Dodaj do ulubionych

PIERWSZY WIELKI KONKURS FORUM KRAJ

• homosovieticus Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 14:28
      Powtorzę pytanie; czyje posty czytasz najczęściej lub najchętniej?
      Nie rozumiem dlaczego, tak duża część osób piszacych na forum, nie chce
      zdradzić swoich preferencji.
      Może Ty mi to potrafisz wyjaśnić?
      • homosovieticus Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 17:21
        homosovieticus napisał:

> Powtorzę pytanie; czyje posty czytasz najczęściej lub najchętniej?
        > Nie rozumiem dlaczego, tak duża część osób piszacych na forum, nie chce
        > zdradzić swoich preferencji.
        > Może Ty mi to potrafisz wyjaśnić?
        • Gość: t1s Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 19:08
          nie moge
          Autor: bush_w_wodzie
          Data: 09.09.2004 22:06 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
          chetnie bym zaglosowal ale nie moge i nie chce. nie moge bo wiele osob z tego
          forum bardzo lubie a kazdego troche inaczej. drogi homosovieticusie - czy
          ustawialbys przyjaciol w ranking? nawet probowac nie chce.

Pewnio mnóstwo osób uważa podobnie jak Bush w wodzie. A przynajmniej myślę, że
          mnóstwo, bo i ja sam tak uważam:)
          • maksimum Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 19:30
            Ja glosuje na tych,ktorzy pisza najbardziej zrozumiale,tak ze nie trzeba za
            bardzo myslec jak sie ich czyta.
            Tematy ktore poruszaja tez powinny byc popularne,bo w przeciwnych wypadkach
            trzebaby zagladac do encyklopedii.
            No i najlepiej zeby nie trzeba bylo korzystac ze zrodel obcojezycznych,bo to
            juz jest najwieksze utrudnienie i stwarza wielki kociokwik ludziom wychowanym
            na polskich "danych zrodlowych".
            Polacy bardzo chetnie opinie innych ludzi traktuja jako fakty historyczne i
            tego im radykalnie nie mozna zmieniac,no bo znowu ten kociokwik.
            Czy juz moge podawac swoje typy forumowiczow,ktorzy pisza
            najbardziej "jasno,nieskomplikowanie i bezproblemowo" w oparciu o polskie
            zrodla?
            • homosovieticus Wal Pan śmiało, maximusie! 22.09.04, 20:13
              i podawaj najchętniej czytany nick lub najczęściej :)
            • leszek.sopot maksimum napisał: 22.09.04, 20:35
              maksimum napisał:

> Ja glosuje na tych,ktorzy pisza najbardziej zrozumiale,tak ze nie trzeba za
              > bardzo myslec jak sie ich czyta.

Nie dziwie sie bo w twojej glowie...

> Tematy ktore poruszaja tez powinny byc popularne,bo w przeciwnych wypadkach
              > trzebaby zagladac do encyklopedii.

Co w twoim przypadku musi byc czeste.
              • homosovieticus Re: maksimum napisał a Leszek się jeszcze 22.09.04, 20:44
                waha.Też Leszku obawiasz się ,że urazisz przyjaciół, czy raczej, nie wypada Ci
                wskazać na Siebie Samego? :))
                • leszek.sopot Re: maksimum napisał a Leszek się jeszcze 22.09.04, 21:00
                  homosovieticus napisał:

> waha.Też Leszku obawiasz się ,że urazisz przyjaciół, czy raczej, nie wypada
                  Ci wskazać na Siebie Samego? :))

lepszy wlasny ptaszek w garsci niz ten na dachu:))
                  • homosovieticus wielki masturbator tym razem z Sopotu? 22.09.04, 21:14
                    leszek.sopot napisał:

> homosovieticus napisał:
                    >
                    > > waha.Też Leszku obawiasz się ,że urazisz przyjaciół, czy raczej, nie wypa
                    > da
                    > Ci wskazać na Siebie Samego? :))
                    >
                    > lepszy wlasny ptaszek w garsci niz ten na dachu:))
                    • leszek.sopot The Great Masturbator 22.09.04, 21:27
                      www.csulb.edu/~karenk/20thcwebsite/438final/ah438fin-ImageF.00049.jpeg
                      A tacy w sutannach to tylko wrobelki z jednym kojarza.
                      • homosovieticus Re: The Great Masturbator and blagier from Sopot 22.09.04, 21:45
                        O ptaszku w garsci pisałeś.Zostaw wróbelka to całkiem z innej bajki.Lepiej
                        podaj już swoje typy :))
          • kataryna.kataryna Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 19:39
            Gość portalu: t1s napisał(a):

> nie moge
            > Autor: bush_w_wodzie
            > Data: 09.09.2004 22:06 + dodaj do ulubionych wątków
            >
            > + odpowiedz na list
            >
            > ------------------------------------------------------------------------------
            -
            > -
            > chetnie bym zaglosowal ale nie moge i nie chce. nie moge bo wiele osob z tego
            > forum bardzo lubie a kazdego troche inaczej. drogi homosovieticusie - czy
            > ustawialbys przyjaciol w ranking? nawet probowac nie chce.
            >
            >
            > Pewnio mnóstwo osób uważa podobnie jak Bush w wodzie. A przynajmniej myślę,
            że
            > mnóstwo, bo i ja sam tak uważam:)

Ja też się mogę podpisać po Buszującym :)

• homosovieticus Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 20:24
              Nawet nie raczyłaś niczego tłumaczyć.Nie zachęcam żeby przyjaciół ustawiać w
              rankingach, zachęcam jedynie żeby nazwać tę lub tego ,którego najchętniej lub
              najczęsciej czytamy.Pewien jestem,że żaden z myślacych przyjaciół nie będzie
              miał Ci ( Wam)tego za złe.
              Panidalloway post niechaj będzie zachętą i jednoczesnie przykładem, jak można
              delikatnie dać do zrozumienia kogo się naprawdę lubi a kogo mniej.
              :).
              • kataryna.kataryna Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 20:28
                homosovieticus napisał:

> Nawet nie raczyłaś niczego tłumaczyć.Nie zachęcam żeby przyjaciół ustawiać w
                > rankingach, zachęcam jedynie żeby nazwać tę lub tego ,którego najchętniej lub
                > najczęsciej czytamy.Pewien jestem,że żaden z myślacych przyjaciół nie będzie
                > miał Ci ( Wam)tego za złe.

Ale ja nawet nie potrafiłabym tego zrobić. Ani nie czuję potrzeby. Mam
                nadzieję, że osoby, które lubię wiedzą to i bez konkursu.

> Panidalloway post niechaj będzie zachętą i jednoczesnie przykładem, jak można
                > delikatnie dać do zrozumienia kogo się naprawdę lubi a kogo mniej.

Widocznie Panidalloway chciała wskazać faworytów. Ja nie chcę nawet próbować.
                • homosovieticus Re: Kataryno ! ciekawym Twego zdania 22.09.04, 20:32
                  Pozostań więc przy nadziei.Nie będę kusił wiecej.Dzieki.
          • homosovieticus Towarzyszu pierwszy a pryncypialność to gdzie 22.09.04, 20:29
            się zawieruszyła?
            Nie musicie zaraz całej prawdy pisać.Wróg też na forum nie śpi tylko posty
            czyta.Czujność zachowujecie. To dobrze. Ale jakieś fałszywe typy podać
            możecie .Wróg nie skuma a ja przeciwnie.:)

> nie moge
            > Autor: bush_w_wodzie
            > Data: 09.09.2004 22:06 + dodaj do ulubionych wątków
            >
            > + odpowiedz na list
            >
            > ------------------------------------------------------------------------------
            -
            > -
            > chetnie bym zaglosowal ale nie moge i nie chce. nie moge bo wiele osob z tego
            > forum bardzo lubie a kazdego troche inaczej. drogi homosovieticusie - czy
            > ustawialbys przyjaciol w ranking? nawet probowac nie chce.
            >
            >
            > Pewnio mnóstwo osób uważa podobnie jak Bush w wodzie. A przynajmniej myślę,
            że
            > mnóstwo, bo i ja sam tak uważam:)
            • Gość: t1s Re: Towarzyszu pierwszy a pryncypialność to gdzie IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 20:47
              A gdzieś Ty w Partii pryncypialność kiedykolwiek widział?
              Ale skoro prosisz o fałszywe typy, tych akurat mam-tow. Kwaśniewski i tow.
              Miller. I niedoj, że fałszywe to jeszcze spod ciemnej gwiazdy:)
              • homosovieticus Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 20:55
                nickami oni na forumie piszą? Wiecie?

> A gdzieś Ty w Partii pryncypialność kiedykolwiek widział?
                > Ale skoro prosisz o fałszywe typy, tych akurat mam-tow. Kwaśniewski i tow.
                > Miller. I niedoj, że fałszywe to jeszcze spod ciemnej gwiazdy:)
                • Gość: t1s Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 21:30
                  homosovieticus napisał:

> nickami oni na forumie piszą? Wiecie?

Są anonimowi. To przez upodobania tow. Prezydenta.
                  • homosovieticus Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 22:11

>
                    > > nickami oni na forumie piszą? Wiecie?
                    >
                    > Są anonimowi. To przez upodobania tow. Prezydenta.
                    do tańca i śpiewu!?
                    • Gość: t1s Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 22:19
                      homosovieticus napisał:

> Gość portalu: t1s napisał(a):
                      >
                      > > homosovieticus napisał:
                      > >
                      > > > nickami oni na forumie piszą? Wiecie?
                      > >
                      > > Są anonimowi. To przez upodobania tow. Prezydenta.
                      > do tańca i śpiewu!?

Jako, że tow. Prezydentowi często plącze się goleń i język, można przypuszczać,
                      że coś innego przedkłada nad taniec i śpiew:)
                      • homosovieticus Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 22:31
                        A czy ta Magda Nieczwartek tyż na forumie pisuje?
                        Mnie się widzi ,że tak i wim pod jakim nickiem sie skrywa ten mózgowiec
                        nieprzecietny.
                        • Gość: t1s Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 22:38
                          homosovieticus napisał:

> A czy ta Magda Nieczwartek tyż na forumie pisuje?
                          > Mnie się widzi ,że tak i wim pod jakim nickiem sie skrywa ten mózgowiec
                          > nieprzecietny.

Ale oczywiście "nie podasz i masz nadzieję, że nikt się nie domyśli":)?
                          • homosovieticus Re: Bóg zapłać Towarzyszy Pierwszy! a pod jakimi 22.09.04, 22:40

>
                            > > A czy ta Magda Nieczwartek tyż na forumie pisuje?
                            > > Mnie się widzi ,że tak i wim pod jakim nickiem sie skrywa ten mózgowiec
                            > > nieprzecietny.
                            >
                            > Ale oczywiście "nie podasz i masz nadzieję, że nikt się nie domyśli":)?
                            Zadziwiacie mnie zasłużenie :))
    • homosovieticus zwykłe przypomnienie,że zjawisko trwa! 23.09.04, 10:16
    • dupa_pawiana ŚMIERĆ KONKURSOM !!! ZRESZTĄ NAGRODY I TAK DO DUPY 23.09.04, 11:21
      Konkursy niszczą jedność obywateli Rzeczpospolitej To jest jawna zachęta do
      zbrodniczego współzawodnictwa któremu w imię niezawisłości narodu stanowczo
      sprzeciwiamy się Nie bedziemy klękać przed kapitalistycznym upiorem siejącym
      jad zawiści na ziemię przeżartą jazgotem prawicowych oszołomów
      Oddajcie nam nasze państwo które bezczelnie rozkradacie w imie Boga który pluje
      na was tak samo jak ja J.bać konkursy!!!
      • homosovieticus dupo_ pawiana ! perełkami kakasz. Wiesz o tem? 23.09.04, 11:25
        dawaj bratnia pupo wiecej!
        • dupa_pawiana Dajcie banana to pogadamy 23.09.04, 12:00
          Nie ma nic za darmo
          • Gość: omamiony wiedźmin Re: Dajcie banana to pogadamy IP: *.crowley.pl 23.09.04, 12:09
            dupa_pawiana napisał:

> Nie ma nic za darmo
            A czy Twoja pupa zdzierży homomaczugę?
            Zastanów sie lepiej :)))
    • Gość: Dziadek Re: PIERWSZY WIELKI KONKURS FORUM KRAJ IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.04, 18:08
      najchetniej czytam posty kataryny.kataryny a najczescie swoje w trakcie pisania.
    • Gość: Dziadek up! Tyle osób jeszcze nie odpowiedziało. Dlaczego? IP: *.gdynia.mm.pl 26.09.04, 07:49
      Odrobina skupienia potrzebna i wszystko proste!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka