Dodaj do ulubionych

Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał?

16.04.14, 08:30
Murva kać! Prezes się zerwał skoro świt i przylektykował do pampersa w tvn 24 by rodakom s rana po*mamro*mlaskotać i olali go?! Ja toto olewam z zasady więc liczyłem, że inni pocierpieli za masy i opowiedzą co słyszeli.
Obserwuj wątek
    • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:37
      lionold napisał:

>Ja toto olewam z zasady więc liczyłem, że inni pocierpieli za masy i opowiedzą co słyszeli.

Widać nie tak do końca olewasz, skoro nie wytrzymałeś i wrzutkę zrobiłeś.
      • dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:43
        Racja jest po Stronie Prezesa Kaczyńskiego!

Tak. Pan Prezes pobudza entuzjazm, rośnie Jego popularność w elektoracie:

cdn31.se.smcloud.net/t/photos/t/288585/prezes-zobaczyl-krowe_18653993.jpg
        (Prezes Kaczyński podczas podróży wyborczej)
        • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:46
          A czy Ty kiedyś widziałeś krowę z bliska i nie mówię tutaj o dotykaniu ekranu telewizyjnego nosem!?
          • dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:50
            Fakt. Nigdy nie byłem na spotkaniu wyborczym żadnego polityka.
            • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:55
              dystans4 napisał:

> Fakt. Nigdy nie byłem na spotkaniu wyborczym żadnego polityka.

Czyli wyznawca PO! Już możesz składać wniosek do MAC o wpis do rejestru kościoła wyznaniowego "PO tylko prawdę głosi":)
              • 141288bs Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:21
                Nie tyle wyznawca...raczej pastuch.
                • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:55
                  Zwał jak zwał - jaki kościół, tacy kapłani!
                  • snajper55 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:50
                    aw2139 napisał:

> Zwał jak zwał - jaki kościół, tacy kapłani!

To samo pomyślałem czytając o kolejnych aferach pedofilskich (i nie tylko) w kościele katolickim.

S.
                    • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 17.04.14, 09:31
                      snajper55 napisał:

> To samo pomyślałem czytając o kolejnych aferach pedofilskich (i nie tylko) w ko
                      > ściele katolickim.

Każdy pedofil i gwałciciel powinien być poddawany przynajmniej kastracji chemicznej. A skoro tak śledzisz ten temat, to podaj szanownym forumowiczom ile takich przypadków wykryto np. w roku 2012 i jaki odsetek to księża katoliccy, bo moim zdaniem to ma znaczenie. A ty przedstawiasz to tak, jakby tylko pedofilia wśród księży była istotna, a reszta - reszta pedofilów to akceptowalna część!?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 17.04.14, 09:06
                Napisał człowiek niezależny i obiektywny.
          • lionold Re: "czy Ty kiedyś widziałeś krowę z bliska" 16.04.14, 10:04
            Widząc masło, mleko i twarożek każdy rozsądny i gramotny człowiek widzi "pięknooką" krowę. Podobnie zresztą jak widzę twojego nick'a to słyszę chrumkanie. A co do wytrzymania - spokojnie, wytrzymały jestem, moja wrzutka miała inny cel - ale nie dziwie się, że chrumkacz tego nie odczytał.
            • aw2139 Re: "czy Ty kiedyś widziałeś krowę z bliska" 16.04.14, 10:12
              lionold napisał:

> ale nie dziwie się, że chrumkacz tego nie odczytał.

Jak rozumiem jesteś reprezentantem hodowców trzody chlewnej? Ale jak chcesz się poskarżyć - to nie ten adres wybrałeś, raczej do ministra rolnictwa, albo premiera w ostateczności prezydenta list napisz.
              • lionold Re: nie w tym rzecz 17.04.14, 09:02
                ale jak każdy PiS_+dziuch gdy nie dajesz rade wekslujesz temat na boczny tor, jak nie przymierzając kolejajec.
        • 99venus Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:10
          to był byk!
          to zdjęcie winno być zatytułowane:prezes wśród bydła i trzody.
          • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:15
            99venus napisał:

> to był byk!
            > to zdjęcie winno być zatytułowane:prezes wśród bydła i trzody.

Zaglądałeś w krocze?
            • 99venus Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:18
              w przeciwieństwie do ciebie nie muszę.
              • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:47
                99venus napisał:

> w przeciwieństwie do ciebie nie muszę.

Czyli patrzysz w oczy i widzisz, czy to krowa, czy buchaj? Zdradzisz, jak doszedłeś do takiej techniki?
                • witek.bis Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 11:09
                  Może najpierw ty zdradzisz, jak doszedłeś do tego "buchaja" :-)
                • dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 12:45
                  Kwestia wrażliwości - Prezes rozróżnia to od razu.
                  Co innego kobiety w PiSie, prawda?
            • witek.bis Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 11:21
              Wydaje mi się, że zbyt dużą wagę przywiązujesz do tzw. pierwszorzędnych cech płciowych... Czy ty, na przykład, zanim umówiłeś się na pierwszą randkę z daną dziewczyną, też musiałeś jej tam zajrzeć? :-o
              • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 17.04.14, 09:33
                To nie oglądałeś, nie wiesz?
          • 141288bs Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:25
            W mendiach krazy zdjecie, takiego rudawego,wsrod plataniny rur
            - pewnie to trening przed tancem na rurze.
            • aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:49
              141288bs napisał:

> W mendiach krazy zdjecie, takiego rudawego,wsrod plataniny rur
              > - pewnie to trening przed tancem na rurze.

Tylko jak już będzie płacił kartą służbową, żeby nie dał się naciągnąć na milionowy rachunek:)
          • damakier1 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:25
            99venus napisał:

> to był byk!
            > to zdjęcie winno być zatytułowane:prezes wśród bydła i trzody.

Gdyby to była krowa, ten tytuł też by był dobry.

za wikipedią: Bydło, rogacizna – ogólna nazwa zwierząt hodowlanych z rodziny krętorogich hodowanych celem uzyskania mleka, mięsa, tłuszczu, skóry oraz siły pociągowej .
          • dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 11:54
            Pozwolę sobie zwrócić uwagę (to było moją intencją) na to, że najważniejsze w tym wszystkim - że to prezes wśród elektoratu.
            I nieważna płeć, liczy się uczucie.
        • x2468 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:25
          Świetne zdjęcie. Widać gensek spotkał godna siebie partnerkę, ta sama inteligencja w oczach. Podobno wziął ją za byka i obiecał ze nie pozwoli aby została wywieziony do Hiszpanii.
          • snajper55 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:52
            x2468 napisał:

> Świetne zdjęcie. Widać gensek spotkał godna siebie partnerkę, ta sama inteligen
            > cja w oczach. Podobno wziął ją za byka i obiecał ze nie pozwoli aby została wyw
            > ieziony do Hiszpanii.

Nie czepiaj się. To specjalista od ważniejszych spraw niż rozróżnianie płci. Może dlatego nie związał się z żadną samicą?

S.
    • nazimno ???? a kogo to obchodzi ???? 16.04.14, 08:44
    • zgred-zisko Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:01
      A to pan prezes już się TVN nie brzydzi?
      • jaroslaw2104 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:04
        Był na wskrość spokojny.

Duda nadrobił w TVN INFo
      • lionold Re: "A to pan prezes już się TVN nie brzydzi?" 16.04.14, 10:07
        ten typ?
    • aniechto.only Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:17
      Ci co ogładali dowiedzieli się że Tusk jest brzdyki, a prezes zrobi sobie przeszczep twarzy jak wygra wybory.
    • zapijaczony_ryj Taki darmowy ubaw z rana , a ja zaspałem 16.04.14, 09:18
      PrezesPan ostatnio przebija Jasia Fasolę
    • snajper55 Ileż razy można? /nt 16.04.14, 10:53
      lionold napisał:

> Murva kać! Prezes się zerwał skoro świt i przylektykował do pampersa w tvn 24 b
      > y rodakom s rana po*mamro*mlaskotać i olali go?! Ja toto olewam z zasady więc l
      > iczyłem, że inni pocierpieli za masy i opowiedzą co słyszeli.
    • mariner4 Bełkot faceta dotknięrtego demencją 16.04.14, 11:02
      Tak jak kuria watykańska lubi stetryczałych papieży, tak banda PiSowska lubi stetryczałego prezesa.
      M.
    • oldmeryt Coś mamrotał, ale te nieartukułowane dźwięki 16.04.14, 11:12
      przelatywały obok moich uszu.
    • szwampuch58 Re: Veni vidi vici 16.04.14, 11:24
      taki typ moralnego "zwycięstwa" prezesaPana siEm widzialo , gdybanie bylo pikne no i wina Tuska tym razem w monachijskim odcieniu tchórzostwa
    • volupte Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 13:08
      Obejrze , nastawiłem nagrywanie:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka