21.02.14, 12:08
Ma sporo szczęścia bidulka , bo sąd mógł zgodnie z nowa ustawa umiescic ją w psychusce :-(wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15493972,Kolejny_sadowy__popis__kobiety__ktora_wjechala_do.html#TRNajCzytSST
Obserwuj wątek
    • mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 12:16
      Komedia

Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek wątpliwości co do stanu jej zdrowia psychicznego ?
      Biedny adwokat....trzeba opracować nową strategię działania.
      • lionold Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 21.02.14, 21:13
        wątpliwości co do stanu jej zdrowia psychicznego ? " Ja bym się bardziej zastanawiał nad zdrowiem sędziego, który takie skur....skie zachowanie przed sądem toleruje.
        • spokojny.zenek Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 21.02.14, 21:29
          O, nastęny nie zauważył potężnego wątku na ten temat...

Co nalezałoby zrobić, żeby tak wyborny znawca jak ty nie iuznał tego za "tolerowanie"? Swoim zachowaniem spowodowała, że już ptrawie uwzględniony wniosek o zmiane środka na łagodniejszy przepadł. Co jeszcze należało zrobić? Rzucić w nią aktami? Urządzić histerię w stylu żurnalistów? Byłeś kiedyś w sadzie? Masz jakieś pojęcie, jak wygląda orzekanie? Z życia czy z głupawych filmów?
          • lionold Re: Wsiowy kauzyperdo! 21.02.14, 23:10
            Swoje widziałem i swoje wiem i w sądach bywałem i widziałem reakcje sędziów takich jakich w tym miejscu oczekiwałem. Śnieg już wprawdzie nie pada ale łap za miotłę i wstań zenek wstań.
            • gnom_opluwacz Re: Wsiowy kauzyperdo! 22.02.14, 09:13
              > Swoje widziałem i swoje wiem i w sądach bywałem i widziałem reakcje sędziów tak
              > ich jakich w tym miejscu oczekiwałem.

Podziel się z nami.
              • spokojny.zenek Zaległości linolda rosną 22.02.14, 15:10
                Zaległości linolda rosną - nie potrafił powiedzieć, czemu mu się skojarzyło z równością, teraz znów zapomniał o tych swoich "doświadczeniach". Tak się kończy mylenie W-11 i sędzi Wesołowskiej z realnym życeim.
            • spokojny.zenek Re: Wsiowy kauzyperdo! 22.02.14, 14:55
              Wyjmij pusty łeb z telewizora, wyjdzie ci to na zdrowie.
        • mila2712 Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 21.02.14, 21:36
          lionold napisał:

> wątpliwości co do stanu jej zdrowia psychicznego ? " Ja bym się bardziej zastan
          > awiał nad zdrowiem sędziego, który takie skur....skie zachowanie przed sądem to
          > leruje.
          Nie czepiaj się. Działa jak należy....
        • gnom_opluwacz Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 22.02.14, 09:15
          Jakie "sku...syńskie zachowania", że tak przez ciekawość spytam? Które z tych, opisanych w artykule, pod takowe podpada?
      • spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:26
        mila2712 napisała:

> Biedny adwokat....trzeba opracować nową strategię działania.

A co proponujesz? Jego zadanie jest beznadziejne - klientka rozwala jego wnioski, robi z siebie kretynkę.
        • mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 21:38
          spokojny.zenek napisał:

> mila2712 napisała:
          >
          >
          > > Biedny adwokat....trzeba opracować nową strategię działania.
          >
          > A co proponujesz? Jego zadanie jest beznadziejne - klientka rozwala jego wniosk
          > i, robi z siebie kretynkę.
          No dlatego "biedny".....
          Nie wiem czy w tym przypadku istnieje skuteczna linia obrony
          Ocena klientki - prawidłowa.
          • spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:43
            Nie istnieje. Sprawa jest oczywista dowodowo. Jeśli kobieta chce sie błaźnić a nie wpadła na to, że może to robić na tym forum - jej sprawa. Jak słusznie zauważono w "głównej" dyskusji - nie takie rzeczy ludzie w sądach wygadują i żurnalistów to nigdy nie obchodzi. A skoro tak, ci którzy nie mają pojęcia o świecie pozatabloidowym - tym bardziej nie wiedzą, no bo skąd by mieli wiedzieć?
            • mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 21:53
              spokojny.zenek napisał:

> Nie istnieje. Sprawa jest oczywista dowodowo.
              Rozumiem.
              Tylko po co tyle ironii i złośliwości w dalszej części wypowiedzi ?
              Czy to uwaga spersonalizowana ?
              • spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:57
                Bo nie lubię ludzi nie wystawijących głowy z tabloidów. Ty lubisz? Nie widziałem.
                • mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 22:03
                  spokojny.zenek napisał:

> Bo nie lubię ludzi nie wystawijących głowy z tabloidów. Ty lubisz? Nie widziałe
                  > m.
                  Nie karmię się tabliodami.
                  A że nie mam wpływu na to co jest dla kogo priorytetem podchodzę do pewnych "rewelacji" z rezerwą.
                  • spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 22:04
                    mila2712 napisała:

> Nie karmię się tabliodami.

A czemu wszystko bierzesz do siebie? Przecież to nie było o tobie.

• mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 22:06
                      spokojny.zenek napisał:

> mila2712 napisała:
                      >
                      > > Nie karmię się tabliodami.
                      >
                      > A czemu wszystko bierzesz do siebie?
                      Nie biorę...
                      >Przecież to nie było o tobie.

dodałam dla jasności....
    • spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:31
      volupte napisał:

> Ma sporo szczęścia bidulka , bo sąd mógł zgodnie z nowa ustawa umiescic ją w psychusce

Niesamowicie zabawne.

Żadna z przesłanek nie jest spełniona, nie przeszkadza ci to jednak w sadzeniu sie na takie głupawe dowcipasy.

• wujaszek_joe Re: Bidulka 21.02.14, 22:37
        przydaje sie tutaj taki spokojny zenek.
        robi tu więcej niz cały PR tej nieco mrocznej instytucji
        • spokojny.zenek Re: Bidulka 22.02.14, 15:00
          Której instytucji, prawdy czy zdrowego rozsądku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka