dobrymzimu 06.03.14, 19:04 Maszynkę spirytusową do gotowania, denaturat, lampy naftowe, zapas nafty i świece, zupki chińskie , cukier ( w Biedronce dziś prawie zabrakło) , mąkę itp. Oraz bandaże,, zapas paliwa aby zwiać za Odrę itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lionold Re: "Odra wyparuje" 06.03.14, 20:05 i bendOM gotowe ryby pieczone na ostatnią wieczerzę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wypada niezwłocznie kupić: 06.03.14, 19:11 do Niemca ???...kruca fix,uslyszysz "Raus" i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrymzimu Re: Wypada niezwłocznie kupić: 06.03.14, 19:16 W Hiszpanii stoją całe puste miasta na południu. Lotniska czekaja. Na ogrzewanie nie trzeba wydawać. Pomarańcze na ulicach, nic tylko tam. A na Ibizę parę metrów Kupić paliwa aby wystarczylo . Bo tu cos majacza o poborze do wojska. Generał Kaczyński z generałem Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wypada niezwłocznie kupić: 06.03.14, 19:22 szerokiej drogi lub spokojnego lotu, zycze Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Wypada niezwłocznie kupić: 06.03.14, 19:23 Te generały zaraz się pokłócą. 10 04 2014 za miesiąc i wtedy Kaczyński powie że Tusk .............z Putinem jednak zabił klona Odpowiedz Link Zgłoś
dobrymzimu Głupole pompują wojnę 06.03.14, 19:36 Bronek spotyka się w bunkrze. Ciekawe czy jego stara już tam segreguje zapasy. Embraer TUSK ONE gotów do lotu, a głupole do woja.. Ciekawe kto chciałby umierać za Tuska czy Kaczyńskiego, lub abstrakc ję macochę- ojczyzn ę? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Wypada niezwłocznie kupić: 06.03.14, 19:54 obrymzimu napisał: > W Hiszpanii stoją całe puste miasta na południu. Lotniska czekaja. Na ogrzewa > nie nie trzeba wydawać. Pomarańcze na ulicach, nic tylko tam. A na Ibizę parę > metrów > Kupić paliwa aby wystarczylo . Bo tu cos majacza o poborze do wojska. Generał > Kaczyński z generałem Tuskiem. Te pomarańcze są nie do zjedzenia.Próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrymzimu Re: Relanium i stoperan. b/t 06.03.14, 19:43 Odrobina pomyślunku nikogo nie zabiła. Wystarczy wyciągać wnioski. I zwykła logika. Odpowiedz Link Zgłoś