Dodaj do ulubionych

Wioletta Villas oddaje swoje psy

03.09.04, 19:59
"...Himeryczna gwiazda..."? A może jeszcze Chisteryczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • candice Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy 03.09.04, 21:44
        Ciekawe, co kieruje takimi ludźmi jak Kuba, kiedy wygłaszają takie złośliwe czy
        też zawistne wypowiedzi. Załamuje mnie to. Po co takim być?
        • Gość: Ewa Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy IP: *.proxy.aol.com 04.09.04, 00:42
          Jedyna rozsadna odpowiedz, wsrod pozostalych - dlatego zwracam sie do Ciebie.
          Ci pozostali, oceniajac ich na podstawie wypowiedzi, sa durniami z urodzenia,
          albo nic nie rozumieja.

WV, byla wyjatkowo utalentowana spiewaczka. Uwierzyla w swoje gwiazdorstwo - w
          stylu hollywoodzkim. Zapomniala jednak o tym, ze nie mozna bylo nia byc w
          zapyzialym PRL. Urodzila sie w nieodpowiednim czasie i miejscu.

Mnie jest jej szkoda.
    • Gość: przerażona [...] IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 03.09.04, 21:45
      • Gość: Blekot Re: O Boze !!! IP: *.home.cgocable.net 04.09.04, 05:22
        Nalezy ja natychmiast wysterylizowac, odrobaczyc i zamknac do czystej klatki.
        Wlasciwie to juz dawno nalezalo zrobic.
        • Gość: nie rozumiem Re: O Boze !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 08:48
          Nie rozumiem skąd w Was tyle bezrozumnej agresji. Ja tez mam przyjęte z litości
          4 psy (wystarczyłby 1 do pilnowania domu) i wiem ile mnie kosztują. Sporo:
          szczepienia, karma, kasza, mięsko. A 300... żaden budżet, nawet gwiazdorski,
          tyle nie wytrzyma. Zamiast zorganizować realną pomoc, wiesza sie psy na osobie
          o wielkim sercu. Obrzydliwe.
          A co do tego mają dokonania artystyczne Pani Villas i obwód jej biustu?
          niektóre Wasze teksty są obrzydliwe, wulgarne. Na szczęście swiadcza nie o Pani
          Villas, tylko o tych którzy je napisali. A moze to brzydka zawiść? Pani V.V. ma
          fantastyczny głos, cieszyła się dużą popularnością. Była niezłym "produktem
          eksportowym". Należy Jej się szacunek również za to.
      • Gość: arahat [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.04, 10:31
    • Gość: zenon Główną atrakcją koncertu będzie sama piosenkarka. IP: *.ne.client2.attbi.com 03.09.04, 23:41
      Chyba troche na zasadzie cielecia z dwiema glowami! O poziomie artystycznym
      Violetty Villas zapisano juz tony papieru przed laty. Byc moze miala i dobre
      predyspozycje, ale niestety rozum tej pani jest odwrotnie proporcjonalny do
      wielkosci jej biustu. Spowodowalo to to sytuacje jak wyzej. Bez rozumu w zadnym
      zawodzie dlugo sie nie pociagnie, no moze z jednym wyjatkiem.
      • Gość: zenon villas ma wiecej ilorazu niz moze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.04, 10:33
        pomiescic sie w twoim zakutym lbie. Pewnikiem jestes katol i nosisz kase na
        tace dla calujacych tylko w usta zamista rzucac do puszki na schroniska dla
        psow?
        • Gość: miastowy Re: villas ma wiecej ilorazu niz moze IP: *.ne.client2.attbi.com 06.09.04, 23:04
          Fakt, ze toczysz piane z pyska i nic oprocz tego zrobic nie potrafisz swiadczy,
          ze jestes na poziomie Villas!
      • Gość: Gal Re: Główną atrakcją koncertu będzie sama piosenka IP: *.238.113.230.adsl.inetia.pl 04.09.04, 14:11
        Popeiram. A dodatkowo Villas powina isc do wiezienia za znecanie sie nad zwierzetami.
    • iza.bella.iza Pani Villas należy się szacunek 04.09.04, 01:32
      "Wójt Lewina Bolesław Kędzierewicz boi się jednak, czy himeryczna gwiazda nie
      zmieni zdania i nie zerwie porozumienia podpisanego w starostwie, tak jak to
      zrobiła przed rokiem. Odwołała wówczas całą akcję w ostatniej chwili."

Wójt Lewina niech się lepiej boi prokuratora, bo jak pisze kłodzka prasa jest
      podejrzny o łapownictwo. A pani Violetta może i jest "himeryczną gwiazdą", ale
      za opiekę nad bezdomnymi psami należy jej się szacunek i podziękowania. Na
      terenie powiatu kłodzkiego nie ma ani jednego schroniska dla zwierząt - ani
      samorządowego, ani prywatnego. Jedynie pani Villas podjęła się trudu opieki nad
      zwierzętami, których nikt inny nie chce. Utrzymuje je z własnych funduszy i
      niemal zupełnie sama się nimi zajmuje. Dzięki "pomocy" miejscowej ludności do
      przytuliska pani Villas przybyła przed wakacjami prawie połowa zwierząt! Pani
      Villas nie ma ze strony władz Lewina żadnego wsparcia, choć dzięki niej w
      okolicznych kurortach nie straszą wałęsające się po ulicach psy. Poprzednie jej
      porozumienie z władzami samorządowymi zostało zerwane prawdopodobnie dlatego,
      że władze chciały zmniejszyć ilość przebywających u niej zwierząt poprzez
      uśpienie ich.
      Porządna gazeta, za jaką chce uchodzić "Wyborcza" powinna opisać wszystkie
      aspekty sprawy, o której informuje. Jednak ostatnio woli tanią sensację i
      plotki na temat znanych ludzi. Mam nadzieję, że pani Villas będzie domagać się
      sprostowania i przeprosin ze strony redakcji. Dałą radę prasie lokalnej, da
      radę i ogólnopolskiemu dziennikowi.
      • Gość: EwaD Re: Pani Villas należy się szacunek IP: *.ip-pluggen.com 07.09.04, 02:19
        Jak najbardziej sie z Pania zgadzam!... Pani Villas nalezy sie szacunek!...
        Niestety - jak Pani sama zauwazyla - nie urodzila sie ona we wlasciwym czasie i
        we wlasciwym miejscu.

Tak wspaniala artystke, a jeszcze bardziej - z tak wspanialym glosem - trudno
        znalezc...
        • iza.bella.iza Re: Pani Villas należy się szacunek 07.09.04, 23:20
          Gość portalu: EwaD napisał(a):

> Jak najbardziej sie z Pania zgadzam!... Pani Villas nalezy sie szacunek!...

Bardzo mi miło, że Pani się ze mną zgadza, ale ...

> Niestety - jak Pani sama zauwazyla - nie urodzila sie ona we wlasciwym czasie
          i
          >
          > we wlasciwym miejscu.

W którym fragmencie mojego postu ja "sama zauważyłam", że Pani Villas "nie
          urodzila sie ona we wlasciwym czasie i we wlasciwym miejscu."? Wydaj mi się,
          pani Ewo, że pani przeczytała tylko nagłowek mojego postu:(

> Tak wspaniala artystke, a jeszcze bardziej - z tak wspanialym glosem -
          trudno
          > znalezc...

Artystyczne poczynania pani Villas nie są tematem ani komentowanego artykułu,
          ani mojego postu. Czy ma pani, pani Ewo, coś do powiedzania na temat tego,
          czego dotyczy artykuł?
      • Gość: EwaD Re: Pani Villas należy się szacunek IP: *.ip-pluggen.com 08.09.04, 21:57
        Jak najbardziej sie z Pania zgadzam!... Pani Villas nalezy sie szacunek!...

Niestety - jak Pani sama zauwazyla - nie urodzila sie ona we wlasciwym czasie i
        we wlasciwym miejscu/kraju.

Tak wspaniala artystke, a jeszcze bardziej - z tak wspanialym glosem -
        trudno znalezc... Jej piosenka "Mamo" bardzo mnie wzrusza, ale lepiej nie
        poruszajmy tego tematu, bo sie rozkleje...

Akcje ochrony zwierzat i osobiste poswiecenie Pani Villas zasluguje na
        bezgraniczny szacunek.
    • Gość: Ww Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy IP: *.vf.shawcable.net 04.09.04, 02:31
      Psy swoja droga powinny sie znalezc w schronisku.
      W innym powinna sie znalezc Violetta Villas.
      Wyraznie potrzebna jest jej troskliwa opieka medyczna w miejscu, gdzie zwierzat
      sie nie trzyma.
    • wesoly3 Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy 04.09.04, 05:06
      kurde 300 psow utrzymac w pojedynke
      to nikomu sie nie uda
      violeta ma pewnie serce dobre, ale rozumu u niej "niet"
    • Gość: lena Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 09:53
      no właśnie. na dziennikarskich studiach zaniedbują ortografię! i u autora, i u
      korektora.
    • Gość: gosc Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy IP: *.molgen.mpg.de 04.09.04, 22:58
      I bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze to uzmyslowi problemy innych schronisk, w
      ktorych nie jest tak zle, ale sa przeladowane - lub po prostu nie maja miejsca
      dla nowych zwierzat.
    • Gość: sowa Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 13:23
      Podziwiam i rozumiem p.Wiolette, tylko ludzie bez serca potrafią przejść
      obojętnie obok cierpiącego zwierzaka.
      • Gość: maruda Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy IP: *.gdynia.mm.pl 05.09.04, 14:08
        Gość portalu: sowa napisał(a):

> Podziwiam i rozumiem p.Wiolette, tylko ludzie bez serca potrafią przejść
        > obojętnie obok cierpiącego zwierzaka.

Podziwiasz? A za co? Że zebrała sforę psów, nad którą straciła kontrolę?
        Pieniądze to trzeba zebrać, ale na kozetkę u psychoanalityka dla tej pani.

• grom3 Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy 07.09.04, 04:31
          W Swieciu nad Wisla przymuja za darmo,ale tylko ja psy normalne pujda do
          schroniska.
          • wesoly3 Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy 07.09.04, 05:31
            a co ty tam srom3 znou belkoczesz ?
    • Gość: Psy-chiatra [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:12
    • Gość: jowita Re: Wioletta Villas oddaje swoje psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:38
      byłam w te wakacje w polanicy zdroju i przejerzdzałam koło jej domu badrzo
      kochm psy i chce aby pani violettta zmienoła swoje postępowanie jak
      przejerzdzałam koło jej domu bardzo chciałam do niej wpaśc z wizytą ale napewno
      by mi nie otworzyła więc nie próbował prosze napisać do mnie odp na swojej
      stronie zajrze tu jutro i zobacze co państwo mi napisali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka