1zzarda Re: Kondominium antypolskie 23.11.14, 11:58 A niech bierze Podkarpacie i idzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 11:55 raczej dał do zrozumienia, że czeka nas Białruś- jak wynik wyborów się nie podoba, to trzeba go powtórzyć tylko mam pytanie do Pana Jarosława, ile tych powtórek wyborczych ma być, żeby był zadowolony, chociaż sobie myślę, że 50%+ 1 głos wystarczy, znaczy tak jak na konklawe w watykanie Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:00 Jak jest chu.wy wynik to trza zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 11:59 Taki gnom podpalacz . Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:00 Od zawsze byłem przeciwny chamstwu pisowskiemu. Tyle, że dzisiaj ma rację. Qrestwo POPSL sfałszowało wybory.I temu nikt rozsądny nie zaprzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:06 Sfałszowano? Witaj pisowcu! Skończył się zamach smoleński rozpoczął się zamach wyborczy! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:29 Ja po tych wyborach jestem już out. Nigdy więcej. Ale masz rację - dzisiaj jestem pisowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:33 Znaczy obudziłeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:40 Juz pisdakiem a nie pisowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:41 A to różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:48 Nawet nie zdajecie sobie sprawy z waszego prymitywizmu i braku prostego rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 13:01 Dodaj jeszcze ,,gdyby głupi wiedział ze jest głupi , to nie byłby głupi" :-) Jestes esencją żenady. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 14:34 Jak już wyżej napisałem - jesteś prymitywnym żołdakiem, platfusi chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 14:39 Twoje argumenty to zwykłe ublizanie . Pisdak z ciebie jak kryształ. Spadaj na..... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Oczywiście 23.11.14, 14:45 To, że zrobiliście z Polski republikę Murumbura będzie zapamiętane. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Oczywiście 23.11.14, 16:59 Nic nie przeginam. Wystąpiło masowe fałszerstwo wyników wyborów w komisjach kontrolowanych przez moczymordów z PSL. To widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Oczywiście 23.11.14, 17:16 To dlaczego sfałszowali akurat te jedne a inne nie? Uważam, że to może być efekt Hofmana, nie wszyscy pisowcy to wyznawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Oczywiście 23.11.14, 17:27 Były najłatwiejsze, bo zakamuflowane i zasadnicze. Kto ma sejmik ten trzyma całą kasę. Nie wyobrażaj sobie, że te błyskotliwe moczymordy tak same z siebie. Zwietrzyło chamstwo okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Oczywiście 23.11.14, 18:26 Rozumiem, tu sfałszowali, tam i tam i jeszcze tam, ale w całym kraju? Przecież to musiałaby być armia ludzi i tego nie da się ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Oczywiście 23.11.14, 18:03 Zajeżdża Ziemkiewiczem , to on tak nonszalancko lansował tezę , że w komisjach PSL ustawił swoje rodziny, znajomków i jakis ludzi zaleznych od , którzy potem masowo fałszowali karty. Dowodów nie przedstawił , nawet nie wskazał zadnego przykładu , bo skoro on tak mówi to tak było. Natomiast nawet tu naFK było kilka przykładów składu komisji i są zróżnicowane. PSL powinno temu Ziemkiewiczowi proces wytoczyć, za oszczerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:58 Oczywiście , pisiak to odpowiednik platfusa i bywaja rozsądni . Pisowskie przekonania nie sa synonimem głupoty. Cóż uważaja że to Państwo jest najważniejsze i ze ludzie są dla Państwa, cos tak ,,,Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie dziedziny życia publicznego , nie pozostawiając sfer niczyich" . Trudno , dla mnie to faszyzm ale skoro demokracja pozwala , to jest. Pisdak to zwyczajnie idiota i tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:08 ale to dałoby politykom tzw " brzytwę w rękach małpy" - każde wybory byłyby kwestionowane i powtarzane niezależnie od tego, które "małpy" byłyby w władzy Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:12 Bo demokracja jest wtedy jak rządzi Jarek! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:16 Na razie wszyscy rozsądni nie tylko przeczą ale tez mają jednoznaczne zdanie o tobie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 12:39 Czytaj drzewko bo dałaś plame jak ci niekumaci wyborcy z ,,książeczką" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 15:05 raczej LIBERUM VETO obwieścił, jak za dobrych sarmackich czasów Na wyniki wyborów się nie zgadzam - no to wnoszę Liberum Veto, no i tradycja wróciła!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 16:43 Rzeczywiście dobre porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 16:58 ale perspektywy niedobre, jak zaczną do wszystkich wyborów stosować to liberum veto, to będziemy mieć ciągłe igrzyska wyborcze - zawsze ktoś powie, że wybory sfałszowane Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 17:17 Przecież oni to już robili tylko z głosowaniami sejmowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 17:52 Zapomniałeś "prawdziwego prezydenta"? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił Liberum Veto 23.11.14, 18:01 ale wówczas Jarek nie zażądał powtórnych wyborów - mimo, że był pod wpływem środków , które sztab mu podtykał Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaglina Resztki starczego mozgu mu sie odseparowaly? 23.11.14, 16:47 Przykleic trzeba te strzepy do tej okraglej czachy i postawic w nastepnych wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 18:26 Wytłumaczenie jest proste. Wielu mieszkańców wsi glosowało na pis który im obiecywał, jednak w ostatnim czasie coraz wyraźniej widzieli ze obiecanki są bez pokrycia. W czasie kiedy minister rolnictwa z PSL dwoił się i troił aby pomoc rolnikom sprzedać ich plony, grupa posłów Kaczyńskiego udowodniła ze jeździ po świecie nie aby cokolwiek zrobić dla Polski i rolnictwa jeździ jedynie w celu wyrwania kasy świetnie się przy tym bawiąc. Nawet to co miało zaszkodzić PSL czyli nieparlamentarna wypowiedz ministra rolnictwa PSL-owi nie zaszkodziła, wręcz odwrotnie bo pokazała jak mocno peeselowiec jest autentycznie zaangażowany w sprawy wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 19:07 myslinieprofesjonalne.mobile.salon24.pl/617536,miller-kuzmiuk-gowin-kaczynski-dziennikarze-pkw Ciekawa analiza Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 19:20 Oficjalnie to wielu było oburzonych ta wypowiedzia , ale chłop dobrze wiedział że sie zfrajerował więc tak naprawde wcale sie nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 23.11.14, 19:52 Co więcej - głosy nieważne na książkę i nie stanowia powodu do podważenia wyborów. Jak bowiem ktoś udowodni że wszystkie nieważne były np na pis? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 11:53 a jak były puste karty, to komu głos należy przypisać ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 11:59 No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 24.11.14, 07:59 stops.salon24.pl/617639,raczki-na-koldre No właśnie, gdzie dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 12:07 najpierw ogłosił VICTORIĘ wyborczą potem LIBERUM VETO na wyniki teraz Marsz z "bagnetami", nawet z Lesiem M,, bo każdy bagnet cenny Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jarek, jak zrozumiałem, ogłosił separację? 25.11.14, 12:30 chyba Leszek Miller ogłosił separację od Jarka, widać nie chce być kaczusiowym "bagnetem" Odpowiedz Link Zgłoś