesPan powiadał, że państwo nie może być dziadowskie, jak brata w czasie wyjadu do Hameryki w najdroższym hotelu ulokował.
                Zgodnie z tym co mówił prezesPan, pani premierowa, nie może po dziadowsku państwa reprezentować.
                Wszak prezesPan uważa, że wie wszystko najlepiej, to prezesaPana słuchać trzeba.
                • zuzkazuzka111 Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 00:16
                  Myślisz, że polscy oligarchowie zaczęli się bać??
            • zuzkazuzka111 Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 00:08
              szall napisała:

> złodziei można mieć dość, po prostu
              > Żadnej ideologii nie ma co nadbudowywać!

Dokładnie. Ale ktoś to musi zacząć. Zawsze jest jakiś początek.
              Potem ludzie się przyłączają i emocje biorą górę.
              • v.t.s Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 08:06
                a zatem na barykady mulico, rokosz czas zacząć
              • sverir Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 08:27
                Chyba nie tak dokładnie, skoro wg Ciebie ktoś na tym zarabia.
                • zuzkazuzka111 Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 08:35
                  sverir napisał:

> Chyba nie tak dokładnie, skoro wg Ciebie ktoś na tym zarabia.

Z jednej strony są emocje. Podsycane od jakiegoś już czasu.
                  Z drugiej strony wyrachowanie.
                  Wyrachowanie, które te emocje wykorzystuje.
                  Ludzie mają dość biedy i oligarchów. Czyż nie tak?
                  • sverir Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 10:54
                    > Ludzie mają dość biedy i oligarchów. Czyż nie tak?

Biedy pewnie nikt nie lubi. Ale z oligarchami to nie taka prosta sprawa.
                    • zuzkazuzka111 Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 11:15
                      sverir napisał:

> > Ludzie mają dość biedy i oligarchów. Czyż nie tak?
                      >
                      > Biedy pewnie nikt nie lubi. Ale z oligarchami to nie taka prosta sprawa.

Mają mnóstwo kasy polokowanej w różnych, najczęściej "porządnych" miejscach.
                      I nie da się im tak po prostu tej kasy zabrać. Co trzeba by było zrobić by dokonać zmian własności? Trzeba się z nimi dogadać. Czy nie to się tam dzieje?
                      Jak jest jeden Bokassa, czy Saddam, dostaje kulkę w łeb, a "demokratyczne zmiany" dokonują reszty. Jak jest wielu właścicieli, jak dokonać zmian?
                      Przeraża mnie to co się tam dzieje.
          • zuzkazuzka111 Re: Ja nic nie rozumiem? 20.02.14, 23:51
            Nic nie rozumiesz.

Jak to było w Egipcie, Tunezji, Libii, Syrii.

> Jesteś taka naiwna, czy taka ..

No jaka? A ty jaki jesteś?
            Mądry? :)

Uważasz, że takie rozruchy nakręcają się same z siebie?
            Jak to się tam zaczęło?

A jak było w Polsce w 89 roku? Skąd płynęła kasa?

Odpowiedz na pytanie - kto zyska na tym przewrocie.

> Na prawdę, nie trzeba być tytanem intelektu, żeby przewidzieć, jak takie przewroty mogą się skończyć

Dawaj, napisz jak ten się skończy. Błyśnij.
            • zupakacza Re: Ja nic nie rozumiem? 20.02.14, 23:54
              Jakby kaczynski do waadzy doszedl, to mu sfinansujemy zabawe ala Majdan. I beda telefony, wizyty i potem..., bo to nasz rejon.
              • szall Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 00:07
                a co z paniczem - z amber gold?
                a panienka od stringów z N.Jorku - w głowie się poprzewracało??? bogata niczym syn Janukowicza..............
                Cygaro w rurę wydechową? w dolomitach?
                Suknie na koszt podatników? Czerwone?

Jabłka niedalekie od jabłoni....................ot co....................
                • zupakacza Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 00:45
                  czy mozesz jasniej pisac?
                • zupakacza Re: Ja nic nie rozumiem? 21.02.14, 01:10
                  mozesz jasniej pisac? kaczynski juz ma bilet wykupiony, w jedna strone.
    • wujaszek_joe Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 07:51
      zuzkazuzka111 napisała:
      > W europejskim kraju, skorumpowanym podobnie jak Polska,
      jak bardzo trzeba Polski nienawidzić żeby coś takiego napisać?
    • humbak Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 07:54
      skorumpowanym podobnie jak Polska, o ogromnym rozwarstwien
      > iu społecznym.

Albo sobie jaja robisz, albo nie wiesz, o czym mówisz.
      • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 08:39

> Albo sobie jaja robisz, albo nie wiesz, o czym mówisz.

Właśnie wydaje mi się, że wiem.
        • humbak Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 08:41
          Najwyraźniej.
          • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 09:08
            No opowiedz swoją historię...
            Podziel się ze wszystkimi swoim głębokim przemyśleniem...
            Dajesz...
            • humbak Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 09:29
              Co daje Zuzka? Jaja sobie robisz czy jak? Zobacz sobie ranking TI, zapoznaj się z opiniami polskich przedsiębiorców działających tam, czy próbujących wejść na tamtejszy rynek. Jest ich w cholerę w sieci, a i czasopisma gospodarcze o tym pisywały.
              Pogadaj choć z ludźmi tam podróżującymi, na temat spotkań z Milicją.
              Nie rżnij głupa w tym stylu, proszę Cię. To jest zabawne tylko do pewnego momentu.
              Poza tym przyjrzyj się karierze Olka Janukowycza. Może i u nas nie jest... tak jakbyśmy chcieli, ale takich jaj nie ma i chyba jednak nie było w żadnym momencie.
              • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 09:56
                > Poza tym przyjrzyj się karierze Olka Janukowycza. Może i u nas nie jest... tak
                > jakbyśmy chcieli, ale takich jaj nie ma i chyba jednak nie było w żadnym momenc
                > ie.

A w Polsce nie ma znaczących "rodów"??? Krauze, Kulczyk, Solorz, itp, itd... poszperaj.
                Co robią ich dzieci?
                Od roku próbuję znaleźć informację na temat dzieci Komorowskiego - wiesz co robi ta prezydencka czeredka? Z czego żyją i ile mają i w czym?? Gdzie są informacje na ich temat?

Może policja nie aż tak agresywnie popiera władzę (czyt. kasę) jak tam, ale, czy ktokolwiek z tych "przy kasie" poszedł siedzieć za jakieś przestępstwa, wykroczenia itp?

Na przykład taki Józef Bąk??? Czy to jest do wyobrażenia w Anglii, albo Niemczech? By syn premiera ta się bezkarnie zachował? Tak był zatrudniany jako specjalista socjolog, czy politolog, nie pamiętam?

No, ale to taka dygresja, bo wątek dotyczy przyczyn przewrotu i zysków z tego.
                Kto zyska?

• humbak Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 10:09
                  Pewnie że są rody. Tyle ze od dłuższego czasu działają generalnie z grubsza legalnie. To jest zupełnie inna skala problemu. Na Ukrainie goście są magnatami. Dosłownie.
                  Przy transformacji tego typu zresztą powstałyby tego typu majątki nawet bez korupcji.
                  Porównywanie Syna Tuska, czy jakichś tam twoich domysłów na temat dzieci Komorowskiego, do tego co się dzieje z rodziną Janukowycza może budzić tylko śmiech. Poza tym piszesz że coś takiego nie zdarza się w Anglii czy Niemczech? A co powiesz o Schroederze?

Kto zyska przy przewrocie? Trudno powiedzieć. Zależy kto wypłynie na wierzchu. Jeśli Janukowycza usuną, co wydaje się prawdopodobne i obejdzie się bez scenariusza drastycznego, będzie pewnie powtórka z Pomarańczowej Rewolucji. Może na mniejszą skalę... ale nie sądzę.
                  • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 10:50
                    > Pewnie że są rody. Tyle ze od dłuższego czasu działają generalnie z grubsza leg
                    > alnie. To jest zupełnie inna skala problemu. Na Ukrainie goście są magnatami. D
                    > osłownie.

W Polsce też, ale Polska jest w UE, więc zachowują pozory. Jak na polską miarę są wystarczająco bogaci. Tamci są jawnie królami życia. Polscy bonzowie aż tak się nie afiszują.

> Przy transformacji tego typu zresztą powstałyby tego typu majątki nawet bez korupcji.
                    > Porównywanie Syna Tuska, czy jakichś tam twoich domysłów na temat dzieci Komoro
                    > wskiego, do tego co się dzieje z rodziną Janukowycza może budzić tylko śmiech.

To się śmiej. Uważam, że chowanie dzieci, dorosłych dzieci przed jawnością jest złe.

> Poza tym piszesz że coś takiego nie zdarza się w Anglii czy Niemczech? A co pow
                    > iesz o Schroederze?

Dzieci premierów, urzędujących, nie dogadują się bezkarnie z przestępcami.

> Kto zyska przy przewrocie? Trudno powiedzieć. Zależy kto wypłynie na wierzchu.
                    > Jeśli Janukowycza usuną, co wydaje się prawdopodobne i obejdzie się bez scenari
                    > usza drastycznego, będzie pewnie powtórka z Pomarańczowej Rewolucji. Może na mn
                    > iejszą skalę... ale nie sądzę.

Odbędzie się przeniesienie własności. Podobnie jak w Polsce?
                    • sverir Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 10:59
                      > Dzieci premierów, urzędujących, nie dogadują się bezkarnie z przestępcami.

Mark Thatcher z pewnością był świętszy od papieża.
                    • humbak Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:00
                      >
                      > W Polsce też, ale Polska jest w UE, więc zachowują pozory. Jak na polską miarę
                      > są wystarczająco bogaci. Tamci są jawnie królami życia. Polscy bonzowie aż tak
                      > się nie afiszują.

Nie piszę o poziomie bogactwa.

> To się śmiej. Uważam, że chowanie dzieci, dorosłych dzieci przed jawnością jest
                      > złe.

Bardzo Cię proszę, nie wkładaj w moje usta czegoś, czego nie powiedziałem. Nie życzę sobie tego.

> Dzieci premierów, urzędujących, nie dogadują się bezkarnie z przestępcami.
                      >

Nom... są inne bezczelności. Wcale nie mniejsze. JAk ta, którą wspomniałem. Historia Prodiego...

> Odbędzie się przeniesienie własności. Podobnie jak w Polsce?

Jakie przeniesienie własności?
                      • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:25
                        > Nie piszę o poziomie bogactwa.
                        >
                        A o czym? O poziomie bezkarności?

> > To się śmiej. Uważam, że chowanie dzieci, dorosłych dzieci przed jawnością jest
                        > > złe.
                        >
                        > Bardzo Cię proszę, nie wkładaj w moje usta czegoś, czego nie powiedziałem. Nie
                        > życzę sobie tego.

Nic nigdzie nie wkładam. To ty pisałeś o moich "domysłach". A ja nie chce domysłów, chcę wiedziec. Piśmidła rozpisują się o Kaczyńskiej, o Komorowskich ani słówka.

> Jakie przeniesienie własności?

Zobaczymy. Wkrótce sie zapewne okaże kto będzie zastępował obecnych właścicieli.
                        • sverir Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 12:37
                          > Piśmidła rozpisują się o Kaczyńskiej, o Komorowskich ani słówka.

Kaczyńska sama lgnie do piśmideł. Jak Komorowscy zaczną wypowiadać się o polityce państwa, o zdradzie narodowej i o planach politycznych, to będzie można porównać przypadki.
                          • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 13:11
                            sverir napisał:

> > Piśmidła rozpisują się o Kaczyńskiej, o Komorowskich ani słówka.
                            >
                            > Kaczyńska sama lgnie do piśmideł. Jak Komorowscy zaczną wypowiadać się o polity
                            > ce państwa, o zdradzie narodowej i o planach politycznych, to będzie można poró
                            > wnać przypadki.

Kaczyńska to w tej chwili osoba prywatna.
                            Komorowski sprawuje władzę. I wypowiada się o wszystkim co jest ważne dla życia obywateli Polski. Podejmuje decyzje wiążące się z finansami państwa. Naprawdę to trzeba tłumaczyć?

Wyciągnął tę gromadę w czasie wyborów. Użył jej. Niech powie jak zarabiają i gdzie.
    • zapijaczony_ryj Widzimy w każdą rocznicę katastrofy smoleńskiej 21.02.14, 08:46
      Na szczęście obecna władza do tego bydła nie strzela
    • mila2712 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 08:51
      > W europejskim kraju, skorumpowanym podobnie jak Polska, o ogromnym rozwarstwien
      > iu społecznym. Ale podobnie wolnym kraju, z rządem, organami państwa...

Nie kłam, nie prowokuj.....................myśl!
      • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 09:04

> Nie kłam, nie prowokuj.....................myśl!

Właśnie słoneczko... myśl.
        Nie kłam, nie pisz na zamówienie...
        Myśl.
        • mila2712 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 09:24
          zuzkazuzka111 napisała:

>
          > > Nie kłam, nie prowokuj.....................myśl!
          >
          > Właśnie słoneczko... myśl.
          > Nie kłam, nie pisz na zamówienie...
          > Myśl.
          Na zamówienie.....kogo, myszko ?
          • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 09:26
            > Na zamówienie.....kogo, myszko ?

a co mnie to obchodzi :)
            • mila2712 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 09:31
              zuzkazuzka111 napisała:

> > Na zamówienie.....kogo, myszko ?
              >
              > a co mnie to obchodzi :)

Hahahaha jaka jesteś przeiwdywalna.
              Odkarżasz.....tylko sama nie wiesz o co.

LOL
    • obraza.uczuc.religijnych Skorumpowanym podobnie jak Polska? 21.02.14, 09:08
      Tylko taki antypolski i ruski pustak jak zuzka mógł to napisać.
    • haen2010 Skala się nie zgadza 21.02.14, 09:36
      Owszem, obrabia nas Kościół z jego solidaruchami i komuchami. Bez znieczulenia.

Ale gdyby Tusk Junior w trzy lata zrobił pół miliarda dolarów - to jednak nie u nas.
      • zuzkazuzka111 Re: Skala się nie zgadza 21.02.14, 09:49
        > Owszem, obrabia nas Kościół z jego solidaruchami i komuchami. Bez znieczulenia.
        >
        >
        > Ale gdyby Tusk Junior w trzy lata zrobił pół miliarda dolarów - to jednak nie u nas.

Skamlałeś, że masz bana :-) kłamczuszku...

Kościół nie ma tu nic do rzeczy. Kościół na tym, jeśli zarobi, to bardzo niewiele. Jakieś nieznaczące nieruchomości to nie ta skala.

A ile zarabia Józef Bąk? A któż to wie :)
        • sverir Re: Skala się nie zgadza 21.02.14, 11:00
          > Kościół nie ma tu nic do rzeczy. Kościół na tym, jeśli zarobi, to bardzo niewiele. Jakieś
          > nieznaczące nieruchomości to nie ta skala.

Tak, tak, te kilka miliardów w gruncie, gotówce, dotacjach, bonifikatach, to faktycznie nie ta skala. Z pewnością tuskowy syn zarabia więcej jako pracownik portu lotniczego!
          • zuzkazuzka111 Re: Skala się nie zgadza 21.02.14, 11:27
            > Tak, tak, te kilka miliardów w gruncie, gotówce, dotacjach, bonifikatach, to fa
            > ktycznie nie ta skala. Z pewnością tuskowy syn zarabia więcej jako pracownik portu lotniczego!

Nie ta skala.
    • scoutek Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 10:55
      charakterystyczne jest to, kto takie teksty pisze i mówi
      Zawisza, cała ta prawa strona, zuzkazuzka itd.
      nieodpowiedzialni, niedowartościowani, zakompleksieni.....
      • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:08
        > charakterystyczne jest to, kto takie teksty pisze i mówi
        > Zawisza, cała ta prawa strona, zuzkazuzka itd.
        > nieodpowiedzialni, niedowartościowani, zakompleksieni.....

Dobrze, dokopałaś mi w swoim mniemaniu... Ałć, jak zabolało.

A coś na temat potrafisz sklecić?

Na przykład - kto rzuca na szalę życie tych ludzi?
        Dlaczego teraz?
        • scoutek Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:14
          odporna jesteś, masz skórę jak słoń
          a że niedowartościowana i zakompleksiona to widać słychać i czuć
          nie przejmuj się, armii za sobą nie pociągniesz
          nawet z plutonem będziesz miała problem
          żadna z ciebie ciotka rewolucja
          • mila2712 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:23
            Celny strzał
            10/10
          • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:28
            > żadna z ciebie ciotka rewolucja
            >

Na 1000% żadna. Masz rację jak zwykle.
          • erte2 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:43
            zuski, szalle i inne barachło
            Jeśli rzeczywiście nie widzicie różnicy pomiędzy Polska a Ukrainą, między Komorowskim czy Tuskiem a Janukowiczem to musicie być wyjatkowymi kretynkami. Porównanie zaś syna Janukowicza z dziećmi Komorowskiego czy Tuska...
            Któraś z was przyznała się że szuka haków na dzieci Bronisława Komorowskiego. Podejrzewam że nie ona jedna; zapewne cały sztab pi...ców jest również przy tym zatrudniony. I nic. Dupa. Żadego śladu przekrętów, malwersacji czy choćby zwykłego nepotyzmu - bo po prostu czegoś takiego nie ma, nie było i prawdopodobnie nie będzie.
            I w geście rozpaczy próbujecie obuć syna premiera w Amber Gold, choć jego jedyna z tym styczność (pośrednia, bo linia lotnicza była osobnym przedsięwzięciem) to wykonanie przed laty pracy zleconej (legalnej i opodatkowanej) na oszałamiającą sumę pięciu tysięcy złotych brutto (!). I tymi pięcioma tysiącami żywicie się już od ponad dwóch lat bo niczego innego, pomimo podejmowanych szaleńczych wysiłków, znaleźć nie jesteście w stanie. A wierszówki różnych sakiewiczów, kań czy karnowskich co i rusz piszących o tej nieszczęsnej piątce dawno przekroczyły wielokrotność tej sumy. Jedyne co wam pozostaje to wredne insynuacje i pomówienia - bez uzasadnienia, śladu dowodów czy jakiejkolwiek nawet poszlaki.

Ukraińcy na Majdanie stawiają Polskę, jej demokrację, władze i wolność za wzór, za cel do którego dążą. Wbijcie to sobie kretynki do durnych łbów.

• oldmeryt zuzkazuzka111 jakieś demony Tobą miotają? 21.02.14, 11:36
      Musisz być strasznie zakompleksiona,
      a takie porównanie sytuacji w Polsce z sytuacją na Ukrainie niezbyt dobrze świadczy o Twoim intelekcie.
      • zuzkazuzka111 Re: zuzkazuzka111 jakieś demony Tobą miotają? 21.02.14, 11:48
        > Musisz być strasznie zakompleksiona,
        > a takie porównanie sytuacji w Polsce z sytuacją na Ukrainie niezbyt dobrze świa
        > dczy o Twoim intelekcie.

Twoja krytyka jest niezwykle cenna. Prawie jak każdy wpisy ryja.
        • oldmeryt Gdybyś w swoich wpisach nie była 21.02.14, 11:53
          taka durnowata, to bym pomyślał, że jesteś agentką rosyjskich służb specjalnych mającą za zadanie siać ferment w Polsce. Ponieważ agentką nie jesteś więc pozostaje tylko zwykła, bezmyślna głupota.
          • zuzkazuzka111 :) 21.02.14, 12:01
            oldmeryt napisał:

>... to bym pomyślał

Próbuj. Życzę ci wiele szczęścia w tej czynności.
            • oldmeryt Akurat, miałbym na co tracić czas. 21.02.14, 12:22
              -
              • zuzkazuzka111 w sumie... :) 21.02.14, 12:25
                też masz rację :-)))
    • cookies9 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 11:50
      Proste. Jak PiS dojdzie do władzy...
    • dr.krisk Wy to macie marzenia...... 21.02.14, 11:52
      Pączkowi rewolucjoniści.
    • volupte Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 21.02.14, 12:12
      Nie takie prostę , bo spasione zuzki wolą zza biurka wywoływać rozruchy.
      • zuzkazuzka111 Re: Czy widzicie jakie to proste, by wywołać prze 25.02.14, 21:39
        > Nie takie prostę

Proste, jak widać.
        Tymoszenko wolna, Janukowicz ścigany.
        Reszta bez zmian.

Ale jak w Polsce zmieniła się narracja...

Rostowski twierdzi, że Rosja, to wrogie państwo... Potencjalnie...

I temu potencjalnemu wrogowi zaufaliśmy przy badaniu śmierci polskiego Prezydenta.
        Dziwne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka