chinsk.i.smok 27.07.09, 22:48 urlopu part 1 przechodzi do historii zbieram siły na jutro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elokwentna_marysia Re: cholera 27.07.09, 22:54 fajnie, że jesteś. siły na jutro? nie pisz, że znów znikasz??? Wiem jak to zabrzmi ale ... brakowało Cię tu! Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: cholera 27.07.09, 22:57 Się rozpanoszę, spokojnie! Zbieram siły na 8 h za biurkiem! Ale widzę, że dawałaś radę pod moją nieobecność! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: cholera 27.07.09, 23:01 nie, własnie brakowalo mi wsparcia wiesz... poza tym czasem sie lękam, że mojego żartu ktoś nie zrozumie i kto mnie wtedy weźmie w obronę ? Odpowiedz Link
karmelowa_mumi Re: cholera 07.08.09, 22:03 ja będę musiała wrócić po 1,5 roku przerwy - wciąż się zastanawiam, jak nie popełnić harakiri w afekcie, co za ból --- Mumi rządzi, Mumi radzi, Mumi nigdy cię nie zdradzi Odpowiedz Link
altu Re: cholera 08.08.09, 21:59 jeszcze trochę czasu ci zostało no i w pracy - będziesz mogła odpocząć od domu i małoletniej -ja w pracy odpoczywam.. stresa żadnego.. Odpowiedz Link
karmelowa_mumi Re: cholera 08.08.09, 22:07 a ja mam rąbnięte towarzystwo, no i chyba będzie czas szukać czegoś nowego, no ale doskonale rozumiem, że poza domem to chyba robiąc cokolwiek odpocznę// ___ Mumi rządzi, Mumi radzi, Mumi nigdy cię nie zdradzi Odpowiedz Link