zapijaczonyryj.123456789.12345 23.03.14, 11:43 Dlaczego Jarosław Kaczyński jako premier by nie wyszedł do rodziców niepełnosprawnych dzieci? Bo mogliby go wziąć za jednego z tych dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aktyntasza Re: Przed chwila wymyśliłem 23.03.14, 11:49 W pierwszej kolejności powinniśmy odebrać za wysokie renty i emerytury dla byłych UBeków, SB, WRON, PZPRowców i agentom WSI oraz prawo obecnych polityków do dodatkowych rent i emerytur. Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Przed chwila wymyśliłem 23.03.14, 13:11 aktyntasza napisał: > W pierwszej kolejności powinniśmy odebrać za wysokie renty i emerytury dla były > ch UBeków, SB, WRON, PZPRowców i agentom WSI oraz prawo obecnych polityków d > o dodatkowych rent i emerytur. ??? O so chozi? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Przed chwila wymyśliłem 23.03.14, 13:49 aktyntasza napisał: > W pierwszej kolejności powinniśmy odebrać za wysokie renty i emerytury dla były > ch UBeków, SB, WRON, PZPRowców i agentom WSI oraz prawo obecnych polityków d > o dodatkowych rent i emerytur. A niby dlaczego, przeciez tam tez większość ludzi uczciwie pracowała, co potwierdziła weryfikacja? Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Przed chwila wymyśliłem 24.03.14, 16:47 spokojny.zenek napisał: > hę? Wie co pisze,lojalkę im podpisywał,sam z własnej nieprzymuszonej woli! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Przed chwila wymyśliłem 24.03.14, 16:53 samantha.1 napisała: > spokojny.zenek napisał: > > > hę? > > > Wie co pisze,lojalkę im podpisywał,sam z własnej nieprzymuszonej woli! Nieprawda, tylko paczki wpieprzał z marmoladOM! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przed chwila wymyśliłem 24.03.14, 17:00 Na dokumentach wytworzonych przez SB opiera się lustracja w wykonaniu IPN i znane są tylko dwa przypadki nieuznania ich zawartości za wiarygodną. I przypadek to lojalka genseka,drugi oświadczenie o współpracy TW Beatki. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj IPN, toinstytut zakłamywania rzeczywistości 24.03.14, 17:02 x2468 napisał: > Na dokumentach wytworzonych przez SB opiera się lustracja w wykonaniu IPN i zna > ne są tylko dwa przypadki nieuznania ich zawartości za wiarygodną. I przypadek > to lojalka genseka,drugi oświadczenie o współpracy TW Beatki. i powinen być zrównany z ziemią Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Przed chwila wymyśliłem 23.03.14, 15:36 tylko, czy by krzyczał "jak żyć panie premierze za 820 zł"??????? skoro na ochronę swojej d...pci wydaje się 100 tys. miesięcznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Przed chwila wymyśliłem 24.03.14, 08:20 fiu-bzdziu2010 napisała: > tylko, czy by krzyczał "jak żyć panie premierze za 820 zł"??????? skoro na ochr > onę swojej d...pci > wydaje się 100 tys. miesięcznie??? Widać, ze dba o swoje nadwyrężone zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Przed chwila wymyśliłem 23.03.14, 16:31 lewopełowska gdybanologia stosowana :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Przed chwila wymyśliłem 24.03.14, 16:17 losiu4 napisał: > lewopełowska gdybanologia stosowana :) > > Pozdrawiam > > Losiu raczej samo zycie Odpowiedz Link Zgłoś