Dodaj do ulubionych

Cham znów obraża!

24.11.14, 10:22
Obraża nie tylko urzędującą premier polskiego rządu, ale i miliony Polakó , którzy zagłosowali na PSL.
Dlaczego w cywilizowanym kraju w środku Europy toleruje się takiego gnoja?
www.fakt.pl/polityka/kaczynski-porownuje-ewe-kopacz-do-jerzego-urbana-kopacz-jak-urban,artykuly,505304.html
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 10:39
      Moim zdaniem nie obraża a jedynie, komentuje rzeczywistość.
      Jak słuchałem pani E. Kopacz ( a w zasadzie jej dublera) to mi w jej wystąpieniu tylko słowa "warchoły" brakowało.
      • zapijaczony_ryj Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 10:46
        tw_wielgus napisał:

> Moim zdaniem nie obraża a jedynie, komentuje rzeczywistość.
        > Jak słuchałem pani E. Kopacz ( a w zasadzie jej dublera) to mi w jej wystąpieni
        > u tylko słowa "warchoły" brakowało.

Chamy i warchoły to były jak się PiS z kUŁAlicjantami rozstawał w 2007 roku, czyli pod koniec tzw IVRP
        • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 11:58
          Nie przesadzaj. Odmawiasz przewodniczącemu, największej partii opozycyjne,j prawa do krytyki rządzących po sfałszowanych wyborach?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 12:00
            A na czym polegało sfałszowanie tych wyborów?
            • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 12:14
              Jakich wyborów?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 12:42
                No tych.
                • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:02
                  Których tych...
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:05
                    Tych co były.
                    • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:23
                      Było dużo wyborów, konkretnie o które Ci chodzi?
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:28
                        O te o których pisałeś:
                        "Nie przesadzaj. Odmawiasz przewodniczącemu, największej partii opozycyjne,j prawa do krytyki rządzących po sfałszowanych wyborach? ".
                        • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:36
                          To nie mogłeś od razu napisać, że chodzi Ci o te sfałszowane wybory?
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:39
                            A w tych sfałszowanych na czym polegało sfałszowanie?
                            • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:43
                              Obserwowałeś ich przebieg?
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:46
                                Tak, nawet wziąłem w nich udział.
                                • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:49
                                  No widzisz w czasie, gdy wybrałeś się do obwodowej komisji wyborczej doszło do masowych manipulacji pod płaszczykiem.
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:54
                                    A na czym polegały te manipulacje?
                                    • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:02
                                      Co ja Ci będę tłumaczył. Nawet nie wiesz ile straciłeś tym nieodpowiedzialnym wyjściem na głosowanie. Trzeba było zostać w domu to byś mógł na żywo w TVN24 obejrzeć.
                                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:06
                                        Czyli nie masz żadnych konkretów na poparcie tezy, że dokonano jakichś fałszerstw albo manipulacji?
                                        • m.c.hrabia Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:09
                                          Czyli nie masz żadnych konkretów

pew2nie ma ,ale tak tajne ,że tylko z certyfikatem od posła Antoniego można je obejrzeć.
                                          • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:23
                                            No obśmiałem się jak norka. Świetne! Lekkie, inteligentne i na wysokim intelektualnym poziomie.
                                            Aż nie mogę uwierzyć, że to Ty jesteś autorem tego prześmiesznego postu.
                                            Ale cóż.... Cuda, jak widać, zdarzają się nie tylko nad urną.
                                        • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:17
                                          Mam, ale nie mam sumienia niszczyć tego wirtualnego świata. Tego świata, w którym czujesz się dobrze, jesteś szczęśliwy, spełniony jako mężczyzna i wyborca.
                                          Nie mam sumienia wyrywać Ci tego przekonania. Tego, w którym tkwisz, albo ono tkwi w Tobie.
                                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:22
                                            Ja jednak obstawiam że takowych nie posiadasz i tak po prostu sobie paplasz w ślad za medialnymi szczekaczkami.
                                            • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:37
                                              A obstawiaj sobie co chcesz. Co mi do tego?
                                              Jak wygrasz to za wygraną wybierz się do kina na film. Albo nie, ściągnij sobie z netu a za zaoszczędzone pieniądze wpłać na fundusz wyborczy Tadeusza Iwińskiego.
                                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:54
                                                Mnie to tam niby nie obchodzi ale trochę przykro patrzeć jak zmyślasz.
                                                • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 15:17
                                                  Zmyślam? Nie, bawię się Twoją zaawansowaną lemingozą. Powiesz, że to okrutne, nieludzkie? Że nie powinienem się śmiać z kalek?
                                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 15:24
                                                    Tak tak, przecież tylko człowiek zdrowy twierdzi że wybory sfałszowano i pokazuje na to dowody.
                                                  • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 15:30
                                                    A masz jakieś dowody na twierdzenie że to Rosjanie zestrzelili holenderski samolot? Nie.
                                                    Ale ogromna cześć społeczeństwa polskiego jest przekonana, że zrobił to Putin chociaż on się do tego nie przyznaje.
                                                    I podobnie jest z uczciwością tych wyborów. Ci, którzy trzymają w ręku dowody krzyczą pokażcie dowody.
                                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 15:39
                                                    Ja pie... to już jakaś jazda jest wariacka.
                                                  • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 15:55
                                                    Nie, mam wątpliwości a Ty uważasz że nie wolno mi ich mieć. Uważasz, że powinienem radośnie klaskać jak w imieniu premierzycy przemawia Halicki a Kopacz siedzi i kiwa głową, jak ten piesek, co się go na tylnej półce w "Polonezie" stawiało.
                                                    Btw zobacz nawet prof. Zoll je ma o on jest konstytucjonalistą, fachowcem.

"Dodał jednak, że broszury mogą zostać, ale po dokładnym tłumaczeniu ich działania wyborcom. - Pokazany spot mógł wprowadzać w błąd - przyznał."

Czyli PKW świadomie wprowadzała wyborców w błąd nakłaniając do oddanie głosów nieważnych. To oczywiście tylko jeden z elementów zafałszowania wyników wyborów, dla osób myślących samodzielnie oczywistych.
                                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 20:38
                                                    Nie można ich mieć ponieważ nie ma żadnych przesłanek do twierdzenia że coś zostało sfałszowane.
                                                    No i Zoll nie mówi nigdzie o świadomym wprowadzeniu w błąd.
                                                  • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 25.11.14, 10:55
                                                    Zoll porusza się na kanwie prawa a prawa,jest ostrożny w stanieniu sądów, ale nawet pomimo to w jego wypowiedzi wyraźnie widać jakie nim targają wątpliwości.
                                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Cham znów obraża! 25.11.14, 11:01
                                                    Oczywiście, wiesz to najlepiej.
                                                  • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 25.11.14, 13:16
                                                    Skoro to dla Ciebie aż tak oczywiste....
                                                  • spokojny.zenek Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:26
                                                    Przytłaczającą większość społeczeństwa te wasze brednie w ogóle nie obchodzą. Wyjmij ten swój pusty łeb z telewizora.
                                                    To, że staleś się człowiekiem Putina to dla mnie nowość. Widać słabo uważałem.
                                                  • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:36
                                                    Oooo.... pojawił się rzecznik sędziego Milewskiego. Witamy, witamy...
                                                    Czy przytłaczająca większość upoważniła Cię do wyrażenia jej woli na publicznym forum, czy to jedynie przykład komunistycznych ciągotek do uzurpowania sobie prawa wypowiadania się w imieniu społeczeństwa?

"Człowiek Putina" - Założę się, że w tych wyborach oddałeś głos nieważny. Nie pytaj mnie dlaczego jestem pewien, bo nie chcę być niemiły.
                                                  • zapijaczony_ryj TW wielgus, twoja racja jest sowiecka 24.11.14, 17:14
                                                    tw_wielgus napisał:

> A masz jakieś dowody na twierdzenie że to Rosjanie zestrzelili holenderski samo
                                                    > lot? Nie.
                                                    > Ale ogromna cześć społeczeństwa polskiego jest przekonana, że zrobił to Putin c
                                                    > hociaż on się do tego nie przyznaje.
                                                    > I podobnie jest z uczciwością tych wyborów. Ci, którzy trzymają w ręku dowody k
                                                    > rzyczą pokażcie dowody.

Rosjanie by nigdy nie zestrzelili samolotu pasażerskiego , tak samo jak nioe sestrzelili koreańczyka nad wyspami kurylskimi, tylko przerwali mu lot
                                                  • tw_wielgus Re: TW wielgus, twoja racja jest sowiecka 24.11.14, 17:18
                                                    Następny który bankowo oddał nieważny głos. Jak zatrważający jest poziom wtórnego analfabetyzmu wśród osób z problemem alkoholowym.
                                                  • zapijaczony_ryj Re: TW wielgus, twoja racja jest sowiecka 24.11.14, 17:57
                                                    tw_wielgus napisał:

> Następny który bankowo oddał nieważny głos. Jak zatrważający jest poziom wtórne
                                                    > go analfabetyzmu wśród osób z problemem alkoholowym.

a co z problemem debilowym, prywitywizmu elektorat=u PiS?
                              • zapijaczony_ryj Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 17:37
                                tw_wielgus napisał:

> Obserwowałeś ich przebieg?

A Ty?
                            • zapijaczony_ryj Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 17:36
                              religijnych.uczuc.obraza napisał:

> A w tych sfałszowanych na czym polegało sfałszowanie?

Ano na tym, ze debile z piS zagłosowali na PSL
                • zapijaczony_ryj znaczy spudłowałes jak zwykle 24.11.14, 16:27

> No tych.

, bo jak na razie to sie zapowiada trzecia kadencja tej koalicji!!!
            • zapijaczony_ryj Wyjaśniałem to tydzień temu 24.11.14, 12:26

> A na czym polegało sfałszowanie tych wyborów?

I jak się okazuje znów miałem rację:
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,155553616,155553616,Czy_wybory_byly_uczciwe_Sa_dwie_alternatywy.html
          • zapijaczony_ryj Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 12:19
            tw_wielgus napisał:

> Nie przesadzaj. Odmawiasz przewodniczącemu, największej partii opozycyjne,j pra
            > wa do krytyki rządzących po sfałszowanych wyborach?

To, ze PiSiory za radą księży stawiały krzyzyki przy wszystkich trójkach nazywasz fałszowaniem?
            Czy moze to, ze niektórzy stawiali krzyzyk przy trójce PSLu myśląc, ze głosują na PiS?

Opisywałem dokładnie ten proceder:forum.gazeta.pl/forum/w,28,155583651,155583651,Sondaze_a_wyniki_PKW_skad_takie_rozbieznosci_.html

Dziś moją teorię potwiertdzają największe autorytery prawnicze profesorowie prawa i nawet sędziowie TK.
            TYle tylko, ze ja pierszy to odkryłem.
            Ja zwyczajny zapijaczony_ryj byłem od nich lepszy!!!
            • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:01
              Ależ ryju pijacki...
              Ze słów pani premier dowiedzieliśmy się, że protestujący to warchoły. O tym, że rząd się sam wyżywi wiemy z "taśm prawdy" i niemałych rachunków z rest. "Sowa i wspólnicy".
              Toteż pan Kaczyński jak najbardziej miał podstawę do wyrażenia takiej ostrej ale szczerej opinii.
              • ave.duce Ależ TW... zacytuj, proszę 24.11.14, 13:24
                tw_wielgus napisał:

> Ze słów pani premier dowiedzieliśmy się, że protestujący to warchoły.
                • tw_wielgus Re: Ależ TW... zacytuj, proszę 24.11.14, 13:35
                  Przecież napisałem powyżej, że nie użyła tego słowa.
                  Ogólny sens jej wypowiedzi był jednak taki jak napisałem, co usprawiedliwia twierdzenie Kaczyńskiego.
                  Słuchałaś jej wypowiedzi? Inaczej.... tego, co jej ktoś napisał na kartce, a co w jej imieniu przeczytał Halicki?
                  • ave.duce Re: Ależ TW... zacytuj, proszę 24.11.14, 13:44
                    tw_wielgus napisał:

> Ogólny sens jej wypowiedzi był jednak taki jak napisałem

Aha, ogólny sens. Jednak. I wszystko jasne.
                    • ave.duce Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 13:49
                      "Kontestowanie wyników wyborów przez liderów opozycji służy wyłącznie partyjnym interesom i daje jeden efekt. To próba niszczenia fundamentów demokracji."
                      • tw_wielgus Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 14:00
                        Liderów opozycji, a wiec warchołów, bo jak się jest w obozie rządzącym to można te liczne przewały przy liczeniu głosów przyjąć z niekłamanym zadowoleniem.
                        Trzeba było w sobotę posłuchać Pawła Kowala który niejednokrotnie był obserwatorem wyborów w różnych częściach świata. W punktach wynotował to, co w jego opinii było naruszeniem norm demokratycznych wyborów. Protasiewicz (ten co pokazywał Niemcom ile we Wrocławiu śniegu napadało) w odpowiedzi na zarzuty leciał takimi komunałami, że szkoda gadać.
                        Wyniki wyborów kontestują nie tylko liderzy opozycji. Duża część społeczeństwa nie ma zaufania do podanych wyników. Do tej grupy nie należy ogromna część lemingów, którym wystarcza ciepła woda w kranie, tak jak tym na Białorusi.
                        • ave.duce Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 14:14
                          tw_wielgus napisał:

> Liderów opozycji, a wiec warchołów

To Twoje określenie. Nie zdziwię się, jeżeli część zwolenników opozycji na FK zacznie je cytować. I tak powstanie kolejne przekłamanie - jak to było w przypadku T. Mazowieckiego, D. Tuska i... L. Millera.

> Wyniki wyborów kontestują nie tylko liderzy opozycji. Duża część społeczeństwa
                          > nie ma zaufania do podanych wyników. Do tej grupy nie należy ogromna część lemi
                          > ngów
                          , którym wystarcza ciepła woda w kranie, tak jak tym na Białorusi.

Przeprowadzono już jakieś badania, na podstawie których można tak twierdzić?
                          Skąd czerpiesz wiedzę nt. Białorusinów i tego, co im wystarcza?
                          • tw_wielgus Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 14:31
                            Określenie nie jest moje. Ja się tylko, celem przypomnienia posłużyłem cytatem aby wykazać, co miał na myśli Kaczyński znajdując przecudną wprost analogię pomiędzy Urbanem a Panią Kopacz.
                            Taki pomost pomiędzy starymi a nowymi czasy.

Białorusini są b. zadowoleni z swojego poziomu życia, ich telewizja na okrągło pokazuje jak nasi bezrobotni poszukują w śmietnikach pożywienia. Jak się tak napatrzą na te obrazki to wcale nie chcą do UE.
                            • ave.duce Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 15:05
                              tw_wielgus napisał:

> Określenie nie jest moje. Ja się tylko, celem przypomnienia posłużyłem cytatem
                              > aby wykazać, co miał na myśli Kaczyński

O, kolejny tłumacz "sów" prezesa, gratulacje!
                              >
                              > Białorusini są b. zadowoleni z swojego poziomu życia, ich telewizja na okrągło
                              > pokazuje jak nasi bezrobotni poszukują w śmietnikach pożywienia. Jak się tak na
                              > patrzą na te obrazki to wcale nie chcą do UE.

To tylko luźne dywagacje, więc daruj je sobie i... mnie.
                              • tw_wielgus Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 15:27
                                "To tylko luźne dywagacje, więc daruj je sobie i... mnie."

Przecież to nielogiczne.
                                • ave.duce Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 15:40
                                  Nielogiczne? Nie, te dywagacje nt. Białorusinów składam jednak na karb skłonności do imaginowania, ale Twoja samokrytyka godna pochwały. Ukłon.

Nie odpowiedziałeś jednak i na to:

> Wyniki wyborów kontestują nie tylko liderzy opozycji. Duża część społeczeństwa
                                  > nie ma zaufania do podanych wyników. Do tej grupy nie należy ogromna część lemi
                                  > ngów, którym wystarcza ciepła woda w kranie, tak jak tym na Białorusi.

Przeprowadzono już jakieś badania, na podstawie których można tak twierdzić?
                                  • tw_wielgus Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 15:46
                                    Luźne dywagacje, rzecznik Kaczyńskiego, samokrytyka...?! Bosz, ale odleciałaś...
                                    • ave.duce I znowu nie odpowiedziałeś 24.11.14, 16:03
                                      tw_wielgus napisał:

> Luźne dywagacje, rzecznik Kaczyńskiego, samokrytyka...?! Bosz, ale odleciałaś...

Twoja opinia o moim "odlocie" mnie nie interesuje.
                                      • tw_wielgus Re: I znowu nie odpowiedziałeś 24.11.14, 16:21
                                        No popatrz...Pisałem, że to nielogiczne. Dlaczego? Bo pomimo tego, że ja ma podobny stosunek do Twoich opinii o moich dywagacjach nie omieszkałaś się nimi ze mną podzielić.
                                        • ave.duce Re: Znowu nie odpowiedziałeś, zatem żadnych badań 24.11.14, 16:35
                                          nie było, indeed.

ps. pod rozwagę: forum.gazeta.pl/forum/w,28,155634652,155639597,Re_Cham_znow_obraza_.html
                                          • tw_wielgus Re: Znowu nie odpowiedziałeś, zatem żadnych badań 24.11.14, 16:38
                                            Indeed?
                                            :)))))))))))) o boże!...:)))))))) Doskonałe! :)))))))) Bomba! Może będzie powtórka w TVP rozrywka to sobie jeszcze raz obejrzę.
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Zgadzam się z premier Kopacz: 24.11.14, 14:14
                          Jakie przewały przy liczeniu głosów?
                    • kombatant.fk.zapijaczony.ryj TW to cham i idiota 25.11.14, 18:06
                      ave.duce napisała:

> tw_wielgus napisał:
                      >
                      > > Ogólny sens jej wypowiedzi był jednak taki jak napisałem
                      >
                      > Aha, ogólny sens. Jednak. I wszystko jasne.

tylko ubliżać bydle potrafi, jak nie ma argumentów do dyskusji
                  • zapijaczony_ryj Re: Ależ TW... zacytuj, proszę 24.11.14, 18:05
                    tw_wielgus napisał:

> Przecież napisałem powyżej, że nie użyła tego słowa.
                    > Ogólny sens jej wypowiedzi był jednak taki jak napisałem, co usprawiedliwia twi
                    > erdzenie Kaczyńskiego.
                    > Słuchałaś jej wypowiedzi? Inaczej.... tego, co jej ktoś napisał na kartce, a co
                    > w jej imieniu przeczytał Halicki?
                    >
                    to zalinkuj i nie PiEr_dol głupot
                • zapijaczony_ryj Re: Ależ TW... zacytuj, proszę 24.11.14, 17:59
                  ave.duce napisała:

> tw_wielgus napisał:
                  >
                  > > Ze słów pani premier dowiedzieliśmy się, że protestujący to warchoły.

Wyborcy PiS na to nie stać, za prymitywny! On nie zna słowa zacytuj
              • x2468 Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:56
                Tego ze warchoły cymbale nikt nie musi mówić.Jaki warchol jest każdy widzi:
                www.fakt.pl/Nowe-auto-Marty-Kaczynskiej-,artykuly,103270,1.html
                www.fakt.pl/polityka/luksusy-adama-hofmana,artykuly,504403.html
                mkalty.org/wp-content/uploads/2014/08/jaroslaw-kaczynski.jpg
                www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fblogi.newsweek.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2FKolenda.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fblogi.newsweek.pl%2FTekst%2Fpolityka-polska%2F670101%2Ckarty-z-historii-iv-rp---13-kwietnia.html&h=480&w=623&tbnid=_fqJi1zUDFIl9M%3A&zoom=1&docid=cqJogfPENhfe8M&ei=gipzVOHuHcL3PIqdgIgL&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1020&page=1&start=0&ndsp=12&ved=0CCYQrQMwAg
                • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:13
                  Parę lat temu oglądałem "Gwiezdne Wojny" na tym filmie jedną z głównych ról grał robot oznaczony kryptonimem R2D2.
                  Czy to ktoś z Twojej rodziny?

I jeszcze jedno. Nie chwal się tak publicznie tym, że jesteś jednym z najwierniejszych czytelników "Faktu". Ja skończyłem czytać to pismo zaraz po tym, jak napisali, że w Słupsku wylądowali kosmici.
                  • x2468 Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:51
                    Nie ma znaczenia kto napisał. O ośmiorniczkach chyba również Fakt. co wcale Ci nie przeszkadzało. Uspokoję cię.Nie jestem i nigdy nie bylem czytelnikiem Faktu jedynie wyszukuje to co mi jest właśnie potrzebne przez obrazki.(pewnie o tym nie wiesz lecz wyszukiwarki dają taka możliwość) i nic na to nie poradzę ze mimo zaprzeczeń Ty i Twoi przyjaciele opieracie się na tego typu gazetach i tam są fotografie na tematy które podejmujecie które załączyłem. Jeśli natomiast zamieścisz wpis na podstawie artykułu np American Science i użyje tagów z tym związanych to z pewnością wyszukiwarka pokarze obrazki na ten temat wlanie z "AS". Czyli zwyczajnie; waszym źródłem jest brukowiec Springera i dlatego pokazuje fotografie z tego brukowca. Zacznij korzystać z poważnych źródeł...Co ja pisze. Wy (czyli Ty i Twoi koledzy potrzebujecie materiału do opluwania a nie poważnych tematów.
                    Ps. Czy jesteś przypadkiem bratem arcy Wielgusa a może jego siostra? A może faktycznie jesteś byłym rozgoryczonym "TW"?
                    • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 15:21
                      Ma. Nie cytowałem "Faktu". Jestem spokojny. Kłamstwo. Nie znasz moich przyjaciół, wiec znowu posunełeś się do kłamstwa. I kolejne kłamstwo. A tutaj zmyślasz. Nie, oczywiście, nie jestem.

Masz jeszcze jakieś pytania?
                • zapijaczony_ryj To nie jest watek o rodzinie Kaczyńskich, tylko o 24.11.14, 18:11
                  x2468 napisał:

> Tego ze warchoły cymbale nikt nie musi mówić.Jaki warchol jest każdy widzi:
                  > www.fakt.pl/Nowe-auto-Marty-Kaczynskiej-,artykuly,103270,1.html
                  > www.fakt.pl/polityka/luksusy-adama-hofmana,artykuly,504403.html
                  > mkalty.org/wp-content/uploads/2014/08/jaroslaw-kaczynski.jpg
                  > www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fblogi.newsweek.pl%2Fwp-content%2Fuploads%2FKolenda.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fblogi.newsweek.pl%2FTekst%2Fpolityka-polska%2F670101%2Ckarty-z-historii-iv-rp---13-kwietnia.html&h=480&w=623&tbnid=_fqJi1zUDFIl9M%3A&zoom=1&docid=cqJogfPENhfe8M&ei=gipzVOHuHcL3PIqdgIgL&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1020&page=1&start=0&ndsp=12&ved=0CCYQrQMwAg
                  >

Chamie Kaczyńskim
              • zapijaczony_ryj TW wielgusie 24.11.14, 17:09
                tw_wielgus napisał:

> Ależ ryju pijacki...
                > Ze słów pani premier dowiedzieliśmy się, że protestujący to warchoły. O tym, że
                > rząd się sam wyżywi wiemy z "taśm prawdy" i niemałych rachunków z rest. "Sowa
                > i wspólnicy".
                > Toteż pan Kaczyński jak najbardziej miał podstawę do wyrażenia takiej ostrej al
                > e szczerej opinii.

Po pierwsze nie jestem ryjem pijackim, tylko zapijaczonym ryjem.Jak masz kłopoty z percepcja to znaczy, ze tak samo głosowałeś jak 20 % wyborców PiS.
                I to naprawdę nie moja wina tylko wasza!!!
                • tw_wielgus Re: TW wielgusie 24.11.14, 17:21
                  zapijaczony_ryj napisał:

> Po pierwsze nie jestem ryjem pijackim, tylko zapijaczonym ryjem.

:))))) Wrzuć tą filozoficzną sentencję na fejsa...
                  • zapijaczony_ryj Re: TW wielgusie 24.11.14, 18:09
                    tw_wielgus napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
                    >
                    >
                    > > Po pierwsze nie jestem ryjem pijackim, tylko zapijaczonym ryjem.
                    >
                    > :))))) Wrzuć tą filozoficzną sentencję na fejsa...
                    >
                    >

A ty chamie pocałuj mnie w dupę, bo pierwszy mnie ćwoku ublizyłeś
                    • tw_wielgus Re: TW wielgusie 25.11.14, 10:59
                      Ależ nie chciałem Ci ubliżyć. Jesteś zapijaczonym esbeckim kapusiem.
                      Publicznie wyznałeś, że donosiłeś do SB, sam osobiście, przez nikogo nie proszony. Nick też wybrałeś własnoręcznie.
                      I zobacz, iż ja potrafię docenić to, że targany wyrzutami sumienia popadłeś w alkoholizm.
                      A wiesz dlaczego? Bo swoim pijaństwem dowiodłeś, że masz sumienie.
          • zapijaczony_ryj Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:25
            tw_wielgus napisał:

> Nie przesadzaj. Odmawiasz przewodniczącemu, największej partii opozycyjne,j pra
            > wa do krytyki rządzących po sfałszowanych wyborach?

wiesz co piszesz? Bo jeśłi tak to zwiadom prokuraturę i podaj dane jakimi dysponujesz
            • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:42
              W PRL - który jak podkreślasz b. dobrze pamiętasz - też były wybory. Czy były nieuczciwe?
              Masz jakieś dowody na to, że były nieuczciwe?
    • platfusy.ida.do.paki To, że Kopacza kłamie jak najęta wiadomo od dawna 24.11.14, 10:39
      zaczęło się od przekopywania na metr w głąb.
      • zapijaczony_ryj Re: To, że Kopacza kłamie jak najęta wiadomo od d 24.11.14, 10:48
        platfusy.ida.do.paki napisał:

> zaczęło się od przekopywania na metr w głąb.

MAsz na myśłi kopanie pod fundamenty dla 3 mln darmowych mieszkań
        • platfusy.ida.do.paki Podoba mi się to określenie "Urban w spódnicy" 24.11.14, 11:16
          Mam nadzieję, że przylgnie do niej na stałe :-)
          • alistair-p Re: Podoba mi się to określenie "Urban w spódnicy 24.11.14, 11:22
            Nie lubię Urbana,ale gdybyś miał chociaż ćwierć jego inteligencji,nie wypisywałbyś takich głupot.
          • zapijaczony_ryj Re: Podoba mi się to określenie "Urban w spódnicy 24.11.14, 11:56

> Mam nadzieję, że przylgnie do niej na stałe :-)

Nie tak jak Naczelny Idiota, albo Prezes Specjalnej Troski do tego chama
          • snajper55 Kaczyński w spódnicy? Nie przesadzaj /nt 24.11.14, 13:55

> Mam nadzieję, że przylgnie do niej na stałe :-)
            • spokojny.zenek może jeszcze Kaczyński w stringach? 24.11.14, 14:55
            • zapijaczony_ryj Re: Kaczyński w spódnicy? Nie przesadzaj /nt 25.11.14, 08:43
              snajper55 napisał:

> platfusy.ida.do.paki napisał:
              >
              > > Mam nadzieję, że przylgnie do niej na stałe :-)
              >
              >
              Tak jak Naczelny Idiota vel Prezes Specjalnej Troski vel dOpa wołowa w cudzysłowie do NAczelnego Idioty, a S_raczkowy do jego wypitnego brata?
      • erte2 Re: To, że Kopacza kłamie jak najęta wiadomo od d 24.11.14, 13:39

zaczęło się od przekopywania na metr w głąb.
        Ktoś cię przekopywał? Na metr?

P.S. To jest trochę za łatwe; pisowskie głąby podkładają się w sposób tak żenujący że aż nie powinno się takiego kalectwa wykorzystywać.
        Ale z drugiej strony trudno się oprzeć...
    • alistair-p Cham pozostanie chamem 24.11.14, 11:20
      Piszę to już któryś raz,wybatożyć go gdzieś za stodołą.Inaczej do chama nie trafisz.
      • remez2 Re: Cham pozostanie chamem 24.11.14, 12:03
        alistair-p napisał:

> Piszę to już któryś raz,wybatożyć go gdzieś za stodołą.Inaczej do chama nie trafisz.
        Stop klatka?
    • luck_36 Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 11:34
      rozbraja mnie twa troska o psl
      jeszcze niedawno mówiłbyś wieśniaki
      no ale bycie koalicjantem po zobowiązuje...
      gdyby pis był w koalicji z po kaczyński byłby dla ciebie mężem stanu...
      a ta pani premier jest na poziomie kazia marcinkiewicza nauczyciela fizyki z liceum
      zero merytoryki same hasła i puste słowa
      a kto tego nie dostrzega tylko się kompromituje
      • alistair-p Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 11:38
        I jak to jest przegrać z zerem?
      • x2468 Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 14:56
        A mnie rozśmiesza Twoja głupota. Czy to ze ktoś jest wieśniakiem nie pozwala mu być świetnym gospodarzem? Popatrz na takiego Jojo, Plaszczyka, Hofmana przecież to również są wieśniaki a jesteś w nich zakochany.
        Gdyby pis był w koalicji z PO to zagłosowałbym na inną partie. Pewnie właśnie na PSL lub Palikota.
    • xystos Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:29
      .. noo dobre

Pan Cham obraza Pania Zydówke

czyzby oboje wiedzieli co to honor ? w polityce.

7
    • x2468 Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 13:38
      Niewątpliwie prawdziwy Polak-Katolik.
    • 14pol Re: lemingi - zaklinacze rzeczywistości :) 24.11.14, 15:19
      Zaklinacze rzeczywistości (głównie zwolennicy PO) dostały spazmy.

Twierdzą że wszystko było ok, super i prawidłowo, tylko nie zauważają że całą PKW podała się do dymisji, ale wszystko jest ok, Polacy nic się nie stało!

Gdyby nie było PO nie wiedziałbym, że w Polsce jest aż tylu idiotów :)

fałszerstwa wyborcze

www.eprudnik.pl/falszerstwo-wyborcze-na-slasku/
      • cronny Cham może opluć, obrzygać, obsr..ć a nie obrazić 24.11.14, 15:39
        tak samo jak oszczerca, czy paszkwilant naruszający cześć kobiet i obcujący ustawicznie z ludźmi notorycznie niehonorowymi...
    • rccc durnia i chama mamy za prezydenta 24.11.14, 15:34
    • cymber.gaj Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:06
      Wszystko wskazuje na to, że tow. Wielgus w trybie nagłym przeszedł na pislam. I jak to z neofitami bywa, będzie teraz wygłaszał całe rwące potoki skrajnych, żarliwych bredni, przeplatane wziętymi od Mistrza przesłaniami w rodzaju „Wiem ale nie powiem”.
      Niestety, jak uczy historia – choćby przykłady Wojciechowskiego i Gowina – jest to droga bez powrotu. Delikwenci w przerażającym tempie zarażają się bakcylem Paranoi i Schizofrenii i tracą wszelką zdolność samodzielnego myślenia.
    • piotr7777 rzeczywiście - dla Urbana to obraźliwe 24.11.14, 16:25
      W końcu nie można mu odmówić inteligencji a pani premier... no cóż.
      • spokojny.zenek Re: rzeczywiście - dla Urbana to obraźliwe 24.11.14, 16:28
        Psychopaci bardzo często są bardzo inteligentni, chyba to wiesz?
        • piotr7777 Re: rzeczywiście - dla Urbana to obraźliwe 24.11.14, 16:40
          spokojny.zenek napisał:

> Psychopaci bardzo często są bardzo inteligentni, chyba to wiesz?

No to mnie uspokoiłeś - przynajmniej prezydent i premier RP nie są psychopatami. Uff.
          • spokojny.zenek Re: rzeczywiście - dla Urbana to obraźliwe 24.11.14, 16:44
            O widzę, ze logikę na pierwszym roku miałeś baaardzo dawno.
    • a74-7 Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:38
      ekspert od bezpieczeństwa i politolog dr Witold Sokała wypowiadal sie w temacie sfalszowania tych wyborow i twierdzil ze kazdy moze sobie wprowadzic swoje zmiany do system , wierze mu bardziej ni zapijaczonemu co to lata z torbOM po bazarkach czy p.Kopaczawej ktora potrzebuje rowniez oprzec sie na ekspercie niz ma wiedze w temacie.
      Zastanawiam sie wiec kiedy zaczna jej uszy rosnac jak Urrbanowi :-D
    • a74-7 Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:42
      tu sie podepre :-) bo czlowiek dobrze mowi :-)
      wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/475498,jak-sfalszowac-wybory-samorzadowe-system-pkw-dostepny-w-internecie-dr-witold-sokala-wyniki-niewiarygodne.html
      • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:51
        O tym wiadomo już od paru dni. Wcześniej w tej sprawie wypowiadał się red. serwisu "niebezpiecznik"
        Ale zwierzęta puszyste, w ciepłej wodzie kąpane, nie widzą problemu.

Minimum tego, co trzeba by było zrobić to ponownie przeliczyć głosy i sprawdzić, czy jest to zgodne z wynikiem podanym przez PKW.
        • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 16:53
          "Sędzia Czaplicki uważa, że w drugiej turze problemów nie będzie. - Kalkulator wyborczy działał poprawnie - stwierdził. W razie czego, zdaniem sędziego Czaplickiego, zostaje liczenie ręczne."

Czyli program przeszedł egzamin ( pomimo że chwilę przedtem inny sędzia tłumaczył że zawalił system miaławarię) i mają zwyciężyć Ci, których opisaliśmy w funkcji jeżeli.wybory() ....:)))
          • spokojny.zenek Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 17:22
            To jakiejś nadzwyczajnej inteligencji wymaga zrozumienie, ze program nie działał ale dokonano poprawek, dzięki którym już działa?
            Ja p... Rzeczywiście przejście na stronę PiSu oznacza natychmiastową utratę sporej części IQ a potem jest już tylko gorzej...
            • tw_wielgus Re: Cham znów obraża! 24.11.14, 17:37
              głupiś i na dodatek chcesz się mądrzyć w dziedzinie, o której nie masz pojęcia. Co może świadczyć tylko o jednym - o krańcowej bufonadzie.
            • jane-panzram Re: Cham znów obraża! 26.11.14, 01:20
              Toś panie odleciał do ciepłych krain.
              Przed tygodniem nie działał - teraz zadziała, bo wprowadzono poprawki... w parę dni.
              Oj, chyba się pan jeszcze musisz przekonać, co takie na chybcika poprawki w dziedzinie informatyki są warte...
              Nic te mistrze w PKW się nie uczą. To nie zadziałało tak dokumentnie, że tylko głupi by to stosował ponownie - licząc, ze teraz jednak zadziała. No będziem boki zrywać.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Cham znów obraża! 25.11.14, 12:46
      wszystkich obraża
      - Kopacz za Urbana
      - PSL- za lobby prorosyjskie
      - Millera - że będzie "bagnetem" Yarka

Leszek Miller już chyba się połapał za ten "bagnet" i już z Yarkiem nie będzie maszerował

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka