lumpior 09.03.15, 14:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,17540298,Duda_o_in_vitro__Moje_stanowisko_jest_zgodne_ze_stanowiskiem.html?lokale=local#BoxNewsLink // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13kisiel Re: Episkopat rządzi Dudą. 09.03.15, 14:21 uwaga nie chodź z krzesłem :-))) wpolityce.pl/polityka/236542-bo-krzywo-trzymal-krzeslo-mezczyzna-manifestujacy-niechec-do-komorowskiego-zatrzymany Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Episkopat rządzi Dudą. 09.03.15, 15:33 Ty chodzisz z krzesłami na spotkania z politykami? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Episkopat rządzi Dudą. 09.03.15, 14:22 To pewnie tylko jezykowy lapsus. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Episkopat rządzi Dudą. 09.03.15, 15:36 Mógłby być kandydat sekty trochę mądrzejszy i nie przyznawać się tak ostentacyjnie do średniowiecza, właśnie dostał z 6 punktów w plecy. Nawet ci co bronkobula nie lubią, za episkopat nie będą umierali Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Ala gdy nie ma w pobliżu kleru,twierdzi. 09.03.15, 16:24 www.tvn24.pl/jeden-na-jeden,44,m/andrzej-duda-w-jeden-na-jeden,522320.html // Odpowiedz Link Zgłoś
romullos A w kwestii pigułek antykoncepcyjnych? 09.03.15, 16:25 co myśli Andrzej Duda? Bo episkopat zabrania całkowicie niezgodnej z naturą antykoncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
akiriusz Re: A w kwestii pigułek antykoncepcyjnych? 09.03.15, 16:30 Myślę że w wieku p. Dudy i jego kruchtowym otoczeniu to on na ten temat nic już nie myśli. Ew. dopiero zacznie, tak jak jego ulubieniec mediów i również kukiełkowe chłopię z głębokiej prowincji, p. Marcinkiewicz. Temu ostatniemu solidnie odbiło po latach kato-bredzenia, zerwał się z wędzidła i pooooszeeeeeedł.... Na dodatek w tak złym styku, ja kto zwykle robią Ci z kruchotowej prawicy, że oglądającym ten spektakl się ulewało ;-) Duda też na oko taki świetlojeb....., to się może skończyć podobnie. ------------------------------------------------------------- Akira www.przeczytane.org/dan-simmons-hyperion/ Odpowiedz Link Zgłoś