zuzkazuzka111 31.05.14, 06:45 A teraz tabuny kołtunów nie dadzą jej żyć. Bo w Polsce rządzi jedyna słuszna PZPO i jej trzeba słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
savage_sid ?? 31.05.14, 06:49 Przeciez to pisowcy ja wylansowali. Gdyby nie oni, pies z kulawa noga by nie wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 06:58 > Przeciez to pisowcy ja wylansowali. Gdyby nie oni, pies z kulawa noga by nie wiedzial. Czy w Polsce nastolatka ma prawo mówić to co myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ?? 31.05.14, 07:06 Odpowiadasz na: zuzkazuzka111 napisała: > Czy w Polsce nastolatka ma prawo mówić to co myśli? Czy ktoś jej broni ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 07:23 > > Czy w Polsce nastolatka ma prawo mówić to co myśli? > Czy ktoś jej broni ? A nie? Nie wylewa się na nią pomyj choćby na tym forum? Posłanka jedynie słusznej PZPO nie chciała jej walić po pysku? Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: ?? 31.05.14, 07:29 > > > Czy w Polsce nastolatka ma prawo mówić to co myśli? > > Czy ktoś jej broni ? > > A nie? Nie wylewa się na nią pomyj choćby na tym forum? > Posłanka jedynie słusznej PZPO nie chciała jej walić po pysku? No i? Poki co, nikt nie ograniczyl wolnosci slowa Marychy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ?? 31.05.14, 07:38 zuzkazuzka111 napisała: > Posłanka jedynie słusznej PZPO nie chciała jej walić po pysku? Która posłanka? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 07:41 > Która posłanka? Radna, nie posłanka. Przyłapałaś mnie na strasznym błędzie. Przepraszam. Ale walić dziecko po pysku chciała? Ciekawe czy ma swoje dzieci i je wali po pyskach. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ?? 31.05.14, 08:05 zuzkazuzka111 napisała: > > Która posłanka? > > Radna, nie posłanka. Przyłapałaś mnie na strasznym błędzie. Przepraszam. > > Ale walić dziecko po pysku chciała? > Ciekawe czy ma swoje dzieci i je wali po pyskach. Jak to się mówi: mocna w gębie (Marysia takoż). Choćby z racji różnicy wieku radna powinna być mądrzejsza od Marysi i reagować adekwatnie, a najlepiej nie reagować. Dla mnie "wypowiedzi" obu są poniżej krytyki. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 08:10 > Jak to się mówi: mocna w gębie (Marysia takoż). > Choćby z racji różnicy wieku radna powinna być mądrzejsza od Marysi i reagować > adekwatnie, a najlepiej nie reagować. > Dla mnie "wypowiedzi" obu są poniżej krytyki. > > Miłego dnia. Marysia Ma 17 lat... radna tak na oko koło 60. Marysia ma prawo do poszukiwań i błędów młodości. Do nastoletniej ekspresji. Mówi, to co myśli. Radna reprezentuje ludzi, którzy ją wybrali. Może warto porozmawiać z jej dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: ?? 31.05.14, 08:13 zuzkazuzka111 napisała: > > Marysia Ma 17 lat... radna tak na oko koło 60. Marysia ma prawo do poszukiwań i > błędów młodości. Do nastoletniej ekspresji. Mówi, to co myśli. Może już czas, żeby ktoś ją nauczył, żeby myślała CO mówi? > Radna reprezentuje ludzi, którzy ją wybrali. Może warto porozmawiać z jej dzieć > mi. Droga wolna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ?? 31.05.14, 09:44 O!! ... dziury w całym szukasz! (wyobraź sobie, że siedemnastolatki mogą być wyważone w słowach - czytałaś, co myśli o żydach?) Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: ?? 31.05.14, 22:35 Ma prawo tak myslec. Najwyrazniej, w przeciwienstwie do ciebie, nie ulega demagogom z gazety wybiorczej. sclavus napisał: > O!! > ... dziury w całym szukasz! > (wyobraź sobie, że siedemnastolatki mogą być wyważone w słowach - czytałaś, co > myśli o żydach?) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ?? 31.05.14, 22:52 co znaczy, że ulega innym demagogom!!! a jest ich dziwolągów-niezależnych w pierony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: ?? 01.06.14, 08:08 Ta nastolatka nie myśli. Ona powtarza to, co mówi PIS. Zobaczyła kamery, więc spróbowała zaistnieć. Gdyby była celebrytką osiągnęłaby ten sam cel pokazując , że nie założyła dolnej części bielizny. Ale jest młoda i wszystko jeszcze przed nią. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ?? 31.05.14, 07:51 Odpowiadasz na: zuzkazuzka111 napisała: > Posłanka jedynie słusznej PZPO nie chciała jej walić po pysku? Ta posłanka jest niecywilizowaną, zacofaną, prymitywną osobą ale to niczego nie dowodzi. Takich jest wielu i nie tylko (!) w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 07:57 > Ta posłanka jest niecywilizowaną, zacofaną, prymitywną osobą ale to niczego nie > dowodzi. Takich jest wielu i nie tylko (!) w PO. Dlatego należy cenić wartość wolności słowa. By ludzie, chcący zawłaszczyć przestrzeń dla wyłącznie swoich poglądów byli w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ?? 31.05.14, 08:08 zuzkazuzka111 napisała: > > Ta posłanka jest niecywilizowaną, zacofaną, prymitywną osobą ale to nicze > go nie > > dowodzi. Takich jest wielu i nie tylko (!) w PO. > > Dlatego należy cenić wartość wolności słowa. By ludzie, chcący zawłaszczyć prz > estrzeń dla wyłącznie swoich poglądów byli w mniejszości. Cenię i często na wyrost bronię a tutaj wyraziłem tylko pogląd co do tej wypowiedzi i to delikatnie jak na to co powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 08:12 > Cenię i często na wyrost bronię a tutaj wyraziłem tylko pogląd co do tej wypowi > edzi i to delikatnie jak na to co powiedziała. Dzieci mówią różne rzeczy. Ale warto tego słuchać, a nie koniecznie oceniać i ganić. Może warto porozmawiać. Dla mnie Tusk zachował się strachliwie. I jeszcze próbował jej dać kwiatki, które dostał od jej kolegów. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ?? 31.05.14, 08:18 zuzkazuzka111 napisała: > Dla mnie Tusk zachował się strachliwie. I jeszcze próbował jej dać kwiatki, któ > re dostał od jej kolegów. > Żałosne. Dla mnie Tusk zachował się odważnie. Poszedł z kwiatami , dostał kosza ale to dowód odwagi. Kaczyńskiego by nie było na to stać, rozmowę przerwałby Hofman i i ochronił Prezesa, który by czmychnął. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 08:21 > Dla mnie Tusk zachował się odważnie. Poszedł z kwiatami , dostał kosza ale to d > owód odwagi. Kaczyńskiego by nie było na to stać, rozmowę przerwałby Hofman i i > ochronił Prezesa, który by czmychnął. Tusk nie poszedł z kwiatami, a chciał oddać te, co dostał... i to jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: ?? 31.05.14, 07:08 Prawo ma, co w praktyce oznacza, ze policja ani prokuratura nic jej nie moga zrobic. Dopoki policja i prokuratura nic nie robia (a nie robia), prawa Marychy nie sa naruszane. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 07:31 > Prawo ma, co w praktyce oznacza, ze policja ani prokuratura nic jej nie moga zr > obic. Dopoki policja i prokuratura nic nie robia (a nie robia), prawa Marychy n > ie sa naruszane. A dziewczyna ma na imię "Marycha"? Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: ?? 31.05.14, 07:38 > > Prawo ma, co w praktyce oznacza, ze policja ani prokuratura nic jej nie m > oga zr > > obic. Dopoki policja i prokuratura nic nie robia (a nie robia), prawa Mar > ychy n > > ie sa naruszane. > > A dziewczyna ma na imię "Marycha"? Tak. Oprocz tego dziewczyna jest zdrajca. Mam prawo tak powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 07:39 > Tak. Oprocz tego dziewczyna jest zdrajca. > Mam prawo tak powiedziec. Pewnie. Wyjaśnij dlaczego tak uważasz. Dlaczego ją lekceważysz? Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: ?? 31.05.14, 07:46 > > Tak. Oprocz tego dziewczyna jest zdrajca. > > Mam prawo tak powiedziec. > > Pewnie. Wyjaśnij dlaczego tak uważasz. Takie mam prawo. Marycha uwaza Premiera za zdrajce i nie wyjasnia. Ja uwazam Maryche za zdrajce i nie wyjasniam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 07:48 > Takie mam prawo. > Marycha uwaza Premiera za zdrajce i nie wyjasnia. > Ja uwazam Maryche za zdrajce i nie wyjasniam. Dziewczynka próbowała wyjaśnić. Ty udajesz, że chcesz rozmawiać. Potrafisz jedynie przezywać nastolatkę. Ile masz lat. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: ?? 31.05.14, 07:55 > Dziewczynka próbowała wyjaśnić. Klamiesz. Marycha rzucila oskarzenie ale nie wyjasnila. > Potrafisz jedynie przezywać nastolatkę. Jesli nastolatka przezywa, to mozna ja przezywac. Wiem, ze wy w pisie wychowujecie swoje corki bezstresowo (spytaj Martusie Kaczynska o biologicznego ojca corek) ale mnie wasze standardy nie obowiazuja. Rozwydrzone nastolatki trzeba trzymac krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: ?? 31.05.14, 07:59 > > Dziewczynka próbowała wyjaśnić. > > Klamiesz. Marycha rzucila oskarzenie ale nie wyjasnila. Ty kłamiesz. POszukaj. > Jesli nastolatka przezywa, to mozna ja przezywac. Wiem, ze wy w pisie wychowuje > cie swoje corki bezstresowo (spytaj Martusie Kaczynska o biologicznego ojca cor > ek) ale mnie wasze standardy nie obowiazuja. Rozwydrzone nastolatki trzeba trzy > mac krotko. Sorry... nie wiedziałam że to kolejny nick całuna. Czujesz się bezkarny? Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: ?? 31.05.14, 08:02 > > > Dziewczynka próbowała wyjaśnić. > > > > Klamiesz. Marycha rzucila oskarzenie ale nie wyjasnila. > > Ty kłamiesz. POszukaj. Skoro sama nie umiesz znalezc, to po co inni maja szukac? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarosław się obnażył? 31.05.14, 08:04 To nic nowego, robi to po każdych moralnie wygranych! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: ?? 31.05.14, 08:20 savage_sid napisał: > Marycha uwaza Premiera za zdrajce i nie wyjasnia. > Ja uwazam Maryche za zdrajce i nie wyjasniam. Jej zachowaniu się nie dziwię bo to dorosłe dziecko ale Ty dowodzisz, że jesteś intelektualnym dzieckiem. Ile masz lat ? Albo ta dziewczynka jest nad wyraz rozwinięta albo Ty udowodniłeś, żeś zakuty łeb :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ?? 31.05.14, 09:51 ... a nie odwrotnie??? Skąd masz pewność, że nikt jej "nie wystawił na sztych"??? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ?? 31.05.14, 09:47 ... a ona wyjaśniła dlaczego uważa, jak uważa??? Pierdyknęła, jak nie przymierzając, Janusz Korwin-Mikke... (ten też nie uzasadnia) Nawiasem bo to widać, gratuluję bohaterki! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: ?? 01.06.14, 06:14 zuzkazuzka111 napisała: > > Prawo ma, co w praktyce oznacza, ze policja ani prokuratura nic jej nie m > oga zr > > obic. Dopoki policja i prokuratura nic nie robia (a nie robia), prawa Mar > ychy n > > ie sa naruszane. > > A dziewczyna ma na imię "Marycha"? - palikotowcy tak z nawyku Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ?? 31.05.14, 09:40 Przecież powiedziała, co myśli!! (włos jej z głowy nie spadł) szkoda tylko, że nie myślała, co mówi... wielka szkoda... jeszcze większa szkoda, że nie uzasadniła - mogłoby być ciekawiej... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: a czy Igras ta z PO ją zabije n/t 31.05.14, 07:06 Jeśli będzie o tym kłamać fladra.pl albo inna zaleznaodpis.pl to pewnie tak naprawdę nie zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: a czy Igras ta z PO ją zabije n/t 31.05.14, 09:52 Niech zacznie wrzeszczeć: "nie zabijajcie nas!!|... - jak niejaki Waszczykowski... W tych kręgach modne jest zarówno to, jak i wyzywanie od zdrajców! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: ?? 01.06.14, 06:02 savage_sid napisał: > Przeciez to pisowcy ja wylansowali. Gdyby nie oni, pies z kulawa noga by nie wi > edzial. - ubolewasz,ze to nie pelowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:05 zuzkazuzka111 napisała: > A teraz tabuny kołtunów nie dadzą jej żyć. > Bo w Polsce rządzi jedyna słuszna PZPO i jej trzeba słuchać... Nie. Określenie zdrajca jest nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:24 > Nie. Określenie zdrajca jest nieprawdziwe. To Twoje odczucie i wiara... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:25 zuzkazuzka111 napisała: > > > Nie. Określenie zdrajca jest nieprawdziwe. > To Twoje odczucie i wiara... No a czyje ma być skoro ja to napisałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:27 > > > Nie. Określenie zdrajca jest nieprawdziwe. > > To Twoje odczucie i wiara... > No a czyje ma być skoro ja to napisałem ? No a ta dziewczynka ma inne odczucia. I za to PO chce ją walić po pysku. Bo to partia miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:52 Odpowiadasz na: zuzkazuzka111 napisała: > > > > Nie. Określenie zdrajca jest nieprawdziwe. > > > To Twoje odczucie i wiara... > > No a czyje ma być skoro ja to napisałem ? > No a ta dziewczynka ma inne odczucia. I za to PO chce ją walić po pysku. > Bo to partia miłości. PO to partia agresywnchy prostaków w ładnych garniturkach ale co to ma do dyskusji między nami ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 08:07 > PO to partia agresywnchy prostaków w ładnych garniturkach ale co to ma do dyskusji między nami ? To tło rozmowy. Dziewczyna uważa Tuska za zdrajcę, Ty nie. I co dalej. W jaki sposób Tusk pracuje dla Polski i Polaków? Co jest dla niego cenniejsze? Polskość, czy europejskość? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 08:23 Odpowiadasz na: zuzkazuzka111 napisała: > W jaki sposób Tusk pracuje dla Polski i Polaków? > Co jest dla niego cenniejsze? Polskość, czy europejskość? Nie wiem co jeżeli chodzi o Tuska ale dla mnie Polskość jest dzisiaj tą samą drogą co Europejskość. To wielka szansa dla Polski aby zakończyć swoje historyczne klęski. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 08:30 > > W jaki sposób Tusk pracuje dla Polski i Polaków? > > Co jest dla niego cenniejsze? Polskość, czy europejskość? > Nie wiem co jeżeli chodzi o Tuska ale dla mnie Polskość jest dzisiaj tą samą dr > ogą co Europejskość. To wielka szansa dla Polski aby zakończyć swoje historyczn > e klęski. Szansą Polski jest gospodarka. Silna. Jak jej nie będzie, to będzie jedynie kolejna klęska. A Tusk nie buduje Polski, a ją demontuje. Wpisuje się doskonale w trend po 89 roku. To, że jego koledzy się bogacą też nie tworzy żadnej wartości dodanej. Oni sa za głupi by coś tworzyć i inwestować. Dlaczego Niemcy i Wielka Brytania są bogate? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 08:35 zuzkazuzka111 napisała: > Szansą Polski jest gospodarka. Silna. Jak jej nie będzie, to będzie jedynie kol > ejna klęska. Dlatego PiS jest nie do zaakceptowania. > A Tusk nie buduje Polski, a ją demontuje. Wpisuje się doskonale w trend po 89 r > oku. Jest nieudacznikiem ,leniem i otoczony jest ludżmi skorumpowanymi do szpiku kości. > Dlaczego Niemcy i Wielka Brytania są bogate? Każdy z tych przypadków (Niemcy, UK) jest inny. O którym chcesz rozmawiać ?:) Thatcher zlikwidowała kopalnie w tym państwowe kopalnie. Chcesz o tym pogadać ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 09:23 > Dlatego PiS jest nie do zaakceptowania. Tylko PiS ma tyle głosów, że przyłączając się do niego można odsunąć PO w niebyt. > Jest nieudacznikiem ,leniem i otoczony jest ludżmi skorumpowanymi do szpiku kości. Dlatego trzeba ich odsunąć od władzy. > > Dlaczego Niemcy i Wielka Brytania są bogate? > Każdy z tych przypadków (Niemcy, UK) jest inny. O którym chcesz rozmawiać ?:) > Thatcher zlikwidowała kopalnie w tym państwowe kopalnie. Chcesz o tym pogadać ? Thatcher przede wszystkim doceniała małą przedsiębiorczość. Ludzi ciężko pracujących w swoich, często rodzinnych firmach. Polska nie ma ani infrastruktury, ani przemysłu, ani małej przedsiębiorczości. Brytyjskie kopalnie za czasów Thatcher a dzisiejsze, polskie spółki węglowe, to zupełnie nie ta bajka. Ile to z naszych pieniędzy Tusk chce umorzyć składek na ZUS tym spółkom?? A ile zarabiają ich prezesi? PO doprowadziło do ruiny wszystko czego się tknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:09 Powiedzieli nastolatce co ma mówić to mówi. Przeciez samodzielna umysłowo to ons nie jest, donosicielko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:26 religijnych.uczuc.obraza napisał(a): > Powiedzieli nastolatce co ma mówić to mówi. Przeciez samodzielna umysłowo to on > s nie jest, donosicielko. Poczytaj sobie ułomny nicku co to jest donos.. Jak się jest chamem jak ty, to czasem się za to dostaje po pysku. Ty dostałoś. Oficjalnie. Na forum, które zaśmiecasz. Coś ci jeszcze wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Oczywiscie ordynarnie kłamiesz 31.05.14, 07:30 za kilka kopiejek. I masz rację że doskonale wiesz co to donos, rodzice cie nauczyli jak je sporządzać. No i odpowiedz dlaczego jesteś zdrajczynia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Oczywiscie ordynarnie kłamiesz 31.05.14, 07:31 religijnych.uczuc.obraza napisał(a): > za kilka kopiejek. Widzę, że nie możesz się odzwyczaić od tych UBeckich argumentów z braku innych. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Oczywiscie ordynarnie kłamiesz 31.05.14, 23:22 Napisać to mogłeś tej kapuscie ruskiej zuzce, kiedy donosiła na mnie do administracji. Jak ulał pasowalby do niej tekst a ubeckich arvumentach z braku innych. Ale przeciez wiem ze do pisowcow zawsze przykladasz delikatniejsza miarę i uciebie wolno im więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Rozmowa z tobą nie ma sensu. Odpowiedziałam raz 31.05.14, 07:33 i to koniec. Jak będziesz chamem dalej, każdy twój kolejny post będzie moderowany. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Przecież ja z tobą nie rozmawiam, kapucho 31.05.14, 23:19 A straszyc to ty mozesz marysie niepokorna. Wiem że lubisz donosić, zostało ci to po poprzednim systemie. A przy okazji naucz się może kiedys csym jest sygnaturka na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski ruskazuzka nigdy nie zdradziła - wiernie słuzy Ros 31.05.14, 07:41 Rosji 100% patriotka Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 07:26 religijnych.uczuc.obraza napisał(a): > Powiedzieli nastolatce co ma mówić to mówi. Przeciez samodzielna umysłowo to on > s nie jest, donosicielko. Nie oceniaj po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 10:03 psycholog?? (ty - ofkoz) Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Zywa tarcza 31.05.14, 07:33 Pisowcy wpadli na pomysl, zeby uzyc 17-letniej dziewczyny jako zywej tarczy. Liczyli na to, ze ona bedzie mogla atakowac ale jej nie bedzie mozna atakowac. Niby z jakiej racji? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Zywa tarcza 31.05.14, 07:37 > Pisowcy wpadli na pomysl, zeby uzyc 17-letniej dziewczyny jako zywej tarczy. Li > czyli na to, ze ona bedzie mogla atakowac ale jej nie bedzie mozna atakowac. > > Niby z jakiej racji? Nie masz pojęcia co myślą nastoletni ludzie. I jak bardzo nienawidzą tego co ich otacza. Każdy, choć trochę mądrzejszy chce wyjechać, by żyć normalnie. Dziewczynka powiedziała to, co większość z nich myśli, ale nie ma odwagi powiedzieć. Choćby dlatego, by nie zostać naznaczonym, wyśmianym... Ludzie się boją mówić to co myślą, więc ich dzieci też. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: Zywa tarcza 31.05.14, 07:41 > Ludzie się boją mówić to co myślą, więc ich dzieci też. Tlumacze ci jak krowie na pastwisku, ze malolacie nic nie grozi ze strony policji i prokuratury. Takie mamy prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Zywa tarcza 31.05.14, 07:43 > > Ludzie się boją mówić to co myślą, więc ich dzieci też. > > Tlumacze ci jak krowie na pastwisku, ze malolacie nic nie grozi ze strony polic > ji i prokuratury. Takie mamy prawo. Mniej nerwów robaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: Zywa tarcza 31.05.14, 07:50 Nadal twierdze, ze malolacie nic nie grozi ze strony policji i prokuratury. Prawa Marychy nie sa naruszane. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zywa tarcza 31.05.14, 10:15 ... dokup sobie troszkę "inteligencji" - łatwiej ci będzie "rozumieć" :D Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski ciekawe, jakby ktoś próbował podejść do Kaczyńskie 31.05.14, 07:44 Kaczyńskiego otoczonego 10 ochroniarzami i przyjmującego pytania na kartkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Zywa tarcza 31.05.14, 07:54 Odpowiadasz na: savage_sid napisał: > Tlumacze ci jak krowie na pastwisku, ze malolacie nic nie grozi ze strony polic > ji i prokuratury. Takie mamy prawo. Ty prawnik ! Akurat prawo to mamy takie , że można za to skazać. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: Zywa tarcza 31.05.14, 08:00 > Akurat prawo to mamy takie , że można za to skazać. Skoro Marycha popelnila czyn twoim zdaniem karalny, to partii majacej w nazwie PRAWO cos sie pomerdalo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Zywa tarcza 31.05.14, 08:24 Odpowiadasz na: savage_sid napisał: > > Akurat prawo to mamy takie , że można za to skazać. > > Skoro Marycha popelnila czyn twoim zdaniem karalny, to partii majacej w nazwie > PRAWO cos sie pomerdalo. Jest na to prosty i znany paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: Zywa tarcza 31.05.14, 08:30 > > > Akurat prawo to mamy takie , że można za to skazać. > > > > Skoro Marycha popelnila czyn twoim zdaniem karalny, to partii majacej w > nazwie > > PRAWO cos sie pomerdalo. > Jest na to prosty i znany paragraf. Nadal twierdze, ze pisowcom sie pomerdalo. Jesli jest paragraf, to powinni domagac sie wyegzekwowania tego paragrafu, zamiast malolate bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zywa tarcza 31.05.14, 10:12 Większość??? Chyba tylko w jakiejś ciasnej główce.... *** Na siłę coś tu wciskasz: "dziecko", "dziewczynka"... - dziecko, to u Andersena zobaczyło, że król jest nagi a ta twoja, to egzaltowana, wytresowana, pretensjonalna pinda - już tyle dni a ciągle nie wiadomo dlaczego - według niej - Tusk, to zdrajca... ... ot, takie sobie penderolnięcie kotka młotkiem - z podpuchy wszakże - kogoś, jak wyżej... *** Jeszcze raz zapytam: czytałaś, co myśli o żydach??? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_anonim dla kogo ? 31.05.14, 07:40 dla byłej ławniczki sądowej czego nie dopisała w swym CV radej z PO , moderatorki GW - Igras? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_anonim przewidujesz kolejny mord polityczny przez PO? n/t 31.05.14, 07:42 Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski raczej Mossad, biorąć po uwagę antysemickie 31.05.14, 07:46 poglądy Marysi o małym rozumku Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: przewidujesz kolejny mord polityczny przez PO 31.05.14, 11:29 jejku, ojejku... ile już było idiotów... Masz szanse na poczesne miejsce pośród! Odpowiedz Link Zgłoś
opornik4 Re: Zywa tarcza 31.05.14, 10:40 savage_sid napisał: > Pisowcy wpadli na pomysl, zeby uzyc 17-letniej dziewczyny jako zywej tarczy. Li > czyli na to, ze ona bedzie mogla atakowac ale jej nie bedzie mozna atakowac. Czyli odmawiasz nastolatce samodzielnego działania. Powiem tylko, że opornik była młodsza od Marysi, gdy mówiła co myśli o ówczesnej władzy, a za to się wtedy co najmniej ze szkoły wylatywało. W wieku 17 lat już można było załapać się na ostre bęcki na Komendzie MO. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Chodzi o Żydów co sami się w krematoriach 31.05.14, 08:10 mariner4 napisał: > palili? > M. Nie , palili ich ludzie ...ale wykonywali tylko polecenia partii NSDAP. Odpowiedz Link Zgłoś
grba O "rozwydrzonych smarkaczach" 31.05.14, 08:08 Kiedyś dwoje: Zuzanna Niemier i Tomasza Chabinka rzekli cóś na temat krzyża, co zostało skomentowane przez Legutkę profesora. Obrończynie wolności słowa: Wandzia Nowicka wręczyła im nagrodę Kryształowego Świecznika* a Madzia Środa laudację wygłosiła. Legutko dostał pozew i na końcy sądowej kołomyjki skazany musiał przeprosić. Dzisiaj mamy casus Marii... *Zdaduj zgadula: kto w XX w. wręczał świeczniki członkom jakiej organizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: O "rozwydrzonych smarkaczach" 31.05.14, 08:19 grba napisał: > Kiedyś dwoje: Zuzanna Niemier i Tomasza Chabinka rzekli cóś na temat krzyża Nie rzekli, ale napisali. Petycję. www.racjonalista.pl/kk.php/s,6975 Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: O "rozwydrzonych smarkaczach" 01.06.14, 08:08 Mamy coś takiego jak wypowiedź pisemna.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: O "rozwydrzonych smarkaczach" 31.05.14, 08:20 grba napisał: > Kiedyś dwoje: Zuzanna Niemier i Tomasza Chabinka rzekli cóś na temat krzyża, co > zostało skomentowane przez Legutkę profesora. Obrończynie wolności słowa: Wand > zia Nowicka wręczyła im nagrodę Kryształowego Świecznika* a Madzia Środa laudac > ję wygłosiła. Legutko dostał pozew i na końcy sądowej kołomyjki skazany musiał > przeprosić. Dzisiaj mamy casus Marii... Maria nie atakowała krzyża, a Tuska więc można ją zaszczuć. > *Zdaduj zgadula: kto w XX w. wręczał świeczniki członkom jakiej organizacji? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Rozwiązanie zgaduj-zgaduli 01.06.14, 08:13 Świeczniczki wręczał czlonkom SS niejaki Himmler Heini, jako Reichsführer: www.ns-kunst.com/porzellan-allach-ss-julleuchter/ Paskudne... Jeżeli ktoś jest oburzony, to chciałem zauważyć, że w Polsce jest mnóstwo analogistów... Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Pisowcy gonia Szwecje 31.05.14, 08:25 i propaguja bezstresowe wychowywanie nastolatek. Dawno temu gdy chodzilem do szkoly nauczyciele mawiali "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" - nauczyciele troche przesadzali, tym niemniej faktem jest, ze pyskate siedemnastolatki nalezy uczyc szacunku do starszych. Moze pisowcy propagujac luz chca odebrac Korwinowi poparcie gimbazy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pisowcy gonia Szwecje 31.05.14, 08:32 savage_sid napisał: > i propaguja bezstresowe wychowywanie nastolatek. > Dawno temu gdy chodzilem do szkoly nauczyciele mawiali "co wolno wojewodzie to > nie tobie smrodzie" - nauczyciele troche przesadzali, tym niemniej faktem jest, > ze pyskate siedemnastolatki nalezy uczyc szacunku do starszych. To Ty wyrażasz tutaj pisowski pogląd co do twardego wychowania. Ten szwedzki do lewicowy, który zresztą popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: Pisowcy gonia Szwecje 31.05.14, 08:38 Pisowski poglad jest tylko w deklaracjach konserwatywny. W praktyce "robta co chceta". W przypadku 17-letniej Marysi oznacza to "mowta co chceta". W przypadku Marty Kaczynskiej oznaczalo to "zajdzta w ciaze z kim chceta". Konserwatysci od drugich zon i testow DNA na ojcostwo, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Szwecja to przyjazny kraj 31.05.14, 08:35 wielu Polaków tam uciekło przed miłością PZPO. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: Szwecja to przyjazny kraj 31.05.14, 08:41 Jakby Marysia pojechala na wakacje do lubianej przez pisowcow Szwecji to by sie mogla poduczyc o genderze i malzenstwach homoseksualnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: Szwecja to przyjazny kraj 31.05.14, 09:24 > Jakby Marysia pojechala na wakacje do lubianej przez pisowcow Szwecji to by sie > mogla poduczyc o genderze i malzenstwach homoseksualnych :-) A ty już coś wiesz na ten temat? Tak samo nienawidzisz homoseksualistów jak Marysi? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Pisowcy gonia Szwecje 31.05.14, 22:46 Na szacunek trzeba sobie zasluzyc, doroslych osob a juz zwlaszcza politykow takich, jak Tusk to rowniez dotyczy. savage_sid napisał: > i propaguja bezstresowe wychowywanie nastolatek. > Dawno temu gdy chodzilem do szkoly nauczyciele mawiali "co wolno wojewodzie to > nie tobie smrodzie" - nauczyciele troche przesadzali, tym niemniej faktem jest, > ze pyskate siedemnastolatki nalezy uczyc szacunku do starszych. > Moze pisowcy propagujac luz chca odebrac Korwinowi poparcie gimbazy? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 09:36 Jak to wspaniale, kiedy "zdanie nastolatki się liczy w świecie polityki"... n'est-ce pas??? Ty się podniecasz a ja mam tylko jedno: głupia, egzaltowana pinda!! Odpowiedz Link Zgłoś
tere.fere.a.kuku W Polsce rzadzi ten,którego naród wybrał 31.05.14, 10:46 zuzkazuzka111 napisała: > A teraz tabuny kołtunów nie dadzą jej żyć. > Bo w Polsce rządzi jedyna słuszna PZPO i jej trzeba słuchać... Jak by rządził PiS to nastolatką już by się zajął agent Tomek! I już by siedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 11:00 Masz na myśli tą przygłupią antysemitkę? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 11:29 Zamęczą tą biedną młodą suczkę. Popłacz ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 11:31 Dlaczego licealistko udajesz świętą jak jesteś ladacznicą? - to w końcu tez niewinne pytanie. Ciekawam jak na to pytanie by odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 20:56 natemat.pl/104249,jaroslaw-kaczynski-atakuje-licealistke-z-gorzowa-to-my-pierwsi-mowilismy-ze-tusk-jest-zdrajca no i doigrała się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: "Król jest nagi" i nastolatka to zauważyła... 31.05.14, 22:45 Tak zupełnie po ludzku mam swoje obawy o to, co może się dalej dziać . To przecież jest niemożliwe, żeby w starciu z premierem po drugiej stronie stawała 17-latka . (…). Pytam się, gdzie jest w takiej sytuacji Rzecznik Praw Dziecka? – powiedziała Rafalska. Bezczelny Tusk powinien przeprosić to bohaterskie dziecko za to, że nie jest zdrajcą. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce "domagamy się tego, żeby Donald Tusk przeprosił Ma 31.05.14, 23:05 rysię" - Beata Szydło, wiceprezes PiS. A dlaczego tylko jedną Marysię?! ;) natemat.pl/104405,pis-broni-licealistki-donald-tusk-powinien-przeprosic-marysie-z-gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: "domagamy się tego, żeby Donald Tusk przepros 31.05.14, 23:34 Bo tylko Marysia doJszła do wniosku, że rozpijają nam : Karskiego, Kwaśniewskiego, Dorna, Głódzia, Kruk , Protasiewicza, Zbrzyznego, agenta Tomka, Hofmana, Wiplera, Pałysa, i multum innych . Więcej powiem, łona nareszcie powiedziała prawdę:" sami się ładowali" :( RwaQ!! Co jest grane ? Żyć się nie chce, a jeszcze nie pora umierać :( natemat.pl/104495,pogromczyni-tuska-maria-sokolowska-zydzi-sami-ladowali-sie-do-piecow-a-homoseksualizm-to-choroba wpolityce.pl/polityka/198452-bylem-pod-katedra-polowa-i-na-powazkach-drodzy-rzadzacy-iii-rp-ceremonia-ku-czci-jaruzelskiego-obrzydziliscie-mi-polskie-panstwo-szesc-obrazkow-ktorych-nie-pokazaly-telewizje Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: "domagamy się tego, żeby Donald Tusk przepros 01.06.14, 01:28 A nadął sie ten Fijołek jak balon tym pompatyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
jajojara swe ojca antysemickie nastolatka to zauważyła? 01.06.14, 01:20 polska kultura polityczna i moralna wyszla z buta. jak zawsze. mohery milujace inaczej. pedofilow to oni kochaja i zasluguja na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Putin bardzo sie przestraszyl 01.06.14, 03:43 A moze on bedzie nastepny w kolejce? Jesli Marysia zazada przeprosin od Putina, to koniec z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Wystarczy pierdnąć przy premierze, aby być 01.06.14, 04:28 na ustach wszystkich. Żenada. Na miarę Wacka Hofmana. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Wystarczy pierdnąć przy premierze, aby być 01.06.14, 04:34 snajper55 napisał: > na ustach wszystkich. Żenada. Na miarę Wacka Hofmana. > S. Jaka to żenada ? Po prostu tak jest i to w każdym demokratycznym kraju świata. Odpowiedz Link Zgłoś