Dodaj do ulubionych

Generał Jaruzelski

27.05.14, 20:19
Nigdy nie byłem sympatykiem Generała, ale dziś tym wszystkim kundlom i obszczymurom, które Go opluwały powiedzieć mogę jedno - walcie się. Czy wam się to podoba, czy nie, ten człowiek zasługuje na szacunek choć nie wszystko, co zrobił można jednoznacznie ocenić.
Najgorsze jest to,że od 25 lat wszelkie styropianowe chomąty i elity systematycznie grabią Polskę i upodlają zwykłych ludzi, a czegoś takiego to nawet za komuny nie było.
Stulić więc pyski, kiedyś historia oceni Generała, jego życie i dorobek.
Obserwuj wątek
    • kaczyjar Re: Generał Jaruzelski 27.05.14, 20:55
      100% tak
      • lumpior Re: Generał Jaruzelski 27.05.14, 21:01
        kaczyjar napisał:

> 100% tak
        Jestem z wami.
        • hordol i ja też towarzysze jestem z wami 27.05.14, 21:18

• hordol dwukrotny laureat orderu lenina 27.05.14, 21:14
      dzielnie wspomagał w walce o wolność czechów i słowaków w 1968, wyrugował wywrotowe syjonistyczne jednostki z lwp. dał także odpór elementom antysocjalistycznym na wybrzezu w 1970 , pokonał kontrrewolucję solidarnosciową w 1981 , a następnie pchnał gospodarkę polska na nowe tory niesłychanego rozwoju
      • sclavus Re: dwukrotny laureat orderu lenina 27.05.14, 21:36
        na jakim ty świecie żyjesz???
        Rozlicz najpierw Roosevelta i Churchilla bo to oni są prapoczątkiem tego, co robił Jaruzelski!!!
        Polecam trochę języka polskiego - sprawdź, czy dobrze wiesz, co to są okoliczniki czasu, miejsca i sposobu acz przede wszystkim - przestań hordolić...
        • hordol uważaj bo się zaplujesz w obronie 27.05.14, 21:53
          towarzysza generała
          • zbysio45 Czy gorliwy bardzo sługus Moskwy moze lezec na 27.05.14, 22:01
            Powazkach i kto o tym decyduje ? Chyba w tym kraju juz wszystko zostało oplute i zhanbione ? Zwykły kondlizm nowobogackich Platfusow .
            • remez2 Re: Czy gorliwy bardzo sługus Moskwy moze lezec 27.05.14, 22:05
              zbysio45 napisał:

> Powazkach i kto o tym decyduje ? Chyba w tym kraju juz wszystko zostało oplu
              > te i zhanbione ? Zwykły kondlizm nowobogackich Platfusow .
              Wszystko oprócz ortografii, weź to pod uwagę.
              • gtxl2 Re: Czy gorliwy bardzo sługus Moskwy moze lezec 27.05.14, 22:19
                remez2 napisał:

> zbysio45 napisał:
                >
                > > Powazkach i kto o tym decyduje ? Chyba w tym kraju juz wszystko zostało
                > oplu
                > > te i zhanbione ? Zwykły kondlizm nowobogackich Platfusow .
                > Wszystko oprócz ortografii, weź to pod uwagę.

Wybacz mu, Zbysiu jest w szoku,wiesz jak on cierpi jako gorliwy katolik.
              • volupte Re: Czy gorliwy bardzo sługus Moskwy moze lezec 27.05.14, 22:27
                ???
          • sclavus Re: uważaj bo się zaplujesz w obronie 27.05.14, 22:56
            Merytorycznie, jak cholera!!!
            ... przyznajesz, że tylko hordolisz???
        • volupte Re: dwukrotny laureat orderu lenina 27.05.14, 22:24
          O Stalinie zapomniałeś. Ludzki Pan , dał nam kawałek Niemiec.
          • sclavus Re: dwukrotny laureat orderu lenina 27.05.14, 23:00
            A tobie co??
            Przeczytaj-że jeszcze raz, ale uważniej...
      • pies_na_czarnych Re: dwukrotny laureat orderu lenina 28.05.14, 12:23
        hordol napisała:

> dzielnie wspomagał w walce o wolność czechów i słowaków w 1968, wyrugował wywr
        > otowe syjonistyczne jednostki z lwp. dał także odpór elementom antysocjalistyc
        > znym na wybrzezu w 1970.........

Ja zawsze myślałem, że Polską rządziła PZPR. Myliłem się, czy raczej nowa historia jest pisana przez katoprawicę i IPN?
        Gomułka wam nie przeszkadza na Powązkach, a byli komuniści, ktorzy zajmują kluczowe stanowiska w PiS są rownież cacy.
    • dystans4 Re: Generał Jaruzelski 27.05.14, 22:52
      Czuję się mniej więcej tak, jakbym czytał artykuł w Trybunie Ludu z 1982.
    • 10x10 Re: Generał Jaruzelski 28.05.14, 11:57
      30 kwietnia 1945 r. zmarł Adolf Hitler. Mąż stanu, wybitny dyplomata, budowniczy nowoczesnych Niemiec i zjednoczonej Europy. Twórca sieci autostrad, przyjaciel rolników. Odbudował przemysł narodowy i uregulował stosunki kraju z najbliższymi sąsiadami. W niektórych okresach swojego życia podejmował kontrowersyjne, trudne decyzje. Nie do końca zrozumiana tragiczna postać.
      • remez2 Re: Generał Jaruzelski 28.05.14, 12:32
        POPiSałeś się. :- (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka