pis_da_deby 13.05.14, 10:25 i juz ma problemy. Nie jest do pracy stworzony Arturowi Dębskiemu grozi sejmowa nagana wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/klopoty-za-wyjazd-do-londynu-arturowi-debskiemu-grozi-sejmowa-nagana/trdyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwnik_klamstwa czepiaj się tego picera z Sopotu, to jest temat! 13.05.14, 12:50 ...mało ci szetyna płaci za wątki, biedaku... ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: czepiaj się tego picera z Sopotu, to jest tem 13.05.14, 14:19 przeciwnik_klamstwa napisał: > ...mało ci szetyna płaci za wątki, biedaku... > Przeciez ja sie nikogo nie czepiam. Zal mi po prostu chlopaczka, ktory pierwszy raz od niepamietnych czasow chcial popracowac a zawistni ludzie mu nie daja. Odpowiedz Link Zgłoś