Dodaj do ulubionych

Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację?

23.11.14, 11:49
Co?
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Kondominium antypolskie 23.11.14, 11:53
      1zzarda napisał:

> Co?
      • 1zzarda Re: Kondominium antypolskie 23.11.14, 11:58
        A niech bierze Podkarpacie i idzie.....
    • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 11:55
      raczej dał do zrozumienia, że czeka nas Białruś- jak wynik wyborów się nie podoba, to trzeba go powtórzyć

tylko mam pytanie do Pana Jarosława, ile tych powtórek wyborczych ma być, żeby był zadowolony, chociaż sobie myślę, że 50%+ 1 głos wystarczy, znaczy tak jak na konklawe w watykanie
      • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:00
        Jak jest chu.wy wynik to trza zmienić!
    • volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 11:59
      Taki gnom podpalacz .
    • haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:00
      Od zawsze byłem przeciwny chamstwu pisowskiemu. Tyle, że dzisiaj ma rację. Qrestwo POPSL sfałszowało wybory.I temu nikt rozsądny nie zaprzeczy.
      • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:06
        Sfałszowano? Witaj pisowcu! Skończył się zamach smoleński rozpoczął się zamach wyborczy!
        • haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:29
          Ja po tych wyborach jestem już out. Nigdy więcej. Ale masz rację - dzisiaj jestem pisowcem.
          • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:33
            Znaczy obudziłeś się?
          • volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:40
            Juz pisdakiem a nie pisowcem.
            • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:41
              A to różnica?
              • haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:48
                Nawet nie zdajecie sobie sprawy z waszego prymitywizmu i braku prostego rozumowania.
                • volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 13:01
                  Dodaj jeszcze ,,gdyby głupi wiedział ze jest głupi , to nie byłby głupi" :-) Jestes esencją żenady.
                  • haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 14:34
                    Jak już wyżej napisałem - jesteś prymitywnym żołdakiem, platfusi chamie.
                    • volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 14:39
                      Twoje argumenty to zwykłe ublizanie . Pisdak z ciebie jak kryształ. Spadaj na.....
                      • haen2010 Oczywiście 23.11.14, 14:45
                        To, że zrobiliście z Polski republikę Murumbura będzie zapamiętane.
                        • 1zzarda Re: Oczywiście 23.11.14, 15:02
                          Chyba zwyczajnie przeginasz.
                          • haen2010 Re: Oczywiście 23.11.14, 16:59
                            Nic nie przeginam. Wystąpiło masowe fałszerstwo wyników wyborów w komisjach kontrolowanych przez moczymordów z PSL. To widać, słychać i czuć.
                            • 1zzarda Re: Oczywiście 23.11.14, 17:16
                              To dlaczego sfałszowali akurat te jedne a inne nie? Uważam, że to może być efekt Hofmana, nie wszyscy pisowcy to wyznawcy.
                              • haen2010 Re: Oczywiście 23.11.14, 17:27
                                Były najłatwiejsze, bo zakamuflowane i zasadnicze. Kto ma sejmik ten trzyma całą kasę.

Nie wyobrażaj sobie, że te błyskotliwe moczymordy tak same z siebie. Zwietrzyło chamstwo okazję.
                                • 1zzarda Re: Oczywiście 23.11.14, 18:26
                                  Rozumiem, tu sfałszowali, tam i tam i jeszcze tam, ale w całym kraju? Przecież to musiałaby być armia ludzi i tego nie da się ukryć.
                              • volupte Re: Oczywiście 23.11.14, 18:03
                                Zajeżdża Ziemkiewiczem , to on tak nonszalancko lansował tezę , że w komisjach PSL ustawił swoje rodziny, znajomków i jakis ludzi zaleznych od , którzy potem masowo fałszowali karty. Dowodów nie przedstawił , nawet nie wskazał zadnego przykładu , bo skoro on tak mówi to tak było. Natomiast nawet tu naFK było kilka przykładów składu komisji i są zróżnicowane. PSL powinno temu Ziemkiewiczowi proces wytoczyć, za oszczerstwo.
              • volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:58
                Oczywiście , pisiak to odpowiednik platfusa i bywaja rozsądni . Pisowskie przekonania nie sa synonimem głupoty. Cóż uważaja że to Państwo jest najważniejsze i ze ludzie są dla Państwa, cos tak ,,,Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie dziedziny życia publicznego , nie pozostawiając sfer niczyich" . Trudno , dla mnie to faszyzm ale skoro demokracja pozwala , to jest. Pisdak to zwyczajnie idiota i tyle :-)
      • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:08
        ale to dałoby politykom tzw " brzytwę w rękach małpy" - każde wybory byłyby kwestionowane i powtarzane niezależnie od tego, które "małpy" byłyby w władzy
        • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:12
          Bo demokracja jest wtedy jak rządzi Jarek!
      • spokojny.zenek Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:16
        Na razie wszyscy rozsądni nie tylko przeczą ale tez mają jednoznaczne zdanie o tobie :-))
        • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:20
          Bo?
          • volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:39
            Czytaj drzewko bo dałaś plame jak ci niekumaci wyborcy z ,,książeczką" ;-)
    • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 15:05
      raczej LIBERUM VETO obwieścił, jak za dobrych sarmackich czasów

Na wyniki wyborów się nie zgadzam - no to wnoszę Liberum Veto, no i tradycja wróciła!!!!!!
      • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 16:43
        Rzeczywiście dobre porównanie.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 16:58
          ale perspektywy niedobre, jak zaczną do wszystkich wyborów stosować to liberum veto, to będziemy mieć ciągłe igrzyska wyborcze - zawsze ktoś powie, że wybory sfałszowane
          • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 17:17
            Przecież oni to już robili tylko z głosowaniami sejmowymi.
          • x2468 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 17:52
            Zapomniałeś "prawdziwego prezydenta"?
            • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 18:01
              ale wówczas Jarek nie zażądał powtórnych wyborów - mimo, że był pod wpływem środków , które sztab mu podtykał
    • kaczaglina Resztki starczego mozgu mu sie odseparowaly? 23.11.14, 16:47
      Przykleic trzeba te strzepy do tej okraglej czachy i postawic w nastepnych wyborach!
    • x2468 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 18:26
      Wytłumaczenie jest proste. Wielu mieszkańców wsi glosowało na pis który im obiecywał, jednak w ostatnim czasie coraz wyraźniej widzieli ze obiecanki są bez pokrycia. W czasie kiedy minister rolnictwa z PSL dwoił się i troił aby pomoc rolnikom sprzedać ich plony, grupa posłów Kaczyńskiego udowodniła ze jeździ po świecie nie aby cokolwiek zrobić dla Polski i rolnictwa jeździ jedynie w celu wyrwania kasy świetnie się przy tym bawiąc. Nawet to co miało zaszkodzić PSL czyli nieparlamentarna wypowiedz ministra rolnictwa PSL-owi nie zaszkodziła, wręcz odwrotnie bo pokazała jak mocno peeselowiec jest autentycznie zaangażowany w sprawy wsi.
      • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 19:07
        myslinieprofesjonalne.mobile.salon24.pl/617536,miller-kuzmiuk-gowin-kaczynski-dziennikarze-pkw
        Ciekawa analiza
      • volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 19:20
        Oficjalnie to wielu było oburzonych ta wypowiedzia , ale chłop dobrze wiedział że sie zfrajerował więc tak naprawde wcale sie nie obraził.
        • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 19:52
          Co więcej - głosy nieważne na książkę i nie stanowia powodu do podważenia wyborów. Jak bowiem ktoś udowodni że wszystkie nieważne były np na pis?
          • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 11:53
            a jak były puste karty, to komu głos należy przypisać ??????
            • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 11:59
              No właśnie.
    • 1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 24.11.14, 07:59
      stops.salon24.pl/617639,raczki-na-koldre
      No właśnie, gdzie dowody?
    • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 12:07
      najpierw ogłosił VICTORIĘ wyborczą
      potem LIBERUM VETO na wyniki
      teraz Marsz z "bagnetami", nawet z Lesiem M,, bo każdy bagnet cenny
      • fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 12:30
        chyba Leszek Miller ogłosił separację od Jarka, widać nie chce być kaczusiowym "bagnetem"
    • zapijaczony_ryj Odszedł od męża? 25.11.14, 12:25
      1zzarda napisał:

> Co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka