Dodaj do ulubionych

Visite' la Pologne......

08.08.14, 22:06
wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,16450315,Aplikant_adwokacki_podejrzany_o_atak_na_czarnoskorego.html#BoxSlotI3img
A już myślałem że nasz Królewski Szczep Piastowy mnie niczym nie zaskoczy....
Prawnicy napadający na przechodniów. Ciekawe co będzie dalej....
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:12
      dr.krisk napisał:

> wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,16450315,Aplikant_adwokacki_podejrzany_o_atak_na_czarnoskorego.html#BoxSlotI3img
      > A już myślałem że nasz Królewski Szczep Piastowy mnie niczym nie zaskoczy....
      > Prawnicy napadający na przechodniów. Ciekawe co będzie dalej....

Czyli miałem rację, że na widok prawnika trzeba przechodzić na drugą stronę ulicy.
      • spokojny.zenek Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:39
        Miałeś tez rację popierając wdrożony 9 lat temu w życie pomysł, by prawnikiem mógł zostać praktycznie każdy chętny. A plony jeszcze długo będziesz zbierać.
        • douglasmclloyd Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:54
          spokojny.zenek napisał:

> Miałeś tez rację popierając wdrożony 9 lat temu w życie pomysł, by prawnikiem m
          > ógł zostać praktycznie każdy chętny. A plony jeszcze długo będziesz zbierać.

Szanowny zenonie, żeby zostać prawnikiem trzeba skończyć studia, więc nie pierd.lcie.
        • humbak Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 23:06
          Sugerujesz, że bez tego nie byłoby przedmiotowego pobicia?
        • nazimno Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 23:40
          A sprecyzuj moze, kto to jest
          " aplikant adwokacki" oraz jakie warunki spelnione byc musza,
          aby absolwent studiow nim zostal.

• dystans4 Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:12
      Tymczasem mnie, póki co, nie zaskoczył. Jeszcze się muszą dobrze postarać, żeby mnie zaskoczyć.
      Ale myślę, że im się uda. I że nie koniec na tym...

--
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Miętowe Loczki.

OPOZYTURA. Pojęcie politologiczne, powstałe na FK, w celu precyzyjnego oddania unikalnej natury formacji kulturowej, harmonijnie łączącej funkcje partii politycznej, agentury i ekspozytury.
    • jane-panzram Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:14
      Na takie oko mówi się "oko kobry"
      Ja to na innym forum widziałam adwokata-kibola chodzącego na ustawki.
      Nie zdziwię się, jak to bojka związana z podrywaniem kobiety przez pobitego.
      • szwampuch58 Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:38
        no tak, Matki-Polki kruca fix nie rusz
    • volupte Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:16
      Bez powodu?
    • widz102 Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:17
      Co dalej?
      Premier kradnący emerytury?
      A, nie. To już było... ;)
      • m.c.hrabia Re: to też było i nawet się w 100% sprawdza :)) 08.08.14, 22:24
        Cała ta awantura potrzebna jest Rosji TYLKO i AŻ po to, by zrezygnować z dolara jako waluty w rozliczeniach handlowych. Czyli przejść na np. złoty parytet
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,149885615,149885615,Putin_potwierdzil_moja_analize_w_100_procentach.html
    • behemot17-13 Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:22
      taki Jackiewicz, Dawid zresztą i bez reszty Cię nie zaskakuje?
    • instant.crush No i złotówy 08.08.14, 22:30
      Znajomi chcieli jak najszybciej ewakuować się spod klubu. Udało im się wsiąść do jednej z taksówek czekających przed lokalem.

- Myślałem, że kierowca szybko zareaguje i uda się nam uciec. Ale on wysiadł i zwrócił się do bandytów: "Zabierzcie stąd to czarne gó...". Bardziej bał się o klamki swojego samochodu, za które szarpali napastnicy niż o życie innego człowieka - opowiada uczestnik zdarzenia.
    • silesiusmonachijski52 Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 22:40
      lojezu! panamichnikowy dupek kkrisk zyw jeszcze! i za murzyna robi! ale jaja!
      • dr.krisk O, Drewniok wylazł z norki :} 08.08.14, 22:51
        Zapnijcie Drewniok rozporek.
    • yost89 Dziwnie się ten wasz szczep nazywa 08.08.14, 23:08
      Ja myślałem, że to po prostu szczep bandziorów, występujący pod każdą szerokością geograficzną. Fakt, że się tak wzniośle nazwaliście nie zmienia tego, że jesteście bandziorami.
    • remez2 Re: Visite' la Pologne...... 08.08.14, 23:35
      Nie bardzo rozumiem jaki sens ma wiązanie bandyterki (ulubione słowo jednego z dostojników RP) z faktem ukończenia UWr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka