Dodaj do ulubionych

LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale"

IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 02.09.04, 17:08
Każdy człowiek ma prawo do wyrażania swoich impresji twórczych, panowie z LPR
również.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marshall LPR musi odejść ! IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 02.09.04, 17:10
      !!!
    • Gość: verdiprati Dyskryminacja katolików IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.04, 17:13
      "Dyskryminacja katolików w Polsce na przełomie XX i XXi wieku" - taki tytuł
      miała audycja w Radiu Maryja o papieżu pod meteorytem i "bohaterskim" pośle
      który z narażeniem życia protestował w "Zachęcie". Jeśli ja powiem że Boga
      nie ma - mogę być pozwany za obrazę uczuć religijnych?
      • Gość: Mera Re: Dyskryminacja katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:22
        Facet, nie przejmuj sie psycholami. Oni to robia dla poklasku i dobrego
        samopoczucia, bo skad inaczej mieliby poczucie wlasnej wartosci? Im bedzie
        przeszkadzac wszyscy i wszystko. Jest to tak płytkie jak intelekt Leppera.
        Gdyby zas zaczeli sie ciebie czepiac to przeciez mozna uznac ze oni obrazaja
        Twoje uczucia religijne. Zreszta moje poczucie dobrego smaku obrazaja od zawsze.
        • Gość: Obywatel MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:35
          A może parę eksperymentów z gwiazdą dawida pomogłoby zrozumieć "tolerancyjnym
          inaczej" dlaczego takie wystawy ze sztuką nie mają wiele wspólnego i są
          niestosowne.
          • Gość: mmmm Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: 80.55.171.* 02.09.04, 17:44
            a byłeś na wystawie?
            • Gość: Tak_zwana_sztuka Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:51
              Przeczytałem przecież news Gazety Wyborczej, która jest znana z informacji bez
              przemilczeń, więc nie muszę doświadczać żenujących wzruszeń osobiście.
          • praptak Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR 02.09.04, 18:06
            > A może parę eksperymentów z gwiazdą dawida pomogłoby zrozumieć "tolerancyjnym
            > inaczej" dlaczego takie wystawy ze sztuką nie mają wiele wspólnego i są
            > niestosowne.

Wszechpolusy to opcja polityczna, gwiazda Dawida jest symbolem religii - trochę
            wiekszy kaliber. Poza tym eksperyment, hm, literacki z gwiazdą Dawida wpisaną w
            sierp i młot już został przeprowadzony, jakoś nikt Jankowskiego długopisem nie
            pomazał.
            • Gość: GwiazdaSierpSwasty Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:14
              Tak, pomazać się nie dało, ale ile było krzyku "Aj, waj".
              Zapanował wielki rejwach wokół tej sprawy, a dalszy ciąg tej hucpy obserwujemy
              do dziś na forum.
              • Gość: polak Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 09:42
                Jezus (Jehoszua) - był obrzezany, jak donosi św. Łukasz: 3,21 i pochodził z rodu
                Dawida, tego od gwiazdy - św. Mateusz 1,1.
            • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR 02.09.04, 18:15
              praptak napisał:

> > A może parę eksperymentów z gwiazdą dawida pomogłoby zrozumieć "tolerancy
              > jnym
              > > inaczej" dlaczego takie wystawy ze sztuką nie mają wiele wspólnego i są
              > > niestosowne.
              >
              > Wszechpolusy to opcja polityczna, gwiazda Dawida jest symbolem religii -
              trochę
              > wiekszy kaliber. Poza tym eksperyment, hm, literacki z gwiazdą Dawida wpisaną
              w
              > sierp i młot już został przeprowadzony, jakoś nikt Jankowskiego długopisem nie
              > pomazał.

-ale słów oburzenia Muinikowców było co niemara!
          • Gość: marta Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.ci.uw.edu.pl 02.09.04, 18:23
            Nie mająnic wspólnego ze sztuką, a znasz się na sztuce, chodzisz po galeriach,
            czytasz książki i gazety o sztuce? "Nie podoba mi sie" to osobista ocena, nie
            ma nic wspólnego z rzeczywistą wartością artystyczną pokazywanych w Arsenale
            prac! Wszyscy na forum wyrażają opinie na temat sztuki a nic na jej temat nie
            wiedzą. Polska jest jednym z najgożej wyedukowanych społeczeństw, najchętniej
            jednak zabiera zdanie na jej temat. Przykre to bardzo...
            • Gość: Adi Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:28
              Może piszesz w swoim imieniu, widać zresztą że z edukacją u Ciebie nie za
              bardzo. Pisze się "najgorzej" (rz a nie ż). Ja natomiast wiem, że Polacy są
              jedną z lepiej wyedukowanych nacji. Pozdrawiam
            • Gość: Jan. Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:28
              Może na sztuce się znasz ale na ortografi kiepsko.
              • Gość: Obywatel Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:41
                O jakiej sztuce wy mówicie? To ze sztuką niema nic wspólnego!
                No chyba, że mowa jest o "sztuce inaczej" - wtedy to zupełnie co innego.
                "Sztuka inaczej" to jest poprawny politycznie termin w którym mieści się
                wszystko co poza sztuką pozostaje.
                • Gość: robak Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.core.lanet.net.pl 02.09.04, 21:17
                  panie obywatel - a jak szejk Jankowski urzadza Groby Panskie to jest wszystko w porzadku? to
                  popaprani nienawistni katolicy uwazaja, ze tak ma byc?

biada nam z takimi idiotami jak osel fedorowicz! i ta cala szopka za moje miedzy innymi podatki. co
                  ten obronca nazistow zrobil dobrego? w ogole cokolwiek zrobil poza pobieraniem diety?
          • yossarian18 Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR 02.09.04, 19:28
            Sądząc po treści newsu GW to kolejny przykład quasisztuki, LPR dobrze robi, że
            z tym pseudoartystycznym szambem walczy.
            • Gość: robak Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.core.lanet.net.pl 02.09.04, 21:23
              a mnie sie wydaje, ze autor tej budy trafil w sedno - tzw. mlodzierz wszechpolska (mdlo mi sie robi) -
              to psy na lancuchu lpru gotowe zargryzc kazdego na komende - tak z chrzescijanskiej milosci
              blizniego...
              • Gość: Obywatel Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:23
                Nie wiem co to jest 'młodzierz', ale jeśli chodzi o młodzież wszechpolską,
                to jest to wspaniała młodzież. Bardzo ich podziwiam i lubię. Nie spędzają
                czasu przy piwie, czynnie reagują na zboczenia społeczne.
                Brawo Młodzież Wszechpolska, obserwujemy z uznaniem i popieramy.
                No i co ty na to robaczku? Czego ty się boisz? Michnik cię nastraszył?
                A mówiłem tyle razy nie wierz Gazecie Wyborczej.
                • Gość: polak Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 09:44
                  taaaa, wspaniała młodzież z bejsbolami;-)
                  i jacy czyści, ogoleni, krótko strzyżeni! porządni tacy. buty pastują.
                  • Gość: Poprzemy_naWyborac LPR musi przyjsć i zrobić porządek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:03
          • Gość: wojtek Re: MNIE TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA, nie jestem LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:01
            no i co z tego ze nie jesteś z LPR ale tez sie ja oni powinieneś leczyc , bracie czy siostro a co ma do tego tolerancyjność inaczej , wszystko ci sie popier......liło!
            zdrówka zycze
        • Gość: Seneka tylko religii żydowskiej nie wolno obrażać.... IP: *.icpnet.pl 02.09.04, 18:16
          ..reszta się nie liczy
      • Gość: Ww Re: Dyskryminacja katolików IP: *.vf.shawcable.net 02.09.04, 19:34
        No to moze nareszcie artysta, czy tworca poda do sadu zidiocialego posla za
        zniszczenie dziela, czy muzealnego eksponatu.
        Wyliczy wlasne straty, a galeria wystapi do prokuratury z oskarzeniem o
        wandalizm.
        Jak sie prokurator pospieszy, to moze zdaza idiote skazac przed wyborami.
        A swoja droga to teraz galerie i muzea powinny wzorem marketow sporzadzic
        czarna liste idiotow gertychopodobnych, a przy wejsciu wymalowac napis
        gertychoidom i mieszkancom rydzykolandu wstep wzbroniony.
      • Gość: Lidka LPR-owca Prawda w Oczy Kole ? IP: *.cybernet.ch 02.09.04, 20:02
        Pies policyjny.
      • Gość: abc Re: Dyskryminacja katolików IP: *.hc-sc.gc.ca 02.09.04, 20:36
        Gość portalu: verdiprati napisał(a):

> "Dyskryminacja katolików w Polsce na przełomie XX i XXi wieku" - taki tytuł
        > miała audycja w Radiu Maryja o papieżu pod meteorytem i "bohaterskim" pośle
        > który z narażeniem życia protestował w "Zachęcie". Jeśli ja powiem że Boga
        > nie ma - mogę być pozwany za obrazę uczuć religijnych?

W CCCP za odwrotne stwierdzenie fundowali co najmniej wycieczke z pracami.
        W PRL istnialy stowarzyszenia, itp.

Daj se spokoj w temacie.
        Prawdziwej cnoty krytyk sie nie boi.

• Gość: sand_nigger LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.dyn.optonline.net 02.09.04, 17:15
      nikt nie protestowal gdy lata temu na drzwiach pizzerii przy podedwornego
      ktus powiesil kartke "psom i arabom wstep wzbroniony". dlaczego arabom? w
      owym czasie (80') sporo arabow epatowalo keszem, dupcylo co urodziwsze
      bialostoczanki a gdy starczalo na to czasu, to probowalo studiowac medycyne
      lub cus na polibudzie.
    • Gość: e Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.icpnet.pl 02.09.04, 17:17
      Zazwyczaj za wandalizm jest chyba mandat? Jeżeli obywatel np. pobazgrze
      samochód posła gwoździem, to wiadomo, jakie są konsekwencje. Czy działa to w
      drugą stronę, czy może mamy do czynienia z równymi i równiejszymi?
    • Gość: Arek Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:18
      Mi się nie podoba LPR. Szkoda że w Polsce nie można zmusić człowieka z
      zaburzeniami osobowości do leczenia. W efekcie mamy LPRy i Samoobrony, SLD i
      Czarzastych, Jakubowskie i Lepperów, Rydzyków i Jankowskich.
      • Gość: Kazek Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.p-s-inter.net 02.09.04, 17:20
        No własnie. Jak tylko będę w Białymstoku, a będę niedługo, idę obejrzeć tę
        wystawę. Wszystko, co denerwuje lpr z zasady jest dobre, bo to wyjątkowa grupa
        głupków.
        • Gość: Jak_się_nazywa? POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:39
          Jeśli Gazeta Wyborcza nie podała nazwiska artysty, to można przypuszczać,
          że nazywa się Icek Rosenschwanz.
          Sam zlożyłbym parę oklasków na jego policzkach.
          • Gość: Zenon Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:43
            Sluze swoja osoba. Uprzedzam jednak ze chrzescijaninem nie jestem i drugiego
            policzka nie nadstawie.Wprost przeciwnie - przyleje ze az dudnic bedzie.
            • Gość: Jak_on_się_nazywa? Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:48
              Ja chcę wyróżnić artystę. Jak on się nazywa? Dlaczego gościa chować, przecież
              to początki "sławy".
              • Gość: Zenon Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:55
                Ponawiam swoja propozycje.
          • Gość: mmmm Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: 80.55.171.* 02.09.04, 17:46
            Radosław szlaga sie nazywa
          • Gość: Ziuta Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:47
            Dlatego,że Icek, czy dlatego,że Ci się dzieło nie podoba ?
            • Gość: Tak_zwana_sztuka Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:54
              O szlaga by go trafił !
              Uprawiacz tak zwanej sztuki, czyli tak zwany sztukmistrz.
          • Gość: antixionc Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:27
            > Jeśli Gazeta Wyborcza nie podała nazwiska artysty, to można przypuszczać,
            > że nazywa się Icek Rosenschwanz.

a może Jeszu (Jehoszua) ha-Nozri, jeśli jesteś katolikiem lub innej maści chrześcijaninem, to powinno to imię ci coś mówić... na policzkach tego Żyda też złożyłbyś parę oklasków?
            • Gość: Icchak_Polak Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:35
              Najpierw Go ukrzyżowali, a teraz będą chcieli się Nim wysługiwać.
              • Gość: polak Re: POPROSZĘ AUTORA, NIECHBY ZEBRAŁ OKLASKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 09:46
                hmmm wg mojej wiedzy zrobili to rzymianie. a może cos przegapiłem?
    • Gość: Kazek Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.p-s-inter.net 02.09.04, 17:18
      Wyrażanie poprzez niszczenie? Fakt, to czysto LPRowskie
      • Gość: Zenon Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:46
        > Wyrażanie poprzez niszczenie? Fakt, to czysto LPRowskie

Czy to Kazku Ci czegos nie przypomina?
        • Gość: Nie jestem Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.arcor-ip.net 02.09.04, 20:53
          Kazek i przykro mi ze nie pamietam nazwisk rosyjskich "artystow" ktorzy
          pare lat temu wzbudzali postrach w tzw europie zachodniej .
          W ramach protestu lubili polac w muzeach to i owo kwasem solnym.
          To taka moda ze wschodu . Po ekscesach na zachodzie czes na Polske .
          Lpr i samoobrona to wlasciwie to samo .
    • Gość: ******* Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.09.04, 17:21
      Marchall popieram Twoje stanowisko , LPR musi zniknac z podlasia , artysci maja
      pelne prawo do formulowania swoich pogladow
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" 02.09.04, 18:17
        Gość portalu: ******* napisał(a):

> Marchall popieram Twoje stanowisko , LPR musi zniknac z podlasia , artysci
        maja
        >
        > pelne prawo do formulowania swoich pogladow

-todlaczegop żeście się oburzali na isntalacja ks Jankowskiego?
        • Gość: do oszoloma Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.arcor-ip.net 03.09.04, 18:46
          nowego z radia i marfyja .
          Od kiedy to jankowski jest artysta ? a kosciol galeria ?
          Ty masz racje - to spoleczenstwo jest zbyt tolerancyjne-dla tych ktorzy
          nawet znaczenia slowa tolerancja nie sa wstanie zrozumiec.
          A demonstuja swoja "odmienosc pogladow" i orientacji obrzucajac kamieniami.
          Ty masz racje przy nastepnych ekscesach jankowskiego np nalezy wejsc do
          kosciola i te kompromitujace i kosciol i wierzacych instalacje demontowac.
          Nawiasem mowiac dziwie sie troche ze nikt nie zaskarzyl jankowskiego o obraze
          uczuc religijnych w zwiazku z "grobami"ktore "instalowal "
    • Gość: Ziuta Student ASP trafił w sedno , zostało to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:23
      udowodnione przez sam LPR. Cenzuro wróć!!!!
    • Gość: czlowiek LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:24
      taaa, LPR ATAKUJE!!!
      brawo, idee narodowo-wyzwolencze znowu na topie;)
      fedrowicza lepiej trza by bylo zamknac w ten kaganiec i lancuch...
      peace and freedom...

zero litosci dla antywolnosci(w sztuce)
    • Gość: Zenon Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:24
      I tak to brunatna bolszewia probuje zajac miejsce czerwonej.
    • Gość: bender Owszem, ale.... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.09.04, 17:26
      nie maja prawa (moralnego ani innego) tego robic ingerujac (co w ich przypadku
      oznacza niszczac) pierwotna wypowiedz, do ktorej sie ustosunkowuja. Prosze
      bardzo - niech chodza po magistratach, drukuja co chca w swoim organie
      Dzienniku Polskim, organizuja pikiety przed galeria i robia, co tylko dozwolone
      w demokracji. Ale na tym kres. To chyba dosyc proste do zrozumienia.
      • Gość: J.R. Re: Owszem, ale.... IP: *.ifw-kiel.de 02.09.04, 17:38
        Gość portalu: bender napisał(a):
        Prosze
        > bardzo - niech chodza po magistratach, drukuja co chca w swoim organie
        > Dzienniku Polskim, organizuja pikiety przed galeria i robia, co tylko
        dozwolone w demokracji. Ale na tym kres. To chyba dosyc proste do zrozumienia.

Dla Ciebie i dla mnie moze tak... Ale wez poprawke, ze to LPR ;)))
        • Gość: SforaMichnikaPracu LPR - róbcie swoje, pieski będą ujadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:44
          LPR ma rację, a artysta jak chce być trendy, niech sobie powiesi gwiazdę
          sześciokątną na swoim fiucie.
          • Gość: antifa Re: LPR - róbcie swoje, pieski będą ujadać IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.04, 17:47
            Gość portalu: SforaMichnikaPracu napisał(a):

> LPR ma rację, a artysta jak chce być trendy, niech sobie powiesi gwiazdę
            > sześciokątną na swoim fiucie.

No i to jest wlasnie poziom polskiego nazisty 2004. Porzygac sie mozna!
          • Gość: Ziuta Re: LPR - róbcie swoje, pieski będą ujadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:49
            Wtedy też LPR zamknie wystawę ze względu na obrazę moralności!!!!!!
            • Gość: Tak_zwana_sztuka Re: LPR - róbcie swoje, pieski będą ujadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:02
              LPR nie interesuje się gwiazdami sześciokątnymi.
              A Rabini nie zamknęli wystawy gdy tak zwana "artyska", (Nieznalska jej było czy
              jakoś tak) powiesiła genitalia na krzyżu.
              Stad wnioskuję, że podobałoby się im może.
              • Gość: polak Re: a we głowi pusto, aż dudni;-) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.04, 09:49
                oszołomom zamiast dzieła sztuki wystarcza streszczenie na kazaniu;-)
      • Gość: Ww Re: Owszem, ale.... IP: *.vf.shawcable.net 02.09.04, 19:43
        To chyba dosyc proste do zrozumienia.

Pod warunkiem, ze sie posiada organ sluzacy do pojmowania czegokolwiek.
        Z jedna komora w czaszce trudno o takie procesy,
        Im sie proces kojarzy jedynie z procesja...
        ALe u wszypolakow to normalne stany.
    • Gość: van-ivan LPR - wstydliwy pryszcz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.09.04, 17:29
      .. mam nadzieję , że niedługo zniknie
    • Gość: mariusz Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:31
      TAK dla LPR !!!
    • Gość: XL Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:35
      Normalka . A czegoż można się spodziewać po ludziach po katolickej aborcji mózgu
      ,których organem myślowym jest napletek impotentnego członka .
    • feliks-50 Oszolomow nie powinno sie wpuszczac na wystawy ! 02.09.04, 17:39
      Czyli LPR, Mlodziez wszechpolska i ich klakierow. Oni powinni siedziec w
      kosciele (lub w wariatkowie)wtedy nikt by ich nie obrazal !!

• Gość: marianna.. Re: Pozostanie wstyd po utraconej ... IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 02.09.04, 17:48
      Politycy wyczerpuja sie w gestach idiotycznych. Polska utracila suwerennosc
      decyzji , za zgoda tych przebierancow, ktorzy popisuja sie w galeriach zamiast
      walczyc o zmniejszenie bezrobocia .
      • Gość: Ziuta Re: Pozostanie wstyd po utraconej ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:52
        Droga Marianno, jestem idiotką, bo nic nie zrozumiałam z Twojej wypowiedzi.Czy
        uważasz, Ze LPR ma blade pojęcie o gospodarce i może coś zrobić z bezrobociem?
    • Gość: Prote Hyle Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:48
      Pan Poseł to chyba powinien zajrzeć do słownika i dowiedzieć się co oznacza
      słowo "postponować" jeżeli w ogóle takie słowo istnieje w polskim języku :-)
      Nie wiem czy posłowi narodowemu to wolno mówić w takim "zagranicznym" języku.
      Może powinien skreślić to niepolskie słowo ze swojego słownika? A może to my
      wyborcy powinniśmy skreślić tego pana? Poddaję pod rozwagę :-)
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" 02.09.04, 18:19
        poseł specjalnie yużył tego wyrażenia bo inaczej byś nie zrozumiał
    • Gość: Nath Bardzo fajna instalacja IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 02.09.04, 17:51
      A LPRowcom się w głowie przewraca. Co oni do cholery uważają, że mają monopol
      na Polskość, że są oficjalnymi przedstawicielami Polski? Krytyka Wszechpolaków
      to krytyka jednego durnowatego, skinheadowskiego ugrupowania - i nic to nie ma
      wspólnego z ideą narodową...
      • Gość: Do_Żyda_"Nath" Re: Bardzo zafajdana instalacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:09
        To z Kanady widać instalację? No, ale tobie to musi się w głowie przewracać,
        jeśli wydaje ci się, że masz monopol na polskość. Pejsata polskość, czyli
        "polskość inaczej". Dziękuję nie trzeba, mamy własne pojęcie polskości.
        • Gość: Nath Ja jestem Polką IP: *.17-201-24.mc.videotron.ca 02.09.04, 21:09
          A ty jestes prymityw...
        • Gość: Ani Zyd ani Polak Re: Bardzo zafajdana instalacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:01
          "Dziękuję nie trzeba, mamy własne pojęcie polskości"

Plemienne jak domniemuje!? To troche was malo po zerknieciu w genealogie ludu
          znad Wisly - domieszek krwi "obcej" w nim bez liku. Niemckiej, holenderskiej,
          szwedzkiej, litewskiej, rosyjskiej, bialoruskiej,ukrainskiej, czeskiej,
          slowackiej.....Dlugo by wymieniac. Zydowskiej najmniej - jaki mlody lub w
          srednim wieku Zyd w pelni wladz umyslowych chcialby zamieszkac w tym zapyzialym
          kraiku?
    • Gość: Jędras Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.bn.com.pl 02.09.04, 17:59
      Kto panom z LPR-u dał prawo decydowania co mogę oglądać a co nie ? Proponuję
      wywiesić we wszystkich galeriach tabliczki z napisem " Najpierw naród , potem
      LPR " , bo jeszcze trochę to będziemy oglądać tylko bużki oburzonych członków
      tej jagże zasłużonej w bojach o moralnośc partii .
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" 02.09.04, 18:21
        a kto wam lewacy dał prawo do decydowania o losie dzieci poczętych?
    • wielki_czarownik Litości!! 02.09.04, 18:03
      Czy nie dosyć już tej błazenady?
    • Gość: kog LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:08
      hahahahahahaha hahaha uhahaha!! jesteście śmieszni, zajmijcie się dziurami na
      drogach, biedą i chuligaństwem! czy to nie obraża waszą wizję Polski? a gościa
      co pokryklał ekspozycję proponuję oskarżyć. to się kiedyś musi skończyć.
      giertychy muszą odejść!!
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale 02.09.04, 20:25
        obraża i wiemy kto ponosi za ten stan winę...napewno nie LPR
        • Gość: kriz_is Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale IP: *.euroscript.de / *.euroscript-ls.de 02.09.04, 21:22
          tak, tak: wiemy KTO ZA TYM STOI...
          pewnikiem zydzi masoni i cyklisci, czy może wymysliles juz cos bardziej
          oryginalnego?
          i "nie odpowiadaja tylko za gradobicie, trzesienie ziemi i koklusz" choc i to im
          niedlugo udowodnimy.
          zdrowia zycze
          k.

• Gość: ABeCe Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:10
      nalezy sie kara grzywny dla poslow z lpr za zniszczenie prac.
    • Gość: Kunia Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.cki.net.pl 02.09.04, 18:10
      I żeby było śmieszniej, Janek Szafraniec to kolega mojej mamy, na codzień
      sympatyczny, otwarty facet, udzielający się charytatywnie. Ale czego się nie
      robi z powodów politycznych...
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: LPR znowu nie podoba się wystawa w "Arsenale" 02.09.04, 18:13
      Bo znowu się obraża i szkaluje..znów sztuka została wprzęgnięta do walki z
      wartościami narodowymi..kiedy to się wreszczie skończy? dość tego!
      • Gość: Oddaj_głos_naLPR! Poprę LPR na wyborach- NAGONKA NIE ZNIECHĘCA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:21
        Przeciwnie, nagonka na LPR wskazuje na strach żydokomuny przed jej wyborczym
        zwycięstwem.
        Nie tylko zagłosuję sam na LPR, ale przekonam do głosowania na LPR paru innych
        zwolenników PO. Właśnie nad nimi pracuję, a Donald Tusk - zdrajca, bardzo mi w tym
        pomaga.
        • Gość: jan Re: Poprę LPR na wyborach- NAGONKA NIE ZNIECHĘCA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.09.04, 18:35
          Nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, ale na pewno nie na tych przygłupów z lpr-
          u. Przecież Giertych to błazen !!!!!!!
          • Gość: Precz_żydokomuno Re: Poprę LPR na wyborach- NAGONKA NIE ZNIECHĘCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:45
            Nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, ale na pewno nie na tych przygłupów
            reprezentujących żydokomunę. Polska ich rządów nie wytrzymuje.
            Czas na zmiany. LPR to nowa opcja, chyba dam im szansę.
            • Gość: jan Re: Poprę LPR na wyborach- NAGONKA NIE ZNIECHĘCA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.09.04, 19:00
              lpr to nowa opcja ? Już taka była - zchn. Gdzie teraz jest ta ciemnota ? To
              samo czeka lpr-owców.
      • Gość: ChceszZmianGłosLPr Re: LPR i mnie nie podoba się wystawa w "Arsenale" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:50
        To się skończy na najbliższych wyborach. Wystarczy jak pozbawimy żydokomunę
        władzy. Przeprowadzimy bolesną ale konieczną operację odcięcia ryjów od koryta.
        Przywrócimy wlasność Solidarności zawłaszczoną przez Agorę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka