Dodaj do ulubionych

SLD agenturą Putina???

15.03.14, 23:25
SLD tajną placówką Putina???

opole.gazeta.pl/opole/1,35114,15626798,Posel_SLD_zglosil_sie_na_obserwatora_referendum_na.html
Chciał Miller transferu, no to ma, a co do posła Kępińskiego to jego przyszłość widzę albo w sanatorium u Putina albo w polskim więzieniu... wyjątkowa gnida... i przepraszam wszystkich że poniekąd jestem odpowiedzialny za obecność tego gówna w Sejmie, bo zbierałem przez 3 dni w Opolu podpisy, bo ta ofiara nawet kampanii sobie nie potrafiła zorganizować...
Obserwuj wątek
    • volupte Re: SLD agenturą Putina??? 15.03.14, 23:51
      Ty przecież palikotowy.
      • ayran Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 05:55
        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ruch-palikota-ma-jednego-posla-mniej-kepinski-znow-w-sld,307785.html
        Swoja drogą, gdyby ów Kępiński był człowiekiem Putina, to zebrałby podpisy bez trudu. Albo też kazet jest pożytecznym idiotą Putina.
        • kzet69 Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 07:12
          Rozmawiałem wczoraj z innym posłem, który także pracował w ramach programu partnerstwo ze wschodem, jemu też jakiś pan ze wschodnim akcentem oferował udział w "obserwacji referendum krymskiego" w zamian za dwutygodniowe wczasy z rodziną na Krymie.... tylko Kępiński się skusił... Tak jak tylko Kępiński się skusił na ofertę SLD popartą obietnicą dolnośląskiej 1 do PE i osobistą wizytą Millera w Opolu,,,,
          • ayran Re: SLD agenturą Putina??? 17.03.14, 09:53
            Wiarygodność twoich "informacji" wydaje mi się dość ograniczona. Być może jakiś anonimowy poseł TR powiedział ci coś takiego, ale to wcale nie przesądza, że Kępiński pojechał na Krym w ramach takiej własnie propozycji, czy raczej jest to efekt jego osobistej głupkowatości. Którą tak chętnie teraz podkreślasz, a jakoś nie przeszkadzała ci ona (albo jej nie zauważyłeś wczeniej), kiedy na rozkaz partiii agitowałeś na jego rzecz. Akurat w chwili obecnej atrakcyjność oferty wczasów na Krymie wydaje mi się na tyle watpliwa, że wątpię by nadawała się do przekupywania posła na Sejm RP, choćby najdurniejszego, z jakim z dużym prawdopodobieństwem mamy do czynienia.
    • tornson POPiS sługusami banderowców? 16.03.14, 00:16
      Dlaczego POPiS wspiera neobanderowski rząd w Kijowie?
      • losiu4 Re: POPiS sługusami banderowców? 16.03.14, 03:16
        nie wiem czy popiera. Ale na pewno są ludzie którzy nie przepadają za potstalinowskim rządem w Moskwie.

Pozdrawiam

Losiu
      • kzet69 Re: POPiS sługusami banderowców? 16.03.14, 07:13
        jaki "neobanderowski" rząd??? To raczej ty używasz neokomunistycznego języka.
    • losiu4 Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 03:28
      nie byłoby dziwne. W końcu w większosci to starzy wypróbowani towarzysze z moskiewskiego nadania.

Pozdrawiam

Losiu
      • buldog2 Re: SLD agenturą Putina??? 17.03.14, 10:12
        Łosiu,
        Najbardziej wypróbowani towarzysze przeszli do Samoobrony i do PiSu. Ci którzy wykonywali najbardziej odpowiedzialne zadania - szkolili SB, organizowali Telegraf, ArtB, "przejmowali" FOZZ, Srebrną itd. itd.
        Pamiętaj.
    • wlodzimierz.iljicz To jeszcze nic 16.03.14, 06:34
      Gorzej, że TR jest agenturą pederastów, narkomanów i transwestytów...
    • hordol ty facet nie masz szczęśliwej ręki do polityki 16.03.14, 06:45
      wprzódy dałeś dupy z opiewanym przez siebie palikotem, a teraz ten typ
      może jednak poświęć się tylko pracy zawodowej?
      • wiosnaludzikow Re: ty facet nie masz szczęśliwej ręki do polityk 16.03.14, 08:04
        hordol napisała:

> wprzódy dałeś dupy z opiewanym przez siebie palikotem, a teraz ten typ
        > może jednak poświęć się tylko pracy zawodowej?
        Co nie znaczy, że nie ma racji.
        • haen2010 Re: ty facet nie masz szczęśliwej ręki do polityk 16.03.14, 08:13
          Rację ma, to sprzedajna qrwa polska. Palikociarnia była z łapanki, to sporo g. się podczepiło.
          • gtxl Re: ty facet nie masz szczęśliwej ręki do polityk 16.03.14, 08:49
            haen2010 napisał:

> Rację ma, to sprzedajna qrwa polska. Palikociarnia była z łapanki, to sporo g.
            > się podczepiło.

Pierwsza q... w polskiej polityce to Palikot.Nie dziwię się,że q..y się akurat do niego przyczepili.
            Ty zaś haen wyluzuj z tymi qrwami,bo mogą Cię faktycznie zbanować.
            • haen2010 Niech ci będzie 16.03.14, 08:58
              Że to zwyczajna szmata jest, nie poseł RP. Jasne, że dacza na Krymie już na niego czeka. Nie odbiega zresztą od norm SLD. Wschód ich ukształtował.
        • gtxl Re: ty facet nie masz szczęśliwej ręki do polityk 16.03.14, 08:42
          wiosnaludzikow napisał:

> hordol napisała:
          >
          > > wprzódy dałeś dupy z opiewanym przez siebie palikotem, a teraz ten typ
          > > może jednak poświęć się tylko pracy zawodowej?
          > Co nie znaczy, że nie ma racji.

W czym ma racje pan doktorek mówiąc,że SLD to agentura Putina?
          Miller,miał rację mówiąc,że ta naćpana hołota nie jest go w stanie zaskoczyć.
          Pan doktor znowu na dyżurze ćpa,zamiast zająć się pacjentami?
    • gtxl Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 08:47
      hciał Miller transferu, no to ma, a co do posła Kępińskiego to jego przyszłość widzę albo w sanatorium u Putina albo w polskim więzieniu... wyjątkowa gnida... i przepraszam wszystkich że poniekąd jestem odpowiedzialny za obecność tego gówna w Sejmie, bo zbierałem przez 3 dni w Opolu podpisy, bo ta ofiara nawet kampanii sobie nie potrafiła zorganizować...

Żałosny jesteś doktorku.
      Dlatego nigdy bym nie oddał głosu na "palikociarnię".
    • zapijaczonyryj PiS_dolicie kzet_owy 16.03.14, 08:50
      kzet69 napisał:

> SLD tajną placówką Putina???
      >
      > opole.gazeta.pl/opole/1,35114,15626798,Posel_SLD_zglosil_sie_na_obserwatora_referendum_na.html
      > Chciał Miller transferu, no to ma, a co do posła Kępińskiego to jego przyszłość
      > widzę albo w sanatorium u Putina albo w polskim więzieniu... wyjątkowa gnida..
      > . i przepraszam wszystkich że poniekąd jestem odpowiedzialny za obecność tego g
      > ówna w Sejmie, bo zbierałem przez 3 dni w Opolu podpisy, bo ta ofiara nawet kam
      > panii sobie nie potrafiła zorganizować...
      • gtxl Re: PiS_dolicie kzet_owy 16.03.14, 08:52
        Kto by pomyślał....ja się z tobą zapijaczony zgadzam.Nawet w 100%.
    • remez2 Przykry incydent. 16.03.14, 09:07
      Przez pewien czas nie było Cię na FK i skutkiem był niewielki ale zauważalny wzrost poziomu kultury. Zamiast wykorzystać tę szansę, postanowiłeś się odezwać.
      PS - B16 pozdrawiając Cię wiedział co robi.
      • gtxl Re: Przykry incydent. 16.03.14, 09:13
        remez2 napisał:

> Przez pewien czas nie było Cię na FK i skutkiem był niewielki ale zauważalny wz
        > rost poziomu kultury. Zamiast wykorzystać tę szansę, postanowiłeś się odezwać.
        > PS - B16 pozdrawiając Cię wiedział co robi.

Pan doktor przepraszał już za Palikota,teraz za Kępińskiego,kiedy przeprosi za siebie samego?
        • remez2 Re: Przykry incydent. 16.03.14, 09:15
          gtxl napisał:
          > Pan doktor przepraszał już za Palikota,teraz za Kępińskiego,kiedy przeprosi za
          > siebie samego?
          Nigdy - to nie ten typ.
    • fiu-bzdziu2010 Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 09:51
      a na czyj koszt tam jedzie???? kto sfinansuje wyprawę krymską???
      • gtxl Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 09:55
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> a na czyj koszt tam jedzie???? kto sfinansuje wyprawę krymską???

Proszę przeczytać zalinkowany przez pana doktora artykuł.
    • haen2010 Sprawa z Kzet jest ciekawa 16.03.14, 10:30
      Bo od pierwszego zjazdu palikociarnia ma dość sztywny program wyborczy. Kwestionuje rządy mafii watykańskiej. Ma liberalno-społeczny program gospodarczy.

Zdaje się, Kzet teraz popiera posła Bramorę i moczymordów z PSL - najbardziej zdegenerowaną partię kościelną. To jest wygibas, na jaki tylko platfusiarnię stać.
    • mila2712 Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 10:40
      Ależ skąd.
      Poseł zgłosił się na obserwatora... nie wyznaczyła go partia.

• gtxl Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 11:06
        mila2712 napisała:

> Ależ skąd.
        > Poseł zgłosił się na obserwatora... nie wyznaczyła go partia.

Pan doktor lubi stosować odpowiedzialność zbiorową.
        To dziwne bo jeżeli cyfry przy nicku oznaczają datę urodzenia to ten pan tylko liznął okres realsocjalizmu.
        Trzeba jednak przyznać,że zdolnym uczniem musiał być.....
        • mila2712 Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 11:50
          gtxl napisał:

> mila2712 napisała:
          >
          > > Ależ skąd.
          > > Poseł zgłosił się na obserwatora... nie wyznaczyła go partia.
          >
          >
          > Pan doktor lubi stosować odpowiedzialność zbiorową.
          No już tak ma co zrobić....ale to generalizowanie nie podoba mi się....zdecydowanie.
          Jeden oszołom nie świadczy o ogóle ( mam na myśli SLD)
    • 7dnitygodnia obudziłeś się z ręką w nocniku 16.03.14, 13:49
      żal mi cię ale Ameryki nie odkryłeś
    • oldmeryt To jest bardzo trudny wybór. 16.03.14, 13:55
      Masz do dyspozycji rosyjskich potomków zaborców Polski oraz potomków zbrodniarzy z UPA.
      Musisz komuś zaufać a musisz i bądź to mądrym.
      • cronny Ale - niezależnie od sporu TR v SLD - jest problem 16.03.14, 16:56
        oldmeryt napisał:

> Masz do dyspozycji rosyjskich potomków zaborców Polski...

Oldemerycie, nie pomijaj ważniejszej informacji, że potomków rządzonych przez poststalinistów, którym przewodzi KGB-ista, wyszkolony przez (i na wzorach działania) NKWD-owskich zbrodniarzy (i to nie jest metafora, tylko fakt).

> ...oraz potomków zbrodniarzy z UPA.

No niestety, nawiązywanie przez "prawdziwych Ukraińców" do idei banderowskich jest równie idiotyczne i szkodliwe wizerunkowo jak wykrzykiwanie przy byle okazji szowinistycznych haseł przez naszych tu "prawdziwych Polaków" - hałaśliwie obecnych na arenie politycznej lecz nie stanowiących większości.
        To tak, jakby Ruscy - gdy będą chcieli znów napaść i okupować Polskę - mówili, ze chodzi im wyłącznie o obronę narodu polskiego przed Wiplerem i Zawiszą oraz ich narodowcami....

Ale - przechodząc do spraw zwiazanych bezpośrednio z tematem tego wątku:

5 marca polski Sejm jednomyślnie uchwalił, że polityczno-wojskowe działania Rosji wobec Ukrainy, zwłaszcza wobec Krymu, są naruszeniem praw suwerennego państwa. Czyli - wedle norm ONZ i OBWE oraz podpisanych przez Rosje traktatów - przestępstwem.
        W tej samej uchwale Sejm zwrócił się do państw NATO i UE o wyrażenia solidarności
        z Ukrainą w działaniach zmierzających do utrzymania jej suwerenności i integralności terytorialnej.

A co 10 dni później robi poseł Adam Kępiński?

Bierze udział w rosyjskiej hucpie propagandowej, wspierającej rosyjski zabór części Ukrainy.

Głupia sprawa. Polska zwraca się do państw sojuszniczych o nałożenie sankcji na Rosję (w tym o surowe restrykcje wobec polityków i biznesmenów, których działania wspierają agresję przeciwko Ukrainie, a jej własny wysokiej rangi polityk robi dokładnie to, co plski sejm uznał za łamanie norm współżycia międzynarodowego).

Kogo reprezentuje ta kreatura? TR Palikota? SLD Millera? Żeby to, ale g..wno kogo na świecie obchodzą jakieś TR czy SLD. On - dla świata - nie reprezentuje tej grupki kretynów, którzy na niego głosowali na zadupiu zwanym Opolszczyzną. On reprezentuje Polskę.

Zgodnie z Art. 104 Konstytucji: Posłowie są przedstawicielami Narodu. Nie wiążą ich instrukcje wyborców.

Ruscy na Krymie też go przedstawiają jako "prawdziwego przedstawiciela polskiego narodu".

I teraz mam pytanie: czy my, Polacy, jako naród chcemy, by ten buc nas reprezentował. Pies trącał TR, który doprowadził do jego wybrania, i SLD, który go znęcił do siebie, tak jak teraz Ruscy na Krym.

Problem brzmi - czy my, Polacy, jako naród (który jest w/g konstytucji najwyższą władzą w Rzeczypospolitej) dopuszczamy myśl, że w polskim sejmie reprezentuje nas facet, który w tej chwili - występuje wbrew sformułowanej jednomyślnie przez Sejm polskiej racji stanu - i reprezentuje na Krymie imperialne interesy rosyjskich zaborców?

• pelorus Stara miłość nie rdzewieje..... 16.03.14, 17:02
      Kto wie?
    • don.kichote A co w tym złego? 16.03.14, 17:49
      Czyżby fakt, że kopnął Was - palikociarnię - w doopę sprawił, iż znielubiłeś go i teraz się odgrywasz się, stosując prymitywną, palikocią, niegodną ludzi inteligentnych i wykształconych retorykę?

Coraz bardziej przypominasz jednego PO-wskiego onanistę, mieszkającego i nieustannie produkującego się tu, na FK, który nie mając nic twórczego czy mądrego do powiedzenia, wrzeszczy dość głośno!

kzet69 napisał:

> SLD tajną placówką Putina???
      >
      > opole.gazeta.pl/opole/1,35114,15626798,Posel_SLD_zglosil_sie_na_obserwatora_referendum_na.html
      > Chciał Miller transferu, no to ma, a co do posła Kępińskiego to jego przyszłość
      > widzę albo w sanatorium u Putina albo w polskim więzieniu... wyjątkowa gnida..
      > . i przepraszam wszystkich że poniekąd jestem odpowiedzialny za obecność tego g
      > ówna w Sejmie, bo zbierałem przez 3 dni w Opolu podpisy, bo ta ofiara nawet kam
      > panii sobie nie potrafiła zorganizować...
      • ukos Nic złego w prostytuowaniu się? 16.03.14, 21:21
        don.kichote napisał:

> Czyżby fakt, że kopnął Was - palikociarnię - w doopę sprawił, iż znielubiłeś g
        > o i teraz się odgrywasz się, stosując prymitywną, palikocią, niegodną ludzi int
        > eligentnych i wykształconych retorykę?

A co ma do tego czy Palikot go lubi czy nie? Facet daje od tylca putlerowskiej propagandzie służąc za rzekomego "europejskiego obserwatora". To mało? Może mało jak na spłatę moskiewskich pieniędzy.
        • remez2 To smutne. 16.03.14, 21:30
          Pomyliłeś forum z publiczną toaletą. :- (
    • chateau Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 21:09
      Kzet, przestań pisać na FK agitki i zacznij rozmawiać.
      • remez2 Re: SLD agenturą Putina??? 16.03.14, 21:18
        chateau napisał:

> Kzet, przestań pisać na FK agitki i zacznij rozmawiać.
        To nie agitki, to twórczość kloaczna.
        i przepraszam wszystkich że poniekąd jestem odpowiedzialny za obecność tego gówna w Sejmie,
    • wiosnaludzikow SLD vs Twój Ruch 17.03.14, 06:19
      Ślicznie się "lewica" flekuje za przechrzczonych kandydatów do EP.
      Np. zachodniopomorskie:
      SLD wyrzuca TR Rosatiego, a
      TR wyrzuca SLD Piskorskiego.
      • gtxl Re: SLD vs Twój Ruch 17.03.14, 07:29
        wiosnaludzikow napisał:

> Ślicznie się "lewica" flekuje za przechrzczonych kandydatów do EP.
        > Np. zachodniopomorskie:
        > SLD wyrzuca TR Rosatiego, a
        > TR wyrzuca SLD Piskorskiego.

O jakiej lewicy Ty mówisz?
        Ile razy mam Cię przekonywać,że palikociarnia to nie lewica.
        Palikot wiedział,że nie ma dla niego miejsca po prawej stronie i w tzw.centrum,więc ogłosił "sfuj ruch" lewicą.
        Daj spokój,parę radykalnych haseł antyklerykalnych i publiczny cyrk z ogłoszeniem apostazji,kiedy czynił to Luther to był akt odwagi (mam na myśli to,co Palikot zrobił z tym aktem apostazji) sprawa zdjęcia krzyża w sejmie nie dowodzi lewicowości.

Kiedy ja składałem akt apostazji,zrobiłem to w inny sposób niż Palikot.
        Jako ateista wstydzę się za takiego neofitę ateistę jakim chce się pokazać Palikot.
        Na śmietnik historii z nim.
        • wiosnaludzikow Re: SLD vs Twój Ruch 17.03.14, 07:39
          gtxl napisał:
          > O jakiej lewicy Ty mówisz?
          Lewica napisałem " lewica" ale dotyczy to zarówno TR jak i SLD.
          > Ile razy mam Cię przekonywać,że palikociarnia to nie lewica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka