Dodaj do ulubionych

Przemyślenia posła Hatki

• Gość: Hucpa ale Re: Dyrektorem "Wiadomości TV" w Polsce judeopol IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 01:18
      nie wysilaj sie - jest to twoja perspektywa.
      To raz a dwa zapewniam cie ze nikt kto nie zna realiow
      US nie zrozumial z twoich wywodow slowa.
      Moze tylko tyle ze Polacy maja nieproporcjonalnie male znaczenie w US.
      Musilbys napisac tak zeby mogli rodacy odniesc to co piszesz do polskich realiow
      W innym wypadku nie ma sensu twoja proba opisu . Polacy nie rozumieja tego co
      dzieje sie w tzw europie - ktora jest pod nosem a co dopiero systemu ktory
      jest za oceaem.
    • markona Posadzić go jak najszybciej, w pace miał czas na 01.09.04, 09:45
      przemyślenia. Jeszcze lepiej "wyeksportować" na Sybir (można by dojść do
      porozumienia z Rosją o takiej formie współpracy gospodarczej - oni by
      zarabiali, my mielibyśmy wreszcie skuteczny sposób resocjalizacji).
      • Gość: Wróg_żydokomuny CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:34
        Gazecie Wyborczej brakuje takich tekstów. Zawsze tak było, że prawda w oczy kole.
        Gazecie siejącej nienawiść, fałsz i pomówienia nie może podobać się tekst
        posła Hatki. Gratuluję posłowi odwagi i bezkompromisowości.
        • griszah Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! 01.09.04, 11:53
          Z ulotki posła Hatki „Komitet Obrony Robotników to główna przyczyna
          nieszczęść » Solidarności «(...) Utworzony z trockistowców, którzy pozostali w
          kraju, kiedy inni towarzysze także żydowskiego pochodzenia, wyjechali w 1968
          roku do Izraela, Europy Zachodniej i USA”.
          Ja jestem bardzo ciekaw co na temat tego fragmentu powiedziałby Antoni
          Macierewicz - jeden z założycieli KOR-u a obecnie lokujący się zdecydowanie po
          stronie nazwijmy to prawicowo-narodowej.
          • Gość: Wróg_żydokomuny Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:00
            Antoni Maciarewicz powiedziałby to samo, lub coś bardzo zbliżonego.
        • Gość: Jaka prawda ? Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 11:57
          Wrogu zydokomuy ?
          Lpr-owcow , rydzykowcow, jenkowskich i innych z tego rodzju -
          zadna prawda nie zakole w oko bo nie sa w stanie
          przyjac niczego innego do wiadomosci po za jednym -
          za wszystko odpowiedzialni sa zydzi , zydokomuna.
          Jak gratulujesz poslowi odwagi to dlaczego nie
          zwrocisz sie do hatki bezposrednio ?
          Czy forum jest miejscem gdzie hatka urzeduje ?
          Wiesz z tego co piszesz wynika ze mamy obserwujac to co masz do powiedzenia
          ze zjawiskiem przeniesienia. Dosc popularne w naukach spolecznych i psychiatrii
          To czego nie chce sie dostrzec u siebie przypisuje sie innym.
          Mowisz o sianiu nienawisci i falszu - a przeciez to jest to
          czym zajmuje sie jankowski, rydzyk, i takie ND i hatki- wkoncu ty tez.
          Gazecie wyborczej brakuje takich tekstow ?Tekstow hatki ?
          No przeciez opublikowala informacje o tym co hatka plodzi.
          I to utrzymywany za pieniadze podatnikow.

Ty chcialbys podyktowac innym jakie teksty sa do umieszczania ?
          Zaluz swoja gazete - sprobuj znalezc czytelnikow ktorzy zechca zaplacic
          pieniadze za urojenia paranoikow . Badz konkurencja dla Michnika.
          • Gość: straciłaś śzansę! Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:14
            Niestety nie można być dla Ciebie wyrozumiałym,Twje teksty sa oczywistym
            przykladem braku możgu(to nie jest tylko często spotykana nieumiejetnośc
            logicznego myślenia).Zwyczajnie ślinisz się i piszesz ci Ci przychodzi do
            głowy,bez żadnej sekwencji,logiki i następstwa,zrozumiale jeżeli brak filtru
            jakim jest mózg.Interesujące jest tylko to czy to cecha nabyta,czy tak masz od
            urodzenia,choć wszystko wskazuje że jesteś jakimś eksperymentem genetycznym,a w
            któryms ZOO założono internet,gratuluję zatem naukowcom,istota(zapewne ssak)
            potrafiąca(słabo lecz zawsze)kojarzyc,pisać i czytać,kto wie moze za jakiś czas
            pojawią się oznaki myslenia,to wspaniałe,wprost niebotyczne.Wyjaśnia tez
            niechęc do zjawisk nadprzyrodzonych,przecież dla ciebie bogiem jest ten kto
            nauczyl cie pisac.
            • Gość: Stracona Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 20:58
              szansa - tylko nie wiadomo na co ?
              Prawdopodobnie duza sznse mozna miec biorac udzial w rozmowie na forum zeby sie
              dowiedziec o uczestniku-czce rozmowy ze :
              - "Jest przykladem braku mozgu" ( kazdy kto zna funkcje mozgu z grubsza wie
              ze brak mozgu wyklucza funkcjonowanie organizmu )
              -nastepnie dowiadujemy sie ze "nie jest to tylko(brak mozgu) czesto spotykana
              nieumiejetnosc logicznego myslenia "(niewatpliwie osoba piszaca te slowa
              posiada mozg tylko z tym logicznym mysleniem nie zupelnie wychodzi)
              -za to okazuje sie dokonuje obserwcji - "rozmowca sie slini" (to moze miec
              zwiazek
              z samoobserwcja )
              - ma do zarzucenia (mimo wszystko)" brak logiki, nastepstwa, zrozumienia".
              -okazuje sie ze mozg jest filtrem
              -okazuje sie ze posiadanie mozgu w innym miejscu nazywanego filtrem
              mozna nabyc albo miec od urodzenia.
              -po czym okazuje sie ze to wszystko to rezultat eksperymentow genetycznych
              ktorym w zoo zalozono inernet.
              Dalej jest rozkosznie bo :
              -sa gratulacje dla naukowcow
              - bo istota zapewne ssak potrafiaca slabo ale zawsze kojarzyc
              pisac i cztac ale z szansa ze pojawia sie oznaki myslenia i
              to jest niebotyczne (piekne -zwlaszcza ze na pocztku stwierdzono mozgu - filtra
              brak)
              Wszystko to ma wyjasnic niechec do zjawisk nadprzyrodzonych( tylko jakich
              zjawisk nadrzyrodzonych ?)
              - w koncu okazuje sie ze bog to taki co uczy pisac.

takiego belgotu to ja dawno nie widzialam .
              • Gość: zip-ie Re: CZYTAŁEM, BARDZO INTERESUJĄCE, POLECAM ! IP: *.arcor-ip.net 01.09.04, 22:36
                I jeszcze cos .Stek bzdur poprzedziles stwierdzeniem ze nie
                mozesz byc wyrozumialy.
                Ja zapewniam ze bede wyrozumiala - ja rozumiem ze ty poprostu do
                pewnego rodzaju operacji umyslowych nie jestes zdolny.
    • jajaworski W korym miejscu 01.09.04, 14:27
      posel lzy Pilsuckiego? W tytule to bylo, ale w dalszym rozwinieciu nie. Czy
      autorowi artykulu cos sie nie pomieszalo?
    • Gość: Bursztyn Re: Przemys´lenia pos?a Hatki IP: *.sympatico.ca 02.09.04, 05:40
      Jestem "dumy" z faktu, ze jestem Polakiem! LPR to cala prawda o Pomrocznenej ...
    • Gość: Marky CZY WYBORCZA LZY PANA HATKE ? IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.09.04, 12:56
      re:
      >Poseł LPR lży Piłsudskiego, Busha i Żydów

- Z artykulu w ogole nie wynika ze pan Hatka lzy wyzej wymienionych - autorzy
      nie podaja zadnych przykladow owego rzekomego "lzenia" przez pana Hatke
      Pilsudskiego, Busha (hehehe!), oraz - och grozo nad grozami, zbrodnio nad
      zbrodniami! - (wszystkich) Zydow.

re:
      >Poseł Witold Hatka... jest jedynie absolwentem liceum w Żninie. W 1992 roku
      >założył Wielkopolski Bank Kredytowy. Prokuratura w Kaliszu oskarżyła go o
      >narażenie banku na 2,6 mln strat. Pieniądze zostały wyprowadzone na konto jego
      >spółki Hatrol i nie ma po nich śladu. Grozi mu za to dziesięć lat więzienia

- Czy powyzsze rewelacje Wybiorczej sa tak samo "prawdziwe" jak te o
      rzekomej "pedofilii" Ksiedza Pralata Jankowskiego?...

Znow lzymy i lzemy?...
      :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka