Gość: Hucpa ale Re: Dyrektorem "Wiadomości TV" w Polsce judeopol IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 01:18 nie wysilaj sie - jest to twoja perspektywa. To raz a dwa zapewniam cie ze nikt kto nie zna realiow US nie zrozumial z twoich wywodow slowa. Moze tylko tyle ze Polacy maja nieproporcjonalnie male znaczenie w US. Musilbys napisac tak zeby mogli rodacy odniesc to co piszesz do polskich realiow W innym wypadku nie ma sensu twoja proba opisu . Polacy nie rozumieja tego co dzieje sie w tzw europie - ktora jest pod nosem a co dopiero systemu ktory jest za oceaem. Odpowiedz Link Zgłoś
markona Posadzić go jak najszybciej, w pace miał czas na 01.09.04, 09:45 przemyślenia. Jeszcze lepiej "wyeksportować" na Sybir (można by dojść do porozumienia z Rosją o takiej formie współpracy gospodarczej - oni by zarabiali, my mielibyśmy wreszcie skuteczny sposób resocjalizacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróg_żydokomuny CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:34 Gazecie Wyborczej brakuje takich tekstów. Zawsze tak było, że prawda w oczy kole. Gazecie siejącej nienawiść, fałsz i pomówienia nie może podobać się tekst posła Hatki. Gratuluję posłowi odwagi i bezkompromisowości. Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! 01.09.04, 11:53 Z ulotki posła Hatki „Komitet Obrony Robotników to główna przyczyna nieszczęść » Solidarności «(...) Utworzony z trockistowców, którzy pozostali w kraju, kiedy inni towarzysze także żydowskiego pochodzenia, wyjechali w 1968 roku do Izraela, Europy Zachodniej i USA”. Ja jestem bardzo ciekaw co na temat tego fragmentu powiedziałby Antoni Macierewicz - jeden z założycieli KOR-u a obecnie lokujący się zdecydowanie po stronie nazwijmy to prawicowo-narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróg_żydokomuny Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:00 Antoni Maciarewicz powiedziałby to samo, lub coś bardzo zbliżonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaka prawda ? Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 11:57 Wrogu zydokomuy ? Lpr-owcow , rydzykowcow, jenkowskich i innych z tego rodzju - zadna prawda nie zakole w oko bo nie sa w stanie przyjac niczego innego do wiadomosci po za jednym - za wszystko odpowiedzialni sa zydzi , zydokomuna. Jak gratulujesz poslowi odwagi to dlaczego nie zwrocisz sie do hatki bezposrednio ? Czy forum jest miejscem gdzie hatka urzeduje ? Wiesz z tego co piszesz wynika ze mamy obserwujac to co masz do powiedzenia ze zjawiskiem przeniesienia. Dosc popularne w naukach spolecznych i psychiatrii To czego nie chce sie dostrzec u siebie przypisuje sie innym. Mowisz o sianiu nienawisci i falszu - a przeciez to jest to czym zajmuje sie jankowski, rydzyk, i takie ND i hatki- wkoncu ty tez. Gazecie wyborczej brakuje takich tekstow ?Tekstow hatki ? No przeciez opublikowala informacje o tym co hatka plodzi. I to utrzymywany za pieniadze podatnikow. Ty chcialbys podyktowac innym jakie teksty sa do umieszczania ? Zaluz swoja gazete - sprobuj znalezc czytelnikow ktorzy zechca zaplacic pieniadze za urojenia paranoikow . Badz konkurencja dla Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straciłaś śzansę! Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:14 Niestety nie można być dla Ciebie wyrozumiałym,Twje teksty sa oczywistym przykladem braku możgu(to nie jest tylko często spotykana nieumiejetnośc logicznego myślenia).Zwyczajnie ślinisz się i piszesz ci Ci przychodzi do głowy,bez żadnej sekwencji,logiki i następstwa,zrozumiale jeżeli brak filtru jakim jest mózg.Interesujące jest tylko to czy to cecha nabyta,czy tak masz od urodzenia,choć wszystko wskazuje że jesteś jakimś eksperymentem genetycznym,a w któryms ZOO założono internet,gratuluję zatem naukowcom,istota(zapewne ssak) potrafiąca(słabo lecz zawsze)kojarzyc,pisać i czytać,kto wie moze za jakiś czas pojawią się oznaki myslenia,to wspaniałe,wprost niebotyczne.Wyjaśnia tez niechęc do zjawisk nadprzyrodzonych,przecież dla ciebie bogiem jest ten kto nauczyl cie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stracona Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 20:58 szansa - tylko nie wiadomo na co ? Prawdopodobnie duza sznse mozna miec biorac udzial w rozmowie na forum zeby sie dowiedziec o uczestniku-czce rozmowy ze : - "Jest przykladem braku mozgu" ( kazdy kto zna funkcje mozgu z grubsza wie ze brak mozgu wyklucza funkcjonowanie organizmu ) -nastepnie dowiadujemy sie ze "nie jest to tylko(brak mozgu) czesto spotykana nieumiejetnosc logicznego myslenia "(niewatpliwie osoba piszaca te slowa posiada mozg tylko z tym logicznym mysleniem nie zupelnie wychodzi) -za to okazuje sie dokonuje obserwcji - "rozmowca sie slini" (to moze miec zwiazek z samoobserwcja ) - ma do zarzucenia (mimo wszystko)" brak logiki, nastepstwa, zrozumienia". -okazuje sie ze mozg jest filtrem -okazuje sie ze posiadanie mozgu w innym miejscu nazywanego filtrem mozna nabyc albo miec od urodzenia. -po czym okazuje sie ze to wszystko to rezultat eksperymentow genetycznych ktorym w zoo zalozono inernet. Dalej jest rozkosznie bo : -sa gratulacje dla naukowcow - bo istota zapewne ssak potrafiaca slabo ale zawsze kojarzyc pisac i cztac ale z szansa ze pojawia sie oznaki myslenia i to jest niebotyczne (piekne -zwlaszcza ze na pocztku stwierdzono mozgu - filtra brak) Wszystko to ma wyjasnic niechec do zjawisk nadprzyrodzonych( tylko jakich zjawisk nadrzyrodzonych ?) - w koncu okazuje sie ze bog to taki co uczy pisac. takiego belgotu to ja dawno nie widzialam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip-ie Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 22:36 I jeszcze cos .Stek bzdur poprzedziles stwierdzeniem ze nie mozesz byc wyrozumialy. Ja zapewniam ze bede wyrozumiala - ja rozumiem ze ty poprostu do pewnego rodzaju operacji umyslowych nie jestes zdolny. Odpowiedz Link Zgłoś
jajaworski W korym miejscu 01.09.04, 14:27 posel lzy Pilsuckiego? W tytule to bylo, ale w dalszym rozwinieciu nie. Czy autorowi artykulu cos sie nie pomieszalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bursztyn Re: Przemys´lenia pos?a Hatki IP: *.sympatico.ca 02.09.04, 05:40 Jestem "dumy" z faktu, ze jestem Polakiem! LPR to cala prawda o Pomrocznenej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky CZY WYBORCZA LZY PANA HATKE ? IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.09.04, 12:56 re: >Poseł LPR lży Piłsudskiego, Busha i Żydów - Z artykulu w ogole nie wynika ze pan Hatka lzy wyzej wymienionych - autorzy nie podaja zadnych przykladow owego rzekomego "lzenia" przez pana Hatke Pilsudskiego, Busha (hehehe!), oraz - och grozo nad grozami, zbrodnio nad zbrodniami! - (wszystkich) Zydow. re: >Poseł Witold Hatka... jest jedynie absolwentem liceum w Żninie. W 1992 roku >założył Wielkopolski Bank Kredytowy. Prokuratura w Kaliszu oskarżyła go o >narażenie banku na 2,6 mln strat. Pieniądze zostały wyprowadzone na konto jego >spółki Hatrol i nie ma po nich śladu. Grozi mu za to dziesięć lat więzienia - Czy powyzsze rewelacje Wybiorczej sa tak samo "prawdziwe" jak te o rzekomej "pedofilii" Ksiedza Pralata Jankowskiego?... Znow lzymy i lzemy?... :) Odpowiedz Link Zgłoś