Dodaj do ulubionych

L. Miller+SLD=6%, dr.Ógórek=7%

31.03.15, 15:41
Na miejscu Millera włączyłaby mi się pomarańczowa lampka alarmowa. Jeszcze miesiąc kampanii, i jak różnica poparcia między tymi dwoma podmiotami wrośnie o 100% kandydatka Mochnaczewska może wybić się na niepodległość i powalczyć o pozycję lidera partii.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: L. Miller+SLD=6%, dr.Ógórek=7% 31.03.15, 16:14
      axyzaa napisała:

> Na miejscu Millera włączyłaby mi się pomarańczowa lampka alarmowa. Jeszcze mies
      > iąc kampanii, i jak różnica poparcia między tymi dwoma podmiotami wrośnie o 100
      > % kandydatka Mochnaczewska może wybić się na niepodległość i powalczyć o pozycj
      > ę lidera partii.

Zaraz, zaraz - dr Ogórek nie jest przecież kandydatką SLD.
      • gtxl-3 Re: L. Miller+SLD=6%, dr.Ógórek=7% 31.03.15, 16:23
        ave.duce napisała:

> axyzaa napisała:
        >
        > > Na miejscu Millera włączyłaby mi się pomarańczowa lampka alarmowa. Jeszcz
        > e mies
        > > iąc kampanii, i jak różnica poparcia między tymi dwoma podmiotami wrośnie
        > o 100
        > > % kandydatka Mochnaczewska może wybić się na niepodległość i powalczyć o
        > pozycj
        > > ę lidera partii.
        >
        > Zaraz, zaraz - dr Ogórek nie jest przecież kandydatką SLD.

Tak? to może powiesz czyją kandydatką jest.
        • ave.duce Dr Ogórek sama prawdę Ci powie ;) 31.03.15, 16:25
          vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/dzis-wieczorem/wideo/28032015-1953/19161574
          • ave.duce Przy okazji powtórzę pytanie: 31.03.15, 17:49
            ... jeżeli tak dobrze znasz się na dr Ogórek, może wyjaśnisz mi łaskawie na czym polega jej "program wolnościowy"? ...
            • gtxl-3 Re: Przy okazji powtórzę pytanie: 31.03.15, 17:54
              ave.duce napisała:

> ... jeżeli tak dobrze znasz się na dr Ogórek, może wyjaśnisz mi łaskawie n
              > a czym polega jej "program wolnościowy"?
              ...

Program wolnościowy?
              • ave.duce Re: Przy okazji powtórzę pytanie: 31.03.15, 17:55
                Tak.
                • gtxl-3 Re: Przy okazji powtórzę pytanie: 31.03.15, 18:13
                  ave.duce napisała:

> Tak.

www.wykop.pl/wpis/11973475/to-program-wolnosciowy-widze-z-jaka-serdecznoscia-/
                  • ave.duce ??? bt. 31.03.15, 18:52
                    • zbychu51 Re: ??? bt. 01.04.15, 06:44
                      Zgadza się. Już czas najwyższy aby młode pokolenie kierowało SLD
                      • kosel_maruvi Re: ??? bt. 01.04.15, 07:34
                        zbychu51 napisał(a):

> Zgadza się. Już czas najwyższy aby młode pokolenie kierowało SLD

Takie eksperymenty juz byly. Ani Olejniczak, ani Napieralski sie nie sprawdzili i nadal nie widac nikogo kto sytuacje moglby SLD poprawic.
                        Bo niby kto ?
                        Gadkowski ? Jonski ?

Jeszcze troche i bedzie : Sztandar wyprowadzic
    • 13kisiel Re: L. Miller+SLD=6%, dr.Ógórek=7% 31.03.15, 16:27
      sondaże w III RP są ...owno warte z racji tego że są robione na zamówienie
    • p.grochowski Re: L. Miller+SLD=6%, dr.Ógórek=7% 31.03.15, 16:41
      Jeśli SLD utrzyma swój elektorat na poziomie przekroczenia progu wyborczego (w tym ludzi związanych z wojskiem), to będę mówił o sukcesie. Wojciech Olejniczak i Sebastian Wierzbicki, to młode pokolenie działaczy lewicy i to w ich ręce powinna powoli przechodzić władza nad SLD. Piotrek.
    • ave.duce Gazeta TAK dla dr Ogórek 01.04.15, 16:21
      Kandydatka pokoju. Młodość. Siła. Doświadczenie. Uczciwość.

Wszystko się zgadza ;)

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/gazeta-sld-m-ogorek-bije-w-komorowskiego-i-dude-demony-wojny/k5wm91

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka