adass1 02.04.02, 20:56 Wszystkich zmeczonych paranoja tego i temu podobnych miejsc zapraszam na czat: Regionalne > Dla Polonii. Jak ktos sie nie podoba to go mozna wylaczyc. Czuje sie jak Kolumb po odkryciu Ameryki. Do przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K.Kolumb Re: ODKRYLEM AMERYKE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 20:59 Wolnego! To ja odkryłem Amerykę!! Odpowiedz Link Zgłoś
panuszatek Re: ODKRYLEM AMERYKE 02.04.02, 21:39 No i co glabie, ludzie to forum lubia. Nikt nie chce gadac o pierdolach. My tu poruszamy wazniejsze tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: ODKRYLEM AMERYKE IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 21:40 adass1 napisał(a): > Wszystkich zmeczonych paranoja tego i temu podobnych miejsc zapraszam na czat: > Regionalne > Dla Polonii. Jak ktos sie nie podoba to go mozna wylaczyc. Czu > je sie jak > Kolumb po odkryciu Ameryki. Do przeczytania. Rzuciłem okiem. Nudno. Trzeba by ich poszczuć Kaganem. Odpowiedz Link Zgłoś
panuszatek Re: ODKRYLEM AMERYKE 02.04.02, 22:27 tez tam bylem. siedzi ten palant sam i czeka na... na innego palanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ODKRYLEM AMERYKE IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 22:51 A gdziez ja sie bede po Amerykach wloczyc tu mi dobrze nie dam sie tak latwo wykurzyc uparta jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: ODKRYLEM AMERYKE 04.04.02, 16:54 BYLEM NA TYM CZACIE. TEN PALANT TAM CIAGLE JEST Odpowiedz Link Zgłoś