pis_da_deby 04.12.14, 07:24 Wszystkim gornikom Szczesc Boze tiny.pl/qkvm5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pis_da_deby Re: Barborka 04.12.14, 10:09 mariner4 napisał: > Ale na ich koszt. Nie podatnika. Podcinaja galaz na ktorej siedza Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin zakładam się, że nie pójdą na to ze strachu 04.12.14, 09:30 - przezroczyste urny, - kamery w komisjach A Ty "pis_" co o tym myślisz - jeżeli myślisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To są duperele 04.12.14, 09:58 Chodzi o polityczną kontrole nad składem komisji. I oczywiście na rozliczaniu kosztów kampanii. Ze też są tacy idioci, którzy swoje głowy chcą podkładać politykom! Ale jestem optymistą. Wystarczy popatrzeć na Kaczora.... M. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: zakładam się, że nie pójdą na to ze strachu 04.12.14, 10:33 dobry-termin napisał(a): To zupelnie inny temat ale > - przezroczyste urny, Nie widze sensu ale mi nie przeszkadzaja > - kamery w komisjach Jestem za Politycy z daleka od komisji Szczegolnie tacy, ktorzy pokazuja publicznie jak mozna falszowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Barborka 04.12.14, 10:48 znakomite. Nieugiętością dorównują związkowcom stoczniowym. Odpowiedz Link Zgłoś