Dodaj do ulubionych

Duże brawo dla Pani premier Kopacz

03.11.14, 15:19
Tak trzymać. Ciekawe jak na to zareaguje prezesPan z wyższej o trzy poziomy półki kulturowej?
Przyjmie propozycję, czy spuści ze smyczy Hofmana ...bez kagańca?
www.tvn24.pl/nigdy-wiecej-pisowskich-smieci-i-unijnej-szmaty-kopacz-obiecuje-i-czeka-na-obietnice-kaczynskiego,484466,s.html
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 15:26
      Bardzo dobra inicjatywa Kopacz.
      Na miejscu Kaczyńskiego szybko bym to przyjął jako dobry krok dla państwa.

• zapijaczony_ryj Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 15:28
        wiosnaludzikow napisał:

> Bardzo dobra inicjatywa Kopacz.
        > Na miejscu Kaczyńskiego szybko bym to przyjął jako dobry krok dla państwa.
        >
        Postawiła go pod płotem, teraz prezes co by nie zrobił, to będzie mu na pohybel.
        • wiosnaludzikow Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 16:44
          zapijaczony_ryj napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > Bardzo dobra inicjatywa Kopacz.
          > > Na miejscu Kaczyńskiego szybko bym to przyjął jako dobry krok dla państwa
          > .
          > >
          > Postawiła go pod płotem, teraz prezes co by nie zrobił, to będzie mu na pohybel
          > .
          Grzecznie, bardzo grzecznie proszę. Odwal się.
          • zapijaczony_ryj Niby od kogo i dlaczego mam się odwalić? 03.11.14, 16:47
            wiosnaludzikow napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
            >
            > > wiosnaludzikow napisał:
            > >
            > > > Bardzo dobra inicjatywa Kopacz.
            > > > Na miejscu Kaczyńskiego szybko bym to przyjął jako dobry krok dla p
            > aństwa
            > > .
            > > >
            > > Postawiła go pod płotem, teraz prezes co by nie zrobił, to będzie mu na p
            > ohybel
            > > .
            > Grzecznie, bardzo grzecznie proszę. Odwal się.
            • wiosnaludzikow Re: Niby od kogo i dlaczego mam się odwalić? 03.11.14, 17:02
              Ode mnie. Od wszelkich komentarzy i wypowiedzi wiosny ludzikow. Bardzo proszę.
              • zapijaczony_ryj Przeciez to ty mnie pierwszy skomentowałeś!!! 03.11.14, 18:14
                wiosnaludzikow napisał:

> Ode mnie. Od wszelkich komentarzy i wypowiedzi wiosny ludzikow. Bardzo proszę.

Tu i teraz:
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,155362495,155362571,Re_Duze_brawo_dla_Pani_premier_Kopacz.html
                Więc kto się do kogo przywala?
                A moze za duzo wypiłeś?
                • wiosnaludzikow Re: Przeciez to ty mnie pierwszy skomentowałeś!!! 03.11.14, 18:20
                  Nie piję. Nie przeczytałem kto jest autorem. Mój błąd. Rzeczywiście, masz rację. Traktuj to proszę jako omyłkę. Postaram się aby to się nie powtórzyło.
                  • zapijaczony_ryj Re: Przeciez to ty mnie pierwszy skomentowałeś!!! 03.11.14, 18:24
                    wiosnaludzikow napisał:

> Nie piję. Nie przeczytałem kto jest autorem. Mój błąd. Rzeczywiście, masz rację
                    > . Traktuj to proszę jako omyłkę. Postaram się aby to się nie powtórzyło.

Nie skomentuję bo po co, ale i tez się nie obrażam
              • kombatant.fk.zapijaczony.ryj Re: Niby od kogo i dlaczego mam się odwalić? 04.11.14, 07:23
                wiosnaludzikow napisał:

> Ode mnie. Od wszelkich komentarzy i wypowiedzi wiosny ludzikow. Bardzo proszę.
    • zoil44elwer Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 16:55
      Gdy E kOPACZ nie dorżnie przedtem watahy,nie będzie Wersalu w polskiej polityce.
      • wiosnaludzikow Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 17:03
        zoil44elwer napisał:

> Gdy E kOPACZ nie dorżnie przedtem watahy,nie będzie Wersalu w polskiej polityce
        > .
        Gdyby to zmieniła odniosłaby znaczący sukces.
        • piotr7777 czyli Niesiołowski wylatuje z PO 03.11.14, 18:52
          ...pod warunkiem, że Pawłowicz wyleci z PiS.
          W sumie Kaczyński mógłby przyjąć inicjatywę i wyrzucić Pawłowicz (więcej z niej szkody niż pożytku). A potem powiedzieć "sprawdzam".
          • wiosnaludzikow jedno i drugie 05.11.14, 15:59
            ...nadaje się na długoterminową kurację psychiatryczną.
        • x2468 Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 19:31
          Ktos powiedzial ze takich nie wolno pozostawiac niedobitych bo jak zaniechasz to w korzystnym dla siebie momencie wbija ci noz w plecy.
          Zreszta staropolskie przyslowie mowi ze jak z rusinem rozmawiasz to trzymaj kamien w zanadrzu a Kaczoruski ma rusinskie korzenie.
          • zapijaczony_ryj A na dodatek wredny i nienawistny jak mało kto 04.11.14, 18:28
            x2468 napisał:

> Ktos powiedzial ze takich nie wolno pozostawiac niedobitych bo jak zaniechasz t
            > o w korzystnym dla siebie momencie wbija ci noz w plecy.
            > Zreszta staropolskie przyslowie mowi ze jak z rusinem rozmawiasz to trzymaj kam
            > ien w zanadrzu a Kaczoruski ma rusinskie korzenie.
            >
      • zapijaczony_ryj Sam geniusz sie teraz dorżnie, bo kobitka go 04.11.14, 17:02
        zoil44elwer napisał:

> Gdy E kOPACZ nie dorżnie przedtem watahy,nie będzie Wersalu w polskiej polityce
        > .

załatwiła bez mydla. Co by nie zrobił to dostaje wpierdy od "Prowincjonalnej lekaeki:
        ale będzie ubaw jak ogłosi następne moralne zwycięstwo/
        Hłe hłe hłe
    • camille_pissarro odwracanie kota ogonem- ponownie 03.11.14, 19:03
      Podobnie jak po wymianie uścisku doni J.Kaczyńskiego z D,Tuskiem , kiedy E.Kopacz zaapelowała do J.Kaczyńskiego o zaprzestanie używania języka nienawiści, tak jakby to PiS czy J.Kaczyński byli spiritus movens tej brutalnej kampanii na polskiej scenie politycznej, tak i teraz apeluje E.Kopacz ponownie do opozycji aby zaprzestać tego języka nienawiści, tak jakby "pisowskie śmieci" padły z ust prominentnych działaczy PiS czy SLD anie chorego z nienawiści, z pianą na ustach znanego działacza PO z wyższej półki :-) Typowe odwracanie kota ogonem stosuje premier Kopacz nie po raz pierwszy :-) Miernoty i lemingi łykają to jak widać po autorze wątku bez żadnej głębszej refleksji...
      • x2468 Re: odwracanie kota ogonem- ponownie 03.11.14, 19:37
        Otoz to. Dlaczego Tusk zaczal z ta pusta lodowka, dziadkiem z Wehrmachtu i do tego jeszcze ZOMO.
        • zapijaczony_ryj To naczelny Idiota zaczął politykę nienawiści!!! 04.11.14, 19:09
          x2468 napisał:

> Otoz to. Dlaczego Tusk zaczal z ta pusta lodowka, dziadkiem z Wehrmachtu i do t
          > ego jeszcze ZOMO.
          >
          No właśnie, tymi faktami co wymieniłes
      • dystans4 Re: odwracanie kota ogonem- ponownie 03.11.14, 19:54
        To się zgadzamy. Ja też przypuszczam, że kolejna miłość POPiS zakończy się podobnie, co i poprzednia ("przyjaciele z PiS" i "przyjaciele z PO"). Nie ma co odwracać kota ogonem, bo czy lemingi zapomną o pustej lodówce, dziadku z Wehrmachtu i ZOMO, czy nie, Bulterier już ostrzy zęby (dowcip).
        A serio - to puste gadanie o fałszywych uprzejmościach, kiedy przed krajem stoją coraz trudniejsze problemy z reformą finansów, likwidacją pasożytów (dotacje i przywileje), konieczność reorientacji gospodarki na innowacyjność. Nakłady na naukę i R&D powinny zmierzać do poziomu izraelsko-skandynawskiego (ok. 10% PKB), na kulturę też.
        W tej chwili udział R&D w PKB mamy na poziomie oficjalnie dwukrotnie niższym, niż Rosja. Rzeczywista przepaść jest jeszcze większa.
        • zapijaczony_ryj Re: odwracanie kota ogonem- ponownie 04.11.14, 19:44
          dystans4 napisał:
          > W tej chwili udział R&D w PKB mamy na poziomie oficjalnie dwukrotnie niższym, n
          > iż Rosja. Rzeczywista przepaść jest jeszcze większa.
          >

Jak wróci do wadzy NI to ja zmniejszy
      • zapijaczony_ryj Re: odwracanie kota ogonem- ponownie 04.11.14, 18:33
        camille_pissarro napisał: Typowe odwracanie kota ogonem stosu
        > je premier Kopacz nie po raz pierwszy :-) Miernoty i lemingi łykają to jak wida
        > ć po autorze wątku bez żadnej głębszej refleksji...

autora watku to mozesz kapusiu pocałować tam, gdzie pana majstra....ile razy zechcesz
        • zoil44elwer Re: odwracanie kota ogonem- ponownie 04.11.14, 21:08
          zapijaczony_ryj napisał:
          > autora watku to mozesz kapusiu pocałować tam, gdzie pana majstra....ile razy ze
          > chcesz
          Chopy nie całujta siem! Ale jak już musita to całujta rączki jak panprezes.
          • zapijaczony_ryj Re: odwracanie kota ogonem- ponownie 05.11.14, 08:20
            zoil44elwer napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
            > > autora watku to mozesz kapusiu pocałować tam, gdzie pana majstra....ile r
            > azy ze
            > > chcesz
            > Chopy nie całujta siem! Ale jak już musita to całujta rączki jak panprezes.
            >

a co bys odpisał takiemu, co nie potrafi zdania sklecić, zeby nie przys_rać personalnie?
    • luck_36 Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 20:03
      pr pr pr i metr mułu oto pani Kopacz...
      miała dość czasu jako marszałek sejmu - w imię tej miłości - na poddanie pod głosowania dziesiątek projektów opozycji które do dziś leżą w szufladach
      oto jej miłość troska i dobro
      a wy jak lemingi przytakujecie każdej głupocie
      • zoil44elwer Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 03.11.14, 20:10
        PANI kOPACZ::To be or not to be be ble ble.....
      • dobrymzimu Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 04.11.14, 17:08
        BotoX and BotoX zalewa resztke mózgu
        • porannakawa01 Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 04.11.14, 17:39
          dobrymzimu 04.11.14, 17:08
          BotoX and BotoX zalewa resztke mózgu

Oprócz botoxu Kaczyński powinien albo samemu, albo zlecić powycinanie mu kłaków wychodzących ze smarkami z nosa.
          Ale go trafnie oceniłeś - botox mu zalewa tę resztkę mózgu.
          Stara się być powabniejszym.
          • dobrymzimu Re: Duże brawo dla Pani premier Kopacz 04.11.14, 17:47
            Mamusia Kaczyńskiemu zabrała lusterka. Ma polipy ale włosy z nosa , raczej wąsy wypływajace z nosa ma szef klubu poselskiego PO ten co na dodatek jedno oczko ma bardziej. To jest naczelna fleja PO. Estetyczne dno. Pewnie pod pachami ma skorupę?Ale kto mu zwróci uwagę?
    • kaczaglina Zadyszki staruch dostaje? 04.11.14, 17:43
      hehehe Musi biegac do nastepnych wyborow: opozycja pomaga uwierzytelniac wygrana PO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka