Dodaj do ulubionych

CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu

09.03.15, 17:54
"Każde przedstawienie ma swój koniec. Po spotkaniu w Częstochowie Andrzej Duda wsiadł do dudabusa, pomachał na pożegnanie. I ruszył.
Za rogiem przesiadł się do partyjnego samochodu, który szybko zawiózł go do Warszawy".

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1610777,1,andrzej-duda-w-drodze-do-swoich-wyborcow.read
Obserwuj wątek
    • gtxl-3 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:01
      ave.duce napisała:

> "Każde przedstawienie ma swój koniec. Po spotkaniu w Częstochowie Andrzej Du
      > da wsiadł do dudabusa, pomachał na pożegnanie. I ruszył.

> Za rogiem przesiadł się do partyjnego samochodu, który szybko zawiózł go do War
      > szawy".
      >
      > www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1610777,1,andrzej-duda-w-drodze-do-swoich-wyborcow.read

Te wczorajsze w Nowym Targu, też powinno mieć swój koniec?

• ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:16
        gtxl-3 napisał(a):

> ave.duce napisała:
        >
        > > "Każde przedstawienie ma swój koniec. Po spotkaniu w Częstochowie Andr
        > zej Du
        > > da wsiadł do dudabusa, pomachał na pożegnanie. I ruszył.

> > Za rogiem przesiadł się do partyjnego samochodu, który szybko zawiózł go
        > do War
        > > szawy".
        > >
        > > www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1610777,1,andrzej-duda-w-drodze-do-swoich-wyborcow.read
        >
        >
        > Te wczorajsze w Nowym Targu, też powinno mieć swój koniec?
        >

Duda był wczoraj Nowym Targu?
        • gtxl-3 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:19
          ave.duce napisała:

> >
          > > Te wczorajsze w Nowym Targu, też powinno mieć swój koniec?
          > >
          >
          > Duda był wczoraj Nowym Targu?

Nie, nie był...doskonale wiesz o kogo pytałem.

• ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:26
            Ale to jest wątek o dr. Pi$Dudzie.
            • snajper55 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:07
              ave.duce napisała:

> Ale to jest wątek o dr. Pi$Dudzie.

Właśnie dlatego gtxl-3 pluje na Prezydenta. Pislamski obrońca.

S.
        • 141288bs Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 21:15
          ave.duce slyszles gwizdy na spotkaniach z Andrzjem Duda?
          • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 21:35
            Nie słyszałam, ale ani nie bywam, ani nie oglądam, ani nie słucham.
          • x2468 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 10.03.15, 23:46
            Jak mógł słyszeć? Swołocz i chamowina trzyma z Dudusiem więc kto ma gwizdać?
    • szwampuch58 Re: punkt dla Dudy 09.03.15, 18:01
      podobno nie zgadza sie z chamskimi atakami na urzedujacego prezydenta, daje ze zdziwieniem
      • mariner4 A co ciebie nasze wybory obchodzą? 09.03.15, 19:23
        Martw się o Putina.
        Rusku.
        M,
    • 13kisiel Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:02
      Widziałem Dudę jak wysiadał z autobusu mam nawet pamiątkową fotkę ze spotkania...też masz taką ?
    • lumpior Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:02
      A jak był telefon od PrezesaPana lub Episkopatu?
      • gtxl-3 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:08
        lumpior napisał:

> A jak był telefon od PrezesaPana lub Episkopatu?

Obsesja......jesteś jednym z tych, którzy nie potrafią żyć, istnieć, funkcjonować bez PiS i Kaczyńskiego...wiesz jak się ta choroba nazywa?

• snajper55 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:08
          gtxl-3 napisał(a):

> Obsesja......jesteś jednym z tych, którzy nie potrafią żyć, istnieć, funkcjonow
          > ać bez PiS i Kaczyńskiego...wiesz jak się ta choroba nazywa?

Tak jak ty bez Tuska, Komorowskiego i PO, pislamski biedaku.

S.
      • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:18
        lumpior napisał:

> A jak był telefon od PrezesaPana lub Episkopatu?

