lionold 16.04.14, 08:30 Murva kać! Prezes się zerwał skoro świt i przylektykował do pampersa w tvn 24 by rodakom s rana po*mamro*mlaskotać i olali go?! Ja toto olewam z zasady więc liczyłem, że inni pocierpieli za masy i opowiedzą co słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:37 lionold napisał: >Ja toto olewam z zasady więc liczyłem, że inni pocierpieli za masy i opowiedzą co słyszeli. Widać nie tak do końca olewasz, skoro nie wytrzymałeś i wrzutkę zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:43 Racja jest po Stronie Prezesa Kaczyńskiego! Tak. Pan Prezes pobudza entuzjazm, rośnie Jego popularność w elektoracie: cdn31.se.smcloud.net/t/photos/t/288585/prezes-zobaczyl-krowe_18653993.jpg (Prezes Kaczyński podczas podróży wyborczej) Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:46 A czy Ty kiedyś widziałeś krowę z bliska i nie mówię tutaj o dotykaniu ekranu telewizyjnego nosem!? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:50 Fakt. Nigdy nie byłem na spotkaniu wyborczym żadnego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 08:55 dystans4 napisał: > Fakt. Nigdy nie byłem na spotkaniu wyborczym żadnego polityka. Czyli wyznawca PO! Już możesz składać wniosek do MAC o wpis do rejestru kościoła wyznaniowego "PO tylko prawdę głosi":) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:21 Nie tyle wyznawca...raczej pastuch. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:55 Zwał jak zwał - jaki kościół, tacy kapłani! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:50 aw2139 napisał: > Zwał jak zwał - jaki kościół, tacy kapłani! To samo pomyślałem czytając o kolejnych aferach pedofilskich (i nie tylko) w kościele katolickim. S. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 17.04.14, 09:31 snajper55 napisał: > To samo pomyślałem czytając o kolejnych aferach pedofilskich (i nie tylko) w ko > ściele katolickim. Każdy pedofil i gwałciciel powinien być poddawany przynajmniej kastracji chemicznej. A skoro tak śledzisz ten temat, to podaj szanownym forumowiczom ile takich przypadków wykryto np. w roku 2012 i jaki odsetek to księża katoliccy, bo moim zdaniem to ma znaczenie. A ty przedstawiasz to tak, jakby tylko pedofilia wśród księży była istotna, a reszta - reszta pedofilów to akceptowalna część!? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 17.04.14, 09:06 Napisał człowiek niezależny i obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "czy Ty kiedyś widziałeś krowę z bliska" 16.04.14, 10:04 Widząc masło, mleko i twarożek każdy rozsądny i gramotny człowiek widzi "pięknooką" krowę. Podobnie zresztą jak widzę twojego nick'a to słyszę chrumkanie. A co do wytrzymania - spokojnie, wytrzymały jestem, moja wrzutka miała inny cel - ale nie dziwie się, że chrumkacz tego nie odczytał. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: "czy Ty kiedyś widziałeś krowę z bliska" 16.04.14, 10:12 lionold napisał: > ale nie dziwie się, że chrumkacz tego nie odczytał. Jak rozumiem jesteś reprezentantem hodowców trzody chlewnej? Ale jak chcesz się poskarżyć - to nie ten adres wybrałeś, raczej do ministra rolnictwa, albo premiera w ostateczności prezydenta list napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: nie w tym rzecz 17.04.14, 09:02 ale jak każdy PiS_+dziuch gdy nie dajesz rade wekslujesz temat na boczny tor, jak nie przymierzając kolejajec. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:10 to był byk! to zdjęcie winno być zatytułowane:prezes wśród bydła i trzody. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:15 99venus napisał: > to był byk! > to zdjęcie winno być zatytułowane:prezes wśród bydła i trzody. Zaglądałeś w krocze? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:18 w przeciwieństwie do ciebie nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:47 99venus napisał: > w przeciwieństwie do ciebie nie muszę. Czyli patrzysz w oczy i widzisz, czy to krowa, czy buchaj? Zdradzisz, jak doszedłeś do takiej techniki? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 11:09 Może najpierw ty zdradzisz, jak doszedłeś do tego "buchaja" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 12:45 Kwestia wrażliwości - Prezes rozróżnia to od razu. Co innego kobiety w PiSie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 11:21 Wydaje mi się, że zbyt dużą wagę przywiązujesz do tzw. pierwszorzędnych cech płciowych... Czy ty, na przykład, zanim umówiłeś się na pierwszą randkę z daną dziewczyną, też musiałeś jej tam zajrzeć? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 17.04.14, 09:33 To nie oglądałeś, nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:25 W mendiach krazy zdjecie, takiego rudawego,wsrod plataniny rur - pewnie to trening przed tancem na rurze. Odpowiedz Link Zgłoś
aw2139 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:49 141288bs napisał: > W mendiach krazy zdjecie, takiego rudawego,wsrod plataniny rur > - pewnie to trening przed tancem na rurze. Tylko jak już będzie płacił kartą służbową, żeby nie dał się naciągnąć na milionowy rachunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:25 99venus napisał: > to był byk! > to zdjęcie winno być zatytułowane:prezes wśród bydła i trzody. Gdyby to była krowa, ten tytuł też by był dobry. za wikipedią: Bydło, rogacizna – ogólna nazwa zwierząt hodowlanych z rodziny krętorogich hodowanych celem uzyskania mleka, mięsa, tłuszczu, skóry oraz siły pociągowej . Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 11:54 Pozwolę sobie zwrócić uwagę (to było moją intencją) na to, że najważniejsze w tym wszystkim - że to prezes wśród elektoratu. I nieważna płeć, liczy się uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:25 Świetne zdjęcie. Widać gensek spotkał godna siebie partnerkę, ta sama inteligencja w oczach. Podobno wziął ją za byka i obiecał ze nie pozwoli aby została wywieziony do Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 10:52 x2468 napisał: > Świetne zdjęcie. Widać gensek spotkał godna siebie partnerkę, ta sama inteligen > cja w oczach. Podobno wziął ją za byka i obiecał ze nie pozwoli aby została wyw > ieziony do Hiszpanii. Nie czepiaj się. To specjalista od ważniejszych spraw niż rozróżnianie płci. Może dlatego nie związał się z żadną samicą? S. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:01 A to pan prezes już się TVN nie brzydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw2104 Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:04 Był na wskrość spokojny. Duda nadrobił w TVN INFo Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 09:17 Ci co ogładali dowiedzieli się że Tusk jest brzdyki, a prezes zrobi sobie przeszczep twarzy jak wygra wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Taki darmowy ubaw z rana , a ja zaspałem 16.04.14, 09:18 PrezesPan ostatnio przebija Jasia Fasolę Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Ileż razy można? /nt 16.04.14, 10:53 lionold napisał: > Murva kać! Prezes się zerwał skoro świt i przylektykował do pampersa w tvn 24 b > y rodakom s rana po*mamro*mlaskotać i olali go?! Ja toto olewam z zasady więc l > iczyłem, że inni pocierpieli za masy i opowiedzą co słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Bełkot faceta dotknięrtego demencją 16.04.14, 11:02 Tak jak kuria watykańska lubi stetryczałych papieży, tak banda PiSowska lubi stetryczałego prezesa. M. Odpowiedz Link Zgłoś
oldmeryt Coś mamrotał, ale te nieartukułowane dźwięki 16.04.14, 11:12 przelatywały obok moich uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Veni vidi vici 16.04.14, 11:24 taki typ moralnego "zwycięstwa" prezesaPana siEm widzialo , gdybanie bylo pikne no i wina Tuska tym razem w monachijskim odcieniu tchórzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Co jest? Nikt nie oglądał? Nie słuchał? 16.04.14, 13:08 Obejrze , nastawiłem nagrywanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś