homosovieticus Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 14:28 Powtorzę pytanie; czyje posty czytasz najczęściej lub najchętniej? Nie rozumiem dlaczego, tak duża część osób piszacych na forum, nie chce zdradzić swoich preferencji. Może Ty mi to potrafisz wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 17:21 homosovieticus napisał: > Powtorzę pytanie; czyje posty czytasz najczęściej lub najchętniej? > Nie rozumiem dlaczego, tak duża część osób piszacych na forum, nie chce > zdradzić swoich preferencji. > Może Ty mi to potrafisz wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 19:08 nie moge Autor: bush_w_wodzie Data: 09.09.2004 22:06 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- chetnie bym zaglosowal ale nie moge i nie chce. nie moge bo wiele osob z tego forum bardzo lubie a kazdego troche inaczej. drogi homosovieticusie - czy ustawialbys przyjaciol w ranking? nawet probowac nie chce. Pewnio mnóstwo osób uważa podobnie jak Bush w wodzie. A przynajmniej myślę, że mnóstwo, bo i ja sam tak uważam:) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 19:30 Ja glosuje na tych,ktorzy pisza najbardziej zrozumiale,tak ze nie trzeba za bardzo myslec jak sie ich czyta. Tematy ktore poruszaja tez powinny byc popularne,bo w przeciwnych wypadkach trzebaby zagladac do encyklopedii. No i najlepiej zeby nie trzeba bylo korzystac ze zrodel obcojezycznych,bo to juz jest najwieksze utrudnienie i stwarza wielki kociokwik ludziom wychowanym na polskich "danych zrodlowych". Polacy bardzo chetnie opinie innych ludzi traktuja jako fakty historyczne i tego im radykalnie nie mozna zmieniac,no bo znowu ten kociokwik. Czy juz moge podawac swoje typy forumowiczow,ktorzy pisza najbardziej "jasno,nieskomplikowanie i bezproblemowo" w oparciu o polskie zrodla? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Wal Pan śmiało, maximusie! 22.09.04, 20:13 i podawaj najchętniej czytany nick lub najczęściej :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot maksimum napisał: 22.09.04, 20:35 maksimum napisał: > Ja glosuje na tych,ktorzy pisza najbardziej zrozumiale,tak ze nie trzeba za > bardzo myslec jak sie ich czyta. Nie dziwie sie bo w twojej glowie... > Tematy ktore poruszaja tez powinny byc popularne,bo w przeciwnych wypadkach > trzebaby zagladac do encyklopedii. Co w twoim przypadku musi byc czeste. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: maksimum napisał a Leszek się jeszcze 22.09.04, 20:44 waha.Też Leszku obawiasz się ,że urazisz przyjaciół, czy raczej, nie wypada Ci wskazać na Siebie Samego? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: maksimum napisał a Leszek się jeszcze 22.09.04, 21:00 homosovieticus napisał: > waha.Też Leszku obawiasz się ,że urazisz przyjaciół, czy raczej, nie wypada Ci wskazać na Siebie Samego? :)) lepszy wlasny ptaszek w garsci niz ten na dachu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus wielki masturbator tym razem z Sopotu? 22.09.04, 21:14 leszek.sopot napisał: > homosovieticus napisał: > > > waha.Też Leszku obawiasz się ,że urazisz przyjaciół, czy raczej, nie wypa > da > Ci wskazać na Siebie Samego? :)) > > lepszy wlasny ptaszek w garsci niz ten na dachu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot The Great Masturbator 22.09.04, 21:27 www.csulb.edu/~karenk/20thcwebsite/438final/ah438fin-ImageF.00049.jpeg A tacy w sutannach to tylko wrobelki z jednym kojarza. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: The Great Masturbator and blagier from Sopot 22.09.04, 21:45 O ptaszku w garsci pisałeś.Zostaw wróbelka to całkiem z innej bajki.Lepiej podaj już swoje typy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 19:39 Gość portalu: t1s napisał(a): > nie moge > Autor: bush_w_wodzie > Data: 09.09.2004 22:06 + dodaj do ulubionych wątków > > + odpowiedz na list > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > chetnie bym zaglosowal ale nie moge i nie chce. nie moge bo wiele osob z tego > forum bardzo lubie a kazdego troche inaczej. drogi homosovieticusie - czy > ustawialbys przyjaciol w ranking? nawet probowac nie chce. > > > Pewnio mnóstwo osób uważa podobnie jak Bush w wodzie. A przynajmniej myślę, że > mnóstwo, bo i ja sam tak uważam:) Ja też się mogę podpisać po Buszującym :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 20:24 Nawet nie raczyłaś niczego tłumaczyć.Nie zachęcam żeby przyjaciół ustawiać w rankingach, zachęcam jedynie żeby nazwać tę lub tego ,którego najchętniej lub najczęsciej czytamy.Pewien jestem,że żaden z myślacych przyjaciół nie będzie miał Ci ( Wam)tego za złe. Panidalloway post niechaj będzie zachętą i jednoczesnie przykładem, jak można delikatnie dać do zrozumienia kogo się naprawdę lubi a kogo mniej. :). Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 20:28 homosovieticus napisał: > Nawet nie raczyłaś niczego tłumaczyć.Nie zachęcam żeby przyjaciół ustawiać w > rankingach, zachęcam jedynie żeby nazwać tę lub tego ,którego najchętniej lub > najczęsciej czytamy.Pewien jestem,że żaden z myślacych przyjaciół nie będzie > miał Ci ( Wam)tego za złe. Ale ja nawet nie potrafiłabym tego zrobić. Ani nie czuję potrzeby. Mam nadzieję, że osoby, które lubię wiedzą to i bez konkursu. > Panidalloway post niechaj będzie zachętą i jednoczesnie przykładem, jak można > delikatnie dać do zrozumienia kogo się naprawdę lubi a kogo mniej. Widocznie Panidalloway chciała wskazać faworytów. Ja nie chcę nawet próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 20:32 Pozostań więc przy nadziei.Nie będę kusił wiecej.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Towarzyszu pierwszy a pryncypialność to gdzie 22.09.04, 20:29 się zawieruszyła? Nie musicie zaraz całej prawdy pisać.Wróg też na forum nie śpi tylko posty czyta.Czujność zachowujecie. To dobrze. Ale jakieś fałszywe typy podać możecie .Wróg nie skuma a ja przeciwnie.:) Gość portalu: t1s napisał(a): > nie moge > Autor: bush_w_wodzie > Data: 09.09.2004 22:06 + dodaj do ulubionych wątków > > + odpowiedz na list > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > chetnie bym zaglosowal ale nie moge i nie chce. nie moge bo wiele osob z tego > forum bardzo lubie a kazdego troche inaczej. drogi homosovieticusie - czy > ustawialbys przyjaciol w ranking? nawet probowac nie chce. > > > Pewnio mnóstwo osób uważa podobnie jak Bush w wodzie. A przynajmniej myślę, że > mnóstwo, bo i ja sam tak uważam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Towarzyszu pierwszy a pryncypialność to gdzie IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 20:47 A gdzieś Ty w Partii pryncypialność kiedykolwiek widział? Ale skoro prosisz o fałszywe typy, tych akurat mam-tow. Kwaśniewski i tow. Miller. I niedoj, że fałszywe to jeszcze spod ciemnej gwiazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 20:55 nickami oni na forumie piszą? Wiecie? Gość portalu: t1s napisał(a): > A gdzieś Ty w Partii pryncypialność kiedykolwiek widział? > Ale skoro prosisz o fałszywe typy, tych akurat mam-tow. Kwaśniewski i tow. > Miller. I niedoj, że fałszywe to jeszcze spod ciemnej gwiazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 21:30 homosovieticus napisał: > nickami oni na forumie piszą? Wiecie? Są anonimowi. To przez upodobania tow. Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 22:11 Gość portalu: t1s napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > nickami oni na forumie piszą? Wiecie? > > Są anonimowi. To przez upodobania tow. Prezydenta. do tańca i śpiewu!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 22:19 homosovieticus napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > homosovieticus napisał: > > > > > nickami oni na forumie piszą? Wiecie? > > > > Są anonimowi. To przez upodobania tow. Prezydenta. > do tańca i śpiewu!? Jako, że tow. Prezydentowi często plącze się goleń i język, można przypuszczać, że coś innego przedkłada nad taniec i śpiew:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 22:31 A czy ta Magda Nieczwartek tyż na forumie pisuje? Mnie się widzi ,że tak i wim pod jakim nickiem sie skrywa ten mózgowiec nieprzecietny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 22:38 homosovieticus napisał: > A czy ta Magda Nieczwartek tyż na forumie pisuje? > Mnie się widzi ,że tak i wim pod jakim nickiem sie skrywa ten mózgowiec > nieprzecietny. Ale oczywiście "nie podasz i masz nadzieję, że nikt się nie domyśli":)? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 22:40 Gość portalu: t1s napisał(a): > homosovieticus napisał: > > > A czy ta Magda Nieczwartek tyż na forumie pisuje? > > Mnie się widzi ,że tak i wim pod jakim nickiem sie skrywa ten mózgowiec > > nieprzecietny. > > Ale oczywiście "nie podasz i masz nadzieję, że nikt się nie domyśli":)? Zadziwiacie mnie zasłużenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dupa_pawiana ŚMIERĆ KONKURSOM !!! ZRESZTĄ NAGRODY I TAK DO DUPY 23.09.04, 11:21 Konkursy niszczą jedność obywateli Rzeczpospolitej To jest jawna zachęta do zbrodniczego współzawodnictwa któremu w imię niezawisłości narodu stanowczo sprzeciwiamy się Nie bedziemy klękać przed kapitalistycznym upiorem siejącym jad zawiści na ziemię przeżartą jazgotem prawicowych oszołomów Oddajcie nam nasze państwo które bezczelnie rozkradacie w imie Boga który pluje na was tak samo jak ja J.bać konkursy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus dupo_ pawiana ! perełkami kakasz. Wiesz o tem? 23.09.04, 11:25 dawaj bratnia pupo wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: Dajcie banana to pogadamy IP: *.crowley.pl 23.09.04, 12:09 dupa_pawiana napisał: > Nie ma nic za darmo A czy Twoja pupa zdzierży homomaczugę? Zastanów sie lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: PIERWSZY WIELKI KONKURS FORUM KRAJ IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.04, 18:08 najchetniej czytam posty kataryny.kataryny a najczescie swoje w trakcie pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek up! Tyle osób jeszcze nie odpowiedziało. Dlaczego? IP: *.gdynia.mm.pl 26.09.04, 07:49 Odrobina skupienia potrzebna i wszystko proste! Odpowiedz Link Zgłoś