Na pewno masz rację! Ten telefon dopadł Dudę tuż za rogiem...
    • czan-dra Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:18
      Wcale mnie to nie dziwi, oni wszyscy są tacy, z wierzchu normalni a w środku na odwyrtkę, vide, przepraszam za wyrażenie, Kurski.
      PS. Wszystkiego i Najlepszego z okazji DK, dla wszystkich pań.
      • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:25
        czan-dra napisał:

> Wcale mnie to nie dziwi, oni wszyscy są tacy, z wierzchu normalni a w środku na
        > odwyrtkę, vide, przepraszam za wyrażenie, Kurski.

Przyznasz jednak, że Duda szybko się uczy manipulacji od "Pi$polityków średnio-starszego pokolenia".

> PS. Wszystkiego i Najlepszego z okazji DK, dla wszystkich pań.
        >

ps. Spóźnione ale serdeczne? ;)
        • czan-dra Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:32
          I to jak serdeczne :)
    • a74-7 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:18
      a co, mial do wlasnego garazu tym busem wjechac czy jak ?
      Przeciez tam jeszcze byl caly jego sztab :-)
      O naiwnosci ..
      • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:29
        a74-7 napisał:

> a co, mial do wlasnego garazu tym busem wjechac czy jak ?
        > Przeciez tam jeszcze byl caly jego sztab :-)
        > O naiwnosci ..

To po co w ogóle wsiadł do tego AUTObusu? Mógł od razu wskoczyć w Pi$auto.
        O naiwności...
    • tw_wielgus Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:27
      E tam... Lepsza była szopka jak przez niebezpieczne wąskie drzwi hali wtaczał się "komarobus".
      Pół Polski zamarło w przerażeniu czy aby się zmieści. Zmieścił się ( może to zasługa pierwszej damy, że z lekka przysiadło zawieszenie).
      Już w pierwszych sek. odniosłem wrażenie, że otoczenie zmusiło Komorowskiego do wejścia w "buty Dudy".
      Miało być soł, balony, konfetti. Pozostał niesmak przedstawienie, powodowany wspomnieniem, w którym główny aktor "szalał" z kartką /wśród usypiających krzeseł/ podkreślając w przemówieniu, że jest dobrze, bo IM żyje się lepiej.
      • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:30
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,156906054,156906414,Re_CudaDUDAbus_dudzia_szopka_dla_ciemnego_ludu.html
        • tw_wielgus Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:41
          Niemożliwe! Przecież Komorowski skopiował koncepcję prowadzenia kampanii wyborczej.
          Dokładna chociaż nieudana kopia. Dlaczego zatem mamy pominąć ten fakt pełnym politowania milczeniem? Czy tylko dlatego że Ty sobie życzysz żeby gadać tylko i wyłącznie o Dudzie?
          Założę się że z południa Polski p.Komorowski już jako prezydent (nie kandydat) powrócił samolotem, bo go wzywały obowiązki głowy państwa.
          • ave.duce Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 18:43
            i tam się wyżywaj.

Powodzenia!
            • tw_wielgus Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 18:56
              Ale ja się wcale nie wyżywam. Kandydat Komorowski odmawia wzięcia udziału w debacie. Jego rzecznik -pani Kopacz - tłumaczy nam, że jest to powodowane tym, że Duda jest "techniczny", a Komorowski jak dobrze wiemy jest "humano".
              Poza tym Pani Kopacz zwróciła uwagę na paraliżujący strach. Czego się zatem boisz, iż usilnie, za wszelką cenę, chcesz zabronić mi porównywania obu kandydatów w tym wątku?
              Jak mam dokonać sensownego wyboru? Przecież chodzi o dobro Polski!
              • ave.duce Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 19:00
                TW, nie trudź się - to syzyfowa praca.
                • tw_wielgus Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 19:08
                  A skąd ty czerpiesz wiedzę jakie założyłem sobie cele.
                  Nie masz pojęcia, a próbujesz ocenić szanse realizacji. To błąd.
                  • ave.duce Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 19:11
                    Moje stwierdzenie odnosiło się li tylko do usiłowań zboczenia z tematu tego wątku ;)
                    • tw_wielgus Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 19:13
                      Znowu zacznę od:

...że co? Zboczenia są mi ideowo obce.
                      • ave.duce Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 19:26
                        Z całego postu akurat ten wyraz przykuł Twoją uwagę.
                        Nie mam zamiaru ciągnąć tej wymiany postów, bo znowu zboczysz z na tęczę i panią Annę Grodzką.

3mka!
                        • tw_wielgus Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 19:38
                          Odpowiedziałem na zarzuty.
                • camille_pissarro Re: Masz swój wątek o B. Komorowskim - 09.03.15, 19:32
                  Owszem, w przypadku wojujących feministek to niemożliwe do pewnego momentu, w którym przejrzą na oczy tak jak Kamilia Paglia czy Barbara Cartland wówczas zaczynają śpiewać na zgoła na odmienną nutę :-) Najzdrowsze poglądy w tej materii miała Marlena Ditrich, zagorzała antyfeministka :-), oto co myśli na temat feministek:
                  "Nienawidzę feministek, nie cierpię tego co robią, nie chcę z nimi mieć nic wspólnego. Zamiast cieszyć się tym, że są kobietami, gryzą się, tym , ze nie są mężczyznami.To jest zazdrość o penisa.One go nie maja i to jest całe nieszczęście, stąd się bierze ta cała frustracja w ich łebkach. To straszne one nie myślą jasno."
                  Powyższe wojujacym feministkom trzeb przypominać na każdym kroku.
          • erte2 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:05
            tw_wielgus
            Jeśli już mówisz o kopiowaniu to bądź chociaż uczciwy ( jeśli ci się uda bo to wbrew twojej naturze) i przyznaj że pierwowzorem - busa był Tuskobus, a więc ani Duda, ani Komorowski nie wymyślili niczego nowego.
            • tw_wielgus Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:12
              Oczywiście możemy na to tak spojrzeć. Racja. Z tym, że peowski aktyw + zaprzyjaźnione media ostro skrytykowały sposób prowadzenia kampani przez Dudę.
              Pamiętasz to słynne zdanie nie będę z siebie robił małpy?
              A jednak..
              I proszę bez takich sztuczek retorycznych (bądź chociaż uczciwy ( jeśli ci się uda bo to
              > wbrew twojej naturze)) bo albo gadamy, albo się okładamy. W tej drugiej dziedzinie masz zdecydowanie małe szanse..
              • 13kisiel 15 pustych Bronkobusów 09.03.15, 19:16
                sobie jeździ z pustymi krzesłami...16 pełny :-)))
          • damakier1 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 10.03.15, 00:28
            tw_wielgus napisał:

Założę się że z południa Polski p.Komorowski już jako prezydent (nie kandydat) powrócił samolotem, bo go wzywały obowiązki głowy państwa.

Może i tak było. Jeśli Bronisława Komorowskiego obowiązki prezydenta wzywają, może sobie samolotem lecieć. W odróżnieniu od Dudy, który nigdy prezydentem nie będzie i tylko go Najjaśniejszy PrezesPan wezwać może...
    • wagonetka no dobrze, 09.03.15, 18:34
      ale co się stało z tym busem? pojechał za osobowym z Dudą w środku?

bus był takim przebraniem na chwilę, ale co się z nim potem stało?
      • ave.duce Re: no dobrze, 09.03.15, 18:47
        wagonetka napisał(a):

> ale co się stało z tym busem? pojechał za osobowym z Dudą w środku?
        >
        > bus był takim przebraniem na chwilę, ale co się z nim potem stało?

Nie mam pojęcia. Pewnie wrócił do Warszawy albo od razu pojechał do następnego miejsca wystawiania szopki. Nie interesuje mnie to ;)
      • x2468 Re: no dobrze, 09.03.15, 18:59
        Busem pojechali "spontanicznie zebrani fani" promptera pisDudy.
      • camille_pissarro Re: no dobrze, 09.03.15, 19:01
        Co za durny wpis. Jeśli A.Duda miał dostać się do Warszawy na spotkanie swego sztabu ( na przykład ) , jaki sens by telepał się autokarem, który zdecydowanie więcej pali, by w poniedziałek jechać na przykład na Śląsk na kolejne przedwyborcze spotkanie ? Przecież koszt podróży znacznie większy niż przejazd samochodem osobowym. Trzeba być niespełna rozumu by takie zarzuty kierować pod adresem A.Dudy. No, ale zażartej feministce, której idee gender przysłaniają wszystko można to wybaczyć :-)
    • lumpior W Częstochowie? 09.03.15, 18:47
      Znaczy Boga nie ma? Toć to obraza uczuć religijnych. Co bedzie wyprawiał w innych miejscowościach?
      • ave.duce Re: W Częstochowie? 09.03.15, 18:49
        Będzie wiedział, co robić - dostanie wytyczne od epidiaskopu i prezesa swego jedynego.
    • a74-7 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 18:53
      o rany, ale chryja .
      Duda wysiadl z busa za rogiem I pogalopowal do sluzbowego ...
      Byc moze miejsca parkingowego nie bylo blizej zeby podstawic sluzbowy, jakies znaki zakazu czy cus
      , btw duczka masz prawo jazdy ze tak glupio sie dziwisz I robisz aferke tam gdzie jej nie ma czy to tylko takie zawoalowane poplucie na A.Dude ?
      • x2468 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:05
        Naiwny kolejny co ma tole. Busem pojechali "spontanicznie" zebrani fani pisDudy aby spontanicznie powitać swojego idola i chlebodawcę w miejscu następnego spotkania. Popatrz na zapijaczone pyski jego"fanów" na każdym następnym wiecu te same. Jeśli nawet nie widzisz to posłuchaj, zapiewajło wszędzie ten sam.
      • ave.duce Albo 09.03.15, 19:07
        a74-7 napisał:

> o rany, ale chryja .

Chryjka - na miarę dr. Dudy.

> Duda wysiadl z busa za rogiem I pogalopowal do sluzbowego ...
        > Byc moze miejsca parkingowego nie bylo blizej zeby podstawic sluzbowy, jakies
        > znaki zakazu czy cus

Gdybaj sobie do woli.

> , btw duczka masz prawo jazdy ze tak glupio sie dziwisz I robisz aferke tam
        > gdzie jej nie ma czy to tylko takie zawoalowane poplucie na A.Dude ?

Albo daruj sobie uwagi ad personam, albo pisz na Berdyczów.
      • czan-dra Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:08
        Nieśmiało przypominam, jak jest obowiązująca wykładnia bandy Dudy," Dudobusem Duda objeżdża Polskę", tylko że ten Dudobus szybko się psuje, albo coś.
        • a74-7 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:41
          Mialam okazje widziec naocznie spotkania Dudy,
          facet ciezko tyra na swoj byc moze sukces.
          A artykulik p A Dabrowskiej pachnie niechecia do tego kandydata , cos w stylu klamliwego art z Nesweeka:-)
          • czan-dra Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:47
            > Mialam okazje widziec naocznie spotkania Dudy,
            > facet ciezko tyra na swoj byc moze sukces.
            > A artykulik p A Dabrowskiej pachnie niechecia do tego kandydata , cos w stylu
            > klamliwego art z Nesweeka:-)

A gdzie to jest napisane, że dziennikarz musi pałać miłością do jakiegoś kandydata?
            Jak chcesz zobaczyć jak pałają miłością Karnowscy do Komorowskiego, to poczytaj sobie ten brukowiec.
            Idealistka z Ciebie, tylko że ten idealizm działa tylko w jedną stronę.
            • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 19:54
              Polecam ... kulturalny felieton prof. Legutki ... ;)
          • x2468 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 20:39
            Wynika z tego że podróżujesz dudko busem, więc się nie dziwię ze Duduś ucieka z autobusu do auta osobowego. Nawet Duduś nie jest w stanie wytrzymać dłuższego pobytu z tabunem buraków które robią za jego klakę.
    • camille_pissarro w zasadzie to dobra odpiwedź także na przewodni 09.03.15, 19:34
      wątek :-)
      • ave.duce w zasadzie to dobra odpowedź także na Twój post 09.03.15, 19:50
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,156906054,156906426,Re_CudaDUDAbus_dudzia_szopka_dla_ciemnego_ludu.html
        Co do uwag ad personam - zacytowałabym Kaczyńskiego Lecha, śp. prezydenta wszech czasów, ale nie używam słów uznanych powszechnie za niecenzuralne.
        • camille_pissarro Re: w zasadzie to dobra odpowedź także na Twój po 09.03.15, 20:06
          Czy auto osobowe nawet oplakatowane byłoby tak widoczne jak Dudabus ? :-)
          Co do ad personam, to mój wpis jest lepszy tutaj
          • ave.duce Re: w zasadzie to dobra odpowedź także na Twój po 09.03.15, 20:10
            camille_pissarro napisał:

> Czy auto osobowe nawet oplakatowane byłoby tak widoczne jak Dudabus ? :-)

Czy to tłumaczy opisaną sytuację? Nie.

> Co do ad personam, to mój wpis jest lepszy [b]tutaj[
            > /b]

Jestem pacyfistką ;)
            • camille_pissarro Re: w zasadzie to dobra odpowedź także na Twój po 09.03.15, 20:27
              > Jestem pacyfistką ;)

Mam nadzieję, że niezacietrzewioną, a to byłby już duży plus :-)
              • ave.duce Re: w zasadzie to dobra odpowedź także na Twój po 09.03.15, 21:11
                Spes ultima moritur ;)
          • czan-dra Re: w zasadzie to dobra odpowedź także na Twój po 09.03.15, 20:15
            camille_pissarro napisał:

> Co do ad personam, to mój wpis jest lepszy

Pochlebiasz sobie zupełnie niepotrzebnie, to że potrafisz kopiuj-wklej, nie znaczy że jesteś inteligentny, vide, gwarek, papugi, i co tam jeszcze potrafi powtarzać.
            Ale w myśl zasady, chwalmy siebie, bo nikt inny tego nie zrobi, lecisz po całości.
            A teraz nazwij mnie ze dwa razy hunwejbinem.
            • camille_pissarro Re: w zasadzie to dobra odpowedź także na Twój po 09.03.15, 20:45
              Nie kopiowałem, jak to ty masz w zwyczaju :-) Mylisz się, nie jesteś hunwejbinem, ani zapatysta, co najwyżej zagubionym dzieckiem we mgle :-)
    • inocom To to Ci się nie udało 09.03.15, 20:56
      ave.duce napisała:

> Za rogiem przesiadł się do partyjnego samochodu, który szybko zawiózł go do War
      > szawy".
      >
      > www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1610777,1,andrzej-duda-w-drodze-do-swoich-wyborcow.read

Komorowski jest w 16 osobach, że mu potrzeba 16 Bronkobusów?

Toć sam Bóg jest w 3 osobach :) A Bronek w 16 osobach.

natemat.pl/135465,16-bronkobusow-ruszy-w-polske-komorowski-przystepuje-do-ofensywy
      • inocom A jednak Bronek to nie Bóg :) 09.03.15, 21:00
        Czarna komedia w Radomiu. Dzisiaj odbywa się tam sesja Rady Miejskiej, ale została przerwana. Bo radni Platformy Obywatelskiej chcieli powitać Bronkobus, który zajechał do miasta. Nieważne, że Bronisław Komorowski w tym czasie przebywał w Warszawie. Oni hołd złożyli.
        • volupte Re: A jednak Bronek to nie Bóg :) 09.03.15, 21:26
          Ale prawie jak Bóg.;-)
        • x2468 Re: A jednak Bronek to nie Bóg :) 11.03.15, 00:02
          Przypomnij sobie jak pis swołocz przerwała oklaskami uroczystości pogrzebowe na Powązkach witając oklaskami i owacją tow. Antosia Che Macierewicza.
      • volupte Re: To to Ci się nie udało 09.03.15, 21:26
        Bo cwańszy od Dudy. Moze kilkanaście spotkań dziennie odbyć . Lata helikopterem a przed każdą miejscowościa czeka na niego bus i z pompa do miasta wjeżdza:-) A ile busów ma Duda?
        • 141288bs Re: To to Ci się nie udało 09.03.15, 21:34
          volupte napisał:

> Bo cwańszy od Dudy. Moze kilkanaście spotkań dziennie odbyć . Lata helikopterem
          > a przed każdą miejscowościa czeka na niego bus i z pompa do miasta wjeżdza:-)
          > A ile busów ma Duda?
          - z pompa na gwizdy wjezdza za moje i twoje pieniadze...ja na to nie godze sie,jesli ty sie godzisz to twoja sprawa- zaglosuj na tego durnia ktory cala kadencje na ciula cie robi,znaczy to,ze jestes glupszy od niego
          • volupte Re: To to Ci się nie udało 09.03.15, 21:48
            Obaj za partyjna kasę podróżują. Tylko jak PO chciała ta kasę uwalic to PiS nie dał. I to te pisdackie durnie cie w wała robią , a ty to łykasz jak pelikan.
        • a74-7 Re: To to Ci się nie udało 09.03.15, 21:35
          za czyja mamone te Brunkowe busy I helikoptery moze uprzejmie wyjasnisz :-)
          • volupte Re: To to Ci się nie udało 09.03.15, 21:51
            Za peowską.
      • dystans4 Re: To to Ci się nie udało 09.03.15, 21:47
        Jak to coś, co przeczytałem, ma się do kampanii Dudy?
        • ave.duce Nijak ;) 09.03.15, 22:13
          dystans4 napisał:

