Dodaj do ulubionych

Folwark zwierzęcy ...

03.11.14, 19:40
.... historia zatoczyła krąg!
"rząd zawsze się wyżywi ...... i wyleczy!"

fakty.interia.pl/prasa/news-pracownicy-ministerstw-lecza-sie-prywatnie,nId,1545880

Pytanie, kiedy my wyleczymy się z tego pasożyta!!!
Obserwuj wątek
    • adam111115 Re: Folwark zwierzęcy ... 03.11.14, 19:51
      A ty z jakiego pisiorowa się urwałeś? W warszawie nie znam nikogo kto by nie miał abonamentu w medicoverze albo innym prywatnym. Kupują to pracownikom zarówno korporacje jak i urzędy, ale widać że na pisowskim wsioku robi to wrażenie. A powinieneś się cieszyć, szybciej dostaniesz się do państwowego lekarza
      • wykress Re: Folwark zwierzęcy ... 03.11.14, 20:58
        adam111115 napisał:

> A ty z jakiego pisiorowa się urwałeś? W warszawie nie znam nikogo kto by nie mi
        > ał abonamentu w medicoverze albo innym prywatnym. Kupują to pracownikom zarówno
        > korporacje jak i urzędy, ale widać że na pisowskim wsioku robi to wrażenie. A
        > powinieneś się cieszyć, szybciej dostaniesz się do państwowego lekarza

... a ja pozwolę sobie, zgodzić sie z dr. Piotrem Warczyńskim (obecny wiceminister zdrowia!) .... że taka sytuacja jednak nie powinna mieć miejsca.

p.s. .... nigdy nie popierałem ani nie głosowałem na PiS!
        a Twoja sugestia, jest dla mnie jedynie potwierdzeniem ograniczenia umysłowego z którym na co dzień musisz się borykać .... miłej nocy ;-)
        • adam111115 Re: Folwark zwierzęcy ... 03.11.14, 21:22
          Twoja sugestia, jest dla mnie jedynie potwierdzeniem ograniczenia umysłowego 
          > z którym na co dzień musisz się borykać .... 

Ja wiem czy borykać? Wśród znajomych pisiorów nie mam. Spotykam na tym forum ale tu wchodzę dobrowolnie wiec nie muszę się borykać
          • wiosnaludzikow Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 05:28
            >Twoja sugestia, jest dla mnie jedynie potwierdzeniem ograniczenia umysłowego
            Raczej Twój tekst Adam jest tego dowodem i to w stosunku do Ciebie, biedaku.
            • adam111115 Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 06:30
              Jasne, uważaj tak dalej i podkreslaj jak popisu nie lubisz :P
              • wiosnaludzikow Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 06:35
                Nie wypowiadałem się na temat POPiSu w tym poście ale na temat zachowania i stanu umysłu autora tego wpisu :
                ">Twoja sugestia, jest dla mnie jedynie potwierdzeniem ograniczenia umysłowego ".
                Komentarz zbyteczny.
                • adam111115 Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 06:42
                  hi hi to panie mądry sprawdź na drzewku kto to pisał :)
                  sugeruję mocną kawę z rana.. albo mnie zacietrzewienia co do poniektórych :)

> ">Twoja sugestia, jest dla mnie jedynie potwierdzeniem ograniczenia umysłow
                  > ego ".
          • wykress Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 07:43
            adam111115 napisał:

> wchodzę dobrowolnie wiec nie muszę się borykać

Nie musisz nawet myśleć ... masz przecież pakiet zdrowotny. ;)
            • adam111115 Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 07:50
            • adam111115 Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 07:51
              Nadal się kompromitujesz? Może właśnie pomyśl zanim napiszesz
    • m.c.hrabia Re: Folwark zwierzęcy ... 03.11.14, 19:53
      zmień sobie na kaczy kurnik i przestań jęczeć.
    • wiosnaludzikow Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 05:26
      A miało być tak :
      www.youtube.com/watch?v=U0kZefJe4xs
    • zapijaczony_ryj Dużo zakładów pracy wykupuje swoim pracownikom 04.11.14, 07:46
      prywatną opiekę medyczną.. I co w tym złego?
      • wykress Re: Dużo zakładów pracy wykupuje swoim pracowniko 04.11.14, 08:01
        zapijaczony_ryj napisał:

> prywatną opiekę medyczną.. I co w tym złego?

... może to, że jest to ekipa, niepotrafiąca od lat rozwiązać problemów lecznictwa na elementarnym poziomie dla obywateli a funduje sobie komfort leczenia za ich pieniądze! ... pomijam, ze maja również swoje ... rządowe lecznice! ..

... jeśli tego typu 'pakiety zdrowotne' są rozwiązaniem to po jaką choler płacimy na nfz? ... czyżby tylko po to by utrzymywać kolejna bandę biurowych pasożytów?????
        • adam111115 Re: Dużo zakładów pracy wykupuje swoim pracowniko 04.11.14, 09:12
          ... jeśli tego typu 'pakiety zdrowotne' są rozwiązaniem to po jaką choler płac
          > imy na nfz? ... czyżby tylko po to by utrzymywać kolejna bandę biurowych pasoży
          > tów????? 

No popatrz, a w RFN czy uk też mają krankenkasse albo nhs i dodatkowo pakiety zdrowotne, co za młoty. A mogliby wykressa posłuchać i od razu byłoby lepiej
          • wykress Re: Dużo zakładów pracy wykupuje swoim pracowniko 04.11.14, 09:43
            adam111115 napisał:

>
            > No popatrz, a w RFN czy uk też mają krankenkasse albo nhs i dodatkowo pakiety z
            > drowotne, co za młoty. A mogliby wykressa posłuchać i od razu byłoby lepiej

..... a jak długo przecietny Niemiec czeka na wizytę u specjalisty?

tu masz kolejna ciekawostkę, poproś kogoś, żeby Ci przeczytał i wytłumaczył >>>

biznes.onet.pl/faktpl-polacy-placa-za-leki-najwiecej-w-europie,18490,5570818,prasa-detal!

P.s. nie bedę więcej czasu na ciebie marnował, bo jetes za głupi! ...żegnam!!!
            • adam111115 Re: Dużo zakładów pracy wykupuje swoim pracowniko 04.11.14, 09:50
              OMG, i co ja teraz zrobię?
        • volupte Re: Dużo zakładów pracy wykupuje swoim pracowniko 04.11.14, 10:15
          ... czyżby tylko po to by utrzymywać kolejna bandę biurowych pasoży
          > tów?????
          Być może ? Tylko podstawowa opieka zdrowotna powinna byc darmowa .
          • wykress Re: Dużo zakładów pracy wykupuje swoim pracowniko 04.11.14, 10:24
            volupte napisał:

> ... czyżby tylko po to by utrzymywać kolejna bandę biurowych pasoży
            > > tów?????
            > Być może ? Tylko podstawowa opieka zdrowotna powinna byc darmowa .

Człowieku zapamietaj sobie raz na zawsze .... nie ma nic za darmo!!!
    • tw_wielgus Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 09:42
      A kto bogatemu zabroni?
    • volupte Re: Folwark zwierzęcy ... 04.11.14, 09:59
      ,,"Polacy stoją w coraz dłuższych kolejkach do lekarza, "
      To nie jest prawda. Do lekarza rodzinnego , pierwszego kontaktu , mozna sie dostac prawie natychmiast. Rano dzwonie i w tym samym dniu sie dostaję , przestałem korzystać z prywatnych przychodni. Do specjalistów faktycznie trzeba czekać w Warszawie , zalezy od specjalności 1-3 mcy. jesli ma dobra renomę.
      • wykress Re: Kmień spadł mi z serca!!! 04.11.14, 10:08
        volupte napisał:

> Do lekarza rodzinnego , pierwszego kontaktu , mozna sie do
        > stac prawie natychmiast. Rano dzwonie i w tym samym dniu sie dostaję , przestał
        > em korzystać z prywatnych przychodni.

.... to nieprawdopodobne! .... myślałem, że nie dożyje takich czasów,

a karetki pogotowia też przyjeżdżają? ... ;-)))
        • volupte Re: Kmień spadł mi z serca!!! 04.11.14, 10:11
          Nie wiem , nie korzystałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka