pkt4a 09.03.15, 09:03 kiedyś ten Duda był popychadłem Ziobry będąc jego zastępca w czasach Barbary Blidy i aresztów wydobywczych wieczne popychadło -- 1% wolnoscodreligii.pl/wp/1-procent/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj RAczej kolejna zabawka jak Gliński 09.03.15, 09:24 pkt4a napisał: > kiedyś ten Duda był popychadłem Ziobry będąc jego zastępca w czasach Barbary Bl > idy i aresztów wydobywczych > wieczne popychadło > > -- > 1% > wolnoscodreligii.pl/wp/1-procent/ Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: znaczy się co konkretnie masz na myśli? 09.03.15, 10:00 Pytanie uzupełniające: kto kogo popycha? Odpowiedz Link Zgłoś
13kisiel wsi popycha Bronka 09.03.15, 10:11 Donald popycha Kłamacz...takie to życie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 10:19 pieprzysz koles z tym popychadlem . Duda otwarty, wygadany na kazdy temat, pewnie mistrza przerosnie Ma duza kulture osobista,zachowanie godne Europejczyka :-) Swietnie radzi sobie w PE, zna jezyki :-) Obecny Prezydent dla porownania wypada przy nim jak jowialny starszy pan z ruskiej budy ,ot co!:-D Krytyka wykszalconego Dudy to nic innego jak strach przed "nowym " Kupcie se pampersy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 10:34 a74-7 napisał: > Duda otwarty, wygadany na kazdy temat, pewnie mistrza przerosnie > Ma duza kulture osobista,zachowanie godne Europejczyka :-) > Swietnie radzi sobie w PE, zna jezyki :-) ...i bardzo chce wyglądać i mówić naturalnie, energicznie... ale wciąż wychodzi z tego fałsz i plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 10:38 smutas13 napisała: > a74-7 napisał: > > > > Duda otwarty, wygadany na kazdy temat, pewnie mistrza przerosnie > > Ma duza kulture osobista,zachowanie godne Europejczyka :-) > > Swietnie radzi sobie w PE, zna jezyki :-) > > ...i bardzo chce wyglądać i mówić naturalnie, energicznie... ale wciąż wychodz > i z tego fałsz > i plastik. > Rozmawialas z nim osobiscie czy tylko ulegasz masowej histerii serwowanej przez polskie media na temat A Dudy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "wychodzi z tego fałsz i plastik" 09.03.15, 10:39 Oby tylko to. Ale to kawałek plasteliny po bliższej identyfikacji - przeważający składnik to końcowy produkt przemiany materii. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 10:42 Wygra, obniży VAT, wiek emerytalny i wreszcie będziesz mógł wrócić do umęczonej platfusami ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 10:47 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Wygra, obniży VAT, wiek emerytalny i wreszcie będziesz mógł wrócić do umęczonej > platfusami ojczyzny. powtarzasz sie odraza:-) Widzisz , mam ten luksus : mogiem ale nie muszem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 11:14 To szkoda, u nas w Polsce jak wygra Dr Doda to nikt nie będzie chorował i nie trzeba będzie pracować bo życie będzie godnie wynagradzane. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 11:18 Po co ci doctor Doda, masz doctor Ogorek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 11:19 Dr Doda nie czyta z kartki dlatego jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 11:24 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Dr Doda nie czyta z kartki dlatego jest lepszy. ktos mi tu kiedys przysrywal ze przekrecam nazwisko, a ty robisz to notorycznie ,pa! Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 11:28 Ja ci dosrywałem? Pa, leć oglądać tvn24. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: kanadydat Piotr Duda to popychadło Prezesa 09.03.15, 11:12 Nie wiem na co PIOTR Duda" kandyduje" jesli juz ja pisalam o Sebastianie :-D Odpowiedz Link Zgłoś