Dodaj do ulubionych

STRZEZCIE SIE HERETYCY !!!

IP: *.ipt.aol.com 05.04.02, 21:18

DEPESZA

24 grudnia 2006 - POLSKI KRAJ POLSKICH KATOLICKI (dawna RP)

Po ostatnich walkach z oporem uzbrojonych band niedobitkow
niechrzescijanskiego rzadu RP i szczelnym zamknieciu granic naszej ukochanej
Ojczyzny , ostatniej enklawy katolicyzmu w barbarzynskim swiecie, Rzad PKPK
postanowil w swojej chrzesijanskiej dobroci , w umilowaniu najwyzszej i
absolutnej prawdy przystapic do realizacji swojego dziejowego poslannictwa
umocnienia sily naszej katolickiej polskiej polskosci.

W dniu dzisiejszym Sejm PKPK przyjal jednomyslnie akty wykonawcze (tajne),
wynikajace z polecenia jego najwyzszej ekselencji, ojcza naszego narodu,
umilowanego Prymasa Ojca R.
skierowanego do naszego Prezydenta milosciwego M. sprawie walki z
przejawami herezjii, plugawiacej obraz naszej niepodleglej nareszcie polskiej
Ojczyzny.
Oto tresc tego listu:
„Zniszczyc wszystkich, ktorzy sie poddadza, tak samo jak stawiajacych opor.Bez
litosci, bez pojednania scigac do konca. Zabijac, palic, pograzyc w ogniu i
krwi dla zwyciestwa Pana”.*

*list papieza Swietego Piusa V (ex. Wielkiego Inkwizytora) do krola Francji
Filipa II

Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: STRZEZCIE SIE HERETYCY !!! IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 23:34
      Gosc! Ty to mozesz straszyc ale nie mnie.Po tylu dyskusjach na tym forum i nie
      tylko wiem o inkwizycji duzo wiecej niz TY.Znajdziesz tu duzo ludzi,ktorzy
      potwierdza ,ze byla to instytucja dobrotliwa szlachetna przychylna
      czlowiekowi.Polecam Ci pisma wybitnego pisarza i dziennikarza R.Ziemkiewicza
      tylko on pisze prawde o inkwizycji i nikt wiecej .Reszte ksiazek trzeba by
      spalic jako niewiarygodne.To jest nasz polski kandydat do nagrody Nobla.To co
      napisales o Papiezu to bluznierstwo.Mysle jednak,ze Bog Ci wybaczy bo to co
      napisales na gorze to dobry kawalek.,to cos jakby ku pokrzepieniu serc dla
      prawdziwych Polakow .
    • Gość: Balzer Re: STRZEZCIE SIE HERETYCY !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 00:14
      To mi wyglada na scenariusz do Terminatora III... a raczej Inkwizytora :-)
    • Gość: Mietek Przejrzec liste swietych IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 13:08
      Jakby tak czlowiek przestudiowal liste roznych kanonizowanych w roznych czasach
      sporo by sie dowiedzial. Dziesiatki z nich chodza w aureolach dzieki
      bestialskim mordom w imie Pana.
      • Gość: Miquel Re: Przejrzec liste swietych IP: *.broker.com.pl 06.04.02, 13:19
        Niestety bardzo czesto ci których słowa ociekają miłoscia do boga nie potrafią
        kochać Człowieka
    • Gość: Ed Re: STRZEZCIE SIE HERETYCY !!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:26
      Gość portalu: Gosc napisał(a):

> ...„Zniszczyc wszystkich, ktorzy sie poddadza, tak samo jak stawiajacych opo
      > r.Bez
      > litosci, bez pojednania scigac do konca. Zabijac, palic, pograzyc w ogniu i
      > krwi dla zwyciestwa Pana”.*
      >
      > *list papieza Swietego Piusa V (ex. Wielkiego Inkwizytora) do krola Francji
      > Filipa II

A może by tak na ołtarze z nim. Przecież to takie katolickie :-))
      Po czym poznać "prawdziwego Polaka Katolika"? - sam się boi i innych straszy.

• Gość: Gosc Do Eda IP: *.ipt.aol.com 06.04.02, 15:24
        Co ty mnie o jakies swinstwa oskarzasz. Ja sie dziele z bliznimi wizja
        przeslana mi przez mojego aniola proroka, a ty niewdzieczniku jeszcze z niej
        robisz sobie kpiny. Na kanonizacje szanse mam raczej male nawet gdybym dzis
        stanal po jedynie slusznej stronie.
        • Gość: Ania Re: Do Goscia IP: *.upc.chello.be 06.04.02, 15:44
          Czy Ty moglbys pogonic tego Swojego Aniola.?Na dodatek piszesz o Swoich wizjach
          poznym wieczorem .Cala noc snilo mi sie ,ze Brzytwa i t ukladaja dla mnie
          stosik a AU tylko czeka by go podpalic.
          • Gość: Gosc Do Ani IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 16:00
            A co ty aniolow nie znasz?! Tak sprytnie na tych skrzydlach lataja. Smuk, smyk
            po calym mieszkaniu. Juz ci sie udalo pogonic je na korytarz, a te cwane sie
            kurcza i przez dziurke od klucza wchodza. Pisze poznawo, bo teraz boje sie
            nawet polozyc spac. Jak mnie znowu dopadna wizje to sie podziele po bratersku
            moim strachem.
        • Gość: Ed Re: Do Gościa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 16:02
          Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Co ty mnie o jakies swinstwa oskarzasz. Ja sie dziele z bliznimi wizja
          > przeslana mi przez mojego aniola proroka, a ty niewdzieczniku jeszcze z niej
          > robisz sobie kpiny. Na kanonizacje szanse mam raczej male nawet gdybym dzis
          > stanal po jedynie slusznej stronie.

Od samego podzątku byłem przekonany, że to pisze "Gość z wizjami". Jak widać,
          wcale się nie pomyliłem.

• Gość: Gosc Do Eda IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 16:17
            A ty pewnie to z tych co wiedza napewno jak to bedzie. Skrupulatnie opracowane,
            przemyslane.Materialow historycznych duzo do czerpania przykladow.Zwiastunow
            spiewajacych cienkim narazie glosikiem nawet na forum tez jest sporo.
            Chyba sie tez wezme za polityke, bo wizje przyszlosci podobno tam duzo daja.
            • Gość: Ed Re: Do Eda IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 16:20
              Czyżby własne wizje apokalipsy zaczęły cie nudzić?
              • Gość: Gosc Re: Do Eda IP: *.proxy.aol.com 06.04.02, 16:27
                Jakbys czytal uwaznie od poczatku tobys wiedzial, ze na rudzenie juz nie czas.
                Przeczytaj uwaznie trzy razy to co bylo w cudzyslowiu i odrazu spiszesz mnie na
                straty. Bede przynajmniej w wesolym towarzystwo z tego forum, a ty cos jakos
                dzisiaj nie w humorze jestes. Strzel sobie piwko.
            • Gość: Ania Re: Do Goscia IP: *.upc.chello.be 06.04.02, 16:29
              Mam prosbe Skoncz z wizjami bo zaczynam miec uczulenie na wizjonerow!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka