Dodaj do ulubionych

W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani jedn

23.11.14, 18:27
W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałam ani jednego głosu kogoś z PiS, że ich mężowie zaufania kwestionowali podstawową czynność decydującą o fałszowaniu wyborów: liczenie oddanych głosów.

Kolejna wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego, który wzywa do ulicznych demonstracji - nie mogę się oprzeć wrażeniu, że oto wciela w życie swój zasadniczy plan: totalnego zniszczenia istniejącego państwa polskiego.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 23.11.14, 18:34
      wciela w życie swój zasadniczy plan: totalnego zniszczenia istniejącego państwa polskiego

przecież ten kartoflany furerek zawsze kontestował III RP
      • volupte Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 23.11.14, 18:53
        wciela dobrobyt:-)
    • dobry-termin Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 23.11.14, 23:52
      "...nie mogę się oprzeć wrażeniu, że oto wciela w życie swój zasadniczy plan: totalnego zniszczenia istniejącego państwa polskiego."

- żeby coś zniszczyć to musi to coś wpierw istnieć, cóż kiedy jest tylkoch. d. kamieni kupa.
      I co tu "kawa" chcesz niszczyć...???!
      • porannakawa01 Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 23.11.14, 23:55
        dobry-termin 23.11.14, 23:52
        "...nie mogę się oprzeć wrażeniu, że oto wciela w życie swój zasadniczy plan: totalnego zniszczenia istniejącego państwa polskiego."
        - żeby coś zniszczyć to musi to coś wpierw istnieć, cóż kiedy jest tylkoch. d. kamieni kupa.
        I co tu "kawa" chcesz niszczyć...???!

Ten wiadukt co to biegnie niedaleko was nie widziałeś jak powstawał?
        Orlików nie widziałeś?
        Skąd piszesz?
        • snajper55 Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 23.11.14, 23:59
          porannakawa01 napisała:

> dobry-termin 23.11.14, 23:52
          > "...nie mogę się oprzeć wrażeniu, że oto wciela w życie swój zasadniczy plan: t
          > otalnego zniszczenia istniejącego państwa polskiego."
          > - żeby coś zniszczyć to musi to coś wpierw istnieć, cóż kiedy jest tylkoch. d.
          > kamieni kupa.
          > I co tu "kawa" chcesz niszczyć...???!
          >
          > Ten wiadukt co to biegnie niedaleko was nie widziałeś jak powstawał?
          > Orlików nie widziałeś?

Z Moskwy czy innego Chabarowska tego nie widać.

S.
        • dobry-termin Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 24.11.14, 00:17
          ach, ten wiadukt? ... co to wzdłuż rzeki przebiega... no PO patrz, bym zapomniał...
          Bo oszuści z PO rządzą dalej dzięki esbecji.
          Tym się zajmij "kawa"
          • porannakawa01 Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 24.11.14, 02:49
            dobry-termin 24.11.14, 00:17
            Bo oszuści z PO rządzą dalej dzięki esbecji.;
            Tym się zajmij "kawa"Esbecja mocno zakamuflowana.

Kaczyński wszak szkolił oficerów SB. .
            Potem Kaczyńscy zatrudniali esbeków w swoim rzadzie.
            O tych piszesz?
            • snajper55 Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 24.11.14, 02:52
              porannakawa01 napisała:

> dobry-termin 24.11.14, 00:17
              > Bo oszuści z PO rządzą dalej dzięki esbecji.;
              > Tym się zajmij "kawa"Esbecja mocno zakamuflowana.
              >
              > Kaczyński wszak szkolił oficerów SB. .
              > Potem Kaczyńscy zatrudniali esbeków w swoim rzadzie.
              > O tych piszesz?

Dzięki takim współpracownikom Kaczyńskiego rządzi PO. Czy to zresztą byli współpracownicy Kaczyńskiego? Może to Kaczyński współpracował, a nie oni?

S.
            • dobry-termin Re: W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem ani 24.11.14, 16:24
              piszę o szkolenia w Moskwie, ty "kawa" o tym dobrze wiesz...
    • adherent1 Czyżby? 24.11.14, 07:05
      porannakawa01 napisała:
      > W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałam ani jednego głosu kogoś z PiS, że ich
      > mężowie zaufania kwestionowali podstawową czynność decydującą o fałszowaniu
      > wyborów: liczenie oddanych głosów.

Idąc dalej tym tokiem rozumowania należy stwierdzić "Polacy nic się nie stało"
      a dymisje wszystkich członków PKW jednocześnie, tylko z powodu nacisku zła z
      Internetu no i PiS-u.
    • samantha.1 Kawa dżender 24.11.14, 16:52
      On nawet nie potrafi się zdecydować czy być on,czy ona:-)
      w tytule wątku pisze:W ciągu minionego tygodnia nie usłyszałem,
      by za chwilę być już oną:) ,tak was w jajo robi.
      Taki chłop co się jaj wstydzi,hahaha:-)
      • samantha.1 Re: Kawa dżender 24.11.14, 16:53
        Albo kopiuje -kradnie czyjeś teksty i wkleja jako swoje ,albo zmienia pleć:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka