Dodaj do ulubionych

Lewacki faszyzm

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 23:19
Lewaki caly czas w imię walki z ksenofobią obrażają innych, wysmiewają ich
poglądy, demonstrują swa pogardę

w istocie sami są przepojeni nienawiścią i ksenofobią (niechec do innych, do
takich, którzy wyznają odmienne wartości)

skad w nich tyle wscieklości?
przypominają mi faszystów
Obserwuj wątek
    • Gość: VlaD Re: Lewacki faszyzm IP: *.localdomain / *.kim.pl 09.09.04, 23:37
      > Lewaki caly czas w imię walki z ksenofobią obrażają innych, wysmiewają ich
      > poglądy, demonstrują swa pogardę

Druga strona też to namiętnie robi. Tylko zestaw wyzwisk ma jakby skromniejszy.
      Za to o hipokryzję oskarżyć ich trudniej.

> w istocie sami są przepojeni nienawiścią i ksenofobią (niechec do innych, do
      > takich, którzy wyznają odmienne wartości)

Co racja to racja. "Nie toleruję nietolerancyjnych" - to podejście politycznie
      poprawne, ale nieco masochistyczne. Dziwnie przypomina smerfa marudy "nie
      cierpię nie cierpieć";) Prywatnie staram się oddzielać osobę rozmówcy od jego
      poglądów (z wyjątkiem wypadków wyjątkowego chamstwa, np. podszywki) - ale nie
      wszystkim się chce. I są chwile kiedy wcale im się nie dziwię.

> skad w nich tyle wscieklości?
      > przypominają mi faszystów

Mi niektórzy też - ale nie bardziej niż pewna część "katolickosłusznych"
      forumowiczów. Jak widać ekstremom z obu stron bardzo do siebie blisko.
    • Gość: VlaD Re: Lewacki faszyzm w kościelnym wydaniu !!! IP: *.localdomain / *.kim.pl 10.09.04, 00:04
      Daj facet spokój. Tylko b. skutecznie podbudowujesz tezy traiana. I nie wykopuj
      tak głębokiej historii - 700 lat to i "jesiotr drugiej świeżości" by nie
      zniósł, a co dopiero argument. Tylko patrzeć jak ogłosisz reformę Echnatona
      jako absolutną nowość;)
    • Gość: MACIEJ Re: Lewacki faszyzm IP: *.ny325.east.verizon.net 10.09.04, 06:28
      Gość portalu: traian napisał(a):

> Lewaki caly czas w imię walki z ksenofobią obrażają innych, wysmiewają ich
      > poglądy, demonstrują swa pogardę
      >
      > w istocie sami są przepojeni nienawiścią i ksenofobią (niechec do innych, do
      > takich, którzy wyznają odmienne wartości)
      >
      > skad w nich tyle wscieklości?
      > przypominają mi faszystów

Cala "zaleta" lewakow jest to,ze ich poglady sa jedynie sluszne i rewolucyjnie
      trzeba zgniesc w zalazku wszystkie inne poglady.

• Gość: traian ot przyklad IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.04, 09:41
      > Kawior robiony z oczu czarnogórców jest najwspanialszym darem Piusa XII dla
      > Boga, jaki mozna bylo sobie w najgorszym stanie dylirium wymyśleć

czyto jakies fragment z mitologii lewicy?

> Ne ma problema. A może coś na temat Unitów bezinteresowny katolu?

czy to jakaś obsesja dlaczego nazywasz mnie katolem? masz jakies podstawy? czy
      kazdy kogo drażni fanatyzm lewicy musi byc katolem? czy wszystko wam musi sie
      kojarzyc z katolicyzmem?

w sumie twa wypowiedz pseudoyossarianie to typowy przyklad lewackiego fanatyzmu
    • Gość: * Re: FASZYZM KATOLICYZMU NA CO DZIEŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:19
      W mieście nad Motławą doszło do aktu dyskryminacji na tle religijnym. Dwie
      uczennice jednego z gdańskich gimnazjów dotkliwie pobiły swoją koleżankę, która
      jest protestantką. Agresywnym nastolatkom nie spodobało się, że ich koleżanka
      nie pojawia się na lekcjach religii i nie bywa w kościele.
      (RMF FM)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka