kot_miau 28.06.14, 20:54 Ortodoksyjne, katolickie frakcje chcą zablokować nam dostęp do Wolnej Sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:00 Tam ponoc hamburgery rozdaja polane keczupem , a katolom to sie z seksem kojarzy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:05 Didaskalia w Weselu Wyspiańskiego kojarzą się z????? czekam na odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:06 Koty rozumieją wolność, ja rozumiem koty... Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:09 OK zrobie sztuke pt Holocaust BBQ - bedzie OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:12 ... zrób!!! A jaki będzie kontekst twojej sztuki?? Jaki będzie jej przekaz?? Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:14 powiedzmy, ze o Holocaust industry Jesden pan napisal taka ksiazke i go sfekowano - protestowales wtedy ? Krzyczales o wolnosci slowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:38 nakłamał! A Golgota Picnic ma przekaz - kto wie? może to o takich, jak ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 23:00 o eskimos naklamal i mowi, ze inni naklamali Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:13 Rób i Ci pomogę, niech tylko coś z tego wyniknie, niech tam będzie jakiś symbol a nie tylko Twa nienawiść do żydów, bo to jest za mało i jest dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:20 o prosze ? zarzucasz mi cos ? a twoja nienawisc do chrzescijantwa ? PS - ja nie lubie tylko zydokomuny - a nie Zydow jako takich Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:24 gdzie ona ta nienawiść do chrześcijaństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:27 w popieraniu golgoty picnic dziewcze - ile ty masz lat ? egzaltowana licealistka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:29 nie jestem licealistką, jestem kotem, mam 54 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:39 to koty zakladaja watki, a potem odbiegaja od tematu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:40 w czym kot odbiegł od tematu?, który zapodał? Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:48 o sztuce mialo byc, nie o kotach PS ja tez koty lubie, mam 5 - dwa duze i trzy male O kurcze, tez odbieglem od tematu Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:50 Twoje koty wychodzą wolno na dwór czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:14 Słuchaj, kolego, napisz szczerze mieszkasz na wsi?. Napisz jak Twoje koty korzystają z przestrzeni. Ja w mieście mieszkam. Mam ogród. Drzewa i płoty, dachy płaskie. Moje koty są szczęśliwe, jak myślę, bo są brudne.... Nie wykorzystam Twoich kocich wyznań przeciwko Tobie!!! miau Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:42 w malym miescie (obrzeza) Koty chodza gdzie chca - male trzymaja sie mnie (laza za mna) duze czasem znikaja na tydzien, potem wracaja Zimuja w domu - w inne pory roku laza gdzie chcia i robia co chca Dwa tyg. temu Bolek (czarny kocur) wrocil troche pokiereszowany (morda podrapana) i nie dal sie zawiezdz do weterynarza - jakos sie wszystko zagoilo - chyba walczyl z innym kotem albo kuna (wskazuja na to slady podrapanej mordy) Ok ide ogladac film , a potem spac Good night - kocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:46 dzięki za szczerość, nie będę wrogiem kociarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:53 Twoje koty robią co chcą, tak jak i moje. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 23:05 chciałbym pogadać prywatnie, jest to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:08 wystarczy zmienic tytul na piknik pod sciana placzu , wstawic do sztuki menore - I katole siem zamkna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:11 tyto masz ale pomysły!! Wprowadź w życie a wysiudasz Garcię!! *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:26 "katole" maja takie samo prawo do protestowania , jak mniejszosc narodowa, wiec nie placz. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:45 Golgota to taki test - czy juz mozna pacyfikowac katoli, czy jeszcze poczekac - zmiekczyc I stąd taki wkurw, ze jeszcze musza poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:50 nie mowie o Tobie kocie , ale o innych co steruja z tylnego siedzenia Do Ciebie akurat troche sympati zalapalem przez te koty :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:41 Taki kibolski fkurw zaledwie... Na zasadzie: nie wiem o co chodzi, ale jak połączyli Golgotę z Piknikiem, to się fkurw należy! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:43 A wiesz może dlaczego miałbym płakać?? ... może nad głupotą katoli??? Nic z tego - sami nie się zapłaczą... Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:21 No ale powiedz , co rozumiesz - Wielka Sztuka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:25 nie pisałem Wielka Sztuka a Wolna Sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:32 Wolna Sztuka to ta, którą możemy kontemplować bez względu na sprzeciw kogokolwiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:42 a kto ci zabrania kontemplowac ? wystaw sobie sztuke w swoim kocim kojcu za swoje pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:46 Nie jestem kotem w kojcu, DZIECKO. Jestem wolnym dachowcem. Dachowcem wolnym od wszelkiej religii i wierzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:53 ale czesc dachu nalezy tez do mnie w swoim kojcu mozesz wystawiac sztuke, a na dachu ja tez mieszkam i mi sie nie podoba co robisz - wiec protestuje. Takie moze prawo i mi nie podskoczysz. Chyba, ze skumasz sie z psami i zechcesz mnie stamtad wysiudac. Tylko, nie mow wtedy, ze jestes takim wolnosciowcem Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:01 Pięknie przedstawione. Nie ma kojca - ja jestem wolny, jest dach!!! Podzielmy się dachem więc. Tak ma być: WOLNE KATOLICKIE KOTY i dachowce takie jak ja. Dach jest nasz, kogo wpuścimy na dach? Zaznaczam, że popieram przedmurze. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:11 moze byc, a wy za murem za swoje pieniadze robicie "Golgote" Tylko uwazaj na falszywe koty, ktore pod maska wolnisci beda chcialy mnie wysiudac z dachu Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:24 Zauwaz koteczku ze dach do ciebie nie nalezy ! Jak zaczna protestowac w obronie dachu - musisz wiac ! Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Golgota picnic 29.06.14, 07:02 Prawo do wolnosci konczy sie tam, gdzie ta wolnosc zabiera i ogranicza wolnosc innych ludzi,jak mawiaja Amerykanie. I tak jest w przypadku tej sztuki. judeosceptyk napisał: > ale czesc dachu nalezy tez do mnie > w swoim kojcu mozesz wystawiac sztuke, a na dachu ja tez mieszkam i mi sie nie > podoba co robisz - wiec protestuje. Takie moze prawo i mi nie podskoczysz. > Chyba, ze skumasz sie z psami i zechcesz mnie stamtad wysiudac. Tylko, nie mow > wtedy, ze jestes takim wolnosciowcem Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:25 aaa ? Jeszcze powiedz ile tych ortodoxyjnyxh frakji jest ? I na czy polega ich ortodoksja ? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:27 nie wiem czy to frakcje czy tysiące ludzi. Oni są. Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:43 a dlaczgo mieli by nie byc ? Zabronisz im bycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
judeosceptyk Re: Golgota picnic 28.06.14, 21:57 ot merytoryczna wypowiedz egzaltowanej licealistki chociaz, nie moze to nawet sama Kazia Szczuka - bo ona sie zachowuje jak panienka z okienka Odpowiedz Link Zgłoś
kot_miau Re: Golgota picnic 28.06.14, 22:38 ja stary i szczery jestem, nie wykorzystam zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Kociak miau poczytaj dobrze 28.06.14, 21:50 Oni ,tamci ,wy ,katole .Nie musisz zaraz odpowiadać.Chyba czas zacząć pisać swoje "sztuki", swoje wizje "artystyczne" - niech oni czytają! Dla żydostwa z Czerskiej i z innych antypolskich miejsc, mam propozycję: Napiszę scenariusz sztuki pt. "Golgota Michnic" a oni niech go propagują w ramach wolności słowa i wolności artystycznej - którą to wolnością ostatnio nagminnie wycierają sobie swoje bolszewickie kapepowskie gęby! Na razie przedstawię ogólny zarys scenariusza więc wszystkich - ale TYLKO Polaków - proszę o dodawanie swoich pomysłów. Oto moja PRYWATNA wizja ARTYSTYCZNA spektaklu niosącego przesłanie miłości do ŻYDÓW, homo, lewaków ...: Na środku synagogi, na olbrzymim zdjęciu twarzy Adama Michnika z kupą na ustach, siedzi nagi, brudny, zarzygany młody Żyd, z menorą w tyłku i z telefonem w dłoni. Dzwoni do swego rodaka Wołodzi Bydłoszewskiego, przebywającego na obozie, z zapytaniem o samopoczucie jego siostry, żony SS-mana, z propozycją przysłania hitu ostatnich lat: "Ta ostatnia niedziela ..." oraz lewego usprawiedliwienia dla Wołodzi, o stanie jego zdrowia, by mógł obóz opuścić ... Proszę o dalsze pomysły do tej mojej wizji ARTYSTYCZNEJ sztuki "Golgota Michnic Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kociak miau poczytaj dobrze 28.06.14, 22:49 Twój pomysł - ty pisz... ... nie szukaj "murzynów"!! Napiszesz i masz z górki - znajdziesz sponsora, teatr, reżysera, aktorów... i wystawiasz! Wal śmiało!! (po jaką cholerę masz się rozmiękczać i rozwadniać na FK??? - Wena ci ucieknie i gooFno ci wyjdzie z tej twojej sztuki...) *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Golgota picnic 29.06.14, 11:00 Moim zdaniem ten tekst (spektaklu "Golgota Picnic") absolutnie nie jest antychrześcijański - mówiła podczas dyskusji Dorota Androsz, aktorka Teatru Wybrzeże. - Sama jestem katoliczką, chodzę do kościoła. Tekst m. in. krytykuje społeczeństwo konsumpcyjne - wiele ważnych wniosków możemy z niego wyciągnąć. trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,16238174,Nocne_czytanie__Golgota_Picnic__w_Gdansku__Gaz_w_pomieszczeniu_.html*** Niestety, o oszołomii polkatolskiej, trudno powiedzieć, że są "społeczeństwem konsumpcyjnym" - zwyczajne chytrusy na "dobra", żeby mieć "lepsze" niż sąsiad... Dlatego ani w ząb nie rozumieją przeslania tej golgoty - zamknięci w świecie czarno białym (z przewagą czerni) i zero-jedynkowym (z przewagą zer) *** ... to jest polka - polkatolka - z przytęputkiem... Odpowiedz Link Zgłoś