> Jak to coś, co przeczytałem, ma się do kampanii Dudy?
          • dystans4 Re: Nijak ;) 09.03.15, 22:54
            Znaczy, wolna twórczość autora.
            • ave.duce Re: Nijak ;) 10.03.15, 22:16
              DO-wolna ;)
        • inocom Re: To to Ci się nie udało 09.03.15, 22:57
          dystans4 napisał:

> Jak to coś, co przeczytałem, ma się do kampanii Dudy?

Kampania jest prezydencka. Chyba, że wybieramy Dudę?

A, że każdy chwyta się autobusu jak może, to kampania jaka jest każdy widzi, i nie ma tu znaczenia czy są to Bromkobusy czy Dudobusy. Kiełbasa to kiełbasa.

Bronek ma tylko większe możliwości. Za rogiem ulicy wsiada w helikopter. I tyle go widzieli.
      • x2468 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 22:05
        Ambulans był, straż pożarna była, sużby były. Obatel zapłacił.
        W Gdansku:
        www.youtube.com/watch?v=0Y7sOfjS8cE
    • ayran Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 21:58
      ave.duce napisała:

(...)
      > szawy".

To nie może być prawda. W tym rosyjsko-niemieckim kondominium jakim jest kraj rządzony najpierw przez Thuske, a obecnie przez Kopatsch, nie da się szybko jeździć.
      • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 22:08
        Ostatnie drogi wybudowano/wyremontowano w latach 2005-2007. Dr Duda ze swoją trupą zapewne tylko nimi hula po kondominium.
    • volupte Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 22:06
      Ci prawicowi debile wygraja dla Komorowskiego w pierwszej turze :-) Bronek był mdły , pies z kulawą nogą sie jego przemówieniami nie interesował a teraz cały czas na pierwszej stronie mediów i tv przez tych rozkrzyczanych propagandzistow. Az mam podejrzenia ze to komitet Bronka ich opłaca. :-)
    • boblebowsky Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 23:01
      Ktoś ze znajomych był świadkiem takiego spotkania, trwało dosłownie 15 min, i następny powiat. Bo nie chodzi tu o to z iloma wyborcami się spotka tylko ilu się o tym spotkaniu dowie.

ave.duce napisała:

> szawy".
      >
      • 13kisiel Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 23:05
        www.youtube.com/watch?v=2qmHvrDk6CM
        przy okazji masz kłamliwych znajomych jak tefałyn
      • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 23:14
        boblebowsky napisał:

> Ktoś ze znajomych był świadkiem takiego spotkania, trwało dosłownie 15 min, i n
        > astępny powiat. Bo nie chodzi tu o to z iloma wyborcami się spotka tylko ilu si
        > ę o tym spotkaniu dowie.
        >

Ano - w Londynie też były tłumy ;)))

Ten artykuł w ostatniej "Polityce" wart jest przeczytania, ale nie wiadomo potem - śmiać się czy płakać. Dr Duda idzie na chama... - jak w piosence W. Młynarskiego.
        ---
        "W jedności siła naszej Ojczyzny, naszego Narodu. Zwyciężymy, tym razem do końca" >
        prezes premier Jarosław K. 7.10.2006

Forum ze Dworum/Freedom
        • boblebowsky Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 23:22
          ave.duce napisała:

> boblebowsky napisał:
          >
          > > Ktoś ze znajomych był świadkiem takiego spotkania, trwało dosłownie 15 mi
          > n, i n
          > > astępny powiat. Bo nie chodzi tu o to z iloma wyborcami się spotka tylko
          > ilu si
          > > ę o tym spotkaniu dowie.
          > >
          >
          > Ano - w Londynie też były tłumy ;)))
          >
          > Ten artykuł w ostatniej "Polityce" wart jest przeczytania, ale nie wiadomo pote
          > m - śmiać się czy płakać. Dr Duda idzie na chama... - jak w piosence W. Młynars
          > kiego.
          > ---
          Płakać, bo nie ma na kogo zagłosować.
          • inocom A głos oddany na hrabiego 09.03.15, 23:29
            boblebowsky napisał:
            > Dr Duda idzie na chama... - jak w piosence W. M
            > łynars
            > > kiego.
            > > ---
            > Płakać, bo nie ma na kogo zagłosować.

to głos stracony?
            Z jednej strony Nimfa, z drugiej Cham, a z trzeciej Hrabia. Troje o bardzo zbliżonym IQ.
            Z czystym sumieniem oleję te wybory, bo nie będę się toczył do Pekinu, by oddać głos na Chama, albo Hrabiego. Choć wolałbym Hrabiego, bo pod tym Hrabią wiadomo czego się spodziewać.
          • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 23:31
            boblebowsky napisał:

> Płakać, bo nie ma na kogo zagłosować.

Ano nie ma, nawet w tzw. I turze.
            • inocom Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 09.03.15, 23:38
              ave.duce napisała:

> boblebowsky napisał:
              >
              > > Płakać, bo nie ma na kogo zagłosować.
              >
              > Ano nie ma, nawet w tzw. I turze.

Hrabia i Hrabina płyną łódka po jeziorze. Hrabina spostrzega kochająca się parę łabędzi i z rozmarzeniem zwraca się do Hrabiego:
              - Też bym tak chciała...
              Na to hrabia, nie przestając wiosłować:
              - Eee, nie chce mi się dupy moczyć.

• behemot17-13 Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 10.03.15, 19:34
      Cóż, zwyczajne oszustwo. Po prostu przebieraniec, celebryta można rzec. Dla tłumów gęba roześmiana od ucha do ucha, a szlak wytycza proza życia, znaczy wygodnictwo i komfort. Jest autentyczny, a jakże, jak Fantomas.
      • ave.duce Re: CudaDUDAbus - dudzia szopka dla ciemnego ludu 10.03.15, 22:17
        W końcu nie jest łatwo zniżyć się dr Dudzie do poziomu ewentualnego wyborcy.
        • hasta.la.vista1 Bierze przykład z b. premiera D. Tuska 10.03.15, 22:50

Tusk obiecywał, że będzie korzystał z samolotów rejsowych, bo
          rezygnuje z rządowego bizancjum i oszczędza. Ale rejsowym poleciał
          tylko do Brukseli - informuje "Dziennik".

W Wilnie, Rzymie, Ostrawie, Berlinie, Paryżu, Lizbonie i ponownie w
          Brukseli był już rządowym Tu-154.

fakty.interia.pl/news-tusk-nie-moze-rozstac-sie-z-samolotem,nId,832736

ave.duce napisała:

W końcu nie jest łatwo zniżyć się dr Dudzie do poziomu ewentualnego wyborcy.

• x2468 Re: Bierze przykład z b. premiera D. Tuska 11.03.15, 00:08
            Wiadomość z 2007 roku pajacyku.
            • hasta.la.vista1 Re: Bierze przykład z b. premiera D. Tuska 11.03.15, 00:24
              To niczego nie zmienia, takie są fakty.
              • hasta.la.vista1 2012 rok 11.03.15, 00:28
                i dalej to samo, nic się nie zmieniło

polska.newsweek.pl/donald-tusk--wniebowziety,98878,1,1.html
    • indeed4 SleepyBRONKObus :-) 10.03.15, 22:36

twitter.com/malyy5/status/575402705562308608

Branoc! :-)))
      • ave.duce Ślepy indeed ;) 11.03.15, 08:32
        Miłego dnia.
    • jola.iza1 Re: szopka dla ciemnego ludu 11.03.15, 02:14
      www.fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635613317635597354.jpg
      • ave.duce Kolejna ofiara... 11.03.15, 08:31
        Współczuję i pozdrawiam.
      • 13kisiel Re: szopka dla ciemnego ludu 11.03.15, 08:35
        Ciekawe ile Bronek zarobi na reklamie niemieckich autobusów ?
    • zapijaczony_ryj To jest dobre 11.03.15, 08:38
      "Najwierniejsi wyznawcy PiS potrafią czekać na Dudę długie godziny."
      Niby mohery, a jakie zdyscyplinowane!
      Na szczęscie nie umiejOM głosować, bo ostatnio zagłosowali na pSL, albo oddali głosy nieważne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka