m.c.hrabia 09.11.14, 19:03 Palikot: to będzie ogromny sukces Twojego Ruchu chyba z hjeniem tego samego dostawcę mają. wiadomosci.onet.pl/poznan/palikot-to-bedzie-ogromny-sukces-twojego-ruchu/4rsjx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_zaraza_l Re: ogromny sukces 09.11.14, 19:52 Ale to akurat jest słuszny pomysł: Szef łódzkiego TR i kandydat do sejmiku Krzysztof Makowski podkreślił, że regionalne struktury partii przygotowały "Kartę Przedsiębiorcy" skierowaną do firm działających na rynku lokalnym i tworzących nowe miejsca pracy. - Chcemy ukierunkować pomoc miasta na tych przedsiębiorców, którzy zatrudniają wiele osób, a z tego tytułu nie mają żadnych ulg, w czasie gdy inne firmy - działające w specjalnych strefach ekonomicznych, ale tworzące niewiele miejsc pracy - je otrzymują - dodał.Formą poparcia dla firm tworzących i utrzymujących miejsca pracy - wyłącznie na etatach - ma być zwolnienie z podatku o 20-40 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ogromny sukces 09.11.14, 19:59 nie rozśmieszaj to jest pomysł populistyczny w stylu Leppera możesz mi zapodać jaki wpływ na podatki przedsiębiorstw mają sejmiki? tak się zastanawiam czy ludziom każde g.. można wcisnąć , ale wychodzi ,że tak. na garnki już coraz ciężej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: ogromny sukces 09.11.14, 20:18 Hrabia ma rację. W tej kwestii sejmiki nie mogą nic i cała akcja to wciskanie kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ogromny sukces 09.11.14, 20:44 ... to podatek CIT nie idzie do kasy miasta??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: ogromny sukces 09.11.14, 20:51 to podatek CIT nie idzie do kasy miasta??? nie ważne gdzie jaki podatek idzie , ważne kto jaki podatki może uchwalać, miasto może np od psa.( i to też w narzuconych granicach) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Oj Hrabio de Tępak 09.11.14, 21:04 Wielu z cokolwiek myślących wie, dlaczego zniszczono i sam się zniszczył Palikot. Nikt nie wygra jeszcze z kościelnym polskim qrestwem, złajdaczonym do fundamentu i traktującym Polskę jak prywatny folwark Watykanu. Ale jestem przekonany, że Bastylia już się zbliża. Po prostu nie da się żyć w tak sqrwionym państwie. Emigracja jest powszechna, większa niż za zaborów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Oj Hrabio de Tępak 09.11.14, 21:08 Hjeniek pisz ,uwielbiam twe wpisy , ale mam prośbę ,pisz przed jaraniem tego świństwa a nie po . Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Oj Hrabio de Tępak 09.11.14, 21:14 Mój ty serdeczny, ja nie muszę się tłumaczyć ze świństw, które popełniają Twoi idole. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Oj Hrabio de Tępak 09.11.14, 21:18 prosiłem słowa muszę ,tłumaczyć ,twoi ,idole całkiem ci się po..... napisz rano o co ci chodzi , jak przeminie odlot. Odpowiedz Link Zgłoś