Dodaj do ulubionych

Sejmowa nagonka na media

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:34
Za podawanie nieprawdziwych niesprawdzonych wiadomości powinny być kary !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tamagro Sejmowa nagonka na media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:36
      Lepper już dawno powinien siedzieć,za przestępstwa,których sie dopuścił.
      • Gość: jaro Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:33
        Sejm wlasnie debatuje nad takimi kryminalistami w swoim gronnie. A oni siedza i
        sluchaja i oczywiscie beda przeciw. Jak ta ustawa nie przejdzie, i to szybko,
        to bedziemy wiedzieli, ze wiekszosc nalezy wlasnie do tego grona. A prasa
        powinna byc jeszcze ostrzejsza. Jak maja pretensje to niech podaja prase do
        sadow - tam sie okaze co i jak.
        • Gość: Obywatel Re: DOBRE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:41
          Panie Michnik, myśli pan, że na pana nie ma już żadnej siły. Pan uważa, że
          będzie poniżał Polskę i Polaków?
          Panie Michnik, pan się myli.
          • slon2002 wyrok w ciągu 7 dni, gazeciarze już robią w portki 09.09.04, 15:16
            • slon2002 MENDIA, NIE DAJTA SIĘ 09.09.04, 15:18
              • Gość: GFHJSNSAZ Re: MENDIA, NIE DAJTA SIĘ.. W "BOLA" ROBIĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:13
                Wiecie jestem w pewenej firmie osobą która udziela informacji dla chołoty (
                czyt. telewizorków, mikrofonków i gryzipiórków ) oni ode mnie oczekują tylko
                sensacji, by cokolwiek umieśćić na piewszej stronie, lub jako top news za to
                biorą pieniądze( i to grube o których Wam się w główkach nie mieści - moja
                jedna pensja np. za artykuł na 1 stronie). Czasami mnie szlak trafia, że muszę
                z takim gównem społecznym pracować.... ale jakoś trzeba zarobić na kawałek
                chleba.
            • Gość: do slona Oj wy faszystowskie dupki nie lubicie wolnej prasy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.09.04, 18:34
              • Gość: fritz Szwabskie gadzinowki sa szwabskimi gadzinowkami IP: *.adsl.solnet.ch 10.09.04, 00:18
                reprezentujacymi niemieckie interesy i wychowywujace tych zdziecinialych i
                zidiocialych Polakow, ktorzy je kupuja.

Przykre ale prawdziwe. Tak sie msci dobijanie polskich gazet w pierwszym
                okresie po zmianach. W poznanskim czy na Slasku nie ma juz ani jednej polskiej
                gazety. Same gadzionowki. Do czego bedzie to prowadzic, zobaczycie za pare lat
                wychowywanie przez szwabow.

Moze powstanie nastepna generacja polskich gazet. Ale to jest mozliwe do
                zrealizowania tylko i wylacznie ze swiadomym spoleczestwem.
                • Gość: . GW stala sie wielka z "pozyczki" Bertelsmanna IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.09.04, 01:10
                  Slyszales o tym? To, niestety, fakt - Cox jest na pokaz, z sumbolicznym
                  wkladem. Komisja Papierow Wartosciowych powinna najac Rutkowskiego, by kapitaly
                  Agory zbadac - "polska" gazeta tez niemiecka jest! Zegnajcie tzw. Ziemie
                  Odzyskane...
                  • Gość: tragedia! POSLOWIE TYM RAZEM MAJA RACJE !!!!!!!!!!!!!! IP: 66.234.255.* 10.09.04, 01:50
                    Gość portalu: fritz napisał(a):

> reprezentujacymi niemieckie interesy i wychowywujace tych zdziecinialych i
                    > zidiocialych Polakow, ktorzy je kupuja.
                    >
                    > Przykre ale prawdziwe. Tak sie msci dobijanie polskich gazet w pierwszym
                    > okresie po zmianach. W poznanskim czy na Slasku nie ma juz ani jednej polskiej
                    > gazety. Same gadzionowki. Do czego bedzie to prowadzic, zobaczycie za pare lat
                    > wychowywanie przez szwabow.
                    >
                    > Moze powstanie nastepna generacja polskich gazet. Ale to jest mozliwe do
                    > zrealizowania tylko i wylacznie ze swiadomym spoleczestwem.
                    >

no wlasnie !!

tylko, ze te
                    polskojezyczne media,
                    ktore to wychowaly nowe
                    kosmopolityczne pokolenie
                    polaczkow, czytelnikow bez

jakiejkolwiek swiadomosci
                    niedopuszcza by powstalo
                    swiadome soleczenstwo ...
                    i kolo sie zamyka
                    • Gość: fritz Re: POSLOWIE TYM RAZEM MAJA RACJE !!!!!!!!!! IP: *.adsl.solnet.ch 10.09.04, 12:13
                      > tylko, ze te
                      > polskojezyczne media,
                      > ktore to wychowaly nowe
                      > kosmopolityczne pokolenie
                      > polaczkow, czytelnikow bez
                      >
                      > jakiejkolwiek swiadomosci
                      > niedopuszcza by powstalo
                      > swiadome soleczenstwo ...
                      > i kolo sie zamyka

Niestety masz racje. Ale jest jeden przyklad z najnowszej historii Polski, ze
                      takie "kola bledne" daja sie przelamac: Solidarnosc.

Problem ze swiadomoscia polega na tym, ze trzeba sobie najpierw zdac z czegos
                      sprawe, ze jest zle. Dotychczas uznawano przejmowanie gazet przez Niemcow za
                      cos dobrego, naturalnego. Oponowanie bylo czyms w rodzaju "ciemnogrodu". Teraz
                      mam wrazenie, ludzie zaczynaja zdawac sobie z tego sprawe, ze przez gadzinowki
                      manipulowani i robieni na glopkow. A to jest wlasnie pierwszy krok bez ktorego
                      nie ma nastepnego.

• Gość: fritz Re: GW stala sie wielka z "pozyczki" Bertelsmanna IP: *.adsl.solnet.ch 10.09.04, 12:07
                    Nie, nie wiedzilem o tym. Czy pozyczka zostala splacone, czy tez Bartelsmann
                    jest juz "cichym" wspolnikiem. Wiesz cos na ten temat?
            • Gość: qq A gdzie wyrok w 7 dni dla bandytow? IP: *.wi.rr.com 09.09.04, 20:41
      • Gość: Mgr Paweł Tatrocki Senat usa też będzie gonił media jak będą ujawniać IP: *.tkdami.pl / *.pl 09.09.04, 16:28
        skandal z LIGO, VIRGO, GEO600, AIGO oraz LISA. Pa, pa detektory i nobelek dla
        Voigta.
      • Gość: Edek Prać tę sfiołocz pseudo dziennikarzy!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 20:28
        Tak zwani dziennikarze to dzisiaj margines społeczny, ludzie bez czci i wiary!!!
        • Gość: steve Re: Prać tę sfiołocz pseudo dziennikarzy!!!! IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.09.04, 21:30
          Racja Edek. Zrobcie bojkot tych brukowcow.
        • Gość: Bnag! Re: Edek - a ty tez z tej poselskiej mafii?? IP: 129.81.192.* 09.09.04, 23:25
      • Gość: XXX Oco mają pretensję? Przecież to oni piszą ustawy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 10.09.04, 07:32
        ... takie a nie inne i niech pretensje mają do siebie. Normalny człowiek wie że
        FAKT to brukowiec i nie można wierzyć w to co tam jest napisane, no ale jeżeli
        jego czytelnik koniecznie chce w to wierzyć to jest jego wybór, - jego decyzja.
        A poza tym jeżeli piszą ustawy chroniące złodziei , bandytów, oszczerców to
        mają to co chcieli. Ja nadal uważamy i wiem, że w Sejmie siedzą Łapiński Lepper
        i inni którzy są chronieni przez swoich kolegów. Trudno... jak cię widzą tak
        cię piszą. Nie ma co ubolewać... Pozdrawiam "polski sejm" ;-)
    • Gość: precz z lepperem Sejmowa nagonka na media IP: *.icis.pcz.pl 09.09.04, 13:36
      co ta lepperzyna chce od michnika, o przekretach tego glaba powinni pisac jak
      najczesciej, a tego szwabskiego fakta powinni zakazac
      • maciejslu Re: Sejmowa nagonka na media 09.09.04, 13:53

"Panie Michnik, na pana nie ma żadnej siły już. Pan uważa, że będzie poniżał
        Polskę i Polaków? Jakim prawem" - mówił Andrzej Lepper."

Ja mam już tego dosyć. Bardzo proszę WSZYSTKIE MEDIA, aby nie informowały mnie
        o poczynaniach Andrzeja Leppera, który bezustannie obraża moje poczucie
        przyzwoitości i uczciwości. Jednocześnie deklaruję - dopóki Andrzej Lepper nie
        przestanie unikać polskiego wymiaru sprawiedliwości, ja nie będę czytać ŻADNYCH
        o nim informacji. A jak się pojawi ze swoją opaloną twarzą w moim telewizorze -
        natychmiast zmieniam kanał.

Apeluję jednocześnie do wszystkich rodaków, aby wystosowali listy otwarte do
        redakcji gazet i czasopism w całej Polsce, aby zaprzestały publikowania
        JAKICHKOLWIEK informacji o Andrzeju Lepperze.
        • Gość: jansru Re: Sejmowa nagonka na media IP: 80.50.28.* 09.09.04, 15:38
          maciejslu napisał
          Bardzo proszę WSZYSTKIE MEDIA, aby nie informowały mnie
          > o poczynaniach Andrzeja Leppera, który bezustannie obraża moje poczucie
          > przyzwoitości i uczciwości.

Dołączam się i równiez proszę aby mnie nie informowano o wszelkich pielgrzymkach,
          kolejnych cudach, wywiadach i wypowiedziach szerzących "wartości", informacji kto i z jakiej okazji odprawił mszę itd itp bo to obraża moje IQ.
          • Gość: antyklerykał Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 16:32
            Brawo, popieram!!!
            • maciejslu Re: Sejmowa nagonka na media 09.09.04, 17:02
              To może jakiś związek, albo partię założymy? Albo stwoarzyszenie? Kółko
              chociaż?...
              • tow1sekr [...] 09.09.04, 23:10
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: no Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 23:15
                  dobre to usmiałem sie admin cie nie wyciał
                  a kto zbiera zapisy na to kółko
          • Gość: Basia Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:07
            O Boże, a już myslałam, że same lepperopodobne indywiudua były na forum. Jak
            dobrze przeczytać coś normalnego.
            Ale wydaje mi się, że członkowie Samoobrony i jej wielbiciele dostali
            polecenie, żeby uaktywnić się na forum.
            A do red.Michnika - popieram apel: proszę nie publikować wypowiedzi i zdjęć
            SAMOOBRONY, bo przestanę czytać i kupować publikacje Gazety Wyborczej.
    • Gość: Mjollnir Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.hist.uni.wroc.pl 09.09.04, 13:37
      Ktoś to mąci Wodę. Ciekawe na czyj młyn ta Woda idzie?
      • Gość: Andrzej Re: DO Macieja Ślużyńskiego IP: *.ca.astound.net 09.09.04, 22:25
        Wiadomo. Widmo rychłego końca tych postalinowkich żydo grup jak Geremek,
        Michnik, Urban etc zagląda im do oczu. Po ''okrągłym stole'' rozpracowali
        wszystkie systemy w Polsce do totalnego niemal obezwłasnowolnienia i
        zniszczenia narodu i ich wartości. Prasa jest w ich rękach i zagranicznych.
        Atakują prostego Leppera, choć nieporadnego przy takiej masie ataków, ale ten
        człowiek kocha Polskę i chce rozliczenia z jej ''rozbiorów'' po ''okrągłym
        stole''
        gdzie jak powiedział tow. Fiszbach na 57 jej uczestników aż 47 było żydami
        działającymi nie w intersie Polski. Międzyinnymi Geremek, Michnik, Urban,
        Modzelewski, Mazowiecki, i inni.
        Macieju Ślużyński, nie bądź takim głuptakiem, bo nim nie musisz być, otrząśnij
        się z tej łatwej wpadającje w ucho propagandy.
        Nie oceniaj prawdy intelektualnie, bo to zaprowadzi cię do perwersji.
        Prawdą jest tylko Jezus Chrystus, albo się Go przyjeło do swego serca albo nie.
        Nie sądz, że to co napisałem ma jaki związek z religią.
        Jezus Chrystus jest prawdziwym życiem a nie religią.
        • gregorak Re: DO Macieja Ślużyńskiego 10.09.04, 08:58
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> po ''okrągłym stole''gdzie jak powiedział tow. Fiszbach
          > na 57 jej uczestników aż 47 było żydami
          > działającymi nie w intersie Polski. Międzyinnymi Geremek, Michnik, Urban,
          > Modzelewski, Mazowiecki, i inni (...)
          > Prawdą jest tylko Jezus Chrystus

Uwaga!!! Jezus Chrystus to też Żyd!

> Atakują prostego Leppera, choć nieporadnego przy takiej masie ataków, ale ten
          > człowiek kocha Polskę i chce rozliczenia z jej ''rozbiorów''

I co z tego, że jesteś Andrzeju Polakiem (i chyba twój ekspert tow. Fiszbach
          też) skoro głosisz takie androny. To ja już wolę posłuchać "polskojęzycznych
          Żydów".
        • dem0kryt Do Andrzeja 10.09.04, 13:14
          Andrzeju, mania prześladowcza może byc oznaką schizofrenii...

PS Dla Twojej wiadomości: rodowód Mazowieckich poświadczony jest bardzo dobrze w księgach parafialnych mniej więcej od XV wieku. To polska, drobna szlachta. Oczywiście nie wiadomo, jak było wcześniej z przodkami Mazowieckiego... ale czy Ty potrafiłbyś wywieść swój rodowód od XV wieku? I udowodnić, że jesteś "prawdziwym Polakiem"?
    • Gość: Funky [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:37
    • Gość: Lew_23 Re: Sejmowa nagonka na media IP: 157.25.91.* 09.09.04, 13:38
    • Gość: mojamojszość Uzurpatorom do roli Jedynych Krytyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:41
      Przewodników po tym co dobre i słuszne artystycznie, etycznie i moralnie, nie
      podoba się uzurpacja innych ? No cóż bój o jedyność, najmojszość,
      najbielszoczerwienność sztandarów własnych, czyli bezpardonowej walki z
      konkurencją, mówiąc po rynkowemu, trwa...
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Sejmowa nagonka na media 09.09.04, 13:42
      to jeszcze nic te ponoć pluralistyczne wolne media jak jeden mąż atakują w
      nieygodnego dla nich konkurenta czyli w Radio Maryja i Nasz Dziennik..i te
      niezależne ponoć od siebie media piszą w tym temacie to samo powtarzaja te same
      bzdury i kłamstwa...zastanawiające no nie? Dziennikarz powinien opisywac
      rzeczywistość taką jaką ona jest a nie ja kreować! w prawie prasowym powinno
      zabronić kreowaniu poglądów pod dyktando własciciela medium no i powinno się
      rozliczac tych ktorzy piszą kłamstwa i to na zamówienie...
      • Gość: VlaD Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.localdomain / *.kim.pl 09.09.04, 13:59
        Jak jedna osoba mówi, że jesteś pijany - olej
        Jak dwie osoby mówią, że jesteś pijany - sprawdź, czy idziesz prosto
        Jak trzy osoby mówią, że jesteś pijany - idź przetrzeźwieć
      • antykagan Wiem, że to beznadziejne, ale... 09.09.04, 14:19
        nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> to jeszcze nic te ponoć pluralistyczne wolne media jak jeden mąż atakują w
        > nieygodnego dla nich konkurenta czyli w Radio Maryja i Nasz Dziennik..i te
        > niezależne ponoć od siebie media piszą w tym temacie to samo powtarzaja te
        same
        >
        > bzdury i kłamstwa...zastanawiające no nie? Dziennikarz powinien opisywac
        > rzeczywistość taką jaką ona jest a nie ja kreować! w prawie prasowym powinno
        > zabronić kreowaniu poglądów pod dyktando własciciela medium no i powinno się
        > rozliczac tych ktorzy piszą kłamstwa i to na zamówienie...

Słyszałem kiedys jak jeden politruk w randze kapitana (wiesz gówniarzu, co to
        byli kiedys politrucy w wojsku??? - pewnie nie, wię c ci podpowiem, że drugi w
        hierarchii ważności po dowódcy w każdej jednostce od szczebla batalionu wzwyż
        był jego zastępca d/s politycznych) mówił o wizycie Papieża i o jednej z jego
        homilii (bodajże na Jasnej Górze) że wśród wiernych byli rozstawieni
        prowokatorzy-klakierzy, bo jak inaczej można wytłumaczyć, że w tej samej chwili
        rozlegały się jednocześnie oklaski w róznych miejscach takiego dużego
        zgromadzenia po słowach Papieża, które się towarzyszowm z PZPR nie podobały???

Nie mam żadnej nadziei, że zrozumiesz tę analogię z ze swoimi wypocinami, bo
        jesteś na to za głupi. Masz mentalność politruka i gdyby nie tacy, jak Michnik,
        byłbys teraz aktywistą PZPR, niskiego co prawda szczebla, bo jesteś za głupi,
        by nawet tam zrobić karierę.
        • Gość: KloacznePragnienia Re: CZY MEDIOM MA BYĆ DOZWOLONE WSZYSTKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:47
          Za taką serię pomówień i szkalowań na jaką sobie pozwalała Gazeta Wyborcza
          wobec ks.Jankowskiego, to Michnik powinien wylecieć na zbity pysk z posady
          redaktora. I stanąć przed sądem.
          • Gość: antyklerykał Re: CZY MEDIOM MA BYĆ DOZWOLONE WSZYSTKO ? IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 16:44
            Kłuje cię w ślepia że pisze prawdę?A poza tym debilu jak może Michnik sam
            siebie z pracy wyrzucić? Przecież to jego gazeta.Nie ma co!Inteligentnych
            obrońców ma prałacina Jankowski.
            • Gość: Obiektywny Re: CZY MEDIOM MA BYĆ DOZWOLONE WSZYSTKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:05
              Mnie to nie przeszkadza, jesli Michnik sam siebie wyrzuci z pracy, nawet byłoby
              wskazane.
              Najpierw odzyskamy zawłaszczonę przez Michnika gazetę, a później poszukamy
              lepszego redaktora naczelnego na jego miejsce.
              Posądzenia i pomówienia nazywasz prawdą? Może tak jest w twoim Israelu,
              w Polsce nazywamy to chamstwem, podłością, a nawet przestępstwem.
            • Gość: Edek Michnik to najemnik u Rapacynsy!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 20:34
              Czyżbyście nie słuchali feljetonisty z Wprosta -Nałęcza?!
          • Gość: JoeT Re: Sad i sprostowania IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 09.09.04, 17:40
            Gość portalu: KloacznePragnienia napisał(a):
            > Za taką serię pomówień i szkalowań na jaką sobie pozwalała Gazeta Wyborcza
            > wobec ks.Jankowskiego, to Michnik powinien wylecieć na zbity pysk z posady
            > redaktora. I stanąć przed sądem.

Jesli jakis artykul GW zawiera klamstwa lub obraza ks. Jankowskiego to moze on
            lub jego adwokat zaskarzyc tego redaktora do sadu. Jesli cala gazeta bedzie
            uparcie drastycznie naruszac prawo to sad moze ja zamknac lub wsadzic
            wszystkich redaktorow do wiezienia praktycznie likwidujac gazete.

Natomiast Lepper wydaje sie byc zwolennikiem cenzury aby chronic siebie przed
            publikacja faktow, ktorych nie chcialby ujawniac lub chcialby zapobiec
            publikowaniu faktow w sposob dla siebie niewygodny.

Gdyby mial taka wladze jak Alawi w Iraku to pewnie poszedlby za jego
            przykladem. Alawi wydal zarzadzenie, ze jest przestepstwem nadmierne
            krytykowanie premiera czyli jego.

Inna mozliwosc - to forum w GW umozliwia sprostowania. Czytam je aby zobaczyc
            jakie sa inne opinie oprocz prezentowanego przez GW.
      • jedyny.oszolom.z.radia.maryja NIKT NIE SLUCHA RADIA MARYJA 09.09.04, 16:15
        od tego uszy więdną...
        • Gość: TEN_NIE_ZNA_PRAWDY Re: WŁAŚNIE, KTO NIE SLUCHA RADIA MARYJA, ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:08
          .
          • Gość: Polocoktowiec Re:KTO NIE SLUCHA RADIA MARYJA, JEST .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:49
            COOLMEN ....

A KTO SŁUCHA RADYJKA JEST IDIOT... ( TAK MÓWIŁA PAPUGA W CK DEZERTERZY )
            MOŻE KTOŚ WYJAŚNI CO TO ZNACZY?

PIJCIE TYLKO POLOCOKTĘ.
        • Gość: Osioł Re: NIKT NIE SLUCHA RADIA MARYJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:50
          Mi wzięły i zwiędły..tobie też ?
      • Gość: KaWa Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:44
        Stuknij się człowieku w głowę. Nie po to własciciel stacji telewizyjnej wydał
        kasę,żeby szerzyc poglądy sprzeczbe z tymi, jakie on sam uznaje.Może pozwolic
        innym gościnnie mówić co innego, ale nie musi. Pluralizm nie polega na tym,ze
        wszyscy mówia o wszystkim, tylko kazdy może szerzyc swoje poglady, jeśli nie
        nawołują do ptzestepstw.Nie ma również obowiązku czytać gazetę, króra nam nie
        odpowiada, ani wymagać od dziennikarzy, żeby pisali tylko rzeczy miłe dla
        wszystkich. Jesli kłamią - sa sądy, które rozpatruja pozwy. Wygląda,że sporo
        osób tęskni do cenzury, byleby tylko nie dotyczyła ich. Lepper może bezkarnie
        obrażac publicznie wszysrkich, ale sam czuje sie krzywdzony. Przykłady mozna
        mnożyć.
    • Gość: trwaMwaj sejmowa biegunka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:43
    • Gość: Szaman A gdzie nagonka na Salamandrę?? IP: *.icpnet.pl 09.09.04, 13:43
      Dlaczego jeszcze nie ma nagonki na Światłą Salamandrę (SS)? Organizację, która
      pod przykrywką ochrony zwierząt tępi krajową terrarystykę nie przebierając w
      środkach niczym Gestapo?
    • Gość: nodeh Re: Sejmowa nagonka na media IP: 193.151.52.* 09.09.04, 13:44
      wszystkie sprawy sądowe powinny być rozpatrywane w ciągu siedmiu dni, wtedy ten
      kraj by inaczej wygladał
    • Gość: chchlik_81 Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:46
      bo dziennikarze wyciągają wszystkie ich brudy na wierzch i dla tego s***syny
      się boją, a szczególnie złodziej LEPPER!!!!!
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Sejmowa nagonka na media 09.09.04, 13:49
        dziennikarza można teraz wynajać i za pieniądze napisze on każdą
        bzdurę...oczernianie szkalowanie pomawianie stwarzanie fikcji i nadawanie jej
        pozorów prawdy o to czym nap[rawdę jest wspólczense dziennikarstwo! ci
        nieliczni którzy chcą być wiernym zasadom rzetelnego dziennikarstwa są opluwani
        i sami staja się przedmiotem atakow (jak np ND czy RM )
        • Gość: zzz Oszołom ... pierwszy raz zgadzam się z twoim IP: *.magma / *.magma-net.pl 09.09.04, 14:13
          poglądem, że dziennikarze nie powinni pisać kłamstw i publikować materiałów,
          których celem jest fałszywa lub tendencyjna interpretacja rzeczywistości.
          Powinno to być potępiane i karane. Jednak do największych przestepców w tej
          dziedzinie zaliczyłbym również "Nasz Dziennik", a szczególnie polityczne
          komentarze Radia Maryja. To, co tam jest głoszone zasługuje na poważne
          dochodzenie prokuratorskie i zdecydowane karanie, z odebraniem licencji na
          transmisję radiową włącznie.
          • Gość: Bezstronnie Re: ROZUM ODEBRAŁO GOŚCIOWI "bzzz" z .magma-net.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:53
            Wypisuje bzdury na forum.
            • Gość: stronnie Re: ROZUM ODEBRAŁO GOŚCIOWI "bzzz" z .magma-net.p IP: 80.50.28.* 09.09.04, 15:51
              Gość portalu: Bezstronnie napisał(a):

> Wypisuje bzdury na forum.

Bardzo oryginalny komentarz.A już się spodziewałem jakichś epitetów
              w rodzaju debil, idiota, będziesz się smażył w piekle, a tu bardzo "grzecznie".
          • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Oszołom ... pierwszy raz zgadzam się z twoim 09.09.04, 15:59
            RM aniND nigdy nie kłamało a GW czy podporządkowane Agorze media robiły to po
            wielokroć
            • jedyny.oszolom.z.radia.maryja Re: Oszołom ... pierwszy raz zgadzam się z twoim 09.09.04, 16:21
              Czy badałeś ostatnio swój mózg pod kątem ewentualnych uszkodzeń Jeśli
              oczywiście wiesz o czym mówie...
              • Gość: antyklerykał Re: Oszołom ... pierwszy raz zgadzam się z twoim IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 16:50
                Na co ty liczysz. Przecież on używa glowy wyłącznie do żarcia.
                • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Oszołom ... pierwszy raz zgadzam się z twoim 09.09.04, 20:50
                  rozumiem ze oczu ani słuchu nie używasz że kierjesz sie wył węchem..wspólczuję
                  ci..
    • Gość: gość Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.wschowa.master.pl 09.09.04, 13:47
      słusznie i niezależnie czy kłamstwo dziennikarskie dotyczy Lepera, Millera,
      Gertrycha, Rokity, Kaczyńskiego czy Rydzyka.
      Winnych najepiej zamykać w klatce, w której dobrowolnie się zamykali w obronie
      przywileju do bezkarnego opluwania.
    • feliks-50 To niech wydadza ustawe ze nalezy tylko chwalic !! 09.09.04, 13:47
      A zdjecia poslow i senatorow ukazywac w laurkach i pisac hymny pochwalne oraz
      wierszyki na czesc ich wysokosci - niczym w Korei.
      Swoja droga nie trzeba czytac o jasnie panach, wystarczy popatrzec na relacje z
      obrad sejmu. Kpina z narodu na kazdym kroku !!!!!!!!!!!!!! i to za ciezkie
      pieniadze zabierane gdzie sie tylko da, juz i tak z cieniutkich portfeli.
    • Gość: ABeCe No tak znowu LPR. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:51
      "Niezadowolenie z pracy dziennikarzy wyraził także poseł Ligi Polskich Rodzin
      Andrzej Fedorowicz, zarzucając im, że prezentują poglądy swoich wydawców, a nie
      społeczeństwa".

Skoro spoleczenstwo jest glupie to niepowazne byloby prezentowanie ich
      pogladow ;)
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: No tak znowu LPR. 09.09.04, 16:01
        to też poglądy znacznego odłamu spoleczeństwa nie są reprezentowane.. dobrze że
        ND i RM z TV TRWAM próbują to robić czyli reprezentowac tych któruych nikt inny
        reprezentowac nie chce
        • jedyny.oszolom.z.radia.maryja Re: No tak znowu LPR. 09.09.04, 16:25
          Żeby chociaz mieli cos mądrego do powiedzenia ale co taka stetryczała babcia
          dewotka może dac społeczeństwu
        • Gość: antyklerykał Re: No tak znowu LPR. IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 16:54
          przegiąłeś koleś!!! tak zaangażowanej w ideologię kk jak TV Publiczna to nie ma
          w Polsce. Przecież na każdym kroku tylko czarni i czarni, papież i papież,
          aborcja(zakaz) i aborcja itd, itp.
          • Gość: steve Re:Do eurooszolomkow IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.09.04, 21:23
            Jest was coraz wiecej zwlokow ludzkich, o inteligencji przecietnie zblizonej do inteligencji kota domowego, prawdopodobnie nie pracujacy, piszacy idiotyzmy
            czasami moze na zamowienie, zupelnie bezkarni. Wolnosc ma swoje granice. Inaczej przeradza sie w anarchie. Co za duzo to nie zdrowo; jak chociazby w
            przypadku tragedii w Rosji. Od diennikarzy wymaga sie odpowiedzialnosci i powsciagliwosci w ocenach czy to sytuacji czy ludzi. Czy zrozumieliscie mnie koty ?
            • Gość: zib Re:Do eurooszolomkow IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:36
              Przesadziłeś robaczku,nie porównuj tego wsaniałego i mądrego zwierzęcia z
              jakims oszolomstwem,najlepszym przykładem jesteś sam,gdzi ci do mądrości
              kota,masz IQ najwyżej na poziomie ddżownicy.
              • Gość: steve Re:Do eurooszolomkow IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.09.04, 23:27
                Oj zyb wlasnie tego typu gnoje co ty pchaja te Polske w kanal. Z takim jak ty dyskusja jest prozna gdyz ty nie masz osobowosci. A przytym jestes gnida.
                Tylko pierd... w zakuty leb az spadnie.
    • Gość: Ratlerek Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 13:57
      Powiem krótko, media zachowują się adekwatnie do poziomu polityków
      zasiadających w ławach poselskich.
      • smutas3 Re: Sejmowa nagonka na media 09.09.04, 14:05
        A ja popieram Leppera.Wreszcie jest ktoś,kto nie boi się mówić wszystkim prawdy.
        W Polsce potrzebna jest jakaś cenzura - wolność słowa jest dobra w
        społeczeństwach dojżałych,a u nas musi być ktoś,kto powie ludziom,co powinni
        myśleć,mówić i jakie powinni mieć poglądy.
        BALCEROWICZ MUSI ODEJSC !!!
        • Gość: Ratlerek Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 14:10
          Masz "rację" :), zgodnie z twoim poglądem natychmiast powinieneś się stawić pod
          moim domem i oczekiwać na baczność mojego kopniaka. Myślę że 30 dni na baczność
          wystarczy. Ja wiem co jest dla ciebie najlepsze. Pozdrawiam bezmyślność.
          • Gość: LepperAndrzej Re: BALCEROWICZ MUSI ZOSTAĆ - w celu osądzenia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:57
        • fnx1 Re: Sejmowa nagonka na media 09.09.04, 14:13
          > W Polsce potrzebna jest jakaś cenzura - wolność słowa jest dobra w
          > społeczeństwach dojżałych,a u nas musi być ktoś,kto powie ludziom,co powinni
          > myśleć,mówić i jakie powinni mieć poglądy.
          A pomyślałby kto, że takie teorie wraz z końcem II Wojny Światowej a tym
          bardziej po upadku "komunizmu" w Polsce powinny zniknąć na zawsze... Ale jak
          widać nowe pokolenia muszą popełniać te same błędy co poprzednie.
          • Gość: antyklerykał Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 16:58
            Masz rację , tylko niech to działa w obie strony.Byle katabas lub inny LPR-
            owiec piernie i już zadyma, zdejmowanie filmow z ekranu, tłumienie niezależnych
            od kk dyskusji itp.
    • Gość: Marek Lepper Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:06
      Nie lubię tow. Michnika ale wbrew temu co mówi Lipper, Michnik nie poniża
      Polski. Nie poniża też Polaków jako całości. Powiedziałbym że nie poniża
      żadnych Polaków. A że opisuje przekrtęty niektórych tak jak Lipper - toż to oni
      poniżają się sami ale chceiliby żeby o ich machlojach nie wolno było mówić. Tak
      samo jak wyobrażają to sobie to faszyści, komuniści i watykaniści. Inną rzeczą
      jest pytanie, kto kogo obraża. Lippera obraża to że ktoś ośmiela się mówić o
      jego przewałkach. Mnie obraża to, że kryminaliści tacy jak Lipper są posłami,
      rzucają na wszystkich dookoła kalumnie, drwią sobie z wymiaru sprawiedliwości i
      uchodzi im to płazem. Wstyd mi jest na dodatek że ludzie kojarzą mnie z tym
      gburem i watażką. Do domu bym go nie wpuścieł jeszcze poszczuł psami. Co do
      Michnika to on nie przeszkadza Polakom. On przeszkadza burakom i prostakom,
      którzy tak zazdroszczą innym ukończenia szkoły podstawowej, że nazywają ich
      nieprawdziwymi Polakami.
      • Gość: klimek Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:13
        A Lepper to w ogóle już wyzdrowiał? Przecie chory byl do niedawna biedaczyna i
        nie mógł sie stawić na rozprawę. Czy źle pamiętam?
      • Gość: zib Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:21
        Michnik nie przeszkadza Polakom,on tymi Polakami rządzi,to przeciez "jedna z
        kilku najbardziej wpływowych osób w kraju",w/g ocen nie gorzej niz 4-5 miejsce.
        Praktycznie w dłuzszym okresie 1-sza bo inni(np.premierzy)sie zmieniają.Jest to
        dość niebezpieczne dlas kraju,tragiczne jest natomiast to że michnik rządzi
        również umysłami i sumieniami wielu Polaków , co jasno widać po przedmówcy i
        wielu wypowiedziach.
        Co do buraka Leppera ,to jest on takim samym zagrożeniem dla demokracji jak
        kazdy inny bęcwał,których w sejmie nie brakuje w zadnym ugrupowaniu.
        Na temat rzetelności(?)dziennikarskiej można porozmawiać,lecz na forum
        poświeconym bajkopisarstwu.
    • niewir BRAWO LIGA POLSKICH RODZIN ! 09.09.04, 14:13
      Z lektury artykułu najbardziej podoba mi się wypowiedź posła Andrzeja Fedorowicza z Ligi Polskich Rodzin!! Napiętnował mianowicie, że dziennikarze prezentują poglądy swoich wydawców, a nie społeczeństwa. Ta wypowiedź bardzo, bardzo mi się podoba! Postulat zmiany tego stanu należy NATYCHMIAST wprowadzić w życie. Jak będzie pięknie, gdy Gazeta Polska będzie wyrażać poglądy społeczeństwa (tzn. wszystkich opcji politycznych), a nie tylko oszołomów z kręgów przykościelnych. Teraz, na wniosek posła Fedorowicza, Gazeta Polska zrówna z błotem postępowania księdza prałata Henryka Jankowskiego i sławetnego ojca Tadeusza Rydzyka!!!
      Brawo Liga Polskich Rodzin i jej poseł, pan Andrzej Fedorowicz!
      • Gość: Bacz Federowicz nie rozumie jak działa rynek mediów IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:17
        niewir napisał:

> Z lektury artykułu najbardziej podoba mi się wypowiedź posła Andrzeja Fedorowic
        > za z Ligi Polskich Rodzin!! Napiętnował mianowicie, że dziennikarze prezentują
        > poglądy swoich wydawców, a nie społeczeństwa.

Cóż z tego że wydawca może prezentować poglądy jakie
        chce. To pojedynczy ludzie ostatecznie decydują czy kupią
        tę gazetę i w ten sposób wesprą wydawcę w głoszeniu.
        Jak nikt poglądów wydawcy nie wesprze to w końcu
        mu pieniędzy na wydawanie gazety zabraknie.
        • Gość: *** Re: Federowicz nie rozumie jak działa rynek medió IP: *.lublin.mm.pl 09.09.04, 17:03
          Jasne!!!Przecież te niby klamstwa ktoś kupuje!Porównajcie naklad GW i ND,
          odpowiedź nasuwa się sama.
    • Gość: klimek Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:17
      Gość portalu: Krakus napisał(a):
      > Za podawanie nieprawdziwych niesprawdzonych wiadomości powinny być kary !!!

Więc Lepper już dawno powinien zostać ukarany.
      • Gość: achu Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:35
        kiedyś wyrżnął że PAMIĘTA BO MIAŁ WTEDY 4 LATA jak jego rodzice nosili
        ukrywającemu się przed Niemcami Żydowi chleb i ubranie!!!!!
        A.Lepper ur. 1954

to baran hahaha
        • Gość: Glosuję_na_LPR Re: BRAWO LPR! - Przeciwko LPR pieski szczekają ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:01
          Psy szczekają, a LPR idzie dalej, do zwycięstwa !!!
          • Gość: grzesznik Re: BRAWO LPR! - Przeciwko LPR pieski szczekają ! IP: 80.50.28.* 09.09.04, 15:57
            Gość portalu: Glosuję_na_LPR napisał(a):

> Psy szczekają, a LPR idzie dalej, do zwycięstwa !!!

No to jak już lpr wygra to ja od razu ubieram strój pokutny
            i czekam na wezwanie na dywanik do biskupa, bom nagrzeszył, oj nagrzeszył.
            • Gość: STEVE Re: BRAWO LPR! - Przeciwko LPR pieski szczekają ! IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.09.04, 23:50
              I co przez to chciales powiedziec?. Wtej chwili nie ma innej alternatywy dla Polski jak LPR ALBO SAMOOBRONA
              • dem0kryt Re: BRAWO LPR! - Przeciwko LPR pieski szczekają ! 10.09.04, 13:31
                Nie ma alternatywy? To znaczy, że będzie albo dżuma, albo cholera, tak?
          • dupa_pawiana [...] 09.09.04, 16:08
            • Gość: zib Re: Żeby cie choć jeden w dupsko ugryzł IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:32
              Świetnie.lecz są i inne postulaty-wszystkim czlonkom sojuszu lewych dochodów po
              podpisaniu deklaracji członkowskich ucinać rece,aby nie mogli wyciągać ich po
              nasz wspólny majatek,wszystkim członkom Podarunku Okolicznościowego robić
              przeszczepu mózgów małpy,nie będa musieli sie wstydzć swojego IQ,wszystkim
              członkom zwłok UW obowiązkowo(łącznie z "młodzieżówką")przyznać emerytury i
              umieścić w domach spokojnej starości,nie będa mogli używać sloganów o młodości
              itd itp.
              • jedyny.oszolom.z.radia.maryja Re: Żeby cie choć jeden w dupsko ugryzł 09.09.04, 16:34
                Reszta jest milczeniem
              • Gość: POLO Re: Dorobek twórczy DUPY PAWIANA jest niewątpliwy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:30
                ... dlatego też zaczem człowiecze zacznisz pisać, pomyśl coś o pomyśleniu tak
                trochę pomyślonym, za czem człowiecze zaczniesz coś myśleć bo wydaje ci się ze
                myślisz, gdy myślisz o tym o czym byś chciał pomyśleć...
                ..już wystarczy ..

AMEN
                ( czyli, jeśli by ktoś nie wiedział tzn "niech się stanie")
                • dupa_pawiana Re: Dorobek twórczy DUPY PAWIANA jest niewątpliwy 10.09.04, 19:20
                  Przydałaby ci sie kuracja odwykowa zadzie Giertycha
    • Gość: marianna. Re: media przeszly w obce rece IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 09.09.04, 14:30
      Czytajac polskie media trudno tam znalezc slady polskiej racji stanu. One
      reprezentuja obcy interes.
    • Gość: kolo Jaki sejm takie opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:31
      Sejm jaki jest kazdy widzi. Najglosniej gebuja teraz przeciwko prasie
      zasiadajacy tam kryminalisci! A prasa jest po to aby ich pietnowac.
      • Gość: POLO Re: Jaki sejm takie opinie..nie zawsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:38
        gdyby można powiedzieć kilkoma słowami co to jest prawda, jakie było by to
        łatwe, ale to nie tak do końca. Brak staranności dziennikarzy widoczny jest na
        każdym kroku. W części spowodowany jest pośpiechem, w części chęcią zarobienia
        pieniędzy, w części wyrobienia sobie układów wśród polityków, w części zemstą
        za nie udzielenie wywiadu ... itd.
        Dzienikarze to też ludzie ... ale nie wszyscy są ludźmi.
    • Gość: marter Re: Sejmowa nagonka na media IP: *.ict.pwr.wroc.pl 09.09.04, 14:32
      > Za podawanie nieprawdziwych niesprawdzonych wiadomości powinny być kary !!!

Np. dla polityków mówiących, że będzie lepiej! :-)
    • Gość: Aaron Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Ale nie media. IP: *.k.mcnet.pl 09.09.04, 14:43
      Prasa ma obowiązek być rzetelna. Media to nie miejsce na dowolną i
      nieprawdziwąinformacje. I nie ma znaczenia, że polski Sejm to siedlisko
      niemądrości.
    • Gość: fred <<< BEDĄ BIEGAĆ Na WALETA >>> IP: *.outsourcing.atman.pl 09.09.04, 14:44
      Będą biegac nago po sejmie skoro chcą zabronić mediom wstępu do sejmu,
      ale będą jaja
      wyobraźcie sobie Polskiego Mulata jak dumnie kroczy obok Konia co lubi owies
      (oba na golasa)
    • ukos Brudne komusze łapska precz od prasy! 09.09.04, 14:46
      Niejaki Woda z PSL zażądał niewpuszczania do Sejmu dziennikarzy "Faktu".

"Fakt" może sobie być gadzinówką wydawaną przez pogrobowców Hitlera, którą
      uczciwy Polak odsuwa ze wstrętem, ale politykom wara od wolności prasy.
      Postkomunistyczne PSL (b. ZSL) nie pierwszy raz próbuje nałożyć mediom
      kaganiec. Jeśli się tym wrogom wolności na to pozwoli, to będzie początek końca
      polskich swobód, początek stopniowej łukaszenkizacji czy, jak kto woli,
      putinizacji Polski. Precz! Jeśli czyjeś dobra (także Sejmu) zostały naruszone,
      to przysługuje droga sądowa.

Widać postkomunistyczne bydlaki planują, żeby afery można było rozwijać w ciszy
      i błogim spokoju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka