adam111115 28.11.14, 12:22 Źle o panuprezesie wyraził się Norman Davis. No dawaj kamilku pisiaro, co tym razem napiszesz? Niech się jakaś walijska pisarzyna nie wtrynia, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Mnie bardziej ciekawi co indyk na to 28.11.14, 12:32 przecież Davies najlepiej pisał peany pochwalne na cześć powstania warszawskiego i indyk kochał się na niego powoływać. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Mnie bardziej ciekawi co indyk na to 28.11.14, 14:51 A teraz rozwód z hukiem? Jak to w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Po Brzezińskim pisie mogą kolejnego opluć 28.11.14, 13:03 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 15:45 ufał mu Carter i to był bład. Generalnie Brzeziński jako politolog mówiąc delikatnie nie ma dobrej renomy. Uważa sie go jako przygłupa z Europy Wschodniej. Dla nas jest on jakimś wielkim człowiekiem bo pokazuje że Polak potrafi. Co do Davisa który krytykuje Kaczora. Nie wiem za co bo autor nie podał linka. Ale mi to nie przeszkadza kupowac ksiązki owego autora i jednocześnie zagłosować na Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 15:50 link z Daviesem jest na wp.pl I to nie Carter wybral Brzezinskiego a Brzezinski Cartera. Obame zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:09 'I to nie Carter wybral Brzezinskiego a Brzezinski Cartera. Obame zreszta tez.' Tja masz na mysliw wybory prezydenckie? Skad wiesz że Brzeziński głosował na Obamę. Natomiast Brzeziński nie ma żadnej funkcji a nie posady w administracji prezydenta Obamy. Doradca Obamy jest natomiast profesor Binieńda. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:14 prezydentow od dawna sie nie wybiera tylko selekcjonuje to Brzezinski go poparl jako pierwszy znany zanim sie prawybory w 2007 zaczely Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:24 A Obama o tym wie? Wiesz ja też kiedys poparłem paru polityków, ale wątpie aby którys z nich znał moje nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:30 ...... Trwa narodowe święto, a on się nie zjawia na oficjalnych obchodach. Organizuje własne, prywatne święto. Żaden magnat w XVII wieku nie ośmieliłby się tak postąpić - mówi w wywiadzie dla Wirtualnej Polski prof. Norman Davies. ... Kuriozalna wypowiedź. Cóż magnaci nie tylko nie zjawiali się na uroczystościach organizowanych przez króla, ale i organizowali przciwko niemu zbrojne bunty. Prezes PIS prawa przestrzega. Co do obchodów na marszu prezydenckim było jakieś kilkaset osób, pozostałe 38 mln Polaków organizowało sobie święta po swojemu. Dlaczego tylko Kaczorowi nie wolno tego robić? Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:59 Kuriozalna wypowiedź. He he wiedziałem, intelektualista jabbaryt oczywiście mądrzejszy odpowiedzcie sobie psiaki czemuscie biedne i narzekacie Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 17:07 dlaczego uważasz, że jestem biedny? Nie zarabiam kokosów ale jakas niewielką wielokrotnośc średniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:52 www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/08/24/AR2007082402127.html Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:30 Gdyby Brzeziński popierał Jarusia toby wolacy pieli zachwytu nad jego osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 16:55 Brzezinski chcial resetu z Rosja ale juz nie chce jak myslisz kogo poprze wkrotce? wymiana zderzakow sie znow szykuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Brzezinski?! :) 28.11.14, 17:23 Raz się popiera kogoś a raz nie, zależy od wielu czynników. Poprze pewnie kogoś z demokratów. Przez Rosjan Brzeziński jest oceniany bardzo źle , ale dla USA Rosja nie jest teraz najważniejszym problemem. Dla Polski unormowanie stosunków z Moskwa jest kwestia najwyższej wagi.(bezpieczeństwo, gospodarka, surowce) Tak jak pisałem pogląd wolaków co do Brzezińskiego i jego kariery w USA opiera się na jego negatywnej ocenie Kaczyńskiego i całego środowiska . Każdy kto krytykuje PiS jest tak oceniany. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Po Brzezińskim pisie mogą kolejnego opluć 28.11.14, 16:00 wiadomosci.wp.pl/title,Prof-Norman-Davies-zycie-polityczne-w-Polsce-byloby-zdrowsze-gdyby-lewica-byla-mocniejsza,wid,17054587,wiadomosc.html?ticaid=113e28 Cos duzo tych "pisich" opinii :D tak 1162 23.74% za Daviesem nie 3732 76.25% za Kaczynskim Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Po Brzezińskim pisie mogą kolejnego opluć 28.11.14, 16:54 mlodziezowka pisu widać nie śpi Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Po Brzezińskim pisie mogą kolejnego opluć 28.11.14, 16:57 a mlodziezowka PO co porabia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Po Brzezińskim pisie mogą kolejnego opluć 28.11.14, 17:17 Wiadomo.Kaczynski pisze lepsze książki a przede wszystkim lepiej zna historię. Odpowiedz Link Zgłoś