13kisiel Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 11:29 do bożka kremlowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 11:32 Ale do kogo się modlisz? jak do tego chrześcijańskiego partacza to nie masz na co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
leila.ben.ali Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 11:47 Jestem juz PO POrannej modlitwie i tuz przed modlitwa POludniowa. Prosze modlcie sie ze mna. Modlitwa przyda sie Bronkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 18:55 leila.ben.ali napisał(a): > Jestem juz PO POrannej modlitwie i tuz przed modlitwa POludniowa. > Prosze modlcie sie ze mna. Modlitwa przyda sie Bronkowi. - nie moge modlic sie, nie znam hebrajskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie sądzę aby pan B się w te sprawy 27.03.15, 12:14 wp....... Dlatego się nie modlę. Taka modlitwa jako żywo przypomina mi sytuacje, jak po obydwu stronach frontu kapelani modlą się o zwycięstwo swoich. Tak jakby Bóg mieszał się do ziemskich rzezi i był ich stroną. M. Odpowiedz Link Zgłoś
leila.ben.ali Sądzenie 27.03.15, 12:39 mariner4 napisał: > Dlatego się nie modlę.< Ta czesc Twojej odpowiedzi mnie tylko interesuje. I o to pytalam. Twoje opinie co do Boga mnie nie interesuja. Mam swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Prawidłowy wniosek 27.03.15, 12:47 Ja się nie wtrącam w czyjeś przekonania. Jednak wk... mnie jak Ktoś powołuje się na pana B dla potwierdzenia swoich poglądów. Za mało wiem, aby wyrokować, ale czasem wydaje mi się, że gorliwi katolicy traktują Boga jak kacyka z murzyńskiej wioski. M. Odpowiedz Link Zgłoś
leila.ben.ali Wniosek 27.03.15, 13:21 Wqrwiasz sie bezzasadnie i nieracjonalnie. Nie powinna wqrwiac Ciebie wiara lub czynnosci religijne innych osob. Ty sie nie modlisz i mnie to nie wqrwia i nie daje Tobie zadnych rad ani sugestii. Mozesz rozwazyc wziecie przykladu ze mnie. Modle sie, za Bronka POniewaz uwazam, tylko zarliwa modlitwa Bronkowi POmoze. Nie ma innej nadziei. On tez POwinien sie modlic. Nie POwinno Ciebie rowniez obchodzic to jak inni traktuja Boga. Bog da sobie sam rade. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Wniosek 27.03.15, 18:45 leila.ben.ali napisał(a): Modle sie, za Bronka POniewaz uwazam, tylko zarliwa modlitwa Bronkowi POmoze. Uważaj, żebyś z tego modlenia dziecka nie miała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Wniosek 27.03.15, 22:01 damakier1 napisała: > leila.ben.ali napisał(a): > > Modle sie, za Bronka POniewaz uwazam, tylko zarliwa modlitwa Bronkowi POmoz > e. > > Uważaj, żebyś z tego modlenia dziecka nie > miała ;) Żarliwa modlitwa nie musi być szczera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 12:45 żarliwie modlą się też przeciwnicy Bronka, zobaczymy kogo Pan Bóg wysłucha Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: "zobaczymy kogo Pan Bóg wysłucha" A ja wiem! 27.03.15, 21:30 Wysłucha elektoratów - w y b o r c ó w - obliczając stosowne per saldo!!!! Tak samo jak w przypadku zaistnienia katastrofy - jakiejkolwiek - zawsze wysłuchuje partaczy, którzy się do jej spowodowania przyczynili swoim działaniem lub zaniechaniem działania. Maciora - to do ciebie kanalio - przestań pospólstwu wreszcie mieszać w czerepach. Bo w głowach można mieszać tylko tym co mają chociaż krztę rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.grochowski Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 13:04 Ja również jestem zwolennikiem wygranej Bronisława Komorowskiego. Z tym, że zależy mi na dobrym, solidnym wyniku Jacka Wilka z Kongresu Nowej Prawicy. Piotrek. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 18:05 jak jesteś taki rozmodlony katolik, to wiesz , że wszystko jest w rękach Boga Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Nie modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 20:49 mysliciel662 napisał(a): > A ja nie." Na pohybel Bronkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 19:30 leila.ben.ali Daj spokój, Bronisław Komorowski świetnie sobie poradzi bez twojej i boskiej pomocy. Wystarczy że my, Polacy, zagłosujemy na niego; módl się raczej za duszę Biereckiego, Dudy, Kaczyńskiego i paru innych Macierewiczów bo inaczej piekło ich nie minie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Nie modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 20:51 erte2 napisał: > leila.ben.ali > Daj spokój, Bronisław Komorowski świetnie sobie poradzi bez twojej i boskiej pomocy. < Do zobaczenia wieczorem 10 maja. I bredzisz - kto jak nie Polacy moga brac udzial w glosowaniu zalosny durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Nie modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 22:39 gelati napisał(a): - kto jak nie Polacy moga brac udzial w glosowaniu zalosny durniu. No, zawsze jeszcze mogą być prawdziwi Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 22:21 leila.ben.ali napisał(a): > Wy tez? ...oczywiscie, nareszcie zaspokoi apetyt ziomali :) Lasy Panstwowe dla Zydow Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 23:01 Lepiej krzyżyk postaw przy nazwisku bez modlitw. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Modle sie zarliwie aby Bronek wygral 27.03.15, 23:13 a najlepiej "dwa krzyzyki" Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś