Dodaj do ulubionych

Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sympatii

13.01.15, 19:40
, którą (kiedyś) darzyłem tego człowieka. Właśnie człowieka, a nie polityka.

Jeżeli jakoś - ledwo, ledwo i z trudem - można tłumaczyć ucieczkę Kopacz do Paryża; choć to wysłanie 30-letnich gołowąsów w randze wiceministrów na negocjację z górnikami było jawną prowokacją, to następnego dnia JEDNAK Kopacz podjęła rękawicę i stanęła do negocjacji, to postępowania - uwaga - MINISTRA GOSPODARKI RZĄDU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ - w ŻADEN sposób nie można tłumaczyć! Nie dość, że najpierw sp....... do Indii, to po powrocie umył ręce i się schował za spódnicą Kopacz; on w ogóle nie spotyka się z górnikami, nie negocjuje! Żeby tego było mało, to jeszcze jeden z liderów PSL-u, Żelichowski, podpuszcza górników w wypowiedziach na żywo z Sejmu!
Hahaha.
Co prostytuty polityczne!
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 13.01.15, 19:50
      Dirloff, słonko, to związkowcy chcieli rozmawiać tylko z Kopacz, a nie z Piechocińskim, jak już musisz ugryźć, to znajdź naprawdę słaby punkt, a nie kłapiesz na oślep w nadziei, że trafisz.
      • a12avenger2 Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 13.01.15, 20:02
        Jeżeli chcieli, to po porażce i rozczarowaniu negocjacjami z tymiż gołowąsami. Piechociński w zastępstwie Kopacz powinien jako pierwszy podjąć negocjacje. Przynajmniej podczas jej nieobecnosci. Natomiast teraz powinien jej asystować; a go po prostu... nie ma. Tak jakby nie bylo i ministerstwa gospodarki w panstwie polskim.
        • wami41 Re: panstwa nie ma 14.01.15, 13:46
          a12avenger2 napisał:

> Jeżeli chcieli, to po porażce i rozczarowaniu negocjacjami z tymiż gołowąsami.
          > Piechociński w zastępstwie Kopacz powinien jako pierwszy podjąć negocjacje. Prz
          > ynajmniej podczas jej nieobecnosci. Natomiast teraz powinien jej asystować; a g
          > o po prostu... nie ma. Tak jakby nie bylo i ministerstwa gospodarki w panstwie
          > polskim.

nie ma panstwa, panstwo istnieje tylko teoretycznie. jest ch.... d..... i kamieni kupa i to jest prawda.
      • wiosnaludzikow Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 13.01.15, 20:12
        Czandra. Związkowcy chcieli ale wysłano im chłopców. Piechociński by wystarczył. Jak już bronisz tego rządu to rób to z sensem a nie kłapiesz bez sensu i na oślep w nadzieji, że ktoś to bierze na poważnie.
        • czan-dra Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 13.01.15, 20:16
          Dlaczego trollu mnie prześladujesz, jeszcze trochę a zgłoszę stalking, przestaje mnie to bawić głupku, odwal się, znajdź inny obiekt zainteresowania.
          • wiosnaludzikow Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 13.01.15, 20:46
            czan-dra napisał:

> Dlaczego trollu mnie prześladujesz, jeszcze trochę a zgłoszę stalking, przestaj
            > e mnie to bawić głupku, odwal się, znajdź inny obiekt zainteresowania.
            Tylko Ciebie naśladuję. Proszę nie ubliżaj mi bo to świadczy, że komentarz był trafny a Ty jesteś niewychowany. Na razie grzecznie proszę.
            Kaczyńskiego prześladują, Ciebie prześladują. Wspólne POPiSowe śpiewki :)
      • wiosnaludzikow Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 13.01.15, 20:49
        czan-dra napisał:

> Dirloff, słonko, to związkowcy chcieli rozmawiać tylko z Kopacz, a nie z Piecho
        > cińskim, jak już musisz ugryźć, to znajdź naprawdę słaby punkt, a nie kłapiesz
        > na oślep w nadziei, że trafisz.
        Dlaczego Avangera prześladujesz :) Bluzgów nie zamieściłeś. Widzisz jaki śmieszny jesteś ?
    • 0rkan Piechociński prezentuje linię polityczną PSL 13.01.15, 20:22
      polegającą na utrzymaniu się przy korycie.
      Zawsze dokleją się do okrętu bez względu na barwę.
      • taniarada Re: Piechociński prezentuje linię polityczną PSL 13.01.15, 20:35
        . Oni nie chcą porozumienia! W stachanowskim tempie sitwa chce zapłacić UE za stanowiska Tuska, Bieńkowskiej, Grasia i innych "euroentuzjastów".- Oni żadnego porozumienia nie podpiszą, a jak podpiszą nawet coś pod presją to na pewno nie wypełnią ustalonych warunków. Nie łudźmy się, jedynym postulatem powinna dziś być- natychmiastowa dymisja rządu Kopacz-ki ! Co chwilę wychodzą ich kolejne kłamstwa i oszustwa. Pod Sejmem protestowali dziś rodzice i opiekunowie dzieci i dorosłych osób niepełnosprawnych. Pamiętacie jak ówczesna marszałek Sejmu Kopacz-ka przyrzekła "ostatecznie" postulaty ich zrealizować? I co zrobiła okłamała.Zbliżają się wybory i nikt nie chce się razem z Komorowskim walczyć z górnikami .Z Waldkiem Pawlakiem chociaż było wesoło .Z Piechocińskim już tak nie jest.
      • wiosnaludzikow Re: Piechociński prezentuje linię polityczną PSL 13.01.15, 20:47
        0rkan napisał:

> polegającą na utrzymaniu się przy korycie.
        > Zawsze dokleją się do okrętu bez względu na barwę.
        Piechociński wykonuje starą , wypróbowaną taktykę PSK, którą kiedyś odkrył Miller. Są trochę w rządzie, a trochę w opozycji.
    • 13kisiel Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 13.01.15, 20:51
      Czego się spodziewałeś po partii nepotystów...swoją drogą nikt nie chce się przyznać że głosował na PSL :-)
      • a12avenger2 Ponieważ na PSL "głosowali" w większości ci, którz 15.01.15, 15:22
        y fałszowali wybory do sejmików wojewódzkich... ;-)))))))))))))))
        • 13kisiel Re: Ponieważ na PSL "głosowali" w większości ci, 15.01.15, 15:27
          ktoś w ogóle zna wyborcę PSL...???
    • glowka-sodowka Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 14.01.15, 14:01
      podobnie było z Kamyszem, jak cicho siedział, jak na Tuska spadła konfrontacja z matkami kalekich dzieci

jedyny Sawicki bierze na klatę problemy resortu, któremu przewodzi, nie kryje się za spódnicą Kopacz, gdy problemy dotyczą rolnictwa

cały ten PSL ma mentalność Kłopotka
      • wiosnaludzikow Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 14.01.15, 15:36
        glowka-sodowka napisała:

> cały ten PSL ma mentalność Kłopotka
        Żartujesz ?
        • glowka-sodowka Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 14.01.15, 16:29
          a w czym żartuję???
        • gtxl-3 Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 14.01.15, 16:40
          wiosnaludzikow napisał:

> glowka-sodowka napisała:
          >
          > > cały ten PSL ma mentalność Kłopotka
          > Żartujesz ?

W tym przypadku akurat mówi prawdę.

• gtxl-3 Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 14.01.15, 16:40
        glowka-sodowka napisała:

cały ten PSL ma mentalność Kłopotka

Gienek jest mocny.......w gębie.
        • glowka-sodowka Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 14.01.15, 17:36
          i poziomu samouwielbienia z własnych żartów
    • wiosnaludzikow tchórz obiecał dzisiaj 15.01.15, 09:00
      Dzisja u Olejnej obiecał, że jedzie na śląsk ...ale chyba sam się boi ponieważ jedzie z najętymi, zawodowymi negocjatorami.
      • glowka-sodowka Re: tchórz obiecał dzisiaj 15.01.15, 12:06
        więcej odwagi ma Kopacz, mimo że kobieta
        • gtxl-3 Re: tchórz obiecał dzisiaj 15.01.15, 12:20
          glowka-sodowka napisała:

> więcej odwagi ma Kopacz, mimo że kobieta

Tylko dlatego, że kreuje się na Margaret Thatcher. Ale daleko jej do niej.

• glowka-sodowka Re: tchórz obiecał dzisiaj 15.01.15, 12:24
            o prawda, Margaret do górników policjantów i inne służby wysyłała i ich pacyfikowała
            Ewa jakoś nie
            • gtxl-3 Re: tchórz obiecał dzisiaj 15.01.15, 12:31
              glowka-sodowka napisała:

> o prawda, Margaret do górników policjantów i inne służby wysyłała i ich pacyfik
              > owała
              > Ewa jakoś nie

Na razie ....
              • glowka-sodowka Re: tchórz obiecał dzisiaj 15.01.15, 12:39
                rozwiązania siłowe nie są w jej stylu, raczej poda się do dymisji, niż miałaby pacyfikować górnikow
          • wiosnaludzikow Re: tchórz obiecał dzisiaj 15.01.15, 14:24
            Ale ma więcej odwagi niż ten Piechociński.
    • wujaszek_joe kwintesencja PSLu 15.01.15, 12:36
      rządzą gigantyczną kasą w górniczych spółkach bez jakiejkolwiek odpowiedzialności politycznej.
      skoro koalicjant pozwala, to czemu nie?
      • gtxl-3 Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 12:51
        wujaszek_joe napisał:

> rządzą gigantyczną kasą w górniczych spółkach bez jakiejkolwiek odpowiedzialnoś
        > ci politycznej.
        > skoro koalicjant pozwala, to czemu nie?

Dzielą się łupami.

• glowka-sodowka Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 12:56
        skoro są koalicjantem każdej partii rządzącej, to ta buta rozzuchwala
        PO gdyby jeszcze rządziło po wyborach, powinno koniczynki kopnąć w d..pę gumoficem i wejść w koalicję z SLD
        • wiosnaludzikow Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 14:25
          POPIERAM !!! Platforma powinna złożyć rząd z SLD o ile oczywiście Miller nie bęzie proponował Napieralskiego i Ogórek na ministrów :)
          • gtxl-3 Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 14:38
            wiosnaludzikow napisał:

> POPIERAM !!! Platforma powinna złożyć rząd z SLD o ile oczywiście Miller nie b
            > ęzie proponował Napieralskiego i Ogórek na ministrów :)

Pani Ogórek jest kandydatką na prezydenta. Masz podobne obsesje co Ci, którzy widzą wszędzie Kaczyńskiego?

• wiosnaludzikow Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 14:45
              gtxl-3 napisał(a):

>
              > Pani Ogórek jest kandydatką na prezydenta. Masz podobne obsesje co Ci, którzy w
              > idzą wszędzie Kaczyńskiego?
              Z tą różnicą, że ja napisałem , że nie wykluczam mojego głosu za panią Ogórek a Ci obsesji , o których piszesz nie pisali, że być może zagłosują na Kaczyńskiego. Ludzi z nadania politycznego a nie kompetencyjnego w rządzie nie toleruję.
              Spokojnie lub na spacer :)
              • gtxl-3 Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 14:50
                wiosnaludzikow napisał:

> gtxl-3 napisał(a):
                >
                > >
                > > Pani Ogórek jest kandydatką na prezydenta. Masz podobne obsesje co Ci, kt
                > órzy w
                > > idzą wszędzie Kaczyńskiego?
                > Z tą różnicą, że ja napisałem , że nie wykluczam mojego głosu za panią Ogórek a
                > Ci obsesji , o których piszesz nie pisali, że być może zagłosują na Kaczyńskie
                > go. Ludzi z nadania politycznego a nie kompetencyjnego w rządzie nie toleruję.
                > Spokojnie lub na spacer :)

Ty znowu powinieneś dzisiaj pobiegać.
                Miej trochę dystansu do siebie, bo za chwilę zaczniesz walczyć z własnym cieniem.

• wiosnaludzikow Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 15:47
                  gtxl-3 napisał(a):

> wiosnaludzikow napisał:
                  >
                  > > gtxl-3 napisał(a):
                  > Ty znowu powinieneś dzisiaj pobiegać.
                  > Miej trochę dystansu do siebie, bo za chwilę zaczniesz walczyć z własnym cieni
                  > em.
                  Czy to nie Ty napisałeś , że WSZYSCY Cię noe chcą zrozumieć w tym wątku ?
                  • gtxl-3 Re: kwintesencja PSLu 15.01.15, 16:40
                    wiosnaludzikow napisał:

> gtxl-3 napisał(a):
                    >
                    > > wiosnaludzikow napisał:
                    > >
                    > > > gtxl-3 napisał(a):
                    > > Ty znowu powinieneś dzisiaj pobiegać.
                    > > Miej trochę dystansu do siebie, bo za chwilę zaczniesz walczyć z własnym
                    > cieni
                    > > em.
                    > Czy to nie Ty napisałeś , że WSZYSCY Cię noe chcą zrozumieć w tym wątku ?

Nie w tym wątku, w tamtym"kadry decydują o wszystkim" przyznałem Ci rację.
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,156247231,156253238,Re_A_sedzia_Kryze_.html
    • glowka-sodowka Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 15.01.15, 14:36
      dzisiaj następna odsłona koniczynki, "Tusk wiedział, a nie powiedział"

czyli Piechociński za paprotkę robi i za to kasę zgarnia????
      • gtxl-3 Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 15.01.15, 14:39
        glowka-sodowka napisała:

> dzisiaj następna odsłona koniczynki, "Tusk wiedział, a nie powiedział"
        >
        > czyli Piechociński za paprotkę robi i za to kasę zgarnia????

Powiedział prawdę, ale z tą prawda również sam obnażył swoją niekompetencje i strach przed Wielkim "Krulem" Europy.

• glowka-sodowka Re: Piechociński to tchórz; straciłem resztkę sym 15.01.15, 14:44
          czyli paprotka, albo strachliwa ciotka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka