Dodaj do ulubionych

Policja i miasto ciepło o organizatorach Marszu

11.11.14, 18:39

twitter.com/MariuszGierej/status/532205912514363392

Ups! Teraz moje ulubione FK już się całkiem pogubi i zakałapućka...
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 18:43
      Policja co roku ma niewytłumaczalnie pobłażliwy stosunek do rozwalającego miasto bydła, więc dlaczego w tym roku miałoby być inaczej?
      • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 19:32
        – Za zamieszki odpowiadają osoby, które celowo i świadomie przeszkadzały w organizacji marszu. Wyraźnie było widać, że wbiegali w marsz, wbijali się na siłę w tłum. To nie byli uczestnicy ani organizatorzy – powiedział TVP Info Dariusz Loranty, negocjator policyjny. Według Lorantego policja powinna inaczej zabezpieczyć Marsz Niepodległości. Wyjaśnił, że grupy prowokatorów i chuliganów trzeba było odizolować od reszty uczestników marszu.

(..) To nie byli przecież uczestnicy marszu – podsumował negocjator policyjny na antenie TVP Info.

www.tvp.info/17612511/policyjny-negocjator-dzialania-policji-to-albo-powazny-blad-albo-celowe-zaniechanie
        Women....Ech!
        • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 19:38
          tw_wielgus napisał:

> Według Lorantego policja powinna inac
          > zej zabezpieczyć Marsz Niepodległości. Wyjaśnił, że grupy prowokatorów i chulig
          > anów trzeba było odizolować od reszty uczestników marszu.

> Women....Ech!

"Prawicowcy", ech.
          • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 19:56
            Dlaczego "prawicowy"?
            Ot taki podyktowany testosteronem, samczy, czysto seksistowski.
            • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:01
              Podałeś cytat, który poparł moje słowa. Leć, męska gołębico, leć wysoko.
              • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:09
                Tak?
                "Policja co roku ma niewytłumaczalnie pobłażliwy stosunek do rozwalającego miasto bydła, więc dlaczego w tym roku miałoby być inaczej?"

Miałabyś rację gdyby przyjąć z definicji, że pod słowem "bydło" kryje się grupa starających się rozbić piękną patriotyczną manifestację lewackich bojówkarzy. Pałki, łańcuchy kastety to - o ile mnie pamięć nie myli - argumenty znalezione w pomieszczeniu zajmowanym onegdaj przez Kryt. Polityczną.
                • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:22
                  Bydło to bydło, nieistotne pod jakimi barwami.

Btw, pamiętam ataki na squaty z zeszłego roku i niepokojącą bierność policji wtedy. Uważam, że policja jest zbyt pobłażliwa wobec kiboli i tzw. środowisk narodowych, bo boją się posądzenia o bicie opozycji i mają z tymi środowiskami mocne powiązania. Moje zdanie na ten temat nieprędko się zmieni.
                  • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:29
                    > Bydło to bydło, nieistotne pod jakimi barwami.

Patrz Pani jak się z kimś mądrym pogada to i dojdzie się do jednakowych konkluzji.
                    Z drugą częścią wypowiedzi pozwolę się jednak nie zgodzić. Nie, Pani Miętusku, jest to wynik takich działań, które zapoczątkowało lewicowe myślenie. Prawa człowieka, w odniesieniu do sprawców przestępstw. Bo co do tego, że jest to lewicowe spojrzenie to się zgodzimy?
                    Uliczna chuliganeria to nie jest polityczna opozycja.
            • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:02
              Przez moment przemknęła mi przez głowę myśl, że w mistrzostwie posługiwania się słowem pisanym dogoniłem prezydenta Komorowskiego, a Ty to dostrzegłaś ... ale nie.
              sjp.pl/ech
              • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:07
                tw_wielgus napisał:

> Przez moment przemknęła mi przez głowę myśl,

Odbiła się od wnętrza czaszki, wyleciała uchem i żwawym kurcgalopkiem pognała dalej.
                • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:13
                  Może powinnaś się zaopatrzyć w stopery. Stopery, nie stoperan, nie pomyl!To proste rozwiązanie pomoże zapobiec tej dokuczliwej biegunce myśli, na jaką zwróciłaś mą uprzejmą uwagę.
                  • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:23
                    Nie podskakuj - nie oberwiesz. Prosta zasada.
                    • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:30
                      Ech! Ten drapieżny feministyczny pazur...;P
                      • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:43
                        Przestań już skiełczeć.
                        • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:45
                          skiełczeć ✕

nie występuje w słowniku

No to nie rozumiem i w związku z tym mamy problem.
                          • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:20
                            To musi być jakiś wilanowski regionalizm :-)

• indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 19:41
          > Women....Ech!

Wiesz, niektórzy mają TV, a niektórzy życie - miętowe jest tak zapracowane, że w ogóle nie czyta gazet, a TV nie ogląda od lat ;-)
          • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:00
            Po co czytać, po co włączać TV kiedy wszystko teraz można znaleźć na fejsie.
            Fejsbook to jest życie!
            • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:11
              Myślisz, że miętowe używają FB? Moim zdaniem też nie, miałoby szersze horyzonty - ona wiedzę o świecie czerpie wyłącznie z GW, obraz prawicy ma identyczny jak kreowany przez lewicowych mistrzów pióra z tego środowiska, poczytaj jej wpisy ;-)
              • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:15
                Pewnie że używa.
                Mam włączony Polsat News. Ale Rozenek łże. Jak z nut.
                • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:30
                  Zwyczajowe plucie postkomuny - na jakimś marszu dziś w ogóle był? Za jego umiłowanego PRL (tak jak i za okupacji) to święto przecież było zakazane.
                  • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:32
                    Ale to wyjątkowo tłusta wesz. Widać rękę mistrza - chlewni Urbana.
                    • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:35
                      True...

Wracając jeszcze na moment do miętowego "obrazu świata copyright GW" - cymesik:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155469051,155469863,Re_Policja_i_miasto_cieplo_o_organizatorach_Mars.html
                      • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:00
                        Sorki, nie do końca chodziło mi o ten link ;-)

poprawka

forum.gazeta.pl/forum/w,721,117438115,117443100,Re_Dlaczego_pojawia_sie_wrogosc_wobec_Kosciola_.html
                        • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:13
                          "Tylko Ja jestem Prawdziwą Polką. " - ta deklaracja mnie szczerze zaniepokoiła. Chyba się napiję bo nie dość, że Rozenek zburzył moją twierdzę spokoju, to jeszcze to - "Tylko Ja jestem Prawdziwą Polką"...
                          • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:28
                            > Tylko Ja jestem Prawdziwą Polką

Jezu, a która to znów i gdzie?
              • aniechto.only Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:48
                ndeed4 napisał:

> Myślisz, że miętowe używają FB? Moim zdaniem też nie, miałoby szersze horyzonty
                > - ona wiedzę o świecie czerpie wyłącznie z GW, obraz prawicy ma identyczny jak
                > kreowany przez lewicowych mistrzów pióra z tego środowiska, poczytaj jej wpisy
                > ;-)

Wzruszyłeś mnie indyk. Tak bardzo się łasisz di wielebnego, że zapomniałeś, jak sam dwa posty niżej a godzinę wcześniej napisałeś, ze facebook jest passe i rządzi twitter .
                • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:16
                  No i co w związku z tym :-) Zaprzeczysz, że poszerzyłaby swoje horyzonty, gdyby zamiast jak żaba kit łykać propagandówki lewicowej GW a potem niczym pensjonarka wpadać w histerię na słowo"prawica" czy "PiS" rozmawiała z ludźmi o prawicowych poglądach? Toż widać, że to dla niej obcy świat i nie ma z nimi kontaktu.
                  • aniechto.only Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:22
                    indeed4 napisał:

> No i co w związku z tym :-)

Nic, nie zaponmnij podlizać się wielgusowi.
                    • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:54
                      Zdradzę ci sekret - ten wątek, tak jak wszystkie inne założyłem żeby mu się podlizać ;-)
                      • aniechto.only Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 22:03
                        Też mi sekret, raczej tajemnica poliszynela.

indeed4 napisał:

> Zdradzę ci sekret - ten wątek, tak jak wszystkie inne założyłem żeby mu się pod
                        > lizać ;-)
              • bew-is Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 12.11.14, 11:41
                Bo ona jest z wybiorczej.

indeed4 napisał:
                > - ona wiedzę o świecie czerpie wyłącznie z GW, obraz prawicy ma identyczny jak
                > kreowany przez lewicowych mistrzów pióra z tego środowiska, poczytaj jej wpisy
                > ;-)
    • aniechto.only Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 18:46
      A jaka opinia organizatorów marszu o policji i mieście?
      • m.c.hrabia Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 18:51
        możesz podać link do źródła policyjnego lub miejskiego.
        • bogucjusz Twitter locuta, causa finita :-))) n/t 11.11.14, 19:00
          • indeed4 GW i onet jeszcze nic nie napisały o MN? 11.11.14, 19:10

www.miejski.pl/slowo-Leming

Dlatego nie wiesz, co myśleć - rozumiem... :-)))
            • m.c.hrabia Re: GW i onet jeszcze nic nie napisały o MN? 11.11.14, 19:11
              a twiter?
              • indeed4 Re: GW i onet jeszcze nic nie napisały o MN? 11.11.14, 19:16
                ... twitter właśnie pisze o A. Dudzie

1. twitter.com/hytrekprosiecka/status/532214492110020610

2. twitter.com/hytrekprosiecka/status/532214492110020610

Ups! Znów zaskoczenie i konsternacja w szeregach "prawicowego" elektoratu Platformy z FK.
                • indeed4 Re: GW i onet jeszcze nic nie napisały o MN? 11.11.14, 19:19

drugi (poprawny) link

twitter.com/hytrekprosiecka/status/532215265174753280
                  • bogucjusz Wstaw jeszcze coś z facebooka :-) n/t 11.11.14, 19:21
                    • indeed4 FB jest passe, GW i TVN24 cytują wyłącznie twitter 11.11.14, 19:28

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16924561,Twitter_broni_Wiplera___Milicja_nie_moze_byc_bezkarna__.html
                      • indeed4 ... no i pech! Nie chcą cytować FK... 11.11.14, 19:30
                      • x2468 Re: FB jest passe, GW i TVN24 cytują wyłącznie tw 11.11.14, 22:07
                        Twitter czy jakiś dureń na Twitterze broni stworzenie ?
                  • indeed4 Jak to, no ale jak to - pyta oburzony leming 11.11.14, 19:25
                    ten ohydny, kołtuński pisowiec Duda uczył taką światłą, nowoczesną panią redaktor Hytrek-Prosiecką i jeszcze był lubiany?! To jakieś ściemy z tysiąca i jednej nocy, jak on w ogóle śmiał!

:-)))
            • bogucjusz Re: GW i onet jeszcze nic nie napisały o MN? 11.11.14, 19:19
              indeed4 napisał:

>
              > www.miejski.pl/slowo-Leming
              >

Doceniam samokrytykę.
              • x2468 Re: GW i onet jeszcze nic nie napisały o MN? 11.11.14, 22:11
                Wystarczy wiadomość ze Duda był zastępcą Ziobera.Ziobro jest skończona kreaturą wiec wyobraźcie sobie zastępcę pajaca.Ja nie potrafię, wysiadam.
            • ave.duce Dlatego nie wiesz... indeed 12.11.14, 07:23
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,155389941,155455183,Re_Po_co_brniesz_w_te_manipulacje_.html
              indeed4 napisał:

> www.miejski.pl/slowo-Leming

forum.gazeta.pl/forum/w,28,155455641,155459709,Re_Chyba_pomyliles_skrot_tw_i_tow_bt_.html
              Piszta na Berdyczów.
        • aniechto.only Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 19:02
          Ja nie mogę. Zapytaj indyka.
          • m.c.hrabia Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 19:10
            Ja nie mogę. Zapytaj indyka.

pytałem ale on gulgocze .
      • indeed4 Ooo, to jest śliczne 11.11.14, 18:59

twitter.com/BLewak/status/532207178896388096

... i nikt nam nie powie, że białe jest białe - zupełnie, jakbym czytał moje ulubione FK.

> A jaka opinia organizatorów marszu o policji i mieście?

Nie wiem, a wy nie macie twittera? ;-)
        • don.kichote Mam tak samo: 11.11.14, 19:09
          Od lat ten marsz kojarzy się z burdami. Ergo-"patriotyczne" świętowanie kojarzy mi się z bydłem...
        • mietowe_loczki Re: Ooo, to jest śliczne 11.11.14, 19:09
          indeed4 napisał:

> Nie wiem, a wy nie macie twittera? ;-)

Niektórzy mają twittera, a niektórzy mają życie.
          • indeed4 Re: Ooo, to jest śliczne 11.11.14, 19:12
            Uważasz, że znani dziennikarze piszący każdego dnia po kilkadziesiąt tweetów nie mają życia? Ciekawa koncepcja, nie powiem...
            • mietowe_loczki Re: Ooo, to jest śliczne 11.11.14, 19:39
              No coś w ten deseń. Miałam jeszcze na myśli ludzi, którzy te kilkadziesiąt tweetów na dzień śledzą z zapartym tchem.
              • indeed4 Re: Ooo, to jest śliczne 11.11.14, 19:51
                A dlaczego ci przyszło do głowy, że śledzą tweety? Jak dzieje się coś ciekawego klikasz na profil osoby, która cię interesuje i widzisz jej wpisy - masz chęć pogadać, to do niej ćwierkasz ot i cała filozofia.
    • indeed4 Burdy ewidentnie nie z inspiracji organizatorów MN 11.11.14, 18:55

twitter.com/MariuszGierej/status/532206522429100033
      • m.c.hrabia Re: Burdy ewidentnie nie z inspiracji organizator 11.11.14, 18:57
        widać ewidentnie .
        • swiatjestjuzinny Re: Burdy ewidentnie nie z inspiracji organizator 11.11.14, 19:04
          nie wierzę
      • don.kichote To mają pecha ci organizatorzy 11.11.14, 19:13
        zawsze im ktoś marsz spi....li.

ndeed4 napisał:

>
        > twitter.com/MariuszGierej/status/532206522429100033
        • mietowe_loczki Re: To mają pecha ci organizatorzy 11.11.14, 19:41
          don.kichote napisał:

> zawsze im ktoś marsz spi....li.

10/10

No ale widzisz, jednak brutalne prześladowanie opozycji to fakt...
          • indeed4 Re: To mają pecha ci organizatorzy 11.11.14, 21:49

Tak pisali w GW, więc pewnie musi to być prawda...
    • a74-7 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 19:06
      wlasnie podali ze bylo ok stu tysiecy uczestnikow marszu , to ucieszy Bula :-D
    • ploniekocica Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:21
      indeed-4 napisał:

>
      > twitter.com/MariuszGierej/status/532205912514363392
      >
      > Ups! Teraz moje ulubione FK już się całkiem pogubi i zakałapućka...

Czyli jak ktokolwiek cokolwiek napisze na twitterze to znaczy, że tak jest?
      • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:23
        Naturalnie.
        • ploniekocica Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:29
          A ten Mariusz Gierej to jest jakaś osoba publiczna? Opiniotwórcza? Czy ktokolwiek cokolwiek byleby Indykowi pasowało?
          • aniechto.only Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:37
            To trzecie, indeed.

> A ten Mariusz Gierej to jest jakaś osoba publiczna? Opiniotwórcza? Czy ktokolwi
            > ek cokolwiek byleby Indykowi pasowało?
          • mietowe_loczki Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:42
            Cokolwiek, byleby to pasowało. Nazywa się to wtedy "samodzielnym myśleniem".
            • ploniekocica Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 20:48
              mietowe_loczki napisała:

> Cokolwiek, byleby to pasowało. Nazywa się to wtedy "samodzielnym myśleniem".

Czyli tak jak byłam przypuszczałam, ale się wolałam się upewnić.
              W przypadku Indeeda jest to zatem tak zwany Ścios obrotowy.
              • indeed4 Miłe panie... 11.11.14, 21:38
                używajcie twittera, to będziecie wiedzieć kim jest Mariusz Gierej. Przykro mi bardzo - na pewno nie będę tłumaczyć wiernym czytelnikom GW którzy nie wyściubiają nosa poza zatrollowane, zdychające fora ulubionej gazetki co się dzieje w szerokim świecie :->
                • ploniekocica Re: Miłe panie... 11.11.14, 21:56
                  A po co mam wiedzieć, kto to jest Mariusz Gierej? I dlaczego ma mnie interesować jego jednozdaniowa opinia?
                  Indeedzie miły, gdybyś Ty napisał, że policja i miasto się wyraża ciepło o organizatorach MN to bym Ci być może uwierzyła, skoro potrzebujesz do tego twittera i Marusza Giereja znanego z tego, że się wypowiada na twitterze, to wybacz, ale spadaj na drzewo.
                  Mariusz Gierej skądś to wie, Ty mógłbyś się pofatygować do tych samych źródeł zamiast nas raczyć zapośredniczoną półprawdą.
                  • indeed4 Re: Miłe panie... 11.11.14, 22:05
                    > gdybyś Ty napisał, że policja i miasto się wyraża ciepło o organizatorach MN to bym Ci być może uwierzyła

Tia... :-))) Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość i poczekać na opinie swojej umiłowanej GW, wtedy jak zwykle będziesz wiedziała co myśleć o całej sprawie :-)

Dobranoc.
                    • indeed4 Re: Miłe panie... 11.11.14, 22:09
                      Lektura do poduszki:

www.rp.pl/artykul/848022-Wiecej-wolnosci.html
                    • ploniekocica Re: Miłe panie... 11.11.14, 22:15
                      A widzisz w relacji GW cytowane były oficjalne wypowiedzi i jakiejś pani z policji i kogoś z miasta i oboje sie wypowiadali bez żadnej krytyki o organizatorach marszu. Być może Twój umiłowany Gierej z tego samego źródła, co GW czerpał swoje informacje, a nawet pewnie nie być może, ale całkiem prawdopodobnie, bo wątpię, żeby coś więcej oprócz oficjalnych komunikatów do niego dotarło.
                      Nawiasem mówiąc GW jest chyba Twoja umiłowana, bo chyba nikt nie ma tutaj wątpliwości, że produkujesz na jej forach te swoje miliony postów we wcieleniach różnych za tak zwane bezdurno.
                      • indeed4 Ano widzę... 12.11.14, 11:13
                        że FzD tradycyjnie już (tradycjonaliści z chadeckiej PO!) puka od spodu w dno.

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,155467335,155467335,Zeby_chociaz_byli_ociupinke_inteligentni.html

EOT.

ploniekocica napisała
                        > A widzisz
                        • ave.duce FzD dziękuje za bezpłatną reklamę indeed 12.11.14, 11:22
                          • indeed4 Zawsze do usług :-) 12.11.14, 12:42
                            Papa.
    • anwad Ano właśnie 11.11.14, 20:57
      Organizatorzy Marszu Niepodległości...
      • aniechto.only Re: Ano właśnie 11.11.14, 20:59
        O kurcze! Zdradzili?!

anwad napisała:

> Organizatorzy Marszu Niepodległości...
        • anwad Re: Ano właśnie 11.11.14, 21:25
          Nie zdradzili. Zawsze byli prorządowymi rusofilami, których zadaniem było walczyć z PiS.
          • aniechto.only Re: Ano właśnie 11.11.14, 21:32
            anwad napisała:

> Nie zdradzili. Zawsze byli prorządowymi rusofilami, których zadaniem było walcz
            > yć z PiS.

Zawisza i Bosak to prorządowi rusofile? Ciekawa koncepcja...

A jak Ci sie podoba Duda ? Sądzisz,że Prezes słusznie zrobił, mianując go kandydatem na prezydenta?
            • anwad Re: Ano właśnie 11.11.14, 21:42
              To posłuchaj ich wypowiedzi na temat Ukrainy, Rosji czy PiS.

Nie mam nic przeciwko samemu Dudzie. Uważam, że nie powinien kandydować.
              • aniechto.only Re: Ano właśnie 11.11.14, 21:50
                anwad napisała:
                > Nie mam nic przeciwko samemu Dudzie. Uważam, że nie powinien kandydować.

To nie jest tak. To nie on wystawił swoją kandydaturę, tylko Prezes, a Prezesowi, jak wiesz zapewne, się nie odmawia.

A kto Twoim zdanie powinien był zostać kandydatem na prezydenta?
                • anwad Re: Ano właśnie 11.11.14, 22:00
                  Jarosław Kaczyński.
                  • aniechto.only Re: Ano właśnie 11.11.14, 22:05
                    Niestety, nie chce. Ciekawe dlaczego?
                  • kotek.filemon Re: Ano właśnie 11.11.14, 22:06
                    Wądziu, ale jak Prezes PolskeZbaw zostanie P.rezydentem, to kto zostanie Premierem? Techniczieskij wyleciał na out, kto następny do bycia marionetką?
    • man_sapiens Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:00
      Oglądałem tylko pobieżnie parę ujęć i mam wrażenie, że prawicowcy nauczyli się, żeby się wyraźnie odseparować od chuliganów nie traktując interwencji policji jako napad na siebie. Z kolei policja nauczyła się odróżniać chuliganów od demonstrantów i nabrała odwagi w ostrym traktowaniu tych pierwszych.
      Wraca wiara w to, że ludzie są wyuczalni.
      • tw_wielgus Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:09
        Tak, dlatego na koniec lali zomowską sikawką po wsiem, nie bacząc na przynależność klubową i sympatie polityczne.
        Oglądałeś pobieżnie, a jako osoba wyuczona powinieneś wiedzieć, że żeby wyciągać samodzielne wnioski należy obejrzeć od A do Z i to ze dwa razy, bo czasami umykają istotne dla zrozumienia sprawy szczegóły.
        Niemniej rzeczywiście policja zaliczyła sukces, gdyż w przeciwieństwie do armii ukraińskiej potrafiła samodzielnie wyrwać się z okrążenia.
        • indeed4 Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:41
          > Niemniej rzeczywiście policja zaliczyła sukces, gdyż w przeciwieństwie do armii ukraińskiej potrafiła
          > samodzielnie wyrwać się z okrążenia.

:-))) Ale nie bez strat w ludziach, po obu stronach zresztą...
        • man_sapiens Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 21:52
          No patrz pan, jak bystro zauważyłeś, że powinni się wycofać i zostawić chuligaństwo w spokoju. Może za rok posłuchają cię.
    • judeosceptyk Re: Policja i miasto ciepło o organizatorach Mars 11.11.14, 22:08
      www.youtube.com/watch?v=9T9vGPkdRvc
    • man_sapiens Wina Tuska? 12.11.14, 08:21
      11 listopada w całej Polsce są dziesiątki demonstracji, pochodów. Tylko w czasie jednego są rozróby. Dlaczego? Można sobie wybrać
      - wina Tuska
      - wina Dody
      - wina Michnika
      - wina Unii Europejskiej
      - wina TVN
      - wina policji
      - wina Hartmanna
      - wina Zielonoświątkowców
      - wina Krytyki Politycznej
      - wina Putina
      - wina lewaków
      - wina Obamy i Merkel
      - wina ateistów
      - wina Masy Krytycznej
      - wina przedszkolanek
      - wina Kopacz

Niezłą piwniczka, co? Opuściłem kogoś? Ależ tak!
      - wina Dalajlamy
      • indeed4 Piłsudskiego "prawicowy" geniuszu z FzD... 12.11.14, 11:06

forum.gazeta.pl/forum/w,28,130612645,130612645,Za_Pilsudskiego_11_listopada_bywaly_trupy.html
      • ave.duce Re: Wina Tuska? 12.11.14, 11:10
        Tym razem stawiam na przedszkolanki ;)
        • man_sapiens Re: Wina Tuska? 12.11.14, 14:31
          Indyk był lepszy, postawił na Piłsudskiego.
      • damakier1 Re: Wina Tuska? 12.11.14, 17:44
        man_sapiens napisał:

> 11 listopada w całej Polsce są dziesiątki demonstracji, pochodów. Tylko w czasi
        > e jednego są rozróby. Dlaczego? Można sobie wybrać
        - wina Tuska
        [...]
        > - wina Kopacz
        >
        > Niezłą piwniczka, co? Opuściłem kogoś?

Opuściłeś wszystkich, którzy nie znają Mariusza Giereja.
        • indeed4 Najważniejsze, że znają Bartłomieja Graczaka... 12.11.14, 21:07
          forum.gazeta.pl/forum/w,89075,155467335,155467335,Zeby_chociaz_byli_ociupinke_inteligentni.html

Pukasz od dołu w dno razem z resztą towarzystwa z FzD? Pukaj! Pukaj śmiało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka