Dodaj do ulubionych

Bilokacja Mariusz Antoniego

12.11.14, 23:16
Nareszcie rozumiem, po co Mariusz Kamiński zaczął w pewnym momencie używać również swojego drugiego imienia. Wbrew pozorom nie chodziło mu wcale o odróżnienie się od Mariusza CBA Kamińskiego, tylko o to, by Mariusz mógł spokojnie głosować w polskim sejmie, podczas gdy Antoni przebywał w delegacji w Strasburgu. Człowiek żyły sobie wypruwa, na dwóch etatach haruje, a motłoch jeszcze się czepia.

www.tvn24.pl/kaminski-w-dwoch-miejscach-jednoczesnie-w-strasburgu-w-delegacji-na-glosowaniach-w-sejmie,487815,s.html
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Re: Bilokacja Mariusz Antoniego 13.11.14, 06:25
      Zwykłe, pospolite ZŁODZIEJSTWO.
      OSZUST z PiSu, od Kaczyńskiego.
      • gat45 Re: Bilokacja Mariusz Antoniego 13.11.14, 06:51
        Mam przekonanie graniczące z pewnością, że dowiemy się o podobnych wyczynach posłów ze wszystkich ugrupowań. Troszkę cierpliwości.
        • wiosnaludzikow Re: Bilokacja Mariusz Antoniego 13.11.14, 07:41
          Zapewne się dowiemy ...ale na razie mówmy o faktach.
        • tinley Re: Bilokacja Mariusz Antoniego 13.11.14, 08:17
          Dokładnie. I dokładnie tak samo sie skończy jak z osmiorniczkami, elewarem i setką innych spraw. jedynie nikomu niepotrzebny Lipiec poszedł siedzieć bidula :-)
          • x2468 Re: Bilokacja Mariusz Antoniego 13.11.14, 23:04
            Za ośmiorniczki po 23 zl za kg chcesz zamykać?
            Przelicz na te w puszkach.są znacznie droższe a taki Sikorski to może nawet 5 dkg zjeść na raz
            www.smakizante.com/?129,male-osmiornice-w-oleju-roslinnym-puszka-100-g
      • lumpior Re: Bilokacja Mariusz Antoniego 13.11.14, 08:15
        wiosnaludzikow napisał:

> Zwykłe, pospolite ZŁODZIEJSTWO.
        > OSZUST z PiSu, od Kaczyńskiego.
        A także KATOLIK,zawsze dostaje rozgrzeszenie,jest czysty jak łza.
    • zapijaczony_ryj Hofman też tak ma 13.11.14, 07:56
      www.tvn24.pl/adam-hofman-tez-ze-zdolnoscia-bilokacji-byl-i-w-londynie-i-w-warszawie,487820,s.html
    • wiosnaludzikow Bilokacja to dar 13.11.14, 07:58
      ojca Pio. Kamińskiego ...ale okazuje się , że tym darem został obdarowany też Hofman, który niczym Batman:
      www.tvn24.pl/adam-hofman-tez-ze-zdolnoscia-bilokacji-byl-i-w-londynie-i-w-warszawie,487820,s.html
      • pis_da_deby Re: Bilokacja to dar 13.11.14, 08:14
        wiosnaludzikow napisał:

> ojca Pio. Kamińskiego ...ale okazuje się , że tym darem został obdarowany też H
        > ofman, który niczym Batman:
        > www.tvn24.pl/adam-hofman-tez-ze-zdolnoscia-bilokacji-byl-i-w-londynie-i-w-warszawie,487820,s.html

Coraz "lepiej" to wyglada. Male, nedzne zlodziejaszki. Kasujac rocznie prawie 200 tys musieli jeszcze "dorabiac" na kantach. Jak takiemu podasz reke to trzeba zaraz policzyc palce.
        Pan jojo uwaza ze sprawa jest zamknieta a ona jak widac jest rozwojowa.
        Ciekawe co jeszcze wyjdzie na swiatlo dzienne. Wyzsza polka. Coraz wyzsza
      • witek.bis Re: Bilokacja to dar 13.11.14, 08:25
        Bilokacja Ojca Mariusza Antoniego jest jakoś tam zrozumiała - Ojciec Mariusz musi pracować na żonę i dzieci z poprzedniego małżeństwa, a Ojciec Antoni haruje już na nową małżonkę. I wypada się tylko cieszyć, że jest porządnym i gorliwym katolikiem z dwiema żonami, a nie jakimś tam... pfuj... mormonem.
        • v.t.s Re: Bilokacja to dar 13.11.14, 08:32
          Halicki wyprzedzająco pobąkuje, że jego też dotknęło
        • witek.bis A przy okazji... 13.11.14, 09:17
          ... kilka bezcennych refleksji najnowszej żony Ojca Mariusza Antoniego:

Pięć unikatowych kolorów, które stworzyłam specjalnie dla tej kolekcji, kojarzą mi się z Warszawą, jej „szarością” – i tu zaznaczam, ze nie chodzi o nic negatywnego – miejskim kurzem, który „osiada na ludziach”, kiedy oni poszukują siebie i szlifują swoją osobowość, charakter, umiejętności. Tak było ze mną. Przyjechałam do tego miasta jeszcze delikatna, inna a dziś… po zderzeniu z „kurzem” jestem na pewno innym człowiekiem.

natemat.pl/99705,dawny-aniolek-kaczynskiego-projektantka-ilona-klejnowska-na-pokaz-zaprosilam-znajomych-z-pis
          Myślę, że doskonałą formą szlifowania swojego charakteru mogłoby być teraz zaprojektowanie jakiegoś ciuszka dla męża. Najlepiej czegoś szarego, ale koniecznie w paski.
          • witek.bis Warszawo ma.... 13.11.14, 09:46
            ... tyś podła i zła. :-( Młodziutka Ilonka K. przyjechała do ciebie taka delikatna i niewinna, a tyś ją w błyskawicznym tempie przykurzyła i zeszflifowała. Wstydź się, stolico!

www.fakt.pl/Dzialaczka-PiS-omotala-dzialacza-Solidarnej-Polski,artykuly,202461,1.html
          • remez2 Re: A przy okazji... 13.11.14, 09:52
            > Myślę, że doskonałą formą szlifowania swojego charakteru mogłoby być teraz zaprojektowanie jakiegoś ciuszka dla męża. Najlepiej czegoś szarego, ale koniecznie w paski.
            Paski koniecznie muszą być pionowe, nie poprzeczne.
    • witek.bis Re: Bilokacja Mariusz Antoniego 13.11.14, 09:52
      Stolica przysłała mi właśnie maila, w którym przyznaje, że faktycznie trochę Ilonkę przykurzyła, jednak kategorycznie twierdzi, że szlifował ją ktoś zupełnie inny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka