Dodaj do ulubionych

Monciak - młody chłopak zbiera podpisy dla Korwina

14.03.15, 12:44
idąca ze mną znajoma zagaduje go: proszę pana, jak pan może pracować dla kogoś, kto popiera mordercę Niemcowa Putina?
korwinista: Putin wielki polityk! Chce dobrze dla Rosji, Polsce też by się taki przydał.
znajoma: Putin to były aparatczyk kagiebista. Pan (patriota!) chciałby żeby w Polsce był reżim i rządził ktoś taki jak on?!
korwinista: Tak! Bo w Polsce nie ma demokracji, tylko du*pokracja. Nie widzi pani ile w Polsce stoi sowieckich pomników?!
znajoma: To kiedy w Polsce postawicie pomnik Putina? Przecież to też sowiet.
korwinista: ..... (cisza)

Kurtyna.

Anatomia schizy skrajnej prawicy ;-)
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Monciak - młody chłopak zbiera podpisy dla Ko 14.03.15, 12:51
      Masz jeszcze trochę takich wypocin z 4 liter ?
      • indeed4 To byłeś ty?! 14.03.15, 13:07
        No jakże mi przykro...

:-)))
        • volupte Re: To byłeś ty?! 14.03.15, 13:15
          Ten kisiel to ta sama opcja co ty . Kłótnia w rodzinie?
          • dystans4 Re: To byłeś ty?! 14.03.15, 13:21
            Walki frykcyjne. Przepraszam, pomyliłem, frakcyjne.
          • indeed4 Re: To byłeś ty?! 14.03.15, 13:22
            Niom - byłem i jestem zaprzysięgłym korwinistą, każdy to przecież wie :-)

PS. Daj znać patrioto Platformy jak ci się polepszy.
            • boblebowsky Re: To byłeś ty?! 14.03.15, 18:50
              indeed4 napisał:

> Niom - byłem i jestem zaprzysięgłym korwinistą, każdy to przecież wie :-)
              >
              > PS. Daj znać patrioto Platformy jak ci się polepszy.

Nie schlebiaj sobie, wszyscy myśleli o poziomie skretynienia a nie o sympatiach partyjnych.
              • hasta.la.vista1 Re: To byłeś ty?! 14.03.15, 19:08
                Po tylu wpadkach jakie zaliczyłeś na fK byłbym bardziej ostrożny z takimi wpisami
                • boblebowsky Re: To byłeś ty?! 14.03.15, 19:11
                  hasta.la.vista1 napisał:

> Po tylu wpadkach jakie zaliczyłeś na fK byłbym bardziej ostrożny z takimi wpisa
                  > mi

Doprawdy? A to my się znamy? Szanowny Pan wybaczy, ale z tego nicku go nie kojarzę. Może z jakiś innych?
                  • hasta.la.vista1 Re: To byłeś ty?! 14.03.15, 21:53
                    Nie sądzę, aby osobista znajomość była potrzebna do zaobserwowania kto i jakie na tym forum wypisuje głupoty.
                    • boblebowsky Re: To byłeś ty?! 15.03.15, 03:01
                      hasta.la.vista1 napisał:

> Nie sądzę, aby osobista znajomość była potrzebna do zaobserwowania kto i jakie
                      > na tym forum wypisuje głupoty.

O nie, nie, chodziło mnie wyłącznie o znajomość forumową. Poza tym kompletnie nie rozumiem komentarza. Se rzygnąć było w toalecie.
                      A teraz pozwól...
                      • hasta.la.vista1 Re: To byłeś ty?! 15.03.15, 08:36
                        Poza tym kompletnie nie rozumiem komentarza.

Trudno.
    • hasta.la.vista1 Oni wszyscy tak mają 14.03.15, 13:17
      nie widzą żadnej sprzeczności w tym, że antykomunista Korwin gloryfikuje postsowiecki reżim i sowieckiego aparatczyka
      • 13kisiel Tak ma Bronek 14.03.15, 13:19
        www.youtube.com/watch?v=l03smHLgGzg&t=36
        • dystans4 Re: Tak ma Bronek 14.03.15, 13:24
          A tak mają Prezes i Putin:

- Putin - ropę/gaz + Kabajewą
          - Prezes - FOZZ/Srebrną + Kota.
        • simera16 Re: Tak ma Bronek 14.03.15, 18:33
          13kisiel napisał:

> www.youtube.com/watch?v=l03smHLgGzg&t=36
          >
          A wiesz ciołku kto na Podkarpaciu w tym i Dębicy rządzi? PiS.... Jest jeden radny z SLD; Piotr Michoń znany z tego, ze swoja dietę na cele społeczne przeznacza. Jest też burmistrz Szewczyk; taki ni pies, ni wydra...coś na kształt świdra, reszta to PiSoidzi chodzący na smyczy niejakiego Warzechy (ponoć poseł)...zgadnij z jakiego ugrupowania?
      • indeed4 Z Korwina taki antykomunista 14.03.15, 13:54
        jak z koziej d*py fagot - toż ten przydupas komuny 20 lat należał do komuszego SD, a wcześniej ZSMP.
        • hasta.la.vista1 Re: Z Korwina taki antykomunista 14.03.15, 14:35
          20 lat należał do komuszego SD

20 lat działał w Stronnictwie Demokratycznym, a dziś na demokrację mówi "dupokracja". Ciekawy przypadek
          • indeed4 Re: Z Korwina taki antykomunista 14.03.15, 16:04
            To pół biedy, odleciał na maksa kilka lat później, kiedy zaczął bredzić o wyższości monarchii nad "du*pokracją". Najzabawniejsze, że korwinowskie pelikany łyknęły te bzdury :-))) Niedokształcony elektorat PiS uważa się za "wyższą inteligencję", a oni za "arystokrację" - cyrk...
            • hasta.la.vista1 Re: Z Korwina taki antykomunista 14.03.15, 18:26
              Najzabawniejsze, że korwinowskie pelikany łyknęły te bzdury :-))) Niedokształcony elektorat PiS uważa się za "wyższą inteligencję", a oni za "arystokrację" - cyrk...

Jeden z tych samozwańczych arystokratów nawet intensywnie udziela się na forach gazeta.pl
              • indeed4 Re: Z Korwina taki antykomunista 14.03.15, 18:42
                > Jeden z tych samozwańczych arystokratów nawet intensywnie udziela się na
                > forach gazeta.pl

...?
                • hasta.la.vista1 Re: Z Korwina taki antykomunista 14.03.15, 19:00

forum.gazeta.pl/forum/w,28,156964967,156968226,JKM_niestety_zwulgaryzowal_przekaz_idei_.html
          • volupte Re: Z Korwina taki antykomunista 14.03.15, 17:46
            Dorósł:-)
    • pkt4a a tymczasem 14.03.15, 14:19
      a tymczasem prezydent Gdańska Paweł Adamowicz z PO i jego małżonka Magda z d.Abramska

cyt
      A jakim cudem "studentka ze Słupska" nie będąca nawet mieszkanką Gdańska, wykupiła lokal komunalny? Szkoda że autor artykułu nie pogrzebał trochę głębiej. Studentka Magda Abramska, będąca akurat przypadkowo narzeczoną prezydenta Gdańska, dostała ten lokal od gminy (dlatego mogła go wykupić) omijając kolejki samotnych matek i rodzin- rodowitych Gdańszczan. A lista chętnych na lokale komunalne jest baaardzo długa. Ale lokal dostała akurat "studentka ze Słupska". Z tego powodu była nawet mała medialna aferka, ale kto by o tym dziś pamiętał....

Cały tekst: trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17564897,Gdzie_sie_podzialo_5_mieszkan_prezydenta_Gdanska_.html#ixzz3UMeiotAM

• x2468 Re: a tymczasem 14.03.15, 17:50
        A tymczasem samotna nie pracująca matka Martusia K. kupiła apartament za 3 miliony cuda,cuda tam nad morzem.
    • m.c.hrabia Re: Monciak - młody chłopak zbiera podpisy dla Ko 14.03.15, 14:19
      dlaczego nie nie dziwi, ze znajoma indyka to blondynka?
    • piq JKM niestety zwulgaryzował przekaz idei... 14.03.15, 18:08
      ...konserwatywno-liberalnych i jego prowokacje są brane na poważnie przez takich chłoptasiów. Słoictwo bardzo chętnie bierze w ciemno proste hasełka nie wymagające refleksji.

Nawiasem: Putin nie jest mordercą Niemcowa. Trup Niemcowa jest jak ryba przysłana w "Ojcu chrzestnym" przez mafię człowiekowi, który ma przesrane. Tę przesyłkę dostał Putin, indyk. Trzeba myśleć, a nie nabierać się na medialne wojny informacyjne.
      • hasta.la.vista1 Pisząc "takich chłoptasiów" 14.03.15, 18:21

masz na myśli siebie? Jesteś wzorcowym przykładem monarchistycznego korwinowskiego oszołoma. Wystarczy poczytać twoje chore wpisy, w co drugim grozisz rozmówcom szpicrutą i chłostą.

piq napisał:

jego prowokacje są brane na poważnie przez takich chłoptasiów
        • piq to miłe, że czytasz moje wpisy z wypiekami... 14.03.15, 18:32
          ...na twarzy, choć widzę że wybiórczo (zwłaszcza te z chłostą i szpicrutą, które cię podniecają). Ale i tak spośród mojej wnikliwej mądrości coś ci może do pustego łba zabłądzi. Nie będę się domagał czołobitnych podziękowań - czerp za darmo z owej krynicy piqowej światłej myśli. Byle nie na darmo.
          • hasta.la.vista1 Pomyślnego głosowania na Krula Korwina 14.03.15, 18:35

forum.gazeta.pl/forum/w,13,151055759,151188991,mialem_nie_isc_na_te_wybory_.html
          • x2468 Re: to miłe, że czytasz moje wpisy z wypiekami... 14.03.15, 18:36
            Gdzie jest Korwin?
            lh3.googleusercontent.com/-_7rX18cSolg/TXODA3jUj1I/AAAAAAAAAms/vLgnZALoamU/s320/SessoAnale.jpg
          • sclavus Re: to miłe, że czytasz moje wpisy z wypiekami... 14.03.15, 19:13
            Jeżeli rzeczywiście jesteś "korwinowcem", to może ty odpowiesz i zaspokoisz moje zaciekawienie, które nie zostało zaspokojone przez żadnego innego "korwinowca", mimo wielokrotnych próśb...
            Oto ono: skąd przy nazwisku Mikke wziął się herb Korwin???
            • piq jakbyś czytało uważniej, to byś wiedziało,... 14.03.15, 21:16
              ...żem były korwinowiec, a nie czynny. Nawet jakbyś czytało linki hastala.
              • sclavus Re: jakbyś czytało uważniej, to byś wiedziało,... 15.03.15, 11:12
                Czyli, jako były, nie wyjaśnisz tego herbu??
                ... a już się cieszyłem!! :D
                • hasta.la.vista1 To nie były, tylko aktualny wyborca Korwina 22.03.15, 02:11
                  i sympatyk prorosyjskiej skrajnej prawicy

forum.gazeta.pl/forum/w,13,151055759,151188991,mialem_nie_isc_na_te_wybory_.html
    • veglie Re: Monciak - młody chłopak zbiera podpisy dla Ko 14.03.15, 18:38
      Bełkot...znajomej.
    • xyz_xyz1 Re: Monciak - młody chłopak zbiera podpisy dla Ko 15.03.15, 06:51
      Problem w tym iż to co mówi Korwin to w 100% racja. Współczesne państwo dawno odeszło od czegoś takiego jak demokracja zresztą demokracja kiepsko się sprawdza w praktyce. Natomiast nikt nie zaprzeczy iż Putin z punktu widzenia Rosji - Rosjanina to dobry wódz co dąży do tego co oczywiste - odbudowy imperium. Bo taka jest natura imperium iż albo się rozwija pochłaniając inne terytoria albo pada